Wat een voorrecht..

Wat een vrouw! Nee echt, wat een vrouw! Een dodelijke combinatie van lieve gemoedelijkheid en zorgzaamheid die even makkelijk keert naar strenge dominantie met een flinke dosis sadisme. Een prachtvrouw in werkelijk alle facetten…

Het was voor mij de eerste keer bij DP (en zeker niet de laatste keer). Van te voren best wat zenuwen, niet alleen omdat het de eerste keer hier was maar ook vanwege m’n rolstoel. Beide bleek geen enkel probleem!

Een welkomst drankje met een sigaretje, even bijkomen van de file. Ik was wat te laat dus schaamde me dat ik Haar de eerste keer al moest laten wachten… De lijst doorgenomen met do’s en don’ts. Maar eigenlijk zou ik ‘m nu alweer willen aanpassen want deze Meesteres neemt je mee aan de (harde) hand. Van de eerste tot de laatste seconde veilig gevoelt.

Maar omg little I know…ik heb nog zoveel te leren. Onwetend en onhandig ben ik, het nog niet waard haar slaaf te zijn, dat werd wel duidelijk. Een sessie met elektro volgde waarbij onder andere m’n slavenpik stevig onder stroom werd gezet. Haar lange nagels! Oei!! Die lange nagels zijn berucht begreep ik al… , nog zeker dagen voelbaar in m’n tepels. Een tafel en een takel. De Meesteres liet geen twijfel over wie de baas was. Geen deel van een slavenlichaam blijft onbenut.

Het resultaat, nog zoveel meer verlangen Haar te dienen! Een halsband om te mogen, aan de ketting mee te gaan, als Haar slet gebruikt te worden, gestraft te worden, geketend, gekooid, niets liever dan dat…

Wat een waanzinnige ervaring en wat een voorrecht om deze Prachtige Vrouw te dienen.

Top