Eerste sessie met Mrs Do

Al lange tijd heb ik interesse in BDSM, maar nog geen ervaring hiermee. Ik wou toch wel eens ervaren hoe dit zou zijn en dus besloten om maar eens de stoute schoenen aan te trekken.

Na een aantal weken getwijfeld te hebben om een afspraak te maken bij Domination palace, en over hoe lang en wat precies besloten toch maar een afspraak te maken.

Besloten om een afspraak te maken bij Mrs. Do.

S’ochtends op tijd opgestaan en op tijd naar Valkenswaard gereden, en natuurlijk veel te vroeg aangekomen. Na een tijdje in de auto gewacht te hebben en een beetje tot rust te zijn gekomen ben ik naar de deur gelopen en heb ik aangebeld.

Een mooie dame deed open (Mrs. Gia) en liet me binnen. Ze vroeg of ik voor Mrs. Do kwam, ja zei ik en ze vroeg me of ik wat wou drinken terwijl ik vertelde dat ik wat vroeg was. Ik vroeg voor een glas water, wat ze me inschonk. Hierna vertelde ze dat Mrs. Do er zo aan kwam en verliet ze de bar.

Ik werd nu wel wat zenuwachtig, had ik hier wel goed aan gedaan om voor 2 uur een afspraak te maken??

Na een tijdje kwam Mrs. Do binnen. Ze had rekening gehouden met mijn kleding voorkeur voor latex, en droeg een rode latex Catsuit met een zwarte corset.

We begonnen met een lijst in te vullen welke handelingen ik wel/niet wou.

Ze las de handelingen op en ik moest zeggen of ik deze wel of niet wenste te doen. Bij sommige handelingen moest ik even vragen wat ze waren. Toen ze sommige handelingen uitsprak twijfelde ik wel even, maar de meeste handelingen heeft ze niet door hoeven te strepen.

Nadat de lijst ingevuld was en de financiën geregeld waren moest ik haar volgen naar de kelder. Hier gingen we spelen vertelde ze mij.

Ze wees me de douche, de handdoeken en washandjes en vertelde me te douchen en als ik klaar was op mijn knieën te gaan zitten en op de deur te kloppen.

Nadat ik gedoucht had ging ik op mijn knieën voor de deur zitten en klopte 2x op de deur. Na een tijdje ging de deur open en kwam Do de ruimte binnen.

Ze beval me haar voeten te kussen waarbij ze eerst haar ene voet aanbood en daarna haar andere.

Nadat ik haar voeten had gekust moest ik opstaan en pakte ze een veter, deze bond ze behendig om mijn ballen.

Toen gaf ze me enkelboeien die ik om moest doen, en deed ze me handboeien om. Ze pakte een touw, wat gaat ze nu doen dacht ik? Ze begon het touw om mijn borst heen te knopen waardoor mijn tepels tussen 2 touwen kwamen te zitten.

Toen ze mijn borst ingeknoopt had moest ik op het bed gaan liggen waar ze eerst mijn armen aan het bed vast knoopte. Ik kon mijn armen niet meer bewegen. Hierna maakte ze mijn voeten aan elkaar met de enkelboeien en begon ook mijn benen vast te knopen aan het bed.

Ik kon geen kant meer op, ze kneep me plagend in mijn tepels en vroeg me te bewegen. “Dat kan niet hé” zei ze plagend.

Ze deed me een soort leren blinddoek voor en nu zag ik ook niets meer.

Wat gaat er nu komen dacht ik?

Ze begon met het knijpen in mijn tepels om te kijken hoe gevoelig ze waren, waarna ze met een soort rollende prikker over mijn hele lichaam begon te gaan.

Hierna begon ze weer naar mijn tepels te gaan en zette hier een soort klemmen op.

Ook op mijn balzak kwamen een soort klemmen te zitten. Een flinke pijn voelde ik hierbij, maar wel lekker.

Na een tijd was het lang genoeg geweest en haalde ze de blinddoek voor mijn ogen weg. De klemmen waren blijkbaar wasknijpers, en ze heeft me dus rustig kennis laten maken. “O, dat was ik nog vergeten te vertellen het loshalen doet meer pijn”

Hier was dan ook niets aan gelogen.

Ze maakte me los van het bed en ik moest opstaan.

We gingen naar een metalen rad, waaraan ze me vast maakte met mijn polsboeien. Mijn enkels maakte ze vast tussen een metalen stang waardoor ik met mijn benen uit elkaar moest blijven staan.

Ze beval me om met mijn billen naar achter te gaan staan, en ze pakte er een zweep bij.

Een aantal rustige slagen kreeg ik met de zweep waarna ze me vertelde dat er 20 zweepslagen zouden volgen. Ik moest tellen.

Na de 20 slagen begon ze met een andere zweep, deze voelde al wat pijnlijker. Ze vroeg me hoeveel slagen dat ze me hiermee kon geven? 15 zei ik. “Daar doe ik het niet voor” waarop ik dus maar weer 20 zei. Hiermee ging ze gelukkig wel akkoord.

Na de 20 slagen voelde mijn billen al warm aan, maar ze had nog een verassing. Een paddle waarmee ze me begon te slaan, ook weer 20x waarbij de laatste 3 toch beduidend harder waren dan de voorgaande 17.

Ze maakte me los van het metalen rad en ik moest weer op het bed gaan liggen.

