Onderwerping, pijn, machteloosheid

Het was alweer een poos – te lang – geleden dat ik meesteres Denise had ontmoet. Deze keer was het niet zo gemakkelijk een afspraak te maken op een tijd die ons beiden schikte. Uiteindelijk zou het nog twee weken duren. Onrustige weken! Omdat ik nog steeds een bepaalde verlegenheid heb om expliciet over mijn fantasieën te spreken, had ik vooraf een mailtje gestuurd met de vraag mij op mijn onderdanige kant kon aanspreken en mij kon dwingen tot onderwerping, met slaag, CBT, pijpen, geneukt worden, machteloos zijn. “Dat ga jij morgen meemaken..” was de opwindend onheilspellende reactie.

Op tijd weg, want het is een flink eind rijden naar Valkenswaard en ik kan natuurlijk niet te laat komen. Nerveus druk ik op de bel. Mrs. Zascha doet open. Dat helpt niet echt, want wat een verschijning! Ik voel mijn knieën nog weker worden. Even wachten, een glaasje water. Mrs. Zascha vertelt dat mrs. Denise is iets verlaat. Het is niet erg, zolang ze maar tegen me praat..

Achter mij is een deur waar af en toe een slanke dame met een grote tattoo op haar rug doorheen komt. En mrs. Samantha, die zich aan mij voorstelt. Zou het spiegelglas in de deur vanaf de andere kant doorzichtig zijn? Vast wel!

Dan komt mrs. Denise binnen en ben ik even mijn adem kwijt. Het gaat echt gebeuren.. Ze heeft zich gehaast en is nog “in burger”. Even omkleden. Wat een schoonheid! We blijven op de begane grond. Schuin achter de ontvangstruimte is een ruimte met de uitstraling van een kelder. Eerst onder de douche, op de deur kloppen en op de grond wachten tot zij komt. Ik moet kruipend mee naar de naastgelegen ruimte. Ze doet mij een brede halsband om en boeien om polsen en enkels. Zorgzaam zorgvuldig, stevig genoeg maar niet tè strak. Met een touw snoert zij mij in als een soort rollade. Dan bindt ze mijn penis en ballen af met een veter waar overheen nog een handboei gaat. Aan de andere kant van de handboei komt een ketting met daaraan een stalen kogel zo groot als een flinke sinaasappel. En nog een. Vervolgens moet ik springen. Oei, dat doet flink zeer! Uiteraard ontbreken de vreselijke tepelklemmen niet. De vorige keer heb ik daar nog vijf dagen “plezier” van gehad. Ze draait ze extra stevig aan en dan nog eens in het rond. Ik schreeuw het uit. En ik geniet van haar sadisme en hoe ze haar lange gelakte nagels (“Echte!”) ingraaft in mijn ballen.

Tegen de muur is een spinnenweb van stalen kettingen waar ze mij met mijn armen omhoog aan vast ketent. Nog even een schop tegen de stalen kogels. Dan hoor ik een klepperend geluid. Het blijkt een dubbele leren strap waarvan de delen tegen elkaar klapperen. Daarmee krijg ik het eerste slaag van de dag op mijn billen. Dat valt erg mee. Maar dan gaan de kogels eraf, trekt ze aan de handboei mijn ballen tussen mijn benen door naar achteren en geeft ze er met hetzelfde slaginstrument een paar flinke meppen op. Au!!

Inmiddels zijn meesteres Zascha en Fleur binnengekomen. Terwijl mrs. Denise op mijn ballen slaat kijkt mrs. Zascha mij van opzij lachend aan. Wow, zij heeft er vanaf vandaag een fan bij! Dan mag ik los van het spinnenweb. De dames zoeken een elektrische vliegenmepper waar ik mee word bewerkt. De eerste twee doen niets – batterijtjes leeg – maar de derde trekt knetterende vonken naar mijn tepels van wel twee centimeter! Prachtig om te zien, maar echt pijnlijk vind ik het niet.

Dat geldt niet voor de electric wand die mrs. Denise even later tegen mijn ballen drukt! In het begin vibreert het ding vriendelijk zachtjes maar al snel doet het vreselijk zeer en houd ik het nauwelijks uit. Ik moet een dansje doen terwijl ze het apparaat nog iets hoger schakelt. “Nog tien seconden”, ik moet zelf tellen. Als ik te snel tel begint ze opnieuw, pfff, wat een marteling! Mrs. Zascha en Fleur lachen mij uit. Het voelt vernederend, ik sta naakt te kermen tussen drie vrouwen die met mij doen wat ze willen. En ik krijg nog kritiek ook dat ik er niet uit zie als een “blij ei”. Een aandachtspuntje!

Fleur ziet er met een rood, wijduitstaand lakjurkje popperig uit. Mrs. Zascha heeft een open blik en wat een sterke persoonlijkheid! Lang mag ik er niet van genieten, want ik moet in de andere ruimte op ellebogen en knieën op een tafel gaan zitten. Voeten over het randje. Ik krijg een heftig pak slaag met een rood leren paddle met stalen klinknageltjes erin. Wat slaat ze hard! “Oké, nog een bonus, hoeveel?”. “Twintig” zeg ik en ze antwoordt onmiddellijk “op elke bil.” Mijn billen gloeien! Mrs. Denise verzekert mij dat ze mooi paars zijn geworden.

Ik krijg het bevel verder naar voren te schuiven. Achter mij installeert ze een apparaat dat ze langzaam mijn anus in schuift. Ze schakelt de motor in en ik word geneukt door een machine! Ze gaat even iets anders doen en ik blijf alleen achter. Het apparaat gaat inmiddels maar door en door! Na een poosje komt ze terug om het tempo te verhogen. Ik voel mij nu echt een slaaf met wie zij doet wat ze wil. Ineens moet ik van totale ontreddering snikkend huilen, maar daar lacht ze om. Eindelijk is het klaar, ik voel mij gesloopt. Ze steekt een buttplug naar binnen en ik moet op mijn rug op de tafel gaan liggen.

Met de boeien bindt ze mijn polsen en voeten aan de tafel vast en ik krijg een blinddoek voor. Een brommend geluid verraadt dat er weer een apparaat in stelling wordt gebracht. Zachtjes gaat ze ermee langs mijn oren, hals, tepels en verder naar beneden. Het kriebelt een beetje, niet per se onaangenaam, ik heb geen idee wat het is. Het klinkt wel een beetje als zo’n ultrasoon instrument waarmee de mondhygiëniste je tanden schoonmaakt.

Maar dan trekt ze mijn voorhuid naar achteren en begint ze mijn eikel ermee te bewerken. OOOhh, dat is heftig! Het doet echt vreselijk zeer, ik schreeuw en ruk aan mijn boeien, maar ik ben compleet machteloos. “Nog één minuut” zegt ze op een gegeven moment en, na wat minstens een kwartier lijkt, “nog dertig seconden”. Dit houd ik niet uit, ik baad in het zweet en ik smeek haar te stoppen. “Alleen het G-woord helpt” zegt ze en ik vraag haar om genade.

Ik was nog zo van plan geweest dat niet te doen, maar doorgaan was geen optie meer. Ik voel mij even een beetje akelig, omdat mijn ademhaling compleet in de war is geraakt. Vandaag brengt de meesteres mij tot de grenzen van wat ik mentaal en fysiek aan kan en daar voorbij. Maar dat heb ik toch gewild? Wat een gelukzaligheid!Dan moet ik de buttplug nog inleveren. Ik heb het gevoel dat ik uitscheur als ze hem eruit trekt. “Het was niet eens een grote!” Ik heb daar een ander gevoel bij.

Tot slot mag ik onder de douche. Mooi zit meesteres Denise in een grote houten stoel terwijl ik mij aankleed. Ze heeft een glaasje water voor me gehaald. Bezorgd vraagt ze of het weer gaat. We praten nog even na. Ik weet dat het een spel is en toch voelt het verwarrend, dat de leuke aardige vrouw waarmee ik zit te praten dezelfde furie is die mij daarnet zo heeft gefolterd.

De weg naar huis verloopt een beetje in trance. Ik merk dat ik nog maar 70 km/u rijd op de N2. Wel opletten! Links tractoren op de snelweg, op weg naar het vliegveld voor boerenprotest. Wat was dit een geweldige sessie. Die zingt nog een poos na en niet alleen door de blauwe plekken op mijn billen! Mrs. Denise voelt goed aan wat ik nodig heb. Onderwerping, pijn, machteloosheid. Nog een keertje? Vast!

A.

Top