Uitlachen

Meesteres Denise schept er een satanisch genoegen in om slaafjes die daar gevoelig voor zijn uit te lachen. Om hen te laten merken dat Ze ver boven hen verheven is. Kortom dat je eigenlijk een minkukel bent als je je aan Haar onderwerpt. Ik ben er zo een. Waarom ik dan toch steeds naar Haar toekom? Omdat ik me steeds weer laat overweldigen door Haar lach, door Haar sensuele en aantrekkelijk uiterlijk. Omdat ik er naar verlang dat Ze me als Haar speeltje gebruikt. Dat ik compleet afhankelijk ben van Haar grillen. En me daardoor één met Haar voel. Deze week was ik weer bij Haar. Na het douchen bracht ze een kettingbondage bij me aan. De kettingen werden stevig om mijn lijf vastgezet. Hoe stevig kon ik na afloop zien aan de marks van de kettingen op mijn borst en bovenbenen.
Ik ben een 65plusser. Meesteres Denise maakt zich een beetje zorgen dat bij 65plussers een ietwat vergrootte prostaat voor licht urineverlies of zelfs voor plasproblemen kan zorgen. Dat zou de vloer van de studio kunnen vervuilen. Ik had daarom aan het begin van de sessie een luier om gekregen. Met de luier om en in de kettingbondage werd ik in de hal vastgezet en tentoongesteld. Iedereen die langs kwam kon me zien staan. Toen ik daar eenmaal stond haalde Ze er enkele collega’s bij. Welke weet ik niet, ze had me een blinddoek omgedaan vanwege de privacy die bij DP altijd gewaarborgd wordt. Het was onmogelijk voor mij om andere bezoekers te zien.
Samen met de collega’s die ze erbij gehaald had werd ik uitgelachen. Lol hadden de dames! Minkukel om je zo te laten bekijken!! Vervolgens liet Ze me een vol uur in de hal staat. Dat lijkt redelijk ontspannend. Maar als je een uur in een wat ongemakkelijke houding moet staan en je je eigen nauwelijks kunt bewegen is dat toch vermoeiend. Bovendien hield ik door die luier een vernederend gevoel. Terwijl ik daar stond passeerde zo nu en dan een van de dames. In het voorbij gaan werd er een paar keer onverwacht – ik kon immers niets zien – in mijn tepels geknepen.

Na dat uur werd ik door mijn Meesteres in gezelschap van Meesteres Nina opgehaald en naar de rode kamer gebracht. Daar lag al een slaaf van Nina gewikkeld in cellofaan op de grond. Hij kon niets zien. Ik kreeg opdracht om over de knieën van beide Meesteressen te gaan liggen. Vervolgens kreeg ik een enorme billenkoek. Na verloop van tijd gilde ik het uit. Brulaap noemde Meesteres Denise mij. Toen ik uitgeput was namen de dames mij naar boven naar de blauwe kamer. Daar mocht ik in een strak dichtgeritste bodyzak tot rust komen. Een uur rust voor mij. Maar weer geen gemakkelijke houding.

Daarna kwamen de dames terug. Meesteres Denise pakte een terminator om mij te verwennen. Het duurde wat langer dan normaal. Dat kwam door de luier die ik nog steeds om had. Tijdens deze verwennerij was Meesteres Nina pontificaal met Haar ass op mijn gezicht gaan zitten. Zo had ze een goed zicht op hoe Meesteres Denise met de terminator bij mijn kruis bezig was. Ik kon nauwelijks adem halen. De dames wilden natuurlijk wel dat ik gelijktijdig de geluiden maakte die bij genot horen. Al met al een afwisselende en vermoeiende middag. Ik kan deze belevenis natuurlijk niet eindigen met te vermelden dat ik zowel bij het begin als bij het einde van de sessie het genoegen had de machtig hoge laarzen van mijn Meesteres te kussen. Als ik onder die laarzen zit smelt ik. Ik heb een fetish voor Haar laarzen. En vanzelfsprekend lachte de Meesteres mij bij vertrek toe.
Of was het toch weer uitlachen?
Slaafaap

Top