Mijn knieën de lucht in en mijn voeten langs mijn lichaam, zo kon ze mijn enkelboeien aan de handboeien vast maken. Ze vroeg me of ik veel kon hebben anaal, en ik zei ik denk dat ik redelijk wat kan hebben. Ze begon wat dildo’s te zoeken waar ze mee kon beginnen.

Na een aantal dildo’s geprobeerd te hebben dacht ze dat ik wel wat meer kon hebben, ze ging even op een andere kamer een buttplug halen en kwam terug met een rode buttplug. Ze vroeg me of dit ging lukken, ik gaf aan dat ik verwachtte dat dit geen probleem was waarna ze vroeg of ik aan kon geven hoe groot ik thuis al gehad had. Ik gaf een maat aan met mijn vingers, waarna ze weer even verdween en terug kwam met een maat groter. Dit leek voor mijn gevoel erg op de maat die ik thuis had en stemde er mee in.

De buttplug werd rustig door haar in mijn anus gebracht. Mijn enkels werden los gemaakt van mijn handen en ik moest opstaan. “Hoe voelt dat?” Vroeg ze, ik antwoordde met lekker gevuld.

Ze liet een takel zakken waaraan ze een spreidstang vast maakte. Hieraan werden mijn polsboeien vast gemaakt waarna ze de takel omhoog liet gaan. Mijn armen volledig in de lucht. Ze vroeg of ik klaar was voor echte tepelklemmen. Ik zei dat ik het niet wist maar dat ik het zeker wou proberen. “Dat hoor ik graag” zei ze. Ze zette de tepelklemmen op mijn tepels, wauw dit deed toch wel flink pijn. Als ik dit 3 minuten vol kon houden had ik het goed gedaan vertelde ze, en ze verliet de kamer.

Na een tijdje kwam ze terug “Die 3 minuten zijn wel om denk ik” Ze vroeg me hoe ze de tepelklemmen moest verwijderen, snel of langzaam.

Ik twijfelde heel erg, aangezien het pijnlijker werd na het er af halen. Eigenlijk wist ik niet wat ik moest zeggen. Do zag me volgens mij twijfelen en zei “Kiezen, anders bepaal ik het” ik zei dat zij maar moest kiezen.

De eerste ging er met een flinke ruk vanaf, dat deed flink pijn en ze lachte. De tweede ging er ook af door er aan te trekken, maar dit deed ze heel erg langzaam. Ook dit deed flink pijn. Ze lachte en vroeg me wat beter voelde, ik zei dat het beide pijnlijk was.

“Ik denk dat je klaar bent voor het vacuüm bed” zei ze. Wauw dacht ik, nu gaan we het eindelijk beleven. Ik had van te voren gevraagd of dit een mogelijkheid was.

Mrs. Do haalde het bed en de stofzuiger er bij en gaf me oordopjes die ik in moest doen.

Ik moest in het bed kruipen en er kwam een kunststof pijpje door een opening naar binnen waardoor ik moest ademen.

Als het niet goed zou gaan moest ik mijn hand omhoog doen en zou ze de stofzuiger uit zetten.

Ze zette de stofzuiger aan en het bed zoog zich vacuüm. Wat een ervaring! Een gevoel van complete machteloosheid, je kunt helemaal niet bewegen.

Heel even, toen zette ze de stofzuiger uit om even te controleren of alles goed voelde bij mij. Dat deed het dus zette ze de stofzuiger weer aan.

In het midden zat ook een gat waardoor ze mijn pik en ballen naar buiten haalde. Ze sloeg een aantal keer plagend op mijn ballen en begon met een vibrator over mijn ballen en pik te gaan.

Na een tijd ging het bed uit en mocht ik er uit komen.

Ik moest kijken of er een voorbind dildo aan het rek hing, er hing er 1 maar ze wou een grotere. We gingen naar de rode kamer om te kijken voor een grotere voorbind dildo. Er hingen 2 formaten, een grote en een nog grotere. We besloten om ze allebei mee te nemen.

Do deed de kleinste van de 2 voor, en ik moest de gespen vast maken.

Ik moest voorover gebukt over het bed gaan staan waarna ze me heerlijk begon te nemen met de dildo. Hij ging helemaal naar binnen en ze begon me te neuken.

Toen de grotere dildo, ook deze ging weer zonder al te veel moeite naar binnen, maar was net iets te lang. Dit kon ik niet hebben en gaf dit aan, waarna ze wat rustiger aan deed.

Hierna moest ik op mijn rug op de grond gaan liggen en aan mijn pik beginnen te trekken. Wat gaat er nu komen dacht ik? Mrs. Do trok haar ondergoed uit en ging boven me staan. Een korte warme straal kwam omlaag waarna er een tijdje niets kwam. “Je mag jezelf klaar trekken” zei ze, waarna er een flinke warme straal over me heen geplast werd. Ik kwam flink klaar met een lekker orgasme.

Hierna mocht ik me gaan douchen. De sessie was alweer voorbij. Hierna nog wat te drinken gekregen en even gezellig na-gepraat.

Een eerste sessie die enorm goed bevallen is. Herhaling heeft inmiddels al plaats gevonden, en er zullen zeker nog meerdere bezoeken aan Domination Palace volgen.

Mrs. Do, bedankt voor deze geweldige ervaringen!

Martijn

Top