Opgesloten

Deel 2, episode 6

‘Kopfkino’
Natuurlijk hou ik van Mrs. Denise. In principe al vanaf 26 maart 2001. Dat is in mijn hart nooit meer helemaal overgegaan. Ja, ik had ze jaren niet gezien. Maar het wereldje is klein en enkele van mijn kennissen zijn ook bekende van haar. Destijds was er nog geen facebook. Feitelijk heb ik met dit medium tot het overlijden van mijn vrouw niets gedaan. Niet in de laatste plaats omdat ik nu niet echt handig ben met computers. Tussen mijn ‘vrienden’ zitten vele mensen uit het wereldje. Als ik bij vrienden van vrienden ga kijken is de cirkel al bijna rond.

Mrs. Denise zal altijd onbereikbaar blijven voor mij, hoe dicht ik ook bij haar ben. In mijn fantasie ben ik graag haar ‘thuisslaaf’ die naakt geketend zijn Meesteres moet dienen. Slapend in een kooi. Maar fantasie…….. Duitsers gebruiken daar ook wel het woordje ‘Kopfkino’ voor, vrij vertaald: Hoofd bioscoop. Vele van mijn metgezellen hebben oneindige geile fantasieën. Maar de werklelijkheid is totaal anders dan de fantasie….. Veel slaven hebben het besef niet dat hun fantasie niet te realiseren is. Zij willen spel, hun spel…. Maar als slaaf heb je niets te willen. Je bent maar een slaaf, de Meesteres bepaald en als zij zin heeft om jou de vloer te laten dweilen, dan dweil je de vloer. En als zij jou moe is en vervolgens 4 uur in een kooi zet… Of je kunt daarna naar huis toe…

Mrs. Denise weet dit als geen ander. Natuurlijk maakt zij mij gek, maar wel binnen de grenzen. Zij vraagt niet meer dan ze kan of wil geven. Daarom hou ik nog meer van haar, omdat ze mijn zwakte voor haar niet uitbuit of misbruikt. Zoals er zovele Domina’s zijn die dat wel (zouden) doen. Mrs. Denise was op vakantie geweest, een reden voor mij om niet te appen. Hoewel ik haar altijd ook in dit medium zeer respectvol benader, liet ik haar bewust met rust.

In mijn ‘kopfkino’ speelt vaak dezelfde film, met één of meer hoofdrolspeelsters. Regelmatig hebben deze ‘films’ een ‘happy ending’!

11 Augustus 2017 (deel 1)
Het was zo als het was, ik ben beperkt in tijd en de sessie met Mrs. Denise viel precies op de verjaardag van Missy. Weer een ‘leuke’, voor mijn schuldgevoel. Maar het leven gaat verder. Ik had een herinnering de wereld in gestuurd zoals ik dat wel vaker doe. Smurf kwam een stuk gebak eten…. En de tijd vervloog….. Om klokslag belde ik aan… even later opende een jonge blonde Meesteres, met lange haren de deur. Ik had meteen weer een brok in de keel. Mrs. Nina is gewoon een mooie vrouw en een Meesteres in hart en nieren. Ten minste als haar ogen niet liegen. De afgelopen weken had ik wat over en weer gemaild met haar. Ze reageerde enthousiast en spontaan, zoals ik haar ken…..

‘We gaan naar de kelder’ zei ze vriendelijk met een welgemeende lach op haar gezicht. ‘Uitkleedden’ je kent het protocol…
‘Ja Meesteres…’ antwoorde ik nog steeds met een brok in mijn keel.
‘Wat wil je drinken?’
‘Spa rood Meesteres’ Dat laatste kwam er alweer iets soepeler uit gelukkig.
Potverdomme Sjakie, ben je de 40 ruim gepasseerd, heb je jarenlange ervaring op dit gebied. Ben je getrouwd geweest met een Domina en nog sta jij met de bek vol tanden?!?!?!?? Sommige dingen gaan nooit meer over denk ik. Wellicht dat we in een andere setting wel gezellig kunnen kletsen… hahaha.

Snel kleedde ik mij uit en stapte ik in de douche. Net onder de douche vandaan opende Mrs. Denise de deur….

‘Ben je nog niet klaar?’ Zei ze gevat.
Ik keek haar aan en was meteen weer verkocht…. Tja daarom ben ik slaaf en is zij Meesteres. Haar Catsuit zat als gegoten en het accentueerde haar prachtige figuur. Dat in schril contrast tot mijn mollige naakte lichaam.

Een paar minuten later droeg ik mijn gedichten voor haar op. Haar complimenten nam ik dankbaar in ontvangst.
‘wat vind je van anaal?’ vroeg ze zo ‘out of the blue’.
‘Ik zal moeten innemen wat U wilt.’ Was mijn neutrale maar eerlijke antwoord. Hierop verliet ze voor even de kamer, het teken voor mij om weer in mijn slavenhouding te gaan zitten.

