3 hele mooie dagen en geweldige sessies beleefd met Mrs Nina

In de afgelopen twee weken 3x een bezoek gebracht aan Domination Palace in Valkenswaard. Steevast steeds bij mijn vaste Meesteres daar namelijk Meesteres Nina Rose.
Meesteres Nina Rose en ik hadden het al verschillende keren gehad om eens een keer te komen poetsen bij Domination Palace.
En zo geschiedde het dus dat ik op Dinsdag 29 augustus naar Domination Palace ging om te poetsen. Meesteres Nina Rose was weer terug van haar welverdiende vakantie en op deze dag was ik dus haar poetsslaafje. Rond twaalf uur belde ik aan en Meesteres Do liet mij binnen. En zo begon mijn dag bij Domination Palace, waarbij ik naast mijn poetstaak ook nog mijn Meesteres Nina Rose, Lady Annabel en Meesteres Do heb mogen helpen met het poetsen en opruimen van de kamers na hun sessies. Op het einde van de dag had ik nog een sessie met Meesteres Nina. We gingen spelen in de kelder kamer. Nadat Meesteres Nina mij had vastgelegd ging ze wat nieuws doen bij mij cupping. Verder keek Meesteres Nina hoeveel ik deze keer anaal kon hebben.
Een uurtje sessie met Meesteres Nina Rose vliegt qua tijd altijd voorbij als het leuk is. En dat was het ook deze keer. Nadat ik mij had opgefrist nog even met Meesteres Nina Rose in de bar nagepraat over deze dag en en over de aankomende sessies en waar ze al heel veel zin in had. Na een hele leuk dag gehad te hebben bij Domination Palace ging ik naar huis om er een paar dagen weer later terug te komen……
….De tweede dag dat ik ging was Donderdag 31 augustus. Deze keer had ik voor een wat langere sessie met Meesteres Nina Rose afgesproken. Ik was te vroeg gearriveerd in Valkenswaard dus besloot ik om even een rondje te lopen voordat ik naar Domination Palace ging. Tijdens het rondje lopen zag ik op twitter al een leuk berichtje van haar over dat ze medische sessies deed.
Het was tijd en ik ging op weg naar Domination Palace. Belde ruim op tijd aan en deze keer werd de deur opengedaan door Mx.Jessica. vanwege drukte mocht ik deze keer wachten in de Rode Kamer. Na even gewacht te hebben kwam Meesteres Nina Rose de kamer. Na een kort gesprekje vroeg Meesteres Nina Rose of ik er klaar voor was, ja natuurlijk zei ik, hoewel ik was toch ook wel wat nerveus. Want deze sessie gingen we wat nieuws doen namelijk een medische sessie. Ik mocht mij gaan opfrissen voor de sessie en als ik klaar was op het belletje drukken en wachten tot Meesteres Nina Rose mij kwam ophalen. Toen ik klaar was dit dus gedaan en toen kwam Meesteres Nina Rose….uhh ik bedoel Dokter Nina Rose,  ze had een prachtig outfit gaan, wat haar schitterend stond. Dokter Nina Rose nam mij mee naar de Medische kamer waar onze sessie ging beginnen. Nadat ik was vastgelegd door Dokter Nina Rose ging ze allemaal spullen klaarleggen.
Als eerste wat ze deed was mij scheren, iets wat ze leuk vond om te doen. Nadat ze het resultaat goed genoeg vond ging Dokter Nina Rose verder met het onderzoek. Als eerste waren mijn tepels aan de beurt hier werden een paar klemmen opgezet. Ik lag nog altijd vast en Dokter Nina Rose vind het tijd voor een anaal en prostaat onderzoek. Ze begon met haar vingers maar al snel kwamen er een paar dildo’s bij. Dokter Nina Rose was tevreden met het onderzoek en ze besloot om verder te gaan met sounds. Toen ze over dit onderzoek ook tevreden was testte ze nog wat diverse speeltjes uit totdat ze tevreden was. Dokter Nina Rose besloot dat het tijd was voor een opsluiting. Dokter Nina Rose maakte mij vakkundig vast op een stoel in de Medische kamer in natuurlijk medische stijl.
Zo liet ze mij een tijdje alleen.
Tijdens mijn opsluiting had Meesteres Nina Rose zich omgekleed. Haar dokters outfit had ze verruild voor een jurkje met laarzen.
Toen de tijd qua opsluiting erop zat en Meesteres Nina mij had losgemaakt gingen we naar de zwarte kamer waar de sessie vervolgt werd.
Als eerste werd ik op het rad vastgemaakt. Meesteres Nina Rose begon met mij wat te teasen, kreeg klemmetjes op mijn tepels. Hierna begon ze met CBT spel met gewichtjes.  Zo op deze manier plaagde ze mij behoorlijk. Meesteres Nina Rose genoot zichtbaar en ze vond het wel tijd voor een spanking. Maar voordat ze met de spanking begon kreeg ik eerst nog in plugje in mijn kont. Toen was het tijd voor een spanking. Ze had een aantal zwepen gepakt en die werden ook allemaal gebruikt. Het was behoorlijk pijnlijke spanking. Meesteres Nina Rose genoot van mijn gedempte geluidjes, want ja ik had vooraf aan de spanking ook nog een mondknevel in mij mond gekregen. Meesteres Nina Rose wisselde de slagen goed af met een aantal softe tot een aantal harde. Het viel Meesteres Nina Rose op dat ik deze keer alweer meer kon verdragen als de vorige keer. Ze was dan ook heel trots op mij. Meesteres Nina Rose liet mij even rustig bijkomen van de spanking en dat was voor haar het moment om beneden de bodybag te gaan halen.
