Wet and Messy Fantasy – Mrs. Zascha

Einde mei staat voor eeuwig in mijn geheugen gegrift als mijn ‘Wet & Messy’-ontmaagding. En niet alleen die van mij, ook die van Mrs. Zascha.
Samen beleefden we een unieke, heerlijke en vooral ‘messy’ sessie.
Dat bij Domination Palace écht wel elke Fantasy bespreekbaar is, bewijst de prachtige ervaring die ik mocht meemaken.
Na wat mailverkeer met Mrs. Zascha tot een leuk winkellijstje gekomen met allerlei zoete, plakkerige producten voor onze Wet & Messy-sessie.
Aanschuiven aan de kassa was nog nooit zo vreemd & spannend. Alleen maar desserts in de winkelwagen? De kassa-juffrouw zou eens moeten weten wat er allemaal met die lekkernijen ging gebeuren…

Met een zak vol lekkers netjes om 12u aangebeld bij DP. Kort daarvoor nog op twitter gezien dat Mrs. Zascha de avond ervoor nog tot laat bezig was geweest om de kamer af te plakken met folie.
Zo zie je dat ze elke wens en vraag steeds serieus nemen. Dan weet je dat je aan het juiste adres bent.
Meesteres Nina deed open, en kon meteen aan mijn boodschaptas zien met wie ik een afspraak had.

Wachtend in de kelder, met een bang kloppend hartje, verscheen even later de prachtige meesteres. Wow, dat was een binnenkomer!
Ik voelde meteen dat ze volledig mee was met mijn fantasie en er zelf ook enorm zin in had. Het was ook voor haar de eerste keer dat ze zélf ‘gesploshed’ zou worden. Spannend voor ons beiden dus.
Even later stonden we klaar in de kamer, zij in een mooie bikini.
Alle producten mooi uitgestald op de tafel: vla, pudding, slagroom, yoghurt, chocopasta, chocomousse, pindakaas, kersenjam (op verzoek ?),…
Een hele hoop ‘mess’, nu nog mooi in verpakking.
Onder een spelvorm met speelkaarten begon de sessie. Beiden nog wat onwennig en ‘zuiver’ naar elkaar kijkend.
Bij elke eerste kaart werd bepaald met welk item we gingen ‘knoeien’. De volgende kaart bepaalde op wie er geknoeid werd.
En enkele kaarten later hing ik al vol met kersenjam, professioneel in gemasseerd door Mrs. Zascha, en had zij al een heerlijke lading rijstepap op haar prachtige lichaam hangen.
Product na product verdween: in het gezicht, over het hoofd, op de rug, over de benen! Steeds meer en meer werden we onherkenbaar, glimmend van chocola, honing,…
Elk product had een andere ervaring, sensatie. Dat maakt dit ook zo leuk. Het voelt zo vreemd aan, zowel het ‘ontvangen’ als het ‘uitdelen’. Een gevoel dat je écht niet kan omschrijven, maar moet
meemaken.
De manier waarop Mrs. Zascha het spel meespeelde was onverhoopt leuk. Het leek of ze soms nog méér zin in had dan mij, top toch zo’n enthousiasme.

Anderhalf uur later waren alle kaarten opgebruikt, net als al onze artikelen.
Na nog wat rollebollen in de ontstane ‘mess’ op de vloer, konden we onder een verfrissende douche.
Alles was in een mum van tijd weer schoon en samen werd de kamer nog even opgeruimd.
Wat een ervaring!

Zoiets kan volgens mij ook maar op één plaats: Domination Palace.

Bedankt aan Mrs. Zascha voor de geweldige manier van beleven, ontdekken en samen experimenteren.
Het zal zeker niet bij deze ene keer blijven.

Top