Ik weet niet hoe dat voor andere ‘slaven’ is… zeker op ‘feestjes’ geeft die houding mij een veilig gevoel. Met een veilig gevoel bedoel ik vooral dat ik weet welke houding ik moet innemen. Als slaaf gewoon ergens staan, past niet binnen het spel. Als ik in de slavenhouding zit voel ik mij gewoon goed. Ik wil laten zien dat ik veel respect heb voor de Meesteres. Mrs. Denise weet dat ook wel zonder die houding, maar het hoort er gewoon bij….

House of Fantasy (deel 5) Zie de Melkmachine deel 3 en 4
Snel las ik de inhoud geluidloos, de overige gasten hoefde het namelijk niet te horen. Ze begon al te lachen toen ik mijn wenkbrauwen fronste………..
‘Ja, lach maar……’ zei ik sarcastisch als een boer met kiespijn………………..
‘Zo, jij weet wat je te doen staat, ga ik lekker naar huis toe. Je weet het hè, vanavond wil ik hem zien… Buiten was het koud, dat is overigens wel eens vaker in de winter, zo rond de feestdagen. Potverdomme dacht ik, kon ze me geen gênantere opdracht geven als deze!!! Damn, nou ja als ik haar daar een plezier mee kon doen. Snel rekende ik af en liep de Hema uit naar een lingeriezaak.

Aarzelend liep ik naar binnen, onwennig keek ik om mij heen. Mijn lichaam schreeuwde… HELLLLLP MIJ, IK VOEL ME HIER NIET OP MIJN GEMAK!!!!!! Een bevallige medewerkster kwam naar mij toe…
‘kan ik u helpen?’ Tja dat is een vraag waar ik doorgaans heel bijdehand en ad rem op reageer: ‘Daar ga ik wel vanuit anders kunt u beter wat anders gaan doen!!’ Vooral als deze vraag wordt gesteld door kassamedewerksters. Ik hield me deze ronde op de vlakte.
‘Ehhh ja, ehhhh… Ja, wij hebben binnenkort een vrijgezelle feestje en voor de bruidegom heb ik een rode damesslip nodig.
‘Welke maat?’ vroeg ze lachend.
‘Zo een beetje hetzelfde postuur als ik’ Antwoorde ik zo nonchalant mogelijk lachend.

Die avond reden we naar een ‘feestje’. Ze zat de hele weg met een ‘big smile’ op haar gezicht.
‘Heb je, wat ik jou heb opgedragen?’
‘Ja schat,’ antwoorde ik..
‘Mooi.’ Zei ze lachend. Die avond zou ik rondlopen in een damesslipje, met de neus en het gewei van Rudolph the red nose Reindeeer. Het was net voor kerst.
‘Kijk’ zei ze iets te enthousiast. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe. Pattss, sloeg ze mij op mijn neus….Spontaan begon de neus te zingen: ‘I am Rudolph the red nose Reindeer…….
Weken later had ze nog kramp in haar kaken van het lachen….
‘Een ding’ vroeg ze mij ‘Waarom een Dames slip?’
‘Dat vroeg je toch??’ Antwoorde ik verbaasd.
‘Nee joh, er stond in de brief dat je een roodslipje moest kopen. Er stond niet in dat het een damesslip moest zijn. HAHAHAHAHAHA……

Hé, daar schijnt licht….. zo fel…… ik kon er niet tegen in kijken. Er verscheen iets… zo moois… Het kwam steeds dichter bij, maar door de felheid van het licht kon ik mijn ogen niet openhouden. Weldra bereikte een heerlijk aroma mijn neus. Die geur hmmmmm, ja het was die geur… In de verte hoorde ik mensen praten, ik kon alleen met geen mogelijkheid verstaan wat er werd gezegd. En eerlijk gezegd, het interesseerde mij ook niet. Ik was in de ban van die geur….

KABOEM!!!!! Dizzy kwam ik bij…. Wat was dat?? Nog steeds was ik groggy…AUUUUUWWWW!!! Schreeuwde ik het uit van de pijn…… Nadat, zeer waarschijnlijk de Herin in mijn tepels had geknepen.
‘Wakker worden……wakker worden slaafje, het is hier geen kuuroord.’ Haar laatste opmerking werd opgevolgd door een luid gelach van meerdere Dames. Hahahahahahahhahahahahaha. Waarom ze lachte wist ik niet, maar het zal wel weer ongetwijfeld om mij zijn…. Ik probeerde mij te focussen, maar dat lukte waarlijk voor geen meter……
De Herin deed de blinddoek af….., langzaam maakte ik de mijn ogen open…. Het duurde even voordat mijn zicht weer scherp was… Wat ik toen zag deed mij vrijwel meteen schrikken….

