So much more to come!!

Ik was er van te voren een weekje mee bezig. Mijn fantasieën per email kenbaar gemaakt en dus al wat voorpret aan beleefd. Op de laatste dag dat ik voorlopig kon, kreeg ik een email met de vraag wanneer ik wilde afspreken. Dat is uiteindelijk diezelfde dag geworden. Direct uit het werk, 100 km rijden en 15 minuten te laat. Ik wist dat dat me waarschijnlijk ging berouwen. En ja, nadat een geweldig mooie dame mij binnen liet hoorde ik Denise op de achtergrond zich al verbazen dat ik bij mn eerste bezoek te laat was en niet eens had gebeld. Ze heeft me dat in ons inleidende gesprek goed laten weten.

Denise is een geweldig lekker ding! En heerlijk geaard, direct en een tikkeltje gemeen zo nu en dan. Altijd volledig in controle.

Als ik terugdenk aan die dag weet ik dat ik 4 super mooie vrouwen heb gezien in super sexy kleding. D.w.z. véél leer, en een geile aanblik. En ik heb alleen maar, veel teveel gepraat over mn grote fantasie, piemels! Dildo’s neuken en pijpen. En wat hier allemaal mogelijk is gaat zelfs aan mijn fantasie voorbij.

Eenmaal aanbeland in DE kamer:
Mn lul werd zomaar in de touwen gebonden, ik moest bij 3 meesteressen met voorbind dildo’s een mondeling examen afleggen. Gedurende het pijpen werd ik naakt op handen en voeten, met mn kont omhoog op een tafel tentoongesteld!
Terwijl twee dames om me stonden te lachen stootte Denise van achteren een dildo bij me naar binnen, én gebruikte een viberator. Ik verloor van alle opwinding de controle en begon buiten mezelf te treden; ik kreunde, bokte mezelf hevig op en neer en ging zo wild tekeer op de voorbind dildo’s dat ik blijkbaar mn neus hard stootte. Het bloed zat overal.

Dat bedaarde de opwinding uiteindelijk en ze vroegen me mezelf af te rukken en te spuiten op een van hun lullen maar ik wilde het bewaren voor thuis.

Wat een voldoening en wat een geweldige plek heb ik ontdekt, wat het dubbel en dwars waard is om ver voor te rijden. Ik heb nieuwe herinneringen en fantasieën erbij geleerd en kan niet wachten om deze bij mijn volgende bezoek weer te laten overtreffen. Dat is het enige dat me bij bleef, dat mn verwachting zó is overtroffen!

Ik wordt al gek van de gedachte als ik lees over de bi-sletten dagen.

So much more to come!!
Kus, van een fan.

Top