Veel mannen, maar nog meer vrouwen.

Op de afgelopen bi-middag was ik er bij. Ik had uiteraard een afspraak met mijn Pijngodin, maar was ook vast van plan me eens lekker uit te laten wonen. Ik had eigenlijk een fantasie dat ik die middag tegelijkertijd 4 heren bezig mocht houden: één in mijn linkerhand, één in mijn rechterhand, één in mijn mond en één in mijn kont. Dat is niet helemaal gelukt, maar we zijn wel een heel eind gekomen.

Ik had met Zascha afgesproken dat ik me, om dat te bereiken, hoerig aan zou kleden. Slaafaap heeft het al beschreven: een rode beha, een rood gordeltje en zwarte kousen. Lippenstift op mijn mond en rond mijn kont (“hier moet je wezen”). Dat laatste had ik ontleend aan een boek dat ik heel lang geleden gelezen heb, The Story of O, waarin O, de hoofdpersoon door haar minnaar naar een kasteel gebracht wordt en daar geheel onderworpen wordt aan sterk sadistische meesters. Voor de eerste sessie wordt ze door andere slavinnen gebaad en “aangekleed”. Ze wordt ook zwaar opgemaakt en onderdeel daarvan is het opmaken van haar tepels en schaamlippen.

Zo aangekleed naar beneden, en wie lag daar comfortabel in de sling naar alles te kijken: Slaafaap natuurlijk. Hij mag dan wel niet bi zijn volgens eigen zeggen, maar hij vindt het heerlijk, mannen onder (en op) elkaar.

Het was weer druk, een man werd in de kooi opgesloten en ik mocht helpen de kooi met zwart plastic te omwikkelen. Alleen een paar luchtgaatjes en één klein kijkgat bleven over. Sletje Guy was er uiteraard,. Och, wat is die man geil en tot alles bereid…

Het belangrijkste voor het laatst bewarend: Uiteraard was Meesteres Nina er, net zoals Meesteres Zascha; Meesteres Manja zou later komen en Meesteres/Switch Rose was ziek. Meesteres Do liep rond met een prachtige dildo voorgebonden (nee, helaas, een volgende keer wellicht).

Ik mocht beginnen met te proberen slaafaap op te geilen; maar dat werkt niet zo goed bij hem.

Verder herinner ik me niet zo veel van deze sessie: ik heb een tijd vastgebonden gestaan met een klem op mijn ballen, ik heb mogen pijpen en ben ook lekker gepijpt, ik heb voorovergebogen gelegen op de bok, waar sletje Guy me geneukt heeft (lekker) en ik tegelijkertijd slaafaap mocht pijpen (ook lekker), ik heb gezien hoe sletje Guy dolgraag een slaaf wilde pijpen zonder condoom. Die wilde dat niet, dus pijpte hij hem mét condoom en slobberde daarna het condoom leeg. Vervolgens moest slaafaap plassen en natuurlijk ging sletje Guy op de grond liggen en liet over zich heen en in zijn mond plassen. Hij genoot zichtbaar! De man die in de kooi zat werd er uitgehaald en Nina liet zien hoe goed ze kan martelen: er gingen wel 10 naalden door zijn tepels. Ze liet ook zien hoe zorgvuldig ze is: om te voorkomen dat hij ergens tegenaan stootte werden er grote pleisters over de naalden heen geplakt.

Al met al was het een dolle boel. Voor mij was het helaas niet zo pijnlijk als gehoopt. Sletje Guy, ik beloof je: volgende keer mag mijn Pijngodin me met de cane hard op mijn billen slaan en mag jij me tegelijkertijd pijpen zonder condoom. En als ik dan op je gezicht klaarkom, lik ik het er nog af ook!

Eigenlijk was het de bedoeling dat dit de laatste keer van 2018 zou zijn; het geld was een beetje op…

Gelukkig kreeg ik een nieuwe opdracht en kon ik nog voor de Kerst een nieuwe afspraak maken. Ik belde, en toen bleek dat mijn Pijngodin al gedeeltelijk bezet was. Creatief als we allemaal zijn kwam het volgende tot stand: Meesteres Samantha zou me een half uurtje opwarmen, en daarna zou Zascha het afmaken. En hoe!!! Het is een van de meest geweldige middagen geweest die ik in Domination Palace heb doorgebracht.