‘Is er wat slaafje?’ vroeg ze beteuterd, zo van och kom hier arm zielig jongetje. Om vervolgens opnieuw in lachen uit te barsten. Evenals de overige Dames…

11 augustus 2017 (deel 2)
In mijn slavenhouding zat ik met mijn neus richting de deur van het privé vertrek van de DP. De kelder heeft echter twee deuren. Zoals wel vaker kwam Mrs. Denise door die tweede deur naar binnen.
‘Hier komen Sjakie’ zei ze kordaat.
Snel kroop ik naar haar toe. In het midden van de kamer stond de bondage bank. Deze bank ken ik inmiddels maar al te goed. op deze bank heeft Mrs. Denise mij onder andere getraind om ‘sissy slut’ te worden met behulp van de neukmachine en met sounds mij in opperste extase gebracht.
‘Ga op de bank liggen…… op je rug.’
Snel stond ik op en kroop ik op de bank…
‘Kom er maar weer vanaf’
Snel kroop ik er vanaf en ging weer op mijn knieën zitten.
‘Opstaan….’ Lachte ze ‘Ga op handen en voeten op de bondagebank zitten.’
‘Ja Meesteres.’ Antwoorde ik gedwee.
‘Billen zo hoog mogelijk omhoog en armen buigen…… hoofd tegen de bank aan. Zo is het goed ja.
Even later gingen er twee vingers in mijn anus met glijmiddel. Voordat ik het in de gaten had, schoof ze iets in mijn anus met een draadje er aan.
‘Zo, nu ga jij op je rug liggen, maar verlies het ‘propje’ niet.’
Op dat moment kwam Mrs. Nina weer binnenlopen. Ze begon meteen te lachen. Het teken voor Mrs. Denise om te beginnen met een tepelbehandeling. Uiteraard kon ik niet stil blijven liggen toen haar vlijmscherpe ‘vriendinnetjes’ vrij spel kregen.
‘kan hij tegen kietelen?’ vroeg Mrs. Nina monter.
‘Hij kan helemaal nergens tegen? Was haar mismoedige antwoord. ‘Ga eens recht liggen.’ Gebood ze mij. Door haar tepelplagerij kon ik niet bepaald stil blijven liggen.
‘We zullen hem maar eens goed vast gaan leggen.’ Daarop pakte ze zware ijzeren boeien. Met deze boeien had ik al eens kennis gemaakt (zie Ik zweef) Het zijn waarlijk ontzettend geile middeleeuwse boeien. Mijn beide handen werden er in opgesloten, daarbij moest ik mijn armen – ik lag dus op mijn rug – boven mij uitstrekken. Vrijwel meteen kreeg ik kramp in mijn rechterschouder.
‘Is er wat Sjakie?….Kramp?’
‘Ja Meesteres.’
‘Leg je armen op je lichaam.’
Het klinkt raar, maar dat ging dus ook maar zeer moeizaam.
‘Wat ben jij toch een hark.’
‘Dat slaafje van jouw is niet erg buigzaam.’ Vulde Mrs. Nina denigrerend aan. Na nog twee pogingen om mijn armen te strekken, werd ik bevrijdt uit deze boeien. Een ware Domina is zeker sadistisch, maar weet ook wat (helaas) niet gaat… Dank U Meesteres….

Schrijven
Het was Mrs. Denise die mij vroeg om een verslag te schrijven over mijn eerste ervaring. Ze geeft nu eenmaal graag opdrachten hahaha. Maar voordat ik begon met schrijven, schreef ik eerst een gedicht in haar opdracht. Gek genoeg weet ik ruim 16 jaar later nog dat ik dat gedicht schreef in mijn hoofd, op weg richting Antwerpen. Toen al was ik compleet in haar ban. Mrs. Denise vroeg niet aan mij om verder te gaan met schrijven. Ik ging gewoon verder met schrijven, wellicht tot haar verrassing. Vanaf dat moment legde ik zelf de lat steeds hoger. Haar positieve reactie op het tweede verhaal gaf mij de motivatie en de spirit om verder te gaan.

Het verbaasd me dan ook niet dat ik regelmatig verhalen op de site lees, waar mijn lotgenoten refereren na de opdracht die zij hadden gekregen. Een aantal wordt waarschijnlijk liever afgerost met een bullwhip, dan dat ze een stukje moeten schrijven. De feedback die de Dames lezen in deze verhalen, geeft ongetwijfeld inspiratie, daarnaast is het ook erg belangrijk en fijn om te lezen dat ‘wij’ van de sessie hebben genoten. Een Domina haalt mede haar kick uit ‘ons’ plezier, net zo goed als een komiek graag ziet dat zijn publiek lacht om zijn grappen en vrolijk naar huis gaat.

Met mijn goede vriendin en tevens professionele Meesteres uit het midden van ons land, heb ik het daar regelmatig over. Het gaat er niet om hoeveel iemand kan of wil incasseren, maar vooral dat zij ziet dat haar slaafje geniet. Niets vervelender dan een gast die op geen enkele manier zijn plezier en genot toont. Een Meesteres kan niets met een slaaf die zij niet kunnen lezen.

Schrijven is een mooie manier om te vertellen dat je het leuk hebt gevonden. De Dames waarderen dat echt, onderschat dat niet. Ook complimenten en bedank mailtjes stellen ze zeer op prijs. Niet alleen in verhouding Meesteres / slaaf. Maar ook van mens tot mens. Door onze feedback groeien de Dames in hun rol, dat komt ‘ons allen’ dan weer ten goede.