Toen ze deze gehaald moest ik daarin en zo op een stoel gaan zitten. Toen ik op de stoel zat maakte Meesteres Nina Rose mij met touw vast. Helemaal machteloos zat ik daar te wachten op komen ging. Meesteres Nina Rose pakte de vibrator erbij en ging mij helemaal teasen en plagen. Het duurde dan ook niet lang tot ik tot een heerlijk hoogtepunt kwam.
Wat een geweldige sessie was dit weer. Nadat ik mij had opgefrist en Meesteres Nina Rose en ik nog even hebben nagepraat over de sessie was het tijd om naar huis te gaan.
En ja toen een week later ging ik weer naar Valkenswaard naar Domination Palace voor wederom met Meesteres Nina Rose.
Ook deze keer weer afgesproken voor een lange sessie. Deze keer werd ik na het douchen als eerste door Meesteres Nina Rose meegenomen naar de Travestie kamer waar ze een leuk outfit voor mij uitzocht. Toen we klaar waren gingen we naar de Medische kamer waar ik weer werd vastgelegd door Meesteres Nina Rose. Ze zag dat vrijwel alles nog mooi glad was van de vorige week. Daar waar dat niet was werkte Meesteres Nina Rose dit bij. Hierna ging Meesteres Nina Rose over tot weer een goed anaalspel, ze wilde proberen om mij te fisten. Helaas lukt dit niet. Meesteres Nina Rose vond het niet erg en zei dat we dit in de komende sessies gewoon verder gingen proberen. Het was tijd om het uitgezochte outfit aan te doen. En nog wat gespeeld te hebben in de medische kamer was het tijd voor een eerste opsluiting. Meesteres Nina Rose nam mij mee naar de rode kamer waar ik zittend in de rode stoel werd vastgezet. In de tijd dat ik daar zat kwam Lady Annabel even kijken en mij wat plagen. Heb daarna nog even een tijdje zo alleen gezeten tot Meesteres Nina Rose weer kwam om mij los te maken. Na even wat gedronken te hebben ( het was een warme dag) nam Meesteres Nina Rose mij mee naar de bar waar ik in het draairek werd vastgezet. Hier heeft Meesteres Nina Rose mij even laten staan om mij vervolgens boven op de zwarte kamer op het bondage bed in een blacklight bondage te leggen. Toen Meesteres Nina Rose hiermee klaar was, was het resultaat werkelijk prachtig. Zo heb ik weer een tijdje gelegen in opsluiting. De tijd die Meesteres Nina Rose benutte om alvast de medische kamer en rode kamer en bar op te ruimen waar wij gespeeld hadden. Mijn tijd van opsluiting was voorbij en nadat Meesteres Nina Rose mij had losgemaakt nam ze mij weer mee naar beneden. Beneden in de kelder kamer twijfelde Meesteres Nina Rose met wat ze wilde doen. Bondage aan het metalen rad of in de rode kamer spelen of beide. Uiteindelijk koos Meesteres Nina Rose voor beide. Zo gingen we eerst naar de Rode Kamer waar Meesteres Nina Rose nog weer een keer anaalspel wilde spelen. Ik moest in de sling gaan liggen waarin ik werd vastgelegd. Meesteres Nina Rose speelde afwisselend wat haar vingers en dildo, waarbij ze mij goed anaal stimuleerde. Meesteres Nina genoot en vond de geluidjes die ik maakte leuk en wat haar deed besluiten om mij anaal nog wat meer aan te pakken.
Toen Meesteres Nina Rose tevreden was met het anale spel en mij wederom had meegedeeld dat ze trots op mij was gingen we naar de kelder kamer. Meesteres Nina Rose pakte wat folie en begon mij met folie vast te maken aan het rad. Toen ik daar zo machteloos stond was dit aanleiding voor Meesteres Nina Rose om mij wat te teasen, iets waarin ze heel veel plezier had. Niet veel later had ze 2 vibrators in haar handen waarmee ze mij plaagde om mij uiteindelijk naar een heerlijk hoogtepunt te brengen.
Na afloop van de sessie nog even nagepraat over deze dag en sessie. En zowel Meesteres Nina Rose als ik kwamen tot dezelfde conclusie dat we allebei enorm hadden genoten en dat het voor herhaling vatbaar is.
Kortom heb 3 hele mooie dagen en geweldige sessies beleefd samen met mijn vaste Meesteres Nina Rose bij Domination Palace.
Meesteres Nina Rose u ziet mij snel weer om nieuwe kinky avonturen met u te beleven.
Bella
Top