Verslag van de blackmail sessie met Meesteres Zascha

Daar was het dan zover, zaterdag 15 september 2018… een sessie met Meesteres Zascha waar ik al zolang naar uit gekeken had. Een Meesteres die qua uiterlijk zoveel klasse uitstraalde en waar de meedogenloosheid vanaf straalde. Ik had namelijk 2 weken van te voren eindelijk een blackmail sessie aangevraagd bij Meesteres Zascha, klem gezet worden en echt geen kant meer op kunnen en volledig overgeleverd zijn aan haar. Enige probleempje…. 2,5 uur reizen maar daar moet je het dan maar voor over hebben, zeker voor Meesteres Zascha.

Half 3 kwam ik aan op de bushalte Eindhovenseweg, nog even gewacht en om kwart voor 3 toch naar binnen gelopen om me te melden dat ik er was. Ik werd vriendelijk ontvangen, kreeg een drankje aangeboden en er werd me verteld dat ik rustig kon wachten tot Meesteres Zascha me zou ophalen voor een kennismakingsgesprek.

En toen….. daar kwam ze binnenlopen, het was even 3 keer slikken toen ik de outfit en het lichaam van Meesteres Zascha zag. Wat een verschijning, wat een schoonheid en wat een enorme dominantie straalde deze vrouw uit ! Het was duidelijk waar ik aan begon, nerveus was ik zeker maar ik genoot ook enorm van het gevaar dat ik aan zou gaan bij Meesteres Zascha.

Nadat we een kennismakingsgesprek hadden gehad, waren mijn fetisjes zeer duidelijk en ook hoe Meesteres Zascha erover dacht. Een spel waar je zeker van moet zijn om het aan te gaan, dat ze zeker de informatie tegen me zou gebruiken als ik niet gehoorzaamde en dat ik haar bezit zou zijn na deze sessie. Eerst even gedoucht en toen kon het beginnen, de sessie waar ik al zo lang naar uitkeek…

Ik werd op me knieën naar de zolder gedirigeerd en eigenlijk direct vastgebonden in behoorlijk stevige bondage. Daar stond ik dan klem, geen kant op kunnen en overgeleverd aan Meesteres Zascha. Ik dacht dat ik me keurig had geschoren voor de sessie, helaas was ze het er niet helemaal mee eens en werden de losse haartjes er pijnlijk uit getrokken door haar zelf. Het was vrij duidelijk, de sessie was begonnen en enig medelijden of respect was verdwenen. De haren werden er pijnlijk uit getrokken en moest alles keurig vasthouden in me hand…. Waarom ? Dat zou ik nog snel merken.

Vervolgens werd ik geblinddoekt door Meesteres Zascha, weg was me zicht, het prachtige lichaam van de Meesteres of dat ik ook maar enigszins zou kunnen zien wat ze van plan was. Ik werd direct al gewaarschuwd, de blackmail informatie zou ze krijgen….. one way or another. Vervolgens voelde ik een scherpe pijn op mijn tepels wat alleen maar scherper en scherper werd. De toon was gezet en de pijn was verschrikkelijk, al gauw bleek dat ze niet zou stoppen voordat ze de eerste informatie had: mijn facebook. Het bleek dat ze er helaas geen lang spel van wilde maken en ze bleef knijpen in mijn tepels tot dat ze het had, ja dan ben je kansloos als slaaf zijnde en was de informatie al overboord gegooid voordat ik het wist.

De angst voor wat nog zou komen was toegenomen en zette me schrap voor de rest van de sessie. Ik werd gepijnigd met elektrische stootjes, me andere tepel werd onder handen genomen door een verschrikkelijk pijnlijk tangetje en ondertussen werden diverse andere haren pijnlijk uit me lichaam getrokken. Ja het was duidelijk, Meesteres Zascha speelt geen spelletjes maar doet waarvoor ze gekomen is…. de blackmail informatie.

Nadat ik mijn instagram, facebook en twitter informatie over boord heb moeten gooien, was de ban gebroken en werd ik vastgebonden op een bedje, armen gespreid en uiteraard weer machteloos.

Ook mijn adres zou ze te weten komen, nadat bleek dat alle schaamharen voor mijn mond waren, ik weigerde het adres te geven bleek de grens bereikt en bleek dat ik een grote fout had gemaakt. Ik had vooraf aangegeven dat ik een enorme rookfetisj had en ik zelf een enorme trauma had opgelopen aan het uitdrukken van sigaretten op me ballen… ;-p helaas zelf daar had Meesteres Zascha geen boodschap aan. Wat een ongelofelijke marteling en voordat ze hem ook maar enigszins uitgedrukt had, had ik mijn adres al gegeven. Vervolgens mocht ik haar as nog opvangen en haar sigaret vasthouden tussen me tanden, een droom die waarheid werd.

Vervolgens werden er nog een paar pasjes gekopieerd terwijl ik machteloos vastgebonden lag en er geen protesteren of tegenwerken mogelijk was. Ja het was vrij duidelijk dat Meesteres Zascha alle touwtjes in handen had en ik nog maar weinig te zeggen had. Tot ik nog te horen kreeg dat ze een leuke verassing voor mij in petto had en ik niet helemaal ongeschonden naar huis zou gaan met het openbaar vervoer.

Meesteres Zascha liep weg, kon haar helaas niet volgen met mijn ogen…. tot dat ze opeens voor me stond met mijn boxer in me handen. Nog steeds had ik vraagtekens, die verdwenen helaas al gauw toen ik een bakje met de urine van Meesteres Zascha zag staan ! Ja… 2,5 uur terugreizen en dat in zo’n onderbroek, ik was onder de indruk maar moest ook zeker 3 x slikken bij de gedachte.

Kortom het was een sessie om nooit te vergeten, mijn 1e sessie maar oh wat heb ik genoten, geleden en wat ben ik blij dat ik nu volledig eigendom ben van Meesteres Zascha. Ze is echt 1 van de mooiste Meesteressen die ik tot nu toe heb gezien in de bdsm wereld en wat ben ik blij dat ik over 2 maanden weer terug mag komen. Dank u wel, voor deze prachtige sessie en hoop dat deze blackmail band nog lang mag duren Meesteres Zascha.

Top