Straf van Lilly

Wouw, wat een happening… vandaag voor het eerst een sessie met switch Lilly mogen meemaken. Gebiologeerd door de mooie foto’s op de site van DP besloten een afspraak te maken met Lilly. Ze deed zelf de deur open en het eerste wat me toen te binnen schoot was; ‘wat een mooie meid!’ En ‘heeft ze misschien meer tijd als 2 uur?’ Ik moet toegeven dat ik soms wat te enthousiast ben met het boeken van een sessie en het soms niet de volle tijd volhoudt. Bij Lilly had ik 2 uur geboekt en dat hield ik prima vol. Zit nu te twijfelen of ik vanavond weer terug ga, mijn ‘zaakje’ is nog erg gevoelig van vanmiddag. Had een sessie waarbij ik 2 uur lang de termi kreeg toegediend. Lilly doet het op een hele speciale manier. Het valt op dat ze érg beleefd is, ziet er tip top uit en luistert echt naar wat je wil. Had gevraagd of ze iets zakelijks wou aandoen. Ze droeg een mooie rok en een witte blouse en haar haren zaten netjes. Een plaatje. Ze weet je de hele tijd te prikkelen met haar sexy blik, haar mooie bruine ogen en haar sexy verschijning. Lilly, ik heb ontzettend genoten, zit nog na te sidderen en ik weet zeker dat wij elkaar vaker gaan zien!! Thnx!

Top