Nog nooit zo vernederd en slaafs gevoeld..

Laatst had ik een sessie bij Mrs. Fay ondergaan. En wat voor een sessie!!!!!
Het begon al bij binnenkomst, dat ik door meesteres Nina de opdracht kreeg om een varkensmasker op te zetten en mij ook zo te gedragen wanneer U binnen zou komen. De toon was meteen gezet en al helemaal toen ik de bar moest schoonlikken (ik had wat geknoeid met fris).
Tijdens een bdsm sessie heb ik mij nog nooit zo vernederd en slaafs gevoeld als deze keer. Vastgebonden zitten als een varkentje, iets smerigs moeten leegzuige uit een emmer (weet nog steeds niet wat het was en wil het volgens mij ook niet weten). Onder gespuugd, onder geplast, Klysma’s het zat er allemaal bij. Alles moeten ophouden om buiten nogmaals een goldenshower te ondergaan. Op het einde nog een dirty diaper. Ik had niets te vertellen die middag. Geweldig!! U was de meesteres en liet dat ook duidelijk merken.
Dit is voor mij de eerste keer dat ik een mail stuur na een sessie, maar voor mij dan ook echt een geweldige ervaring. Vandaar de mail.

Groetjes,
Slaaf Tim

Top