Sollicitatie bij Meesteres Nina

Vanaf de vriendelijke kennismaking aan de deur werd ik in de ban gezogen van deze prachtige en uiterst sexy meesteres. Niet alleen door haar lengte, maar vooral ook door haar uiterst rustige- en natuurlijk dominante uitstraling in staat om me van de eerste tot de laatste minuut mijn plaats duidelijk te maken. In een prachtig rollenspel bleef ze me steeds weer teasen en verzuimde ook niet om elke kans aan te grijpen om me flink hard te straffen als ik me niet helemaal volgens haar regels gedroeg. Ze genoot er zichtbaar van om mijn lichaam stevig onder handen te nemen met diverse speeltjes, maar uiteindelijk was het toch het gevoel waarmee ze het spel doorvoerde, hetgeen me het meeste aansprak in dit weergaloze spel van tease & denail.

Meesteres Nina….wat een overweldigende ervaring. Nooit eerder in 20 jaar beleefd!!!

Vind het dan ook super dat ze me heeft uitgenodigd voor de bi-party op 1 september as.

Ik wil me tenslotte nog bij het hele team van Domination Palace bedanken, dat ze me deze super avond hebben mogelijk gemaakt!!!

Top