Switch Daisy kan worstelen en heerlijk domineren

Na jaren fantaseren ben ik via internet bij Domination Palace terecht gekomen. Na de verhalen van de dames bekeken te hebben was ik erg onder de indruk van Daisy. De foto’s waren fantastisch en haar interesses, zoals switch en worstelen komen overeen met de mijne. Na lang twijfelen toch de stap genomen en een sessie besproken met Daisy. Zenuwachtig belde ik afgelopen vrijdag aan en de deur werd opengedaan door een mooie dame, Daisy dus. Ik kwam binnen in een mooi hygiënisch huis met fantastische kamers. Daisy gaf me een rondleiding en daar zag ik al dat ze en mooi en ook gewoon een leuke meid was. Na de rondleiding even een drankje en daarbij de sessie doorgesproken. Ik wilde graag een rolplay waarbij ik de baas van Daisy was en haar wilde ontslaan. Daisy luistert goed en ik zag dat zij daar wel mee kon.
Na de douche werd ik opgehaald door een verkleedde mooie Daisy. De sessie begon en al snel belanden we op de worstelmat. Nou dat heb ik geweten, ik wilde echt wel tegenstand bieden maar Daisy mag dan een pondje meer hebben en kleiner zijn dan mij, ik had geen schijn van kans. na een ongelijke strijd heb ik drie keer moeten aftikken en lag ik bezweet als een gebroken man op de mat. Daisy liet daarna zien dat ze ook erg dominant kan zijn. Ik werd geboeid en mijn kontje heeft het hard te verduren gehad, nog nooit ben ik anaal zo vernederd…. op een heerlijke manier….. Wat ik mooi vond dat ook Meesteres Zasha nog binnenkwam om mij mede te vernederen. Toen zij weg ging heeft Daisy mij verder duidelijk gemaakt dat ik haar slaafje was en een voetveeg. Ze heeft er voor gezorgd dat de sessie eindigde in een smekende slaaf die vroeg of hij alstublieft klaar mocht komen.

Dat was mijn eerste sessie weer in 20 jaar tijd maar ik heb echt genoten. Een mooi huis met prachtige kamers, prachtige dames die weten wat ze doen. Mij gaat Daisy zeker terug zien, kijken of ik revanche kan nemen………

Jan

Top