Onderdanigheid van een leerfetisjist

Het is aan het begin van de middag als ik aankom in Valkenswaard. Nog even een stukje wandelen met het zonnetje in de rug en dan met behoorlijk wat spanning in mijn lichaam aanbellen bij Domination Palace. De deur wordt open gedaan en ik wordt naar de ontvangstruimte gebracht. Even wachten en daar komt Meesteres Denise binnen. Het is voor het eerst dat ik mij aan haar ga overgeven. Voorafgaande had ik haar gemaild over mijn fetisj voor leer en gevraagd of ik een slaventraining bij haar mag ondergaan. Een lange gekoesterd verlangen om gedomineerd te worden door een vrouw gaat nu werkelijkheid worden. Ik voel de spanning in mijn lichaam toe nemen want daar staat ze, de dame waaraan ik mij zometeen over ga geven, geheel gehuld in zwart leder en met prachtige zwarte laarzen die haar benen omhullen. Tijdens het gesprek voorafgaande aan de sessie voelde ik mij al onderdanig, dat wordt door haar bevestigd als ik de opdracht krijg een tas met spullen voor haar naar boven te brengen. In de zwart kamer moet ik mezelf uit kleden, ik wordt streng toegesproken door Meesteres Denise als ik niet snel genoeg naakt voor haar op mijn knieën zit. Even wennen aan de houding die ik moet aannemen. Ik voel me klein als ik haar instructies krijg.
Na het douchen kruip ik achter haar aan de zwarte kamer in. Een prachtig uitzicht als ze voor mij staat. Ze plaatst tepelklemmen op mij en trapt mij twee keer voorzichtig in mijn ballen. Ik voel de pijn en de overgave aan haar. Ik krijg de opdracht het leer te zoenen en mij volledig te laten gaan. Mijn lippen zoeken haar lederen handschoenen, laarzen en outfit op. Ik zoen, lik, ruik en voel het leer om haar lichaam. Ze stimuleert mij om het leer als het ware in mij op te nemen. Als ik de opdracht krijg tegen haar prachtige laarzen aan te rijden kom ik onverwacht klaar. Haar prachtige zwarte laarzen zijn nu bevuild evenals de vloer van de speelruimte. Ik voel me nog kleiner worden. Ik krijg de opdracht alles op te likken. Vernedering maar tegelijk ook wel heel fijn om haar laarzen te moeten schoon maken. Meesteres Denise vraagt zich hard op af wat ze met mij moet nu de geilheid uit mijn lichaam gespoten is. Even weet ik niets terug te zeggen.
Daar zit ik, op mijn knieën voor haar. Ik hoor haar strenge stem die mij nog kleiner maakt. Ik mag opnieuw het leer voelen en zoenen in een poging om opnieuw opgewonden te worden. Ik wordt vastgeketend op de pijnbank zodat Meesteres Denise mijn pijngrens kan trainen.
Naalden gaan door mijn tepels en electro op mijn pik. Een zweep gaat over mijn lichaam en af en toe dekken haar ledere handschoenen met mond en neus af. Zij bepaalt wanneer ik adem haal en wat ik voel. Ik wordt opnieuw opgewonden maar klaar komen mag ik niet. Ze traint mij door mij telkens naar het randje te brengen en dan met een schok de opwinding weer voor even uit mijn pik te halen. Puur genot. Met de Zeus laat ze mij opnieuw, op haar teken, klaar komen. Mijn lichaam tintelt, van genot. Ze trekt latex handschonen aan om het sperma van mijn lichaam te vegen en in mijn mond en neus te proppen.
Als ik al niet helemaal vernederd was dan gebeurt het nu wel. Ik lig vast en kan mij niet verzetten. Het is een prachtig moment. Niet alleen vanwege de machteloosheid en vernedering maar ook omdat ik geniet van de latex handschoenen. Een fetisj die ik haar nog niet verteld had maar ik wel mag beleven. Na een kusje op haar beide laarzen vertrek ik weer huiswaarts. Het zonnetje opnieuw in mijn rug. Ik voel me gebroken maar te gelijk ook wel heel fijn.
Ze heeft mij aangepakt, getraind en laten voelen wat ik ben. Het was een middag waarbij ik weinig had in te brengen maar zoveel heb gevoeld. Een middag waarvan ik genoten heb.

Top