Wat een feestelijke middag!

Wat een feestelijke middag!

Wat hunkerde ik weer naar een bezoek aan Domination Palace. Vanwege een gezondheidsprobleem was ik begin dit jaar verhinderd en daarna ging de corona-deur op slot. Maar vanaf 1 juli mocht ons fantasy house plotseling weer open. Ik had enorme huidhonger, en heb vrijwel onmiddellijk een afspraak gemaakt met switch Lilly. In de voorafgaande mailwisseling liet ik weten dat het voor mij een feest was dat ik weer kon komen. Ze had geantwoord dat ze er nog iets feestelijks aan zou toevoegen. Maar wat, zou een verrassing worden.

Ik had een brede smile op mijn gezicht bij het aanbellen. Helaas is nog niet alles bij Domination Palace het oude. Een aantal dames van het dreamteam is nog niet gestart. Zij hebben tijdens de lockdown ander werk aangenomen en moeten zich dus eerst weer vrijmaken. De dames die er wel zijn hebben het rete druk. Er zijn kennelijk meer gasten zoals ik die weer snel op bezoek wilden.

Bij het aanbellen deed Lilly met een opgewekt gebaar de deur open. Allebei blij dat we elkaar weer zagen. Ze droeg een van haar spannendste outfits. Overknee laarzen. Een openvallend leren hesje, waardoor haar borstjes te zien waren, het hesje ging aan de onderkant over in een string. Sowieso een heerlijke ontvangst.

Op weg naar Valkenswaard had ik overigens pech met het OV. Op een gegeven moment stond ik stil in een kapot treinstel. Ik kwam hierdoor een vol uur te laat. Omdat ik een halve dagsessie geboekt had, had Lilly gepland na de eerste schermutselingen mij een tijdje op te sluiten, zodat zij zich met een andere bezoeker kon bezighouden. Nu liep deze planning dus in gort. Haar oplossing was dat Meesteres Do zich nu in eerste instantie met mij ging bezig houden. Zij noemde mij nu een bofkont: ik kreeg vanmiddag dus aandacht van twee dames!

Meesteres Do meldde zich met de mededeling dat ik te laat was en dus straf verdiend had. Eén uur te laat betekent 60 minuten te laat, dus 60 slagen met de flogger. Of ik klaar wilde gaan staan, me wilde aanbieden en zelf wilde mee tellen!! Auw, auw, auw!

Omdat ook Do het druk had liet ze me even over aan slavin Iris. Haar voeten moesten gemasseerd worden, en dat was mooi iets voor mij. En Iris bracht in opdracht van Do tepelklemmen bij mij aan. Daarna kwam Do zelf terug om rustig een sigaretje te roken. “Tong uitsteken” beval ze. Sinds lange tijd had ik dus weer de functie van asbak. Altijd erg vernederend. En vooral vies. Gelukkig reikte ze een glaasje water aan toen de sigaret op was, ik kon nu mijn mond spoelen.

Daarna bracht meesteres Do me naar gangkast op de overloop. Daar werd ik met een ketting achter de tralies vastgezet. Sinds ik in 2006 door de toenmalige Meesteres Akira daar voor de eerste keer ben weggezet, is dit voor mij een bijzondere plek. Ik voel me dan een middeleeuwse gevangene die achter de tralies moet wachten wat er gaat gebeuren. Overgeleverd aan de cipier of in dit geval meesteres die vroeg of laat langskomt. Hoelang ik moet wachten weet ik niet. En alle anderen die de overloop gebruiken kunnen mij in mijn naaktheid zien staan. Allerlei fantasieën komen dan bij mij op. Binnen mijn BDSM beleving zijn dergelijke fantasieën net zo belangrijk als de vernedering en pijn op andere momenten.

Na verloop van tijd kwam Lilly. Ze vond dat mijn mannelijkheid er beetje klein en slap bij hing. Met een vibrator die ze tussen de tralies door stak bracht ze daar wat verbetering in. Vervolgens nam ze me mee naar de zwarte kamer waar ze met een lang touw een bondage aanbracht. Ze bond me vast op bed, waar ik zogenaamd tot rust mocht komen. Bij alle handelingen merkte ik hoe heftig mijn lijf op aanrakingen reageert. Héérlijk! Lilly vroeg zich af of ik niet wat te gespannen was.

Ze ging naar beneden, ik denk een kopje thee drinken. Daarna kwam ze me ophalen. Ik werd losgemaakt van het bed, voor het overige liet ze de bondage in takt. Ze pakte mijn pik stevig vast en dwong me op die manier achter haar aan te lopen. Erg vernederend. Trap af naar de rode kamer. Daar werd ik – nog steeds in bondage – op een stoel vastgezet. Om mijn verblijf daar te “veraangenamen” pakte ze een gemeen klemmetje die ze op mijn voorhuid plantte. Zo liet ze me weer een tijdje aan mijn lot over.

In het begin van dit verslag schreef ik dat ze een feestelijke verrassing beloofd had. Ze bleek jarig te zijn! Ze kwam met twee partjes appelgebak. Omdat ik zoals de meeste mensen rechtshandig ben, had ze mijn linkerhand losgemaakt van de bondage. Daarmee mocht ik mijn stukje gebak opeten. Zonder te knoeien! Als ik wel zou knoeien zou ik – als straf – de gevallen kruimels van de grond moeten oplikken.

Daarna volgde de apotheose. Behalve haar laarzen trok ze haar kleding uit en vroeg of ze op mijn schoot mocht komen zitten. Ze vroeg zich af of ze niet te zwaar voor mij zou zijn. Natuurlijk niet! Een afspraak met een switch kent toch een heel andere dynamiek, dan een afspraak met een meesteres. Dit was echt genieten voor mij. Voor ze ging zitten pakte ze er vibrator bij. Toen ze hem liet trillen had ze hem zo tussen ons in in haar hand dat deze zo wel haar clit als mijn pik beroerde. Mijn hoogtepunt kwam veel te snel!

Het was een heerlijke middag! Dank Lilly!

slaafaap

Top