Time flyes when you have fun geldt zeker bij Meesteres Nina!

Het was een mooie zonnige dag vandaag. En op deze dag ging ik weer naar Domination Palace in Valkenswaard voor weer een sessie met Meesteres Nina.

Nadat ik had aangebeld werd de deur opengedaan door Meesteres Jezebel. Ik mocht plaatsnemen in de bar waar ik wat te drinken kreeg en mocht wachten op Meesteres Nina.

Na even gewacht te hebben kwam Meesteres Nina binnen. Ze zag er weer schitterend uit in haar outfit.  Na wat bij gepraat te hebben en we het gehad hadden over de sessie van vandaag nam ze mij mee naar boven naar de zwarte kamer waar de sessie zou beginnen.  Na het douchen gingen we dus naar de zwarte kamer. Meesteres Nina deed mij meteen een halsband om en begon met mijn tepels te spelen die niet veel later ook voorzien werden van tepelklemmen. Meesteres Nina zei dat ik mocht plaatsnemen op de spreidstoel waarna ik door haar werd vastgezet. Meesteres Nina zei dat ze zin had in CBT en nadat ze zo een tijdje had gespeeld werd ik losgemaakt en mee naar beneden genomen voor de eerste opsluiting tussendoor. Deze gebeurde in rode kamer. Na de eerste opsluiting bleven we in de rode kamer spelen. Zo had Meesteres Nina mij onder andere vastgelegd in de sling en anaal gespeeld en gekeken wat ik kon hebben. Ook de sounds kwamen er aan te pas evenals weer een andere buttplug. Meesteres Nina was trots op mij met wat ik kon hebben en zei dat ze volgende keer wilden proberen of ik wat meer kon hebben. Op een gegeven moment wast het tijd voor de tweede korte opsluiting. Ditmaal in de kelderruimte. Na deze opsluiting in deze ruimte bleven we dan ook hier waarbij Meesteres Nina een geweldig eindspel speelde met mij en waarbij Meesteres Jezebel ook nog even kwam kijken.

Kortom heb weer genoten van weer een leuke en geweldige sessie Met Meesteres Nina. Prachtig om te zien hoe ze zelf ook ontzettend geniet van de sessie en hoe haar ogen twinkelen van plezier als ze bezig is. Time flyes when you have fun geldt zeker bij Meesteres Nina, want de tijd van mijn sessie vloog voorbij die dag. Meesteres Nina had nog meer in petto , dit is dus voor een volgende sessie.

Bella

Top