Rose als spionne

Mijn eerste ervaring met Rose verliep heel goed. Ik was dan ook blij dat de mogelijkheid zich voordeed om opnieuw een sessie met haar te doen. De afspraak maakte ik telefonisch, want de logistiek was belangrijk. We zouden in de kelder beginnen en na een tijdje naar de speelzolder gaan.

Via de mail stelde ik Rose op de hoogte van mijn plannen. Ik houd van rollenspellen en daar kunnen ze bij Domination Palace ook wel wat mee. De fantasie hield in dat slavin Rose een onschuldige toeriste is die in een eng land wordt opgepakt omdat ze verdacht wordt van spionage. Daar wordt ze natuurlijk vastgezet en streng verhoord. Behalve lichte martelingen wordt gedreigd met allerlei vreselijke dingen. Na een tijd blijkt dat ze echt van niets weet. Maar ik kan haar natuurlijk niet zomaar laten gaan. Daarom stelt de vermeende spionne, die eigenlijk een gewone studente is, voor om alles voor me te doen … als ik haar maar vrijlaat. We verlaten de kelder en gaan naar een zolder waar we niet gestoord zullen worden.

Na korte tijd kreeg ik een heel lief mailtje terug waarin Rose zei dat ze het een ontzettend leuke fantasie vond. Ze zou zich kleden als een meisje op vakantie en een camera bij zich hebben. De volgende dagen gingen erg langzaam, maar uiteindelijk was het zover.

Terwijl ik zat te wachten in de ontvangstruimte beende Eva voorbij. Ze had een afspraak met een mannelijke slaaf. Maar na kort overleg met Rose verscheen de lange, mooie Eva met een schittering in haar ogen aan de bar. Ze vroeg naar mijn rollenspel en we bedachten dat het wel leuk zou zijn om dit samen uit te voeren. Nu voel ik me niet op mijn gemak met een slaaf, waarop Eva voorstelde dat zij hem helemaal voor haar rekening zou nemen. We zouden ze samen betrappen in het hoofdkwartier van de geheime dienst en direct stevig aanpakken. Daarna zou Eva met haar gast naar de blauwe kamer gaan voor verdere verhoring.

We stonden samen in de kelder toen we achter de deur gerommel hoorden. Na die opengegooid te hebben stonden de twee toeristen ineens voor ons. Alleen was de ene een boomlange man met een blonde pruik op en dameskleding aan … daar had ik even niet op gerekend. Eva en ik grepen de overtreders en zetten ze met harde hand tegen een tafel. Wat deden ze hier? En waar was die camera voor? Het tweetal ontkende in alle toonaarden, waarna Eva met spionne 2 verdween.
Ik maakte spionne 1, Rose, nog even goed bang en fouilleerde haar. Na een minuut of tien duwde ik haar de trap op naar de blauwe kamer. Daar zag ze tot haar afgrijzen hoe haar ‘vriendinnetje’ er met de zweep van langs kreeg. We verzekerden haar dat dit ook haar lot zou worden, als ze niet snel met een bekentenis kwam.

Die kwam natuurlijk niet, want de arme Rose wist van niets. Na zelf de nodige klappen en dreigementen geïncasseerd te hebben capituleerde ze. Geheel volgens plan zou ze alles voor me doen, echt alles, als ik haar maar zou vrijlaten. Opgewonden sleepte ik haar mee naar de speelzolder. Daar hebben we gespeeld, en hoe!

MrO

Top