Zou Mrs Do dit verhaal gelezen hebben?

Vrijdagmiddag was het zo ver.  Het was ondertussen meer dan een jaar geleden dat ik de laatste keer bij Meesteres Do was geweest en mijn verlangen was ondertussen ontembaar geworden. Daar mijn vriendin een lichte walging toont bij mijn onderdanige verlangens, kan ik haast niet anders dan mij te belasten met het grote geheim van ook dit bezoek aan Domination Palace. Een zwakte, of juist het redden van een relatie door sporadisch wat druk van de ketel te laten, noem het wat je wilt..

 

In het mailcontact had ik mijn kleding voorkeur aangegeven en goeie genade, wat is daar aan voldaan. Gekleed in een leatherlook legging, mooie lederen laarzen daaronder en een heerlijk strak aangesnoerd lederen korset was hoe Meesteres Do mij in ontvangst nam. Ongelofelijk wat had ik hiernaar verlangd en wat zou ik graag haar in leder gehulde voeten aanbidden. ik kon niet anders dan vragen Haar direct op de juiste manier te groeten. Na goedkeuren van deze heerlijke Meesteres nam ik plaats op mijn knieën en kwamen mijn lippen nog voor het voorgesprek al in contact met het heerlijk geurende leer van de laarzen die deze enorm sexy Vrouw aan had. Wat een genot. Nu al!

 

Tijden het gesprek dat volgde gaf ik licht beschaamd mijn voorkeuren aan. Vrolijk en alsof het de normaalste zaak van de wereld was ging Meesteres Do hier op in en gaf mij daarmee de moed écht te vertellen wat ik voor die dag bedacht had. Op de hoogte van mijn wensen leidde Ze me naar de douche en gebood me daar mezelf uit te kleden en te zorgen dat ik schoon was zodat we konden beginnen.

 

Even later zat ik naakt, geknield met mijn hart in mijn keel en mijn armen op mijn rug in elkaar gevouwen te wachten voor de deur waar ik zojuist op geklopt had. De deur ging open en daar verscheen mijn Meesteres. Ze moest lachen om mijn piemeltje die direct verraden had hoe het met mijn gemoedstoestand gesteld was. Daarna bekeek Ze me terwijl Ze om me heen liep en me af en toe aanraakte.  ‘Kus mijn voeten!’ beval Ze me. Direct stortte ik mij uitgehongerd op Haar laarzen. ik kuste ze, streelde ze, likte ze, Haar voeten, Haar hakken, links, rechts. Dit mocht van mij eeuwig duren, maar ik was bang te lang door te gaan en kwam na enige tijd weer overeind. ‘Had ik gezegd dat je mocht stoppen?!’ Nee natuurlijk niet! Direct begaf ik mij weer aan Haar voeten en vervolgde ik het aanbidden ervan.

 

‘Opstaan.’ ik scheurde mijn gezicht bij Haar voeten vandaan en stond op. mijn hoofd werd voorzien van een heerlijk strak aangesnoerd lederen masker met daaronder een halsband en om mijn polsen werden lederen boeien vast gegespt die achter mijn rug aan elkaar weden bevestigd. Aan mijn ballen werd ik de trap op naar de travestiekamer geleidt waar Meesteres Do heerlijk geile enkellaarsjes voor me uitzocht welke ik aan moest doen. Waarom voel ik mij toch altijd zo sexy in vrouwenkleding? Het lopen met deze hoge hakken ging goed en ik werd naar de medische kamer gebracht waar ik voorzien van een dwangbuis, aan de gynaecologestoel werd vastgemaakt. ik kreeg een opblaasbare gag in mijn mond die achter mijn hoofd werd vastgegespt en zonder veel moeite werd mijn mond volledig gevuld door de steeds weer knijpende hand van mijn Meesteres. Niet veel later had Ze plaatsgenomen tussen mijn omhoog gevouwen benen en was ze bezig de laatste van de in formaat toenemende sounds in mijn piemeltje te proppen. Misschien wel als geluk bij een ongeluk was de grootste sound onmogelijk naar binnen te werken. Na vele stevige pogingen werd deze namelijk vervangen door Haar vinger. Wat een genot om Haar lange nagel zo in mijn plasbuisje te voelen schrapen. Dit ging ik morgen voelen als ik op de wc zat. Heerlijk!

