Vastgelegd door Meesteres Akira.

Het blok werd met de schroef en de moer goed vastgezet. Er ging een rilling door me heen. Op dit moment voelde ik me werkelijk lijfeigene van Meesteres Akira. Het blok was de humbler. De humbler – voor degenen die dit ding niet kennen – is eigenlijk een soort schandblok. Een normaal schandblok heeft gaten waarin hoofd en handen doorheen gestoken worden waarna het blok gesloten wordt. In vroeger eeuwen werden criminelen daarin tentoongesteld. Binnen de BDSM willen sommige dominanten hun slaven op deze manier tentoonstellen. Bij een humbler is het blok kleiner en er is maar één opening. Daar worden je ballen doorheen getrokken en als het blok gesloten wordt zijn ze vastgezet. Je ballen worden eerst naar achter getrokken en in het blok aan de achterkant van je benen net onder je kont vastgezet. Op het moment dat mijn ballen werden vastgezet, voelde ik me helemaal overgeleverd aan mijn Meesteres; mijn lijf haar eigendom. Bij het aanbrengen van de humbler had Meesteres Akira mij op mijn rug laten liggen op het kleine podium in de ontvangstkamer. Terwijl ik met mijn knieën opgetrokken en gespreid moest liggen kon ze goed bij mijn ballen. Ze legde ze in de opening van het blok. Het blok werd gesloten en met schroef en moer vastgezet. Ik kon me niet meer bewegen. Immers zo gauw als ik mijn lichaam probeerde te strekken, trok ik zelf mijn ballen verder naar achter. Met de bijhorende pijn. Met een humbler kan iemand nog wel moeizaam kruipen of zoals ik met de knieën opgetrokken op zijn rug blijven liggen. Maar meer bewegen is nauwelijks mogelijk. Meesteres Akira liet mij bijna een uur zo op het podium liggen. Ik kreeg een blinddoek om, ik lag immers in de ontvangstkamer. Dat betekent dat nieuwe bezoekers binnen konden komen. Vanwege hun privacy mag ik hen ( terecht ) niet zien. Dat zij mij wel zo kunnen zien liggen interesseert de Meesteres niet. Er kwam inderdaad een nieuwe bezoeker die een welkomstdrankje kreeg aangeboden en een gesprekje voerde met de meesteres van zijn keuze. Welke meesteres kon ik uiteraard ook niet zien. Dat ik tijdens een sessie een tijdje wordt vastgezet, is al in the game bij bezoeken aan mijn Meesteres. Maar op deze manier is andere koek. Ik had over de humbler gelezen in één van de columns van Sjakie die hier op de site van Domination Palace regelmatig gepubliceerd worden. Daardoor was ik erover gaan fantaseren en dat had ik Meesteres Akira laten weten. Ik had geschreven dat ik ervan gedroomd had dat het me ooit zou overkomen. En ook dat ik het waarschijnlijk niet zou kunnen handelen. Had ik haar maar niet geschreven!
Nu lag ik hier, openlijk vastgelegd aan mijn ballen. Onterend en vernederend!

De middag was zo mooi begonnen. Na het aanbellen had meesteres Mara de deur opengedaan. Mij naar de ontvangstruimte begeleidt en een kopje koffie gebracht. Het was een warme dag zoals er dit jaar zo veel zijn. Na korte tijd kwam Meesteres Akira binnen. Heerlijk elkaar weer te zien! Vanwege het mooie weer droeg ze een kort half open latex jurkje. Met meer zicht op haar boobs dan ik van haar gewend ben. Met haar exotische uiterlijk zag ze er weer adembenemend uit. Ik besefte opnieuw waarom ik altijd onder de indruk van haar ben en me zo graag door haar laat domineren.
Nadat ik me gedoucht had haalde ze me op: het jurkje was verwisseld in een leren broek en haar indrukwekkende overknee laarzen. Ze zette me achter de tralies in de gangkast op de overloop. Zoals ik al schreef: een tijdje gewoon vastgezet worden hoort erbij bij mijn bezoeken aan Domination Palace. Voor ze me achter de tralies zette bond ze mijn ballen af en hing er een koeienbel aan. Ze zei dat ze aan andere Meesteressen toestemming had gegeven mij uit mijn gevangenschap op te halen en dat ze door de bel kon horen waar ik mij in de studio bevond. Niemand haalde mij echter uit mijn gevangenschap.
Na verloop van tijd haalde Akira mij zelf op. Ze bracht me naar de nursingroom. Ik werd vastgelegd in de onderzoeksstoel en er kwamen naalden tevoorschijn. Ze doorboorde allebei mijn tepels met een naald. Ik ben vreselijk bang voor een spel met naalden. Maar eerlijk: in mijn fantasieën had ik haar daarover ook verteld. Ruim een half jaar geleden heeft switch Rose ook een keer naalden bij me aangebracht. Ik heb dat overleefd en als ik eraan terugdenk krijg ik weer een smile op mijn gezicht.
Nadat de naalden aangebracht waren deed Meesteres Akira het licht in de nursingroom uit, ze ging zelf beneden in de privé kamer van de meesteressen een kopje koffie of thee drinken. De onderzoekslamp boven mijn hoofd had ze aangelaten en gericht op mijn tepels. De deur van de kamer bleef open. Iedereen die op de gang langsliep kon me met mijn naalden zien liggen.
Overigens behalve de thee of koffie voor de Meesteres zelf werd ook voor mij goed gezorgd.
De Meesteres had een groot glas met haar persoonlijke champagne voor mij klaargezet waar ik zo nu en dan iets uit te drinken kreeg.

