Op mijn plaats gezet

Ik belde wat zenuwachtiger dan normaal aan bij Domination Palace. Switch Rose deed de deur open. Ik was onmiddellijk blij verrast. Ik was voorbereid op een onvoorspelbare middag. Ik maak normaal (hoe kan het anders? of beter durf ik anders?) alleen afspraken met mijn eigen Meesteres Denise. Er had nu echter bij de verhalen op de site van Dp een oproep gestaan van ene slaaf A. Hij wilde graag mij en Sjakie (een andere vaste staaf van Mrs Denise) tijdens een sessie tegenkomen. Dit omdat wij volgens hem onze SM-beleving zo goed op de verhalen pagina verwoorden.
Ik heb daarop de datum van mijn reguliere bezoek aangepast. Tegelijkertijd had ik bij het maken van de afspraak aan Mrs Denise laten weten dat ze me mocht koppelen aan switch Rose. Immers als ook Sjakie in zou gaan op de oproep van A. dan kon Mrs Denise onmogelijk haar volledige aandacht aan zowel Sjakie als mij geven. En dan heeft Sjakie logischerwijs voorrang. Ik was dus blij dat Rose de deur voor mij opendeed. Ze bracht mij naar de ontvangstruimte en vroeg wat ik wilde drinken. Een kopje koffie. Ze vertrok om dat te verzorgen. Even later kwam tot mijn verbazing switch Daisy de ruimte binnen voor het voorgesprek. Mrs Denise was in al haar drukte al langsgelopen om in het voorbijgaan te zeggen dat er spannende dingen met me zouden gebeuren.

Daisy liet me naar boven gaan om te douchen. Mijn onzekerheid nam toe. Geen Rose vandaag? Ik werd opgehaald. De deur van de douche ging open. Mistress Nicole stond voor me in vol ornaat breed met haar lange benen in hoge dijbeenlaarzen met flinke stiletto’s. Ze was kortaf maar duidelijk: “the coming hours I’m your Mistress: follow me!” Ik was van haar, Ik had haar nog nooit ontmoet. Veelal staan op deze pagina van de site van Dp verslagen over wat er tijdens een sessie allemaal heeft plaatsgevonden. Nu, een paar dagen na mijn bezoek aan Dp kan ik nog geen goed verslag schrijven. De verschillende gebeurtenissen buitelen nog als indrukken door mijn hoofd zonder dat ik ze in de juiste (verslag)volgorde kan plaatsen. Daarom hier een willekeurige opsomming van de spannende beelden die voortdurend opnieuw langskomen en waarvan ik met terugwerkende kracht opnieuw geniet. Onmiddellijk deed Mistress Nicole mij een halsband om en nam me daarmee aan de ketting. Ik moest onder haar benen doorkruipen waarbij ze me een paar rake tikken op mijn billen gaf. Schuin achter haar stond Daisy die haar – naar ik later begreep – de hele tijd zou assisteren. Daar zat ik: op mijn knieën, met mijn benen gespreid en mijn hoofd op de grond. Mijn ballen werden naar achteren getrokken. In een humbler vastgezet. Vreeslijk! Ik merkte dat Daisy achter me met de schroeven bezig was: angst gierde door mijn lijf. Gelukkig werden de schroeven niet stevig aangedraaid, waardoor ik met moeite voorovergebogen en met gespreide benen nog kon lopen. Ik stond tentoongesteld in de hal van de studio. Mijn ballen en pik waren afgebonden. Ik had een kettingharnas omgekregen. In mijn kont hadden de dames een butplug gedaan met een soort vibrator die voortduren bleef trillen Om mij belachelijk te maken was er een dildo op mijn voorhoofd gebonden. Ik zag eruit als een neushoorn. Met kettingen aan mijn hand- en enkelboeien was ik aan de muur vastgeketend. Iedereen die langs kwam – bezoekers en teamleden van Dp – kon me zien staan. Ik was op mijn plek gezet!!