Toen ik binnenkwam deed Lilly me open. We hebben al eens samengespeeld en kwamen onmiddellijk in gesprek over hoe we een keer samen zouden spelen: “Pain games” heet dat. Ze is namelijk ook een beetje switch geworden, maar alleen als sadiste, zo vertrouwde ze me toe. Ik suggereerde dat we dan een keer elkaar vol konden hangen met wasknijpers en ze dan bij elkaar eraf konden slaan. Nou, het was dat ze eigenlijk zwaar grieperig was, maar ze keek alsof ze nu wilde beginnen: “Oh, en als we het dan hier in de bar doen en de Meesteressen komen kijken”, zei ze. Over anderhalve week heb ik een afspraak met haar.

Mijn balboekje begint een beetje vol  te raken: uiteraard nog een aantal keren met Zascha, een keertje met de Meesteres met wie het allemaal begon, Manja; Samantha graag nog eens, Rose ook, Nina zit ik al heel lang op te wachten. Ik moet dit jaar veel geld verdienen…

Samantha kwam binnen: mooie, welgevormde dame, sexy gekleed, lieve glimlach (nog wel). We kenden elkaar nog helemaal niet, dus er kwam eerst een gesprekje. De bekende dingen: pijn, graag, CBT, graag, geen sporen, zo lenig als een blok beton (ik dan), ik roep wel als het harder kan en vraag wel of het zachter mag.

In de rode kamer hoorde ik Meesteres Zascha heel erg tekeer gaan op een slaaf. Je kon hem horen kreunen van de pijn.

Ze nam me mee naar zolder. Ik had mijn ballen heel pijnlijk afgebonden op weg naar DP toe, en dat touw zat er al een tijdje. Ik mocht het laten zitten onder de douche. Toen ik er uit kwam en we naar boven gelopen waren rukte ze het à la DP er in een keer af. Het was meer dan 2 meter, dus je begrijpt dat ik diep stond te zuchten van de pijn van het lostrekken. Ze nam me mee naar de bank, ik mocht op mijn rug gaan liggen en ze bond een spreidstang aan mijn voeten (voetboeien natuurlijk). Daarna deed ze een paar hele simpele dingen. Super effectief, super pijnlijk en heerlijk. Uiteraard martelden haar prachtige scherpe nagels mijn tepels. Daarna deed ze iets waarvan ik gelezen had in de column van Sjakie. Ik had zo’n medelijden met hem dat juist hij om genade moest roepen terwijl hij met de elastiekjes gemarteld werd. Ik voelde zijn pijn en wanhoop met hem mee: genade roep je alleen als het echt niet anders kan! Hoe graag wil je laten zien dat je het allemaal kunt verdragen!

Genade roepen was er niet bij, was niet nodig, maar Samantha kwam met een handvol elastiekjes aanzetten. Ik dacht dat ze me net zo wilde martelen als Sjakie, alleen kan ik geen sporen hebben. Maar nee, ze had iets anders bedacht. Als een soort zachte versie van de elastrator bond ze mijn ballen af met de elastiekjes. Dat zat weliswaar niet zo strak als de elastiekjes met 3mm doorsnee van de elastrator, maar ik voelde het behoorlijk. Verder wikkelde ze een strak touw om het geheel, zodat pik en ballen volledig klem zaten. Toen mocht ik kiezen: linker- of rechterhand (ze hield ze achter haar rug) . Ik koos links en ze haalde en pollepel tevoorschijn En omdat het zo strak was, was elk kneepje met haar nagels en elk tikje met de pollepel ontzettend pijnlijk. Heerlijk.. Ik lag daar volstrekt machteloos en Samantha deed me glimlachend heel veel pijn, aan mijn ballen, mijn pik, mijn tepels. Een prima en welbesteed half uurtje.

“Zo”, zei ze “blijf maar even liggen, dan ga ik Zascha voor je halen”.  “Dank je wel, dit was heerlijk. Zullen we een volgende keer langer samen spelen?” antwoordde ik.

Na een paar minuten kwam Zascha naar boven. Prachtig als altijd, en deze keer in een lieftallig zwart jurkje, kort met veel kant. Dat maakte me heel blij, want hoe zachter en lieftalliger gekleed, hoe harder ze me pijn doet. Ik hou van contrasten, en juist dat contrast tussen zacht en hard maakt het speciaal. Ze ging me eerst maar eens even inspecteren. Dat deed ze door haar knieën aan weerszijden van mijn hoofd te plaatsen en pik en ballen te bekijken. En ik genieten van het wonderschone uitzicht natuurlijk!

