Opnieuw een sessie met Mrs Do

Opnieuw een sessie met Mrs Do

Door covid en wat andere problemen is het alweer een half jaar geleden dat ik door Mrs Do onder handen ben genomen in een geweldige sessie. Het verlangen naar een nieuwe sessie is in die tijd natuurlijk weer steeds groter geworden. Dus heb ik weer een sessie met Haar geboekt en ben ik naar Domination Palace gekomen om mij volledig aan Haar over te geven. Wat er gaat gebeuren laat ik dan graag helemaal aan Mrs Do over.

 

En zo zit ik – na een kort voorgesprek (we kennen elkaar immers al) en douchen – geknield op Mrs Do te wachten in doucheruimte. Als Zij mij na korte tijd komt halen, volgt natuurlijk eerst het vaste ritueel: ik moet Haar voeten kussen. Daarna gaan we naar de zolder. Daar moet ik zelf de enkelboeien omdoen, waarna Zij bij mij de polsboeien omdoet. Ik moet tussen de twee palen gaan staan en wordt daaraan met gespreide armen en benen vastgezet. Allereerst komt de Mrs voor mij staan om de tepels te inspecteren: door erin te knijpen kijkt ze hoe gevoelig ze zijn. Ze zijn natuurlijk nog niet zo erg gevoelig, maar Zij knijpt gewoon door tot ik geluid begin te geven.

Dan is het tijd voor een strokenzweep. Mrs Do komt achter me staan en geeft me een paar lichte slagen met de zweep op rug, billen en tussen mijn benen door op zak en pik. Na deze kennismaking met de zweep kondigt Zij 100 slagen aan, die ik zelf moet tellen. Zij slaat nu wat harder. Na een aantal slagen op rug en billen komt er een zachte slag op mijn pik en zak. Die is zo licht dat ik die maar niet tel (ik had zo het idee dat dat ook niet in goede aarde zou vallen). Na nog een plaagstootje komt dan wel een slag die echt aankomt. Die tel ik dan wel. De Mrs moet er om lachen. Met voornamelijk slagen op rug en billenen en af en toe op zak en pik – steeds met vooraf één of meer zachte slagen, die niet tellen – bereiken we 50. Daarna worden de slagen harder en vanaf 60 twintig stevige slagen op de linker bil en daarna 20 op de rechter. Na de 99 slagen – ik vertelde me bij 98, maar de Mrs maakt daar geen punt van – ben ik voldoende opgewarmd en maakt zij me los van de palen.

Ik moet op mijn rug op een lage bondagebank gaan liggen. Handen en voeten worden aan de bank vast gemaakt, zodanig dat ik met licht gespreide benen en mijn armen langs mijn zijden vast lig. Mrs Do trekt dan een kap over mijn hoofd, die alleen een gat bij de mond blijkt te hebben. Zij trekt de veters van de kap stevig aan, zodat deze strak om mijn hoofd zit en ook het deel onder mijn kin wordt aangetrokken. De kap is stijf en blijkt een ruimte voor neus en mond te hebben, zodat ik makkelijk door neus en mond kan blijven ademen. Een paar tepelklemmen maken het compleet.

Dan volgt een spel van afwisselend strelen en plagen met een prikwieltje over borst, buik dijen, ballen en pik. Doordat ik niets kan zien is het steeds een verrassing wat er waar gebeurt! Na een tijdje haalt Mrs de tepelklemmen eraf en dan gaat het prikwieltje ook over mijn inmiddels gevoelige tepels. Behalve erover heen rollen met de prikker, drukt Zij die af en toe ook stevig in de tepels. Dat is gevoelig en ik lig regelmatig te schreeuwen. Dan begint zij mij lekker te strelen met wat aanvoelt als een harenzweep. Maar zij slaat daar ook mee en op mijn tepels komt dat best aan! Eén en ander wordt nog een paar maal herhaald en ik lig te kronkelen – voor zover mogelijk – en te schreeuwen.

Mrs heeft inmiddels kennelijk een handschoen met scherpe punten aan de vingers aangetrokken (het klonk in ieder geval of Zij iets van rubber aantrok). Met de scherpe punten schraapt Zij over borst, buik, zak en pik. Dat is eigenlijk best lekker, maar ze gebruikt de punten ook om ermee te prikken. In tepels en pik doet dat flink pijn!

Dan krijg ik weer tepelklemmen opgezet. Volgens de Mrs zijn het kleine klemmetjes (ik zie immers niets), maar ze komen gemeen aan. Ze zijn zo pijnlijk dat het moeilijk is om eraan te wennen. Mrs Do gaat dan even weg, maar komt na een tijdje weer terug en verwijdert de tepelklemmen (au!), waarna ze natuurlijk weer even met mijn tepels moet spelen. De pijn trekt langzaam weg. Ik word even gestimuleerd met een vibrator op tepels en daarna op zak en pik. Als ik daar duidelijk opgewonden van raak, stopt het.

Dan komen er wat mildere klemmen op mijn tepels en laat Mrs mij alleen. Na een kwartiertje komt er iemand kijken. Deze persoon loopt zo te horen niet op hakken, zoals Mrs Do die draagt. Zij vraagt of ik niet in slaap ben gevallen. Na de tepelklemmen wat heen en weer bewogen te hebben, gaat zij zonder verder iets te zeggen weer weg. Ongeveer een half uur later komt Mrs Do vragen hoe het gaat en haalt onverwacht één tepelklem los. Ik schreeuw het uit en Mrs speelt weer met die tepel. Daarna hetzelfde bij de andere tepel. Vervolgens laat ze mij weer alleen en de tepelpijn ebt langzaam weg.

Na een kwartiertje komt Mrs Do terug, maakt mij los van de bank en bevrijdt mij van de kap. Als ik los ben, worden mijn ballen met een lint strak afgebonden. Zodra dat is gedaan, knijpt de Mrs even flink in het afgebonden pakketje. Eerst valt het nog mee maar Zij knijpt door tot ik begin te piepen. Dan laat ze los een geeft een klapje op mijn zak. Dat gebeurt nog een paar keer, tot duidelijk genoegen van de Mrs.

Dan moet ik op handen en knieën op de rekbank plaatsnemen en is mijn kontgaatje aan de beurt. Een vinger met glijmiddel gaat erin en daarna komen er meer vingers naar binnen. Best lekker. Vervolgens gaat er een elektro-butplug in en wordt de stroom aangezet. De stroom wordt opgevoerd tot ik kreun en als dat gewend is, weer wat hoger. De stroom gaat eraf en ik moet mij omdraaien en op mijn rug gaan liggen, waarbij de butplug moet blijven zitten. Mrs Do legt mij vast op de rekbank en Zij kan het niet laten om weer even aan mijn tepels te zitten. De stroom gaat weer op de butplug en wordt opgevoerd tot ik er weer flink op reageer. Na een tijdje vindt Mrs dat de elektro ook wel weer wat hoger kan, zodat ik weer wat geluid geef door de schokken. Terwijl de elektro doorgaat worden zak, pik en tepels met heet kaarsvet besprenkelt, wat vooral op de tepels flink gevoelig is. Als het kaarsvet gestold is, moet dit er natuurlijk ook weer af: de Mrs rolt en krabt het er af met het prikwieltje, wat aan mij weer de nodige kreunen en kreten ontlokt. Als het meeste kaarsvet zo weer verwijderd is, duwt Mrs de butplug er dieper in. Daardoor wordt het effect van de elektro veel sterker, zodat ik het weer uitschreeuw. Als zij er niet meer op duwt wordt het weer ‘normaal’. De Mrs heeft er plezier in en herhaalt dat spelletje nog een aantal keren.

Dan knielt Mrs Do op de rekbank over mijn gezicht. Terwijl zij op mijn gezicht gaat zitten, knijpt ze weer flink in mijn tepels. Ik kreun gesmoord onder haar, terwijl ik geen adem kan halen.. Regelmatig veert Mrs wat op, zodat ik even adem kan halen, dus het wordt niet echt benauwd. Dan gaat de vibrator aan en worden tepels en daarna ballen en pik bewerkt, terwijl Mrs Do weer op regelmatig mijn gezicht plaatsneemt. Na een tijdje kom ik heerlijk klaar, terwijl Mrs op mij gezicht zit. Nadat ik ben klaargekomen, gaat zij nog een tijdje door met de vibrator op mijn pik terwijl zij op mijn gezicht zit. Dat wordt onaangenaam op mijn nu heel gevoelige pik en ik lig onder haar te kronkelen. Als Zij daarmee ophoudt en mij weer lucht geeft, zegt ze dat dat was, omdat ik zonder toestemming ben klaargekomen. De Mrs gaat van de rekbank af en veegt dan mijn buik schoon met een stuk papier. Zij maakt de boeien van de rekbank los en daarmee komt er een einde aan een hele fijne sessie, waarin Mrs Do mij in machteloze toestand weer lekker heeft bewerkt.

 

Voldaan rijd ik daarna naar huis en bedenk dat volgende sessie toch wat sneller dan na en half jaar moet plaatsvinden. Laten we zeggen over een maand of drie …

 

Slaaf ruud

Top