 

Bevrijd uit de gynaecologestoel verplaatsten we ons naar de rode kamer waar ik plaats mocht nemen in de sling. Wederom werden mijn benen ver uit elkaar en omhoog vastgezet waarna Meesteres Do de dildo voorbond waar ik niet veel later door genomen zou worden. Wat een genot was dat! Grommend onderging ik de steeds harder wordende stoten van de heerlijke heupen van deze Vrouw. Diep voelde ik Haar pik steeds in mijn kontje beuken. Geilheid spuwde uit Haar ogen de mijne in. De wereld om mij heen verdween. Alles bestond uit het hier en nu. Machteloos vastgebonden, keihard genomen worden door Meesteres Do. Schreeuwend in de opblaasgag genietend van iedere stoot. Had ik kunnen praten had ik Haar gevraagd mijn ballen onder handen te nemen en de situatie te voorzien van een stevige dosis pijn. Na een stevige neukbeurt trok Meesteres Do zonder pardon Haar pik uit mij en verdween ze uit de kamer. Met een naar Haar pik verlangend slavenkutje bleef ik stevig door mijn neus ademend achter in de sling. Met mijn ogen gesloten lag ik volledig ontspannen te genieten van dit heerlijke moment.

 

Bevrijd uit de sling werd ik wederom aan mijn ballen omhoog de trap op getrokken. Wederom begaven we ons naar de gynaecologestoel alleen werd deze nu plat gelegd zodat ik er nog altijd in mijn dwangbuis, met mijn hoofd net over de rand, op kon gaan liggen. Mijn kontje werd voorzien van een metalen dildo die door middel van een snoertje aan een elektra kastje geprikt en al snel voelde ik het daaronder stevig tintelen. ik kon een kreun niet onderdrukken. Wat was dit lekker! Geweldig hoe Meesteres Do het knopje even flink opendraaide om mijn reactie te peilen. Precies op het randje van pijn en genot trok mijn slavengatje nu samen om de elektraplug. De opblaasgag werd verwijderd en vervangen door een ringgag. ik kon mijn mond met geen mogelijkheid meer sluiten. “Ik ben zo terug!” hoorde ik de plezier overgoten stem van Meesteres Do zeggen. En inderdaad, na korte tijd hoorde ik Haar weer binnen komen en wat dingen neerzetten. Buiten mijn zicht hoorde ik dat er een bakje op de grond werd gezet. Een broek ging open en naar beneden. Ondanks dat ik Haar niet kon zien werd ik nog geiler dan dat ik al was van de gedachte in de aanwezigheid te mogen zijn van deze nu ontblote Meesteres. Al snel hoorde ik de reden van dit alle. Gekletter en de penetrante geur van urine! Wat gaat er gebeuren!!? Haar broek ging weer omhoog. “Je wilde toch gedwongen worden je grenzen te verleggen?” Dat had ik inderdaad verteld. ik wilde me machteloos voelen. Écht machteloos.

 

Daar lag ik dan. Vastgesnoerd in een dwangbuis op tafel met een strak lederen masker, mijn mond wijd opengehouden door de ringgag, mijn slavenkutje dat steeds samentrok en niet te vergeten de ontzettend geile laarsjes. De spanning gierde door mijn lichaam bij het besef wat me te gebeuren stond. Met een spuitje werd Haar urine uit het bakje in mijn openstaande mond gespoten. De scherpe smaak bracht me als reflex aan het hoesten en proesten, maar Meesteres Do hield haar hand op mijn mond tot het moment dat ik alles netjes tot mij had genomen. ik dacht dat ik stikte! Wat was dit smerig, maar mijn hemel wat vond ik dit stiekem ook lekker! Natuurlijk was dat ene spuitje niet in staat geweest mij al Haar vocht toe te dienen. Met Haar ene arm stevig om mijn hoofd (ik voelde stiekem Haar borst even heerlijk tegen mijn hoofd drukken) en in haar andere hand het gevulde spuitje hield ze mij stevig vast terwijl Ze moeiteloos en zonder genade de inhoud door de ring mijn mond in spoot. Zou je ooit aan zo’n smaak kunnen wennen? Lerend van de eerste keer, had ik me voorgenomen het nu zo snel mogelijk door te slikken zodat ik ervan af was. Probeer echter maar eens te slikken met je mond wagenwijd open terwijl je uit reflex hoest en proest. Stevig werd ik nog altijd vastgehouden en wederom Haar hand op mijn mond tot ik alles had doorgeslikt. “Nog ééntje om het af te leren.” ik hoorde het plezier in Haar stem en niet veel later had ik Haar volledige plasbeurt tot mij genomen.

