Terug waar het allemaal begon

12 September 2018, de dag waar het vorig jaar allemaal begon boven op de zolder bij de prachtige Meesteres Zascha en we zijn nu exact een jaar verder. Er is in een jaar tijd enorm veel gebeurd, ik heb haar beter leren kennen maar heb ik vooral ontzettend veel mogen ervaren onder haar hoede. Nu 12 September 2019 stondt er weer een sessie op de planning en waar ik toch al een heel tijdje naar toe leefde vol trots dat je een jaar hebt volbracht en er echt een klik is ontstaan waar ik enorm blij mee ben.

Dan sta je voor de deur en doet de altijd vrolijke Daisy open, waar ik vervolgens een gezellig praatje mee heb gemaakt, toch wel lekker als je vol spanning zit ? Dan is het moment van wachten aangebroken en vervolgens stapt ze weer binnen met een grote glimlach en een verschijning waar je u tegen zegt ! Doordat ik enigszins stamelend naar haar keek was ik vergeten om direct op mijn knieën te gaan en ja vervolgens wordt je dan direct bij de haren naar beneden gebracht op je knieën…. haar entree was er eentje zoals altijd, dominant.

Ik heb haar vervolgens nog een prachtige taart gegeven en een eindejaarscadeau waar ze erg blij mee was ! Daarna nog een klein gesprekje gehad met Meesteres Nina waar ik vrij weinig had in te brengen en toen was het moment daar dat deze speciale sessie eindelijk zou beginnen. Ik vergat helaas de handdoeken nog aan te pakken in de douche, kleine schoonheidsfoutjes zeggen we dan maar.

Toen we plaatsnamen op de zolder waar het allemaal begon werd ik precies zoals de eerste sessie vastgebonden voor de spiegel en was het eigenlijk een flashback die ontzettend goed voelde. Mijn Meesteres weet dat ik een hekel heb aan elektro, maar er is er gelukkig maar één die bepaald en al snel had ik door dat er een elektrische vliegenmepper over mijn lichaam heen ging. Nervositeit, angst en kleine zweepdruppels ontstonden en ik was als de doods dat dat ding aan stond. Ik werd vervolgens gedwongen om met mijn voet op de vliegenmepper te gaan staan en mijn hart sloeg behoorlijk op en neer wanneer ik hier gehoor aan gaf. Gelukkig spaarde mijn Meesteres me een beetje en heb ik 3 á 4 schokken gehad en slaakte ik opgelucht adem toen het over was.

Vervolgens werd ik losgemaakt en mocht ik plaatsnemen op de bank en werd ik daar voor de tweede keer aan vastgebonden op een heerlijke wijze. Mijn kont stond gespreid naar achteren en mijn gezicht werd gedrukt in de lederen bekleding van de bank. Het was vrij duidelijk wat er ontstond, een positie om zowel de zweep te hanteren als diverse dildo’s en vooral dat laatste boezemde me een beetje angst in. De zwepen waren heerlijk ondanks dat het behoorlijk zeer deed genoot ik volledig en bereidde ik me voor op het 2e deel. Vervolgens bleek dat mijn Meesteres ondertussen een voorbind had aangedaan, ja dan geniet je toch wel met volle teugen ! Waar je als maagd zijnde toch droomt van het andere geslacht was dit toch puur genieten, dat je dit mag ontvangen van haar zowel anaal als oraal en de vernedering en trots mengde zich in één !

Ondertussen werd ik mentaal gek gemaakt met 1 van mijn grotere fetisjes, strangling en als je dominante daar eenmaal over begint dan beginnen de filmpjes toch wel af te spelen in je hoofd. Ik werd losgemaakt van mijn bondage en de volgende bondagepositie werd klaargemaakt, ik werd met mijn benen omhoog getakeld en lag met mijn rug op het bankje. Een minder fijne positie maar wat al snel veranderde in een positie waar je als sub zijnde alleen maar van droomt. Ze ging met 2 benen naast mijn hoofd om vervolgens bovenop mijn gezicht te gaan zitten, een droom en hemels gevoel en telkens weer laat ze je op die roze wolk zitten. Ik genoot met volle teugen en dit zijn posities waar je als sub zijnde je in de zevende hemel waant.

Na wat hevige tease and denial en anaalwerk werd ik nog even gebruikt als prullenbak voor de stukjes taart die ze overigens heerlijk vond ! Het droop over mijn lichaam en buik waar ik vervolgens een luier om kreeg en het optelsommetje was voor mij al gemaakt, dit was de twist met het stukje naar huis gaan 2 uur in het openbaar vervoer.

Ik werd daarna losgemaakt, nog even wegdromende van de facesitting en ik mocht plaatsnemen voor de spiegel en toen was het grote moment daar….. haar armen gingen om mijn nek heen en de machteloosheid en het gevoel van de controle verliezen was hemels. Je voelt dat je amper nog kan ademhalen maar waar ze vervolgens net op tijd je weer naar lucht laat happen, een heerlijk gevoel. Je ziet aan alles dat ze met dit bijltje vaker heeft gehakt en dat ze volop geniet van de macht die ze heeft, een grote glimlach ontstond op haar gezicht en misschien was dat nog wel het leukste om te zien. Aan het eind werd mijn kapsel nog voor een deel geknipt, wat zeer netjes gebeurde en stiekem heeft ze wel talent voor het beroep kapster….. u heeft uw baan gemist Meesteres ; – )

Het was een sessie die ik niet meer zal vergeten, een jubileum waar ik ontzettend blij mee ben en waar ik hoop dat er nog velen jaren volgen ! Dank u wel voor deze prachtige sessie en deze sessies zijn de reden waarom ik vol trots aan iedereen laat weten dat ik u als dominante heb !

Top