Ik heb een afspraak met Meesteres Daisy

Mijn eerste bezoek aan Domination Palace.
Ik heb een afspraak met Meesteres Daisy.
Die dag, ruim op tijd, had ik een plaatsje voor het huis waar ik ‘ rustig’ kon wachten. Toen mijn tijd was gekomen, belde ik aan. De deur ging open en daar stond een torenhoge mooie dame. Het was Meesteres Zascha. Ik voelde mij piepklein en kon maar een klein hallo zeggen. Meesteres Zascha leidde me naar de wachtkamer, waar ik het erg benauwd kreeg. Ben ik in een andere wereld gestapt?
Kennismaken kon ik ook met Meesteres Samantha. Een geweldige dame met de gave iemand zijn stress te nemen.
Na een paar minuten hoor ik iemand de trap afkomen. De deur gaat open en Meesteres Daisy komt binnen.
Mijn hartslag ging een versnelling hoger en ik had alle moeite om mijn bloeddruk onder controle te houden. Een kleine positieve kennismaking en een nietes welles lijstje werd ingevuld. Zo, we gaan beginnen. Met een klein hartje volgde ik Meesteres Daisy de trap op de kamer binnen.
In de kamer stond een soort bank met kettingen. Een kruis en allerhande ‘ werktuig’ .
Mijn eerste opdracht ,kleed je volledig uit om dan een douche te nemen.
Eenmaal terug in de kamer komt een keuring of ik wel goed droog ben. De Meesteres houdt niet van druppeltjes. Natuurlijk wordt alles gecontroleerd en voor goed bevonden. Wat ziet Zij er geweldig uit. Voor mij een droom.

Met een glimlach word ik geblinddoekt en moet ik op de bank gaan liggen. Mijn armen en benen worden met kettingen vast gemaakt zodat vluchten onmogelijk wordt. Het spel begint.
Haar warme vingers knijpen in mijn tepels. Hier gaan we klemmetjes op zetten.
Klemmetjes? Bankschroeven is de juiste omschrijving. De pijn schiet tot in mijn tenen.
Ik hoor een elektrisch toestel zoemen. Met strelingen over mijn buik verder naar mijn penis. Het begint mij op te winden. Met een stekende pijn zijn mijn opwindingen verdwenen. Het voelt aan als naalden. Mijn pik en alles wat er aan hangt is een speldenkussen geworden. Ik span al mij spieren om de pijn te trotseren. Mijn Meesteres lacht en geniet hoorbaar van mijn kronkel bewegingen.
Tussen de marteling een zachte streling. Haar stem klinkt als muziek en laat mij even tot rust komen. De pijn van mijn tepels voel ik niet meer.
Eindelijk, gedaan. Uitgeput en blij het volgehouden te hebben, ontspan ik.
Gelukkig kan ze mijn tranen niet zien. Alsof ik een marathon gelopen heb.
De tepelklemmen worden gelost met de nodige pijn. Ik doe mijn best het te trotseren.
Weer met pret in haar stem masseert Zij mijn pik en alles wat er nog is, met een trillend toestel. Je mag niet klaarkomen, klinkt het. Niet klaarkomen? Ik haal alles naar boven om mijn gevoelens af te leiden. Ik denk zelfs aan mijn schoonmoeder. Wat een marteling. En Meesteres Daisy… lacht.

Eindelijk, het is voorbij. Weer een uitputtingsslag gehaald.
Geblinddoekt moet ik de bank af en wordt alles voorbereid om een pakske spanking te krijgen terwijl ik over haar knieën lig. Tellen, ik moet de slagen tellen.
Met alle moeite tel ik, maar Zij speelt met mij. Een keer langzaam dan heel snel. Ik kan gewoon niet volgen en in deze positie al helemaal niet. Na, ik denk 420 slagen is het voorbij. Mijn blinddoek gaat er af en in de spiegel mag ik mijn rode billen bewonderen. Rood, maar een geweldige ervaring rijker.
Terug op de bank, mijn ogen vrij, kan ik zien hoe mijn Meesteres uit haar kleed glipt. Wat nu? Ik weet niet goed wat te doen. Ze ziet er fantastisch uit in lingerie. Mijn bloeddruk stijgt immens de hoogte in. Nu komt ze de bank op met haar mooie billen net boven mijn gezicht. Met het trillende toestel begint ze mijn ballen en penis te masseren. Ik zie de mooie billen en kan haar ruiken. Ik
begin te flippen en voel hoe hard mijn penis wordt. Goeie genade, dit hou ik niet vol. Je mag klaarkomen hoor ik. Ik adem haar geur zo diep mogelijk in, sluit mijn ogen en voel hoe mijn lichaam zich klaarmaakt voor de finale. Het masseren ,de geur, de hele situatie… Mijn hart begint als wilt te kloppen, mijn bloed baant zich een weg door al mijn aderen,ik kook. Met een schok komt de
ontlading en spuit ik mijzelf volledig vol. Wat een gevoel. Ik beef er gewoon in. Uitgeput blijf ik naar het plafond kijken en geniet nog even na.
Meesteres Daisy, ik dank U voor deze geweldige ervaring. Het was voor mij de eerste maal, maar zeker niet de laatste.
Mijn respect ook voor alle Dames van het Huis.
sven.

Top