50th Anniversary   

Deel 5, episode 10

 Er is niets waar ik op wacht

Morgen blijft het nacht

Ik overdacht mijn zorgen en de wereld

En alle keren dat ik wakker lag Ik besloot,

wat een mooie dag Wat een mooie dag

(Blöf Mooie Dag)

De Top 10 (deel 1)
Dit is dus deel 5, episode 10, oftewel mijn 50ste bezoek aan DP, sinds juli 2016. Met andere woorden een jubileum of mijlpaal. Speciaal voor deze column heb ik een top tien gemaakt van de voor mij persoonlijk meest memorabele momenten in deze ruim 3,5 jaar. Voor deze gelegenheid heb ik toch even mijn persoonlijke statistieken geraadpleegd. De eerlijkheid gebied te zeggen, dat bij één sessie mijn geliefde en geadoreerde Meesteres niet altijd aanwezig was. Haar taken werden destijds meer dan vakkundig overgenomen door Mrs. Zascha. Daarvan akte. Daarnaast ben ik dieper in mijn archief gedoken en mag ik er nog eens 42 sessies uit mijn eerste periode bij optellen. Officieel is deze sessie dus mijn 91ste met Mrs. Denise. Voor het gemak ga ik bij deze toch gewoon uit van de 50ste sessie.
Een top 10 dus, memorabel zijn voor mij momenten die op mijn netvlies staan gebrand. Het kan een scène zijn, of een blik in de ogen. Voor deze top 10 ben ik alleen uitgegaan van de laatste 50 sessies. Niet dat er uit de eerste periode geen memorabele momenten waren. Absoluut wel.

10: Memorabel hmm hahaha eerder hilarisch, in mijn column De Black box (Deel 2, ep. 7) werd ik verwend door o.a. Rose en Daisy. Onder toeziend oog van Mrs. Denise werd ik voor de verandering weer eens compleet vernedert en verwent door Daisy en Rose, terwijl ik letterlijk een black box over mijn hoofd had. Aan het einde van de sessie spoot ik mijn zaad de kelder in tot tevredenheid  van de aanwezige Dames. Even daarna gleed Rose half uit over mijn zaad, dit tot grote hilariteit van alle aanwezige Dames, Als beloning smeerde Rose even later tijgerbalsem op mijn ballen en pik. Auuuwww hahahaha.

09: Daisy verstaat het keer op keer om mij diep te kleineren. Zo ook toen ik De melkmachine, in het gelijknamige verhaal (Deel 2 ep. 5) mocht uittesten. In de witte kamer was ik omringd door Mrs. Denise, Mrs. Zascha, Mrs. Morgan en Daisy. Deze ronde werd ik gefacesit door Daisy, gelijktijdig werd de melkmachine uitgetest. Van geiligheid kon ik mij niet bedwingen en maakte ik één kapitale en onvergefelijke fout. Ik stak mijn tong uit. Daisy’s droge reactie was: ‘Er kietelt wat daaronder’. Na afloop werd ik terecht gestraft door Mrs. Denise met een Bullwhip. Bijna anderhalf jaar heb ik niet durven te vragen om gefacesit te worden als boetedoening.

08: Ik houd van machtige Meesteressen. Tijdens een van de meest memorabele sessies voor mij Game, Set and Match (Deel 2 ep 10) Moest ik met mijn penis spelen onder toeziend oog van Meesteressen Denise, Zascha, Nina, Samantha, Switch Rose en Slavin Tara. Herhaaldelijk werd ik vermaand dat ik niet hard genoeg kreunde van genot. Totdat Mrs. Denise ijzig kalm op stond, naar mij toe liep en mij met een korte Bullwhip sloeg. Tot op de dag van vandaag geniet ik van deze ultieme machtsdemonstratie van haar, de blik in haar ogen. Zo ongelofelijk strak. Recentelijk heb ik zo iets nog een keer mogen beleven (Lees de column In Droomland)

07: In januari 2017 werd in de Witte kamer mijn voorhuid vast geniet aan mijn buik. (Ergens, maar waar.) In deze sessie leerde ik Mrs. Nina kennen. Het werd een De Ja Vu, in haar zag ik ogen zag ik het zelfde enthousiasme, wat mijn vrouw ook heeft gehad. Deze sessie was een overwinning op mij zelf. De bijkomende column, is misschien wel één van de mooiste die ik heb geschreven.   

10 Maart 2020 (deel 1)
Zoals wel vaker stop ik bij dat ene tankstation, langs die autobaan om een flesje Spa te kopen. Gewoon Spa met die gele dop. Rood gaat ook nog, de rest mogen ze van mij wel houden. Ik stapte weer in de auto. Het weer was gewoon kut, om die reden was ik stipt om 18.00 uur aangereden. Flitsmeister gecheckt. Geen file, mooi. Ik startte mijn auto weer en toen klonk dat nummer van Blöf uit de speakers. Ja, ondanks het kut weer en de Corona crisis was het eigenlijk gewoon een ‘mooie dag’.  Nee, ik ben niet echt een fan van Blöf, maar eerlijk is eerlijk, als liefhebber van poëzie kan ik echt genieten van die prachtige teksten die Blöf heeft geproduceerd. Petje af.

Een zalig gevoel maakte zich meester van mijn lichaam. Op de weg was het rustig, zonder enige vorm van stress arriveerde ik circa vijftien minuten later in Valkenswaard met het nummer van Blöf nog steeds in mijn hoofd. Naast mij stond een tas op de zitting . Een tweede tas lag op de grond. Zorgvuldig had ik de logistiek gepland. Gepland? Ja gepland: vