PIJNSESSIE BIJ MEESTERES ROSE

Ik kom regelmatig voor een sessie bij Domination Palace. Eerst ongeveer twee jaar bij Meesteres Denise, en sinds een half jaar bij Meesteres Rose. Beide zijn super Meesteressen. Vandaag had ik een halve dagsessie bij Meesteres Rose. Op weg naar Domination Palace begonnen mijn zenuwen weer toe te nemen, dit heb ik altijd als ik naar Domination Palace ga. Vandaag waren de zenuwen toch meer aanwezig dan normaal, ik heb namelijk aan Meesteres Rose gevraagd of ze vandaag tot het uiterste met mij zal gaan.

Nadat ik aangekomen was bij Domination Palace en had aangebeld duurde het nog ongeveer 10 minuten (ik was weer zoals altijd te vroeg) voordat Meesteres Rose de deur opendeed. Ik moest meteen mijn ogen sluiten en op mijn knieën gaan en vervolgens naar de ontvangstruimte kruipen. In de ontvangstruimte vertelde Meesteres Rose aan mij dat ik pas de ogen mocht openen nadat zij zich naar de privéruimte had begeven en dat ik vervolgens eerst maar moest gaan douchen en daar op haar moest wachten.

Nadat ik mij gedoucht had bleef ik netjes volledig naakt in de slavenhouding op Meesteres Rose wachten. Zij kwam mij ophalen en ik moest achter haar naar de ontvangstruimte kruipen. In de ontvangstruimte overhandigde ik haar een cadeau (wat ik altijd voor mijn Meesteres meeneem) en de brief. Ik mocht haar laarzen gaan kussen en zij ging mijn brief lezen en ze was nogal blij dat ze mij vandaag heel hard mag aanpakken. Nadat zij de brief had gelezen gingen we naar de rode kamer.
Aangekomen in de Rode kamer werden mij de pols- en enkelboeien aangedaan en kreeg ik zware tepelklemmen op mijn tepels. Ik werd vervolgens aan de takel vastgezet zodat ik niet kon ontsnappen. Meesteres Rose had een nieuwe zweep die zij wel op mij zou uitproberen. Voordat zij begon met mijn billen met de zweep te bewerken werden er eerst een paar gewichten aan de tepelklemmen gehangen. Meesteres Rose vroeg aan mij hoeveel zweepslagen ik kon verdragen. Ik zei dat ik honderd zweepslagen wel kan verdragen, ok zei Meesteres Rose dan maak ik er tweehonderd van. Ik moest hardop gaan tellen bij iedere zweepslag. Na 80 zweepslagen werd het heel zwaar, Meesteres Rose zei, kom op nog 20 en dan is er een kleine pauze. Ik was erg blij met de pauze zodat ik even bij kon komen. Nadat Meesteres Rose nog een extra gewichtje aan de tepelklemmen had gehangen ging zij door met de volgende honderd zweepslagen, deze gingen behoorlijk pijn doen, mijn tepels begonnen ook al behoorlijk pijn te doen door de gewichten en doordat iets voorover gebogen stond en bij iedere zweepslag de gewichten aan de tepelklemmen steeds heftiger op en neer bewogen. Bij de laatste twintig zweepslagen heb ik het behoorlijk zwaar en gilde ik het uit van de pijn. Maar door de aanmoedigingen van Meesteres Rose heb ik het toch volgehouden. Het verwijderen van de tepelklemmen was ook zeer heftig. Na afloop heeft Meesteres Rose mij getroost doordat ik op schouder mocht uithuilen. Na te zijn bijgekomen en mijn vuurrode billen te hebben bekeken gingen we naar de kelder.

In de kelder aangekomen zou ik een rustmoment krijgen. Ik moest op de bondagetafel gaan liggen en werd helemaal ingewikkeld in folie. Bij mijn kruis en tepels werden gaten gemaakt in de folie. Mijn ballen werden met touw vastmaakt en op mijn tepels kwamen weer klemmen en de tepelklemmen werden vastgemaakt aan de taken en deze werden strak getrokken. Ik kon nu gaan rusten maar er bleef constant spanning op mijn ballen en tepels. Dit voelt op een gegeven moment niet meer fijn. Op een gegeven moment kwam Meesteres Rose weer en zij begon mij te plagen met de terminator. Aangezien ik al twee weken geen zaadlozing had gehad, was het voor Meesteres Rose niet moeilijk om mij snel tot een ontlading te laten komen. Meesteres Rose liet mij daarna nog een hele tijd alleen. Nadat Meesteres Rose mij had verlost van de touwen om mijn ballen en de tepelklemmen, wat wederom weer zeer pijnlijk was werd ik ook verlost van de folie. Ik mocht me een paar minuten ontspannen voordat ze weer verder ging.

Nadat ik weer was bijgekomen van de pijn aan mijn tepels moest ik een luierbroekje aantrekken.

Meesteres Rose vond het tijd voor een beetje WAM. Ik moest plaats nemen in de douche en mijn ogen sluiten waarna zij mijn luier vol liet lopen met haar goddelijke champagne. Vervolgens moest ik naar de hal kruipen waar zij de volgende verrassing voor me had. De luier werd nog gevuld met caramelsaus en chocoladesaus, het plakte behoorlijk. Ik werd in de hal vastgezet en kreeg weer die verschrikkelijke tepelklemmen op mijn tepels en werd alleen gelaten. Het vastgebonden staan in de hal met een volle luier is zeer vernederend. Het voelde weer als toen ik klein jongetje was en mijn luier vol had. Diverse keren kwam Meesteres Rose en/of slavin Lilly mij plagen. Aangezien ik bijna al de hele sessie tepelklemmen op mijn tepels had, werd dit op een gegeven moment zo heftig voor mij dat ik hoopte dat er iemand langs kwam lopen, zodat ik kon vragen om de tepelklemmen te verwijderen. Helaas nu kwam er dus niemand meer langs. Op een gegeven moment kwamen Meesteres Rose en slavin Lilly mij eindelijk verlossen van de tepelklemmen. Wat was het pijnlijk toen deze verwijderd werden en slavin Lilly ervoor zorgde dat er weer bloed door de tepels gingen stromen.

Als beloning van mijn goede inzet mocht ik mij zelf tot een ontlading laten komen in het bijzijn van deze twee mooie dames. Ik ben dan ook tot een zeer heftige ontlading gekomen en vervolgens mocht ik mij gaan douchen.
Langs deze weg wil Meesteres Rose alvast heel erg bedanken voor deze zeer heftige pijnsessie van vandaag. Om 4 uur tepelklemmen op je tepels te hebben is zeer heftig en pijnlijk, ik ben blij dat ik het heb doorstaan. Meesteres Rose is een Meesteres die heel goed weet wat haar slaven aankunnen, dit komt denk doordat zij zelf ook slavin is geweest en alles wat zij bij een slaaf doet zelf ook heeft ervaren toen zij slavin was. Ik ben dan ook heel trots dat ik regelmatig haar slaaf mag zijn.
Meesteres Rose ik vind U het PARELTJE van DOMINATION PALACE en hoop nog vaak bij U als slaaf te mogen komen.
Liefst, slaaf jos van Meesteres Rose

Top