Maar schrijven heeft ook nog een tweede belangrijke reden. In ieder geval voor mij. In mijn eerste periode was ik spreekwoordelijk nog niet uit de ‘kooi’.. gekomen. Een kooi past beter. In deze vergelijking als een kast, maar dit terzijde. Ik kon mijn gevoelens met niemand delen. Naast Mrs. Denise, die mij destijds ontzettend stimuleerde om verder te gaan met schrijven, kreeg ik ook hele leuke reacties van andere Dames in het huis. Een daarvan was Mrs. Pauli, van haar kreeg ik het boek ‘Een doodgewone man’. Uiteindelijk ben ik mede daardoor uit de ‘kooi’ gekomen en heb ik mijn naaste familie het gewoon verteld.

Nou ja gewoon…. Zo makkelijk was dat niet tot het hoge woord er uit was. Toen het er uit was, viel een last van mijn schouders af. Iedereen die mij dierbaar was, heeft het geaccepteerd. Dat was mijn geluk. Uiteraard hang ik mijn ‘voorliefde’ niet aan de grote klok en over details praten met buitenstaanders doe ik al helemaal niet. Alleen met Smurf en mijn goede vriendin. Toen ik hem leerde kennen, was zijn BDSM leven nog een groot geheim. Een van zijn beste vrienden bleek mijn buurman te zijn. Vooral Missy heeft hem toen het vertrouwen gegeven om uit zijn kooi te komen, of beter gezegd kooitje, dat is namelijk groot genoeg voor een Smurf hahaha. Ja, dat mag ik zo schrijven want reken maar dat hij lacht om al mijn onbeholpen stuntelige acties……

Uiteraard heb ik makkelijk praten in die zin dat ik destijds niet ‘gevangen’ zat in een vanille relatie. Ik had destijds niets te verliezen. Hooguit vriendschap, maar vrienden die het niet accepteren zijn geen echte vrienden. Daarvoor krijg je nieuwe vrienden terug. Mrs. Denise heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij stimuleerde mij om een abonnement op de Massad te nemen. Om naar SM party’s te gaan, inmiddels heb ik daar vele vriendschappen mee opgedaan. Waaronder Smurf, dat gaat zelfs zover, dat hij peetoom is van één van mijn kinderen.

Iedereen kan ik aanraden om te schrijven, vooral als je omhoog zit met je gevoelens. Van iedereen die ik verteld heb over mijn seksuele voorkeur, is er niemand die negatief heeft gereageerd. Goed ik vertel dan ook niet over de neukmachine, of dat Mrs. Denise bezig is om van mij een ‘Sissy slut’ te maken. Of het pijpen van…..ahhhhhhhhh……… Hahahaha….

11 augustus 2017 (deel 3)
Naast mij stond nog steeds de beeldschone Mrs. Nina wiens vernederende blik in haar ogen, mij deed genieten. Ik kon niet zien wat Mrs. Denise precies aan het doen was, maar ik hoorde wel dat ze lerenboeien had gepakt.
‘Deze zijn nog wat stug’ zei ze tegen Mrs. Nina.
Ik wist wie ze had gemaakt.
‘Sjakie kent de maker van deze boeien ook.’ Heerlijk vind ik dat soort opmerkingen van haar. Natuurlijk kende ik hem. Wim (zie ook De Piñata) , want zo heet hij…. is leermaker en Dominant, mijn vrouw was Dominant en Masochist…Altijd uitdagen, altijd…. Wim was in die hoedanigheid verzot op Missy… Ik herinner mij nog één privé feestje bij hem thuis maar daar zal ik nu niet over uitweidde…….. Wij (Missy en ik) sloten regelmatig samen met Wim de deur aan het einde van de avond. We hielpen mee met opruimen. Meestal sliepen wij bij een van de beste vrienden van Wim in de buurt van Amsterdam. Bij Piet, hij had destijds een relatie met een commerciële Meesteres. Deze Dame is nog steeds operationeel bij een vooraanstaande SM studio in Nederland. Met haar heb ik (helaas) allang geen contact meer gehad, met Piet nog regelmatig. Hij was ook bij de uitvaart van Missy. Terug komend op dat feestje bij Wim. Destijds had ik daar een verslag overgeschreven, vorig jaar juli vond ik dat terug, lachen natuurlijk. Heb ik dat snel naar Piet gestuurd…. Eigenlijk moest ik weer eens naar Wim toe gaan, tijd…… altijd te weinig…

‘Hou je benen is bij elkaar’ hoorde ik plotseling Mrs. Denise zeggen….
‘Kan hij dat ook al niet?’ gooide Mrs. Nina wat extra olie op het vuur. Niet dat ik dat erg vond. Ik geniet van haar speelse opmerkingen en heb moeite om mijn lach in te houden. SM is zeker humor en leedvermaak.
Mijn voeten werden vastgezet evenals mijn polsen naast mijn lichaam. Wat volgde was rekfolie. Door beide Dames werd ik vakkundig vastgezet, weldra kon ik helemaal niets meer. Sinistra en Destra hadden het extra gemunt op mijn tepels..
‘Zo nu kun je niet meer bewegen.. hahahaha…

De bel ging, Mrs. Nina verliet de ruimte….. Ik zou haar die avond niet meer zien. Wellicht moet de kinkyweb een nieuwe Award in het leven roepen. Een Award voor aankomend talent, want talent dat heeft ze heel zeker…..

