Stoute roy krijgt billenkoek

Al jaren fantaseer ik over billenkoek. Dagelijks denk ik hier aan en kijk naar allerlei sites om me de ultieme sexuele opwinding te geven. Zo nu en dan zoek ik iemand op om mij een pak slaag te geven.
Nog nooit had ik een meesteres bezocht en via een advertentie kwam ik bij DP terecht.
De erg mooie site en recensies nodigde mij uit om de stoute schoenen aan te trekken.

Nadat ik de agenda had bekeken en de aanwezige meesteressen te heb bestudeert belde ik op.
Ik koos voor Meesteres Denise omdat ze ouder is als mij wat mijn wens completer maakte.
Graag wil ik billenkoek ontvangen van mijn (stief)moeder of lerares als een erg stoute jongen.

Na een lange reis met het OV, wetende dat de terugreis minder comfortabel zou zijn, kwam ik bij de goed herkenbare villa aan. Na het aanbellen deed Meesteres Samantha open en ontving me perfect.
Ik was een halfuur te vroeg, ik durfde echt geen seconde te laat te komen, dus kon ik rustig de Massad door bladeren om in de stemming te komen.

Toen kwam de prachtige Meesterss Denise en na ze gebruikelijk afhandelingen en douchebeurt kon ik me bij haar in mijn boxershort melden. We deden een billenkoek sessie van een uur en mij werd duidelijk gemaakt dat ik door mijn moeder als stoute jongen na een opvoedkamp ben gestuurd,
Daar zou Meesteres Denise mij de nodige discipline bij brengen met haar harde handen. Ze melde duidelijk dat zij alles bepaalde en geen genade zou kennen met het afstraffen van deze stoute knul.

Mijn kleren moest ik van de stoel verplaatsen. Van haar moest dit sneller en direct de stoel op de juiste plek neerzetten. Ze zei dat ik eens goed wat bij gebracht zou worden en hoe ik haar aan moest kijken en in welke houding. Daarna gebood ze me tegen de stoel aan te hangen om te straffen.

Met haar heerlijke handen sloeg ze rustig om mijn boxer maar het werd snel harder en binnen enige minuten was deze omlasg. Deze mocht ik iets later van de grond pakken en bij mijn kleren leggen.
De klappen op mijn billen werden harden en de eerste intrumenten kwamen er aan te pas.

Het deed al asrdig pijn masr liet niks merken. Wel was mijn geiligheid te zien en hier werd ik op aangesproken. Zie ik jou piemeltje dansen zei Meesters Denise recht in mijn gezicht om me vervolgens weer flink te straffeb. Ze pakte een luier en ik kon even mijn arme bips trootsen.

Ze deed de luier om en zei voel maar hoe lekker het is en ga met jezelf spelen. Ik begon over billenkoek te praten hoe het mij dagelijks opwindt en kwam al klaar. Ze sloeg me nog flink maar de luier bood geen bescherming. Voor de sessie had ik ook verteld hoe ik me mastrubeert tijdens mijn billenkoek fantasieën en moest dit tonen. Nadat Meesgeres Denise wist welke hand mijn penis en welke hand de vinger in mijn anus gaat gaf ze een latexhandschoen. Ze kwam met een pot vet ik moest het uitsmeren en een show geven. Ze keek streng na me en had na een paar minuten door dat ik niet kon klaarkomen. Hiervoor werd ik weer flink voor gestraft omdat ik pas mocht klasrkomen als de meesteres het had aangegeven

Vies ventje ga maar douchen. Ik dacht is het na een half uur al voorbij ondanks al erg zere bilen maar deel 2 begon. Ik was vergeten het licht uit te doen en kon daarna mijn handen boven de douche ingang zetten. Er volgde weer een slagregen met diverse instrumenten. Daarna mocht weer in positie om de stoel plaats nemen. Dit deed ik eerst verkeerd en mij werd duidelijk gemaakt hoe dom en hardleers ik was. Maar ik was vooral nog steeeds nerveus en erg bang gedurende de hele sessie voor deze zeer strenge Meesteres

Het werd pijnlijker en tijdens een slagregen gingen mijn handen naar mijn billen. Dit was zeker niet de bedoeling en ik zou er nog met dan de zweep of dan de liniaal 10 klappen krijgen. Meetellen en haar naam noemen na elke klap. Het werd steeds harder en mijn gegil ook. Bij 8 ging het harder maar de finish was nog niet in zicht. Weer een flink pets, 9 bedankt mevrouw Denise om steeds nummer 10 als de hardste te ontvangen. Daarna kon ik even mijn dan al rode en gestriemde bips kalmeren.

Met de cane als grande finale heb ik heel DP bij elkaar gegild. Stiekem hoopte ik dat andere meesteressen het hoorde of gluurdem. Of binnen zouden komen net als mijn buurvrouw vroeger bij mijn moeder binnenliep toen die mij in de schuur met mattenklopper op mijn blote billen er van langs gaf. Dat was een heerlijke en geile vernedering en dat was deze sessie ook want daar zorgde mevrouw Denise wel voor.

Ik mocht me aankleden en gaf aan dat ik ook wel in mijn gezicht geslagen had willen worden. En ik wordt ook erg geil van bespugen. Daarvoor had ik haar bedankt door beide laarzen te kussen incusief nog een tik met de cane. Er was nog tijd over en ze zei praat maar terwijl ze als een koningin in de stoel ging zitten Daarna liep ze naar me toe en sloeg me een paar keer in mijn gezicht. Ik mocht de stoel weer juist neer zetten en in de gewenste positie. Met een zweep kreeg ik nog een fiks pak voor mijn broek in de hoop dat ik er van geleerd zou hebben, maar dat was volgens haar zeker nog niet zo.

Ze maakte duidelijk dat ik snel weer kon komen want er was nog weinig discipline bij gebracht en nog steeds erg hardleers. Ze spuugde me een paar keer vol in mijn gezicht en moest zo naar buiten.
Stiekem heb ik even geproefd van haar heerlijke speeksel. Ze liep met mij naar de deur. Ik liep achter haar prachtige billen aan en zei dit tegen mevrouw Denise. Zit jij naar mijn billen te gluren zei ze kwaad, waarna er 3 fikse petsen op mijn rechterwang neerdaalde.

Nogmaals dankte ik deze geweldige Meesteres, ze deede een kus hand en buiten de deur maakte ik een diepe buigen. Met een pijnlijke bips liep ik weg wetende dat de terugreis moeilijk zitten zou worden. Ook de dagen erna ging het moeizaam als het opstaan van de bank en liggen op bed.

Groeten Stoute Roy

Top