Human Furniture

Human Furniture bij Domination Palace.

Bij Domination Palace kun je een avontuurlijke kant van dienen verkennen door menselijk meubilair te worden in onze algemene Bar voor een halve dag!
Stel je voor: vier uur lang deel uitmaken van de inrichting, een levend meubelstuk dat gehoorzaamt aan de grillen van onze Dominanten.

Je wordt uitgenodigd om te zijn wat de Meesteres verlangt: misschien fungeer je als een stoel, stevig en klaar om te dragen wie er ook plaatsneemt. Of misschien ben je een tafel, dienend als steun voor de wensen van de dominanten. Een levende kaarsen kandelaar behoort ook tot de mogelijkheden!

Publiekelijk tentoongesteld voor de andere bezoekers. Natuurlijk anoniem indien gewenst.
Ook is dit goed te combineren met Sensory Deprivation.

Deze ervaring gaat niet alleen over het fysieke, het is een diepe duik in overgave en het loslaten van controle.
Natuurlijk wordt voorafgaand aan de sessie uitgebreid gesproken over grenzen en comfortniveaus. Jouw veiligheid en welzijn zijn altijd prioriteit.

Verken je onderdanige kant op een compleet nieuwe manier. Een halve dag als menselijk meubel bij Domination Palace is een kans om grenzen te verleggen en dieper in de wereld van dominantie en onderwerping te duiken. Dus, klaar om een levend meubelstuk te zijn voor een onvergetelijke ervaring?

Top