Party bezoek
Het laatste jaar heb ik mijn zinnen letterlijk naar het oosten verplaatst. Als alleenstaande ga ik niet graag alleen naar de Showboat. Ik vind het leuk om daar heen te gaan, het liefst in mijn rol als slaaf. Plomp verloren daar staan trekt me niet zo aan. Aangezien de meeste feestjes in het westen zijn, die er al zijn….. en dat zijn er niet zoveel, ga ik voor Party’s naar Duitsland. Goed, nu heb ik het voordeel dat ik vloeiend Duits spreek. Naast dat er veel meer feestjes zijn in Duitsland dan in Nederland….. Echt véééééél meer…… Zijn de meeste ook nog eens dichterbij voor mij.

Via een website waar ik lid van ben, krijg ik de informatie binnen van tal van SM party’s. Gewone avonden en thema avonden. Vooral dat laatste spreekt me erg aan. Je komt op thema feestjes niet zomaar binnen, dit om te voorkomen dat 90% man is en 10% vrouw. De verhouding, ten minste mijn ervaring tot nu toe is ongeveer 50% paren. De andere helft zijn alleen gaande, waarvan 55% man en 45% vrouw. Bij de goede feestjes heb je dan een grote kans dat er wordt gespeeld.

De sfeer is relaxed en respectvol, tenminste de feestjes waar ik ben geweest. Zeker vergelijkbaar met de sfeer in Nederland. Ik richt me daarbij vooral op Femdom party’s. Of deze er in Nederland ook zijn om als alleenstaande heen te gaan? Wel in het Fetisj Café in Antwerpen, maar als alleenstaande krijg ik op basis van de website niet echt het gevoel dat ik gewenst ben. Let wel, dat is mijn gevoel en niet gebaseerd op feiten of ervaring. Het afgelopen jaar heb ik het voorrecht gehad om zodoende een paar Domina’s te leren kennen, die qua normen en waarden, spelopvatting, respect en professionaliteit vergelijkbaar zijn met Mrs. Denise. Toevallig zijn deze Dames allemaal van dezelfde leeftijd. Nee, dat heb ik niet gevraagd. Dat staat in het profiel van deze Dames. Het zijn Dames die net als Mrs. Denise absoluut niet uit de kleren gaan. Dames die dezelfde natuurlijke Dominantie hebben. Ik vind dat mooi om te zien en geniet daar dan ook van.

Toen ik de eerste keer naar een Femdom Party ging was ik wel enigszins bevreesd, aangezien ik nu eenmaal niet zo een held met pijn ben. Tot op heden hebben de Dames mijn grenzen gerespecteerd. Ervaren Dames hebben de grens opgezocht en minder ervaren Dames niet. Dat laatste geeft steeds meer vertrouwen. Nu moet ik wel toegeven dat deze party’s absoluut niet vergelijken zijn met O.W.K. taferelen. Voor diegene die het O.W.K. niet kennen, dit staat voor Other World Kingdom. (Even Googlen!) Bij de party’s die ik tot nu toe bezocht heb is de insteek dat het voor iedereen leuk moet zijn, maar let op: je hebt als slaaf niets in te brengen en helemaal niet wat de Meesteres moet doen. Het is echter niet raadzaam om je als slaaf ‘groter’ of meer ervaren voor te doen dan je bent. Ben gewoon eerlijk, dat wordt veel meer gewaardeerd. Bij een feestje liet een slaaf zich veilen met het ‘etiquette’ 80% masochist en 20% onderdanig. De Dame die hem kocht was binnen 2 minuten klaar met het spel…… Nogmaals het gaat niet om hoeveel je kunt verdragen, maar wat je er voor over hebt. Eerlijkheid is zo belangrijk. Dat is overal hetzelfde.

Naast het spel is het gewoon ontzettend leuk om gelijkgestemde te spreken en nieuwe mensen te ontmoeten met wie ik mijn passie voor SM kan delen. Aan het einde van de avond, als de gelegenheid zich voordoet, laat ik zo trots als een pauw een foto van Mrs. Denise zien. Maar ook altijd een foto van Missy, want zij blijft altijd bij mij schrijf ik met een lach en een traan. Bezoek aan Duitse party’s kan ik iedereen aanbevelen. Voor meer info kunt U contact opnemen met Mrs. Denise, zij zal eventuele vragen naar mij doorsturen.

