4 uur met Nova

Ik hou ervan om samen met een Meesteres op avontuur te gaan binnen de BDSM.Zaken die ik nog nooit beleefd heb wil ik uitproberen.
Zo had ik nog nooit een 4 uur sessie ondergaan (1,5 uur spel en 2,5 uur opsluiting).
Over de inhoudt van de sessie ga ik niet veel vertellen, maar dat ik gekregen heb waarvoor ik kwam is duidelijk.
Nova had een mooi spel met een duidelijke opbouw bedacht.Ik had het geluk dat het een rustige zaterdag was en daardoor heb ik alle hoeken van het huis gezien.Na 4 uur was ik uitgeput van alles wat ik had meegemaakt.Als laatste werd ik nog in een heerlijke bondage geknoopt, totaal overgeleverd aan Nova.Voor de bondage bij Nova kom ik zeker terug, maar nu nog even uitdrijven op de gebeurtenissen van deze sessie.
Mijn wishlist is na deze sessie weer een stuk helderder.
Dankjewel Nova.
Hans
Top