Vervolgens liep ze om en keek wat Samantha allemaal vastgemaakt had. Met één ruk trok ze het lange touw van mijn pik en ballen af. Ik gilde het uit. “Zo doen we dat hier in Domination Palace, dat weet je toch wel”, lachte ze. Ze haalde de elastiekjes van mijn ballen, maakte mijn voeten los en zei: “handjes, knietjes”. Gehoorzaam ging ik op de bank op mijn handen en knieën zitten. Ze deed me handboeien om en zette met een touw mijn handen zo ver mogelijk naar voren vast. Vervolgens bond ze een touw om mijn ballen en pik (alweer) en zette dat achter aan de muur vast.  Ik kon geen kant meer op. Mijn kont stak omhoog en naar achteren en jawel hoor, daar ging de eerste vinger al naar binnen, al snel gevolgd door een tweede, derde, vierde en vijfde. Ze probeerde niet door te drukken, haalde haar hand eruit en ik voelde dat ze een grote dildo in mijn kont drukte. Op dat moment kwam er nog iemand binnen. Ik lag helaas in zo’n houding dat ik geen kopje thee kon aanbieden of andere beleefdheden. Mijn hoofd was zo omlaag gedwongen dat ik zelfs amper kon zien wie het was. Zascha stelde haar voor. “Dit is K., ze komt meelopen”. Uit mijn ooghoeken zag ik een fraaie, in wit leer gehulde dame. Zascha had geen tijd voor beleefdheden. Ze zette de dildo in de trilstand en drukte het uiteinde tegen mijn prostaat aan en probeerde mij te ‘melken’. Ik heb wel eens aangenamer dingen gevoeld. Het voelt alsof je moet plassen en poepen tegelijk. Na een tijdje hield ze er mee op.

“Dan gaan we je nu maar eens echt pijn doen. Ik begreep dat je graag met de cane op je billen geslagen wilde worden en dat ik je sporen op je kont mocht bezorgen?”. “Ja, alsjeblieft, mijn Pijngodin”, antwoordde ik. “Nou, vooruit dan maar. Hoeveel klappen?” “Zoveel als jij oud bent in jaren”.

Ze gaf een aantal zachte tikjes en daarna een harde. ”Één” telde ik. Ik ken inmiddels het klappen van de cane. Na de eerste 10 vroeg ze of de meeloopster ook wilde. Zelf liep ze naar voren om in mijn tepels te knijpen en me over mijn hoofd te strelen (zacht en hard, weet je wel). Ze gaf een tik en snel daarachter aan een tweede. Zascha legde haar uit dat slagen op de billen met een cane altijd even nodig hebben om effect te hebben. Na de klap voel je een paar tellen niks en dan komt langzaam de pijn op en zakt weer weg. Naarmate je meer klappen krijgt wordt de pijn steeds lekkerder. Ik kom dan in ‘subspace’ terecht en lig dan echt te genieten van de pijn. Zozeer zelfs dat ik er achteraf spijt van had dat ik niet om nog meer pijn heb gevraagd, bijvoorbeeld door hele gemene klemmen op mijn tepels te zetten (die blauwe, medische voor de ervaringsdeskundigen). Volgende keer dan maar.

Na een aantal tikken nam Zascha het weer over. Toen we haar leeftijd bereikt hadden vroeg ik om meer, en nog meer! Uiteindelijk stopten we bij 45. Ze gaf aan dat ik wel een dag of vier sporen zou hebben.

Ze maakte me los en ik mocht me op mijn rug draaien. Na zo’n pijnsessie zijn de zachte handen van Meesteres Zascha een genot. Uiteraard ving ze alles op en mocht ik haar gehandschoende handen schoonlikken.

Ze liet me na afloop wat foto’s zien die ze op twitter zou gaan plaatsen van haar “bontkoniijn”. De man die ze voor mij een behandeling had gegeven. Ik begreep nu waarom hij zo kreunde. Hij is echt bont en blauw geslagen. De meelopster was daar ook bij geweest. Die moet wel de indruk hebben dat er alleen maar masochisten naar Domination Palace komen.

Wat daar van zij, ik heb zelden zo genoten als bij dit bezoek. Eerst de heerlijke sessie met Samantha, en vervolgens de harde en zachte behandeling van mijn Pijngodin

Dank je wel

A.

Top