Lange tijd lieten de dames mij zo staan. Meesteres Nina vond het nodig in het voorbijgaan even mijn tepels te voelen. Een andere Meesteres – door mijn blinddoek wist ik niet welke – vond het nodig uit te proberen of ik er tegen kon als ze op mijn tenen ging staan. Weer een andere (of dezelfde?) gaf mij in het voorbijgaan een tik in het gezicht. Ik lag wijdbeens op de grond in één van de behandelkamers. De kettingen die aan de muur en aan mijn enkelboeien vastzaten zorgden ervoor dat mijn benen gespreid bleven. Mijn handen lagen achter mijn hoofd ook aan kettingen vast. Mistress Nicole en Daisy bespuugden me in mijn gezicht. Ze hadden twee glazen kannen met ieder hun champagne meegebracht. De ene werd over mijn gezicht leeggegoten. Natuurlijk moest ik mijn mond open houden zodat ik een deel kon doorslikken. Jammer dat het ook in mijn ogen terecht kwam. Dan had ik ze maar niet open moeten houden zeiden de dames. Onder mijn kont was een luier geschoven. De nattigheid die uit de andere kan werd daar leeggegoten. En ik bleef lekker nat nadat de luier was dicht gezet. In die viezigheid en stank lieten de dames mij alleen. Er was wel een trillende vibrator op de luier op mijn kruis gelegd zodat mijn aandacht bij mijn pik bleef.
De dames kwamen langs om me te vertellen dat ik maar een klein oud lulletje heb. En om te vertellen dat ik zelf een oude lul ben. Daisy kwam een keer alleen langs en verwende mij door mij met haar boobs te teasen. Héérlijk! Tussendoor mocht ik even de machtige laarzen van Mistress Nicole kussen en de tenen van Daisy likken! Mistress Nicole deed verschrikkelijk boos als ik haar niet aankeek. Maar ja, mijn ogen dwaalden soms toch af naar haar decollecté. Om de viezigheid te verwijderen lieten de dames me op de vloer van de douche zitten. Mijn handen boven me gebonden. De koude douche werd aangezet en ik werd schoongespoeld.
Ik hoorde Mrs Denise op de gang tegen de dames zeggen dat ze niet voorzichtig met mij hoefden te doen. Ik zat dubbelgevouwen in een te kleine kooi. Ik denk wel bijna een uur. Mistress Nicole en Daisy kwamen langs met ieder een cane om me daarmee tussen de tralies door te pleasen. Vooral Daisy stak met haar stokje voortdurend zorgvuldig in mijn kruis. Meesteres Nina gaf een nieuwe bezoeker een rondleiding door de studio. Natuurlijk ook door de kamer waar ik in mijn kooi zat.

Op een bepaald moment werd ik de kamer ingeleid waar Meesteres Zascha met slaaf A. bezig was. Hij lag vastgebonden op de bondagetafel met stevige klemmen op zijn ballen waaraan weer gewichten waren bevestigd. Ik kreeg opdracht zijn ballen te likken en erin te bijten. Ik zat op mijn knieën voor hem op de bondagetafel, maar kon er moeilijk bij. Toch liet A. al merken dat hij ervan genoot. Meesteres Zascha liet me daarom naast de tafel staan zodat ik voorover gebogen beter met mijn tong ( en mijn tanden) bij de ballen kon. A. had een hand vrij en kreeg van Meesteres Zascha toestemming mij af te trekken. Hij pakte me stevig vast. Hij vroeg of ik ervan genoot. Ik zei eerlijk van niet. Ik geniet immers nooit van homo-handelingen. Ik doe er alleen aan mee, of laat me gebruiken als een Meesteres of Meesteressen daartoe opdracht geven. En ja, als ik zie dat Meesteressen lol hebben hoe mannen met elkaar bezig zijn, kan ik daar weer van genieten. Ik ben er immers voor het plezier van Meesteressen, niet voor het plezier van andere slaven. Ik zei dus tegen A. dat ik er niet van genoot. Dat ik liever had dat een Meesteres mij zou aftrekken. Omdat ik weet dat de Meesteressen van Dp dergelijk ordinair handwerk liever niet doen, zei ik dat ik liever had dat een Meesteres bij mij een terminator zou gebruiken.

Na deze bekentenis werd ik ruw door mijn Mistress Nicole weggetrokken en aan de ketting meegenomen, Weggeleid naar een andere ruimte. Ik werd daar aan het kruis vastgezet. Benen gespreid en handen boven het hoofd. Met een houten paddle een paar flinke tikken op mijn tepels. Ik schreeuwde het uit. Vervolgens pakte ze een terminator. Terwijl ze met de terminator met me bezig was, bewerkte Daisy met een vibrator mijn ballen. Ik ben zelden zo snel en heftig klaargekomen. Wat kreunde ik! Het was een fantastische middag. Door de ketening, het gebruik van veel kettingen, boeien, de humbler en de leiband werd mijn fantasie flink geactiveerd. Ik kan er weer tijden van dromen.

Erg veel dank aan Mistress Nicole, Daisy en de anderen van het team. En natuurlijk aan mijn Mrs Denise die achter de schermen ongetwijfeld de regie in handen heeft gehad. Wat
doe ik bij de volgende afspraak? Vraag ik Mrs Denise om mij alsnog te koppelen aan Rose, of laat ik aan haar over wat Ze voor mij in petto heeft?
slaafaap

 

Top