11 Augustus 2017 (deel 4)
Nadat mijn lichaam helemaal was in gefolied begon ze met mijn hoofd.
‘Ogen en mond dicht’ Zei ze rustig. Vakkundig wikkelde ze langzaam mijn hele hoofd in de folie. Ze liet alleen een klein gaatje over voor mijn mond.
‘Zo Sjakie, nu kun je niets meer hahaha, nu ben je helemaal aan mij overgeleverd.’ Daarop maakte ze twee gaatjes bij mijn tepels. Uiteraard werd ik daarbij in mijn tepels geknepen. Tevens een gaatje vlak bij mijn anus. Ze haalde het draadje wat aan het ‘propje’ zat eruit. Ik had wel een idee waar dat voor was. ‘Ik wil je niet horen Sjakie, als je met je rechterhand klopt is het genade. Met je linkerhand kloppen is OK. Begrepen?’
Snel klopte ik met mijn linkerhand.
‘Je gaat je rechterhand niet gebruiken……BEGREPEN???’ Ja, klopte ik nog sneller met mijn linkerhand.
Goed zo.. ga ik rustig jou verhaal lezen.’ Op dat moment draaide ze aan een knopje en kreeg ik anaal ‘stroom’ binnen. Het ‘propje’ was een stroomgeleider. De spanning werd zo wel erg letterlijk opgevoerd. Het begon met een redelijk monotoon gevoel. Dat was zelfs voor dit ‘watje’ goed te handelen. Af en toe voerde ze de spanning letterlijk op. Op basis van mijn gekreun en lichaamstaal stuurde zij de stroom mijn anus in. Gelijktijdig hadden haar ‘vriendinnetjes’ de grootste lol om mijn tepels te plagen. Ze werden steeds gevoeliger en mijn angst werd steeds groter.
‘Haha nu zijn er geen andere ogen gericht op mijn slaafje. Alleen jij en ik Hahaha. Ik kan alles met je doen jongetje alles, jij kunt niets hahahaha. Geen vrouwenogen gericht op dat exhibitionistische slaafje van mij. Mijn toyboy…..’

Dat laatste was een groot compliment van Mrs. Denise, mijn ogen straalde, zoals ze eigenlijk altijd doen als ik bij haar ben…..

‘M&M’s, ja vooral die met Pinda’s vind ik lekker. Zei ze plotseling ‘Blijf eens stil liggen, zo kan ik toch niet rustig lezen.’

Stil liggen was geen probleem zolang mijn tepels niet in de buurt kwamen van Sinistra en Destra en de stroomgolven te overzien waren…. Gelukkig viel mijn verhaal goed bij Mrs. Denise, evenals het elektrokastje die door mijn schokkende bewegingen op de grond was gevallen. Uiteraard moest ze wel even uittesten of hij het nog deed………Mijn lichaamstaal gaf vrijwel meteen duidelijk antwoord.

‘Tot tien tellen sjakie en geen genade..’ Daarop greep ze beide tepels…..en kneep ze er hard in. Let wel, voor mijn doen is alles hard. Ik schat op 30% hahaha, maar wel 30% van Mrs. Denise…. Dat zijn andere maten…… Met hangen wurgen haalde ik de grens….. Ik had niet afgeklopt, dat kon ik simpelweg niet maken….

House of Fantasy (deel 6)
Dit kon niet waar zijn…… Ik wilde mezelf knijpen, maar dat ging niet. Ik zat namelijk nog steeds vast….
Er stonden zeker 5 Dames in de ruimte met maskers op…. Zag ik dat goed….Ja maskers, dezelfde type maskers als in die film….. Ja die film… De laatste film met mijn vrouw.. Met daaronder lange zwarte gewaden…., met hoog uitstekende zwarte kragen.. Wederom wilde ik mijzelf knijpen….. Alle Dames hadden een stokje in de hand.. Ook wel een cane genoemd. Door de kledij kon ik niet zien wie dit waren.

Een Dame stapte naar voren en pakte mij vol in mijn ballen. ‘Auuuuwwww’ Krijste ik het weer uit. Dit was de Herin…. Niemand heeft zo een dodelijk nagels als zij die heeft… Maar het waren niet de nagels die haar hadden verraden, het was haar aroma. Een geur die niet week voor mijn angstgeur. Wat volgde was een pakslaag door de Dames….. ik leek wel een Piñata….

Al snel stonden de tranen in mijn ogen. Ik probeerde genade te roepen, maar het ging niet. Net toen ik dacht dat ik het helemaal niet meer hield gaf die ene Dame een teken….., Daarop liep ze naar mij toe en streelde mij over mijn hele lichaam. Haar warmte stroomde door haar aanraking in mijn aderen. Ze zei niets, dat hoefde ook niet, haar handen spraken voor haar…. Ik begreep wat ze zei…. Ze maakte me los, vrijwel meteen ging ik weer door mijn knieën…. Ik pakte haar middel vast en knuffelde haar…. Ze liet me begaan….. voor even…. Ze bevestigde wederom de ketting aan mijn Halsband en sleurde mij achter haar aan.