Na haar drinkpauze werd ik opgehaald en naar de ontvangstruimte gebracht. Met gespreide benen mocht ik voor de Meesteres gaan staan. Dat gaf haar de mogelijkheid met de overknee laarzen en knieën in mijn kruis te kicken. Na de eerste kick deed ik uit angst voor de volgende een stapje achteruit. Een natuurlijke reflex zou ik zeggen. Maar een beetje geïrriteerd liet ze weten dat dat niet de bedoeling was. Ik moest mij goed aanbieden. Mijn gedachten waren inmiddels bij andere dingen. Ik zag vanuit mijn ooghoek de humbler al klaarliggen. Ik voelde het bloed naar mijn hoofd stromen. Angst. En zoals ik hierboven schreef werd ik inderdaad vastgelegd.
Na ongeveer een uur kwam ze me bevrijden. Ik had de blinddoek nog om maar hoorde een andere Meesteres ( ik denk Zascha, door de blinddoek kon ik niet zien wie) haar lachend vragen waarom ze me niet langer liet liggen. Meesteres Akira had andere plannen. Toen ik bevrijd was en de blinddoek afging zag ik haar lachend en uitdagend met haar favoriete bullwhip voor me staan. Ze vindt het belangrijk dat ik de komende dagen thuis door een pijnlijke reet (zoals ze mij billen noemt) aan haar blijf denken..
Bij het gebruik van de bullwhip zet ze me nooit vast. Ze gaat ervan uit dat ik me vrijwillig aanbied. Licht voorovergebogen, billen iets naar achter, handen in mijn nek. Ik kreeg wel een opmerking dat ik te dicht bij haar stond. Een paar passen naar voren, zodat ze meer ruimte had om uit te halen.
Dat ik vrijwillig klaar ga staan komt mede doordat ze op een subtiele manier mij weet te domineren. Rustig maar onverbiddelijk. Ik bof overigens als ze met de bullwhip aan de gang gaat. Ze laat het meestal bij ongeveer tien slagen. Ruim een halfjaar geleden toen switch Rose mij onderhanden nam moest ik tot 40 tellen. En ook Meesteres Denise gaat altijd graag door als ze eenmaal bezig is.
Na deze marteling – die dus eigenlijk best meeviel – kreeg ik een rustiger einde van de sessie. Akira vond dat ik vanmiddag lang genoeg geleden en gelegen had en bond me met touw in de hal tussen twee deurposten staand vast. Vanzelfsprekend met gespreide benen. En vanzelfsprekend met een blinddoek. De hal is immers de belangrijkste verkeersruimte in de studio. Toen ik eenmaal rustig stond kwam ze me verwennen met de terminator. Ze vroeg of ik ervan genoot. Natuurlijk beaamde ik. Daarna mocht ik nog een hele tijd zo blijven staan. Ik kreeg de opdracht aan iedereen die langs kwam, zowel dames als bezoekers, te vertellen dat ik verwend was door Meesteres Akira en dat ik daarvan genoten had. Ik heb dat braaf gedaan. Deed ik dat uit trots op de verwennerij, of toch met een zekere schaamte om naakt in het openbaar tegen mensen die ik zelf niet kon zien te vertellen dat ik genoten had van wat Akira met mij gedaan had?

Ondanks wat er deze keer gebeurd is, weet ik zeker ik dat ik in de toekomst opnieuw een afspraak met Meesteres Akira maak. Het blijft genieten als ik van haar afhankelijk ben. Maar ik weet ook dat ik vooraf haar niet opnieuw mijn fantasieën vertel. Ik ben nu gewaarschuwd. Hahaha!!!

Slaafaap

Top