Onlangs voor de eerste keer bij Domination Palace langs geweest, wat een leuke ervaring was dat! Qua bedrijfsvoering is er weinig op aan te merken. Fijne communicatie en discrete ontvangst. En complimenten voor de werkwijze met een eerste gesprek. DP is oprecht een prettige zaak om te bezoeken.

Zonder te weten wie wie was had ik een afspraak gemaakt bij Lady Aya. Een hele mooie jonge dame met een girl next door look. Op eerste gezicht niet je typische meesteressen uitstraling. Vergis je je hier echter niet in. In haar rol straalt ze de dominantie uit. Zowel in haar blik als haar handelingen. Als ik het goed heb begrepen werkt ze nog niet heel lang bij Domination Palace. Daar was voor mij als semi-beginnende in deze wereld weinig van te merken. Ze is zeker goed in wat ze doet. Ze wist mij goed uit te lezen. De grenzen opzoeken maar niet overtreden.
Ik ben heerlijk genomen door haar, het spanking spel en breath control spel met facesitting was ook pijn en struggelen. Echt van genoten. Dit alleen is al voor herhaling vatbaar, maar ben ook zeker nieuwsgierig naar meer. Qua meesteres is ze dus top, en in haar rol als lady heb ik dingen gezien waar ik nog steeds over fantaseer…

Met het verlangen naar meer hoop ik snel weer een afspraak met Lady Aya in te kunnen plannen!

Top