Ik kon niets meer, als haar volgen. De geur was zo sterk. Sterker dan het vrouwengezang uit de Griekse mythologie van Odyseus. Met kwijl op mijn lippen keek ik hoe de Herin voor mij uitliep. Iets wat de jonge Dame met lang blond haar niet was ontgaan…
‘Hij kijkt stiekem naar je billen’
‘Och, laat hem maar even begaan. En als hij graag billen ziet, dan heb ik later nog wel wat voor hem…’

Ik werd terug geplaatst in een kooi. Dit keer een kooi waarin ik alleen kon staan.
‘Opstaan’ commandeerde ze streng net voordat ze mij opsloot, gelijktijdig trok ze hard aan de ketting.
Alle Dames hadden hun gewaden uitgetrokken en maskers afgezet. Een van de Dames, de Dame die mij binnen had gelaten in dit huis… kwam vlak voor mij staan.
‘Och, hebben we jou een beetje pijn gedaan…. Zielig slaafje’ Zij ze zo beteuterd mogelijk, wat uiteraard uitmonden in gelach..
‘Hij moet zich niet zo aanstellen, het watje.’ Haakte de Herin in. ‘Jij slaaf..
‘Ja ehhh Ja.’
‘Ja wat?’
‘Ehhh ohhh Ja Meesteres’
Hè Hè, zijn we langzaam van begrip of zo. Heb ik dan niet alleen een geile slaaf die van grote tieten houdt, Maar ook nog een domme slaaf’
‘Ehh nee…’ antwoorde ik zenuwachtig
‘Nee, wat? Houd je niet van grote tieten?’
‘Ja wel Meesteres’ dat laatste kon ik niet ontkennen.
‘Dus je bent dom?’ Goed weten we dat ook weer. Steek je pik door de tralies heen.
Aarzelend stapte ik naar voren…..’AUWWW’. Voor haar doen iets te aarzelend, ze nam het heft, in dit geval mijn zaakje, letterlijk in haar eigenhand en trok me stevig tegen de tralies aan, om vervolgens mijn ballen strak vast te binden aan de tralies. Ook mijn handen en benen werden vastgezet aan de tralies. Ik kon helemaal niets meer, tot slot deed ze me een blinddoek voor.

‘Zo te zien vind hij het nog leuk ook.’ Merkte de jonge Dame met lang blond haar op..
Wordt vervolgd.

11 Augustus 2017 (deel 5)
De tranen stonden net niet in mijn ogen na de laatste tepeltraktatie van Mrs. Denise. Ze rekte het folie verder open zo dat mijn pik weer naar verse adem kon happen. Het moment dat de folie bij mijn jonge heer was verwijdert, gaf een gevoel van vrijheid. Ik lag muurvast aan de bondagebank vast en ik voelde me zo vrij als een vogel. Ze drukte een hand op mijn mond.
‘Je kunt niets Sjakie, zelfs ik bepaal of je kunt ademen hahaha.
Ooit was ik daarvan ontzettend in paniek geraakt, ook nu lag ik niet stil. Maar het was zeker niet die paniek van vroeger.
Het stroom werd weer aangezet en gelijktijdig begon Mrs. Denise mijn pik te behandelen…. Met wat weet ik niet…. Voor even dacht ik dat ze sounds in bracht, of dat werkelijk zo was??

‘Als ik een pik had’ zei Mrs. Denise nog refererend naar mijn verhaal. ‘Dan zou ik zeker die melkmachine op mij zelf gebruiken.’
Mijn pik werd verwent met ik neem aan de terminator, maar eerlijk gezegd weet ik dat niet zo zeker. Ik had ook al het gevoel dat ze iets in mijn pik schoof, zoals ik even hiervoor schreef. Gelijktijdig bleef ik anaal net geen licht geven, maar als ze een gloeilamp in mijn reet had gedraaid….

Na een paar minuten stopte haar behandeling. Ze hoefde mij niet te manen om te kreunen. Vanaf het moment dat mijn periscoop boven de oppervlakte uitkwam, lag ik al van genot te kreunen……..

Mrs. Denise liep weg zonder iets te zeggen, ik lag rustig na te genieten van mijn gebonden positie, die op geen moment onplezierig was. Het zorgde voor geestelijke vrijheid. In mijn hoofd kon ik een film gaan afspelen, altijd weer diezelfde film, met de zelfde hoofdrolspeelsters en zelfde onderwerpen, oftewel ‘kopfkino’

Daar lag ik dan weer naakt op het scherm verschijnen allemaal Dames, ik kon ze niet allemaal herkennen, uiteraard Kinky Award Winnares Mrs. Denise. Zij vertolkt de hoofdrol, met in haar kielzog haar jonge en enthousiaste protegé Mrs. Nina in een glanzende bijrol. Hé daar heb je Daisy ook nog….. Auww ze pakt me bij mijn oor…… Daar komt nog een Dame aan…. Ja dat is Mrs. Zascha…. Ze lacht me vierkant uit. Daar heeft ze ook al reden voor, ze weet wat voor een slap watje ik ben. Kansloos was ik met worstelen tegen haar. Ze hoeft het er niet eens in te wrijven….