 

“jij hebt wel een beloning verdient” zei Meesteres Do nu terwijl ze de ringgag verwijderde. De stroom werd lager gezet en de halsband en de kap werden afgedaan. “DankUwel Meesteres” zuchtte ik bijna. Een glimlach op Haar gezicht. Ze kwam nu gehuld in die ongelofelijk geile leatherlook legging met haar kruis vlak boven mijn gezicht staan met aan beide zijde van mijn hoofd een been. De stroom werd weer hoger gedraaid en van mij had ik daar op dat moment mogen sterven. Wat was ik in de hemel! Ongelofelijk zo geil! Bij iedere teug zuurstof werd ik geintoxineerd door de geur van de leatherlook legging. Natuurlijk duurde dit niet lang, en al snel spoot mijn waardeloze zaad uit mijn piemeltje.

 

Na het douchen nog heel fijn even een gesprekje na gehad waarin ik kon vertellen hoe heerlijk ik het had gevonden en waar Zij vroeg of ik me nu écht machteloos had gevoeld. Daar moest ik toch even over nadenken. ik was wel degelijk machteloos geweest, maar had ik mij ook zo gevoeld.. nee was daarop toch mijn antwoord. Begrijp me niet verkeerd. Het was heerlijk. Een dikke 10 waardig. Maar ik had alles leuk en lekker gevonden en geen moment gehad dat ik écht moest en niet anders kon.

 

Op een gegeven moment kwam ter sprake hoe je gedurende de tijd bij steeds extremere kinks terecht komt. Hoe sommige mensen naalden door hun pik of ballen steken en dat me dat echt verschrikkelijk eng lijkt. Dat dat voor mij toch echt een stap te ter was. Met de daaropvolgende opmerking van Meesteres Do “Dan zou je je wel écht machteloos voelen denk ik.”. Een opmerking die me tot op dit moment (ruim 4 maanden later) maar niet loslaat. Een opmerking met dit schrijven als gevolg. mijn antwoord was direct dat ik dat niet zou doen. Maar stel dat ik bij een volgend bezoek (bij Haar of bij een andere Meesteres) volledig vastgebonden zou zijn en Meesteres Do zou ineens met een grote naald tevoorschijn zie komen. Een naald waarmee gedreigd wordt. Een naald die uiteindelijk echt door mijn piemeltje of één van mijn ballen heen zou worden gestoken. ik kan niet anders dan Haar gelijk geven. ik zou me werkelijk machteloos voelen. ik zou écht aan de boeien trekken. ik wil het niet, maar ik kan heel diep van binnen als ik écht eerlijk ben, ook haast niet wachten.

 

Zou Ze dit verhaal gelezen hebben? Zou Ze gelezen hebben dat ik Haar daar bij deze via deze weg toestemming voor geef? Ga ik deze vorige regel laten staan voordat ik zometeen op “verzenden” druk? Zou Ze het onthouden hebben als ik over een jaar pas weer een keer langs kom? Zou ík me hier dan zelf nog bewust van zijn?! Wat een spanning brengen de bezoeken aan deze heerlijke vrouw toch steeds met zich mee.

 

DankUwel Meesteres Do

`

Bezoek van 24-03-2023

deUwe

Top