Slave dating

Zo noemde Mrs. Denise dit lachend toen ik haar recent weer zag. De meeste vaste lezers van verhalen op de website van Domination Palace, the place to be, to meet Mrs. Denise… zullen mijn verhalen c.q. column minimaal wel eens gezien of hebben gelezen. Ik ben een vrij man, dat wil zeggen, ik heb de zorg voor mijn kinderen, maar kan in principe met iedereen afspreken zonder er thuis ruzie over te krijgen.

Vorig jaar had ik kaartjes voor een Rockfestival en wie nodig ik dan uit om mee te gaan?? Mrs. Denise. Geeft zij dan om Rockmuziek, in mijn geval stevige Metal. Nee, absoluut niet. Waarom nodig ik haar dan uit, zult U zich wellicht afvragen. Heel simpel: ten eerste is het mijn taak om aan mijn Meesteres te denken… Ten tweede, ongetwijfeld zeikt ze mij dan later weer eens in het bijzijn van haar lieftallige collega Meesteressen ongenadig af.. Dat is maar al te leuk hahahaha.

Zo had ik ook kaartjes voor een Cabaretier uit Nederland. Ik mag wel zeggen momenteel één van de bekendste van Nederland. Dus nodigde ik opnieuw Mrs. Denise uit…. Nu was ze verhindert, maar werd ik door haar gekoppeld aan een van de Dames van het Dream Team. Dream Team?? Ja, het team wat dagelijks voor U bij DP paraat staat. Het werd een meer dan leuke avond… date. Te meer om deze Dame ook eens op een andere manier te leren kennen. Let wel dit is een uitzondering en komt uiteraard tot stand op basis van héél veel onderling vertrouwen en respect…

Ook nu had ik weer kaartjes van een minstens even bekende Cabaretier… Zou Mrs. Denise nu wel tijd hebben? Eigenlijk wist ik op voorhand dat zij op deze doordeweekse avond staat ingeroosterd. Op een plompverloren zondag ging de telefoon. Tenminste die was afgegaan zonder dat ik er erg in had… Gemiste oproep van Mrs. Denise: Snel belde ik terug. Ik wist dat zij zelf niet kon, ook andere Dames van het Dream Team waren niet in de gelegenheid…. Maar een goede bekende van Haar wel.
Ze vroeg of ik – laat ik hem Rinus noemen – mee wilde nemen. Waarom niet? Ja waarom niet? Ik zit waarschijnlijk net als de meeste mannen liever naast een mooie vrouw!! Hahaha.

De insteek van Mrs. Denise was – aangezien ik toch wel redelijk vrij ben met betrekking tot BDSM – om Rinus eens bij mij te parkeren. Ze koppelde ons als een ware dating consulente. Een dag later wisselde ze telefoonnummers uit en spraken we een tijdstip af via what’s app.
’18.30 uur? Hapje eten vooraf? Ooh maak er maar 18.15 uur van, hebben we meer tijd om te roddelen hahaha
Getuige de reactie van Rinus zaten we snel op één lijn: ‘OK goed idee hahaha’
Ik kan uiteraard niet ontkennen dat we ‘kennis’ hebben gedeeld. Maar ook veel gelachen en niet alleen om de cabaretier…. Goed, diegene die mijn verhalen hebben gelezen, weten dat zelfspot absoluut niet vreemd voor mij is. Maar zoals een bekende Amerikaanse spreuk is: Wat happens in…….Stays in……

Na afloop van het optreden hebben we nog een paar consumpties genuttigd en nagebabbeld en echt niet alleen over diegene die ons bij elkaar heeft gebracht. Hahaha. Bij deze wil ik dating consulente Mevrouw Denise bedanken voor deze match. Ik denk dat ik dat ook wel namens Rinus mag schrijven.

Sjakie

Top