Mijn ‘periscoop’ genoot van de film, plotseling hoorde ik dat er iemand binnen kwam. Ik zette mijn denkbeeldige film even op pauze…. Ze verliet de ruimte weer….. en play….. Alle Dames stonden om mij heen en begon mij uit te lachen, te kleineren, ik lag ondertussen aan een ketting en werd door Mrs. Denise mee genomen en opgesloten in een kooi. Ze schroomde niet om in mijn ballen te knijpen. Ze dirigeerde mij in een staande kooi, voor even had ik een onbelemmerd uitzicht op haar outfit…. Een strak soort van maliënkolder topje, wat haar prachtige boezem tot op de perfectie accentueerde. Daaronder een strak leren rokje. Haar Lieslaarzen maakte het plaatje compleet.

‘Opstaan slaaf’ hoor ik haar in mijn film streng zeggen. Ik sta snel op en zij bindt mijn ballen en penis stevig vast aan de tralies van de kooi. Ook mijn armen en voeten werden strak vast gezet aan de tralies. Steeds meer Dames kijken mij vernederend aan en zien hoe weerloos naakt ik ben opgesloten…

Opnieuw hoor ik de kelderdeur opengaan. Duidelijk hoor ik nu Mrs. Denise. Ze loopt een paar keer op en neer door de kamer. Ik had mijn film weer op pauze gezet…. Na een paar tellen vervaagde de beelden. Helemaal toen Mrs. Denise weer bij mij kwam staan. Ik kon nog steeds niets zien. Ze legde iets boven op mij, om vervolgens met een hand mijn ballen vast te pakken. Nu niet knijpend. Gelijktijdig schoof ze iets over mijn ‘periscoopje’ heen. Ja ja, ik zal het zelf maar schrijven hahaha…. Vrij snel had ik in de gaten waar ze mee bezig was. Mijn film viel nu helemaal in het water…..

Al die tijd zei Mrs. Denise niets. Ik had wel een vermoedde…… Een heel sterk vermoedde…… Ze verwijderde de folie van mijn gezicht. Langzaam kon ik mijn ogen weer openmaken.
‘Ta ta da daaaaa’ Zei ze triomfantelijk met een wonderschoon lach op haar gezicht en twinkelende ogen die als bliksems straalde. ‘Een kuisheidgordel Sjakie, nu eens geen virtuele kuisheid hahaha.’
Dit was dus geen verrassing voor mij, wat wel een verrassing was, dat het niet mijn eigen kuisheidgordel was. Ik had haar vorig jaar twee exemplaren overhandigd.

Snel bevrijdde ze mij van de bondagebank, ik stortte meteen op mijn knieën om haar laarzen uitvoerig en gepassioneerd te kussen. Nee ik was niet blij met dat ‘onding’, maar het is haar wil. Ik ben maar een slaaf. Twee dingen waren duidelijk: 1, Mijn pik zat de komende tijd opgesloten. 2, deze ‘film’ had geen Happy ending…..
………………………Wordt vervolgd

Bij deze een speciaal woord van dank voor Mrs. Nina. Uw ogen streelde mijn lichaam!

 

Netvlies

Achter gesloten ogen,
volstrekt een gevoel,
waarvan ik zelf niet
begrijp, wat ik bedoel.

Onherkenbare beelden,
die voor mij verschijnen.
Machteloos zie ik toe,
hoe ze weer verdwijnen.

Mijn hoofd is met
herinneringen gevuld.
Opgeslagen wachtend,
met eindeloos geduld.

Ik probeer mijn gevoel
stevig vast te grijpen.
Misschien kan ik dan
mezelf eens begrijpen.

Het is een weerzien,
met mijn verleden.
Een onvermijdelijke
herhaling, in het heden.

In dit leven zal het
echter nooit zover komen.
Alleen mijn netvlies,
vervult mijn dromen.

Kuisheid

Het was weer een
beproeving als zovelen.
Zonder nadenken,
volg ik U bevelen.

Het doorstaan van
verschillende taken.
Waar ik absoluut
niet in wil verzaken.

Opgesloten in mijn
drang naar lust.
Is het mijn gevoel,
waarin ik berust.

Dankbaar voor Uw
genade en steun.
Is het Uw richting
waar ik op leun.

Met handen en
voeten gebonden.
Heb ik rust in
mijn ziel gevonden.

Geketend in een
gordel van kuisheid.
Word ik door U naar
de horizon geleidt.

 

Destra en Sinistra

Zo bang, voor wat
me te wachten staat.
Vertrekt iedere spier
in mijn gelaat.

Zo scherp, als het
puntje van een mes.
Houden zij mij
pijnlijk bij de les.

Ik kniel neer, voor
dat wat komen gaat.
Enkel bij Uw genade,
ben ik dan gebaat.

Met liefde kijk ik
daarbij in Uw ogen.
Hierbij zit ik absoluut
niet onbewogen.

De scherpste nagels
van het hele land.
Destra en Sinistra,
Staan voor pijn garant.

 

 

 

Top