Op de bi-dagen kun je voor alles terecht bij DP

De bi-dagen van DP zijn altijd erg leuk, spannend, geil… Kortom als slaafje of sletje kom je niets tekort. Geweldige meesteressen die je vernederen of pijnigen en je dingen laten doen die je nooit verwacht had dat je ze ooit zou doen.

Afgelopen bi-dag ben ik zelf heerlijk geneukt door een andere slaaf, ik ben zelf een enorme slet die het liefst elke week DP zou willen bezoeken dus na het vastbinden, de tepelklemmen, de Golden Shower, het pijpen en gepijpt worden door en van andere slaven werd ik in de sling gehangen. Aan mijn voeten vastgemaakt en klaar om anaal uitgewoond te worden….
Ik werd enorm lekker geneukt……De slaaf die mij neukte maakte me enorm geil. Ik was al eens anaal genomen maar dit keer was het echt genieten.
Op de bi-dagen kun je voor alles terecht bij DP!

Nadat ik geneukt was kreeg ik nog wat naalden van Ms Zascha en als laatste werd ik leeggezogen door de melkmachine..

Kortom een geweldige ervaring weer….
Verheug me nu al op de volgende!

Groet van een begerig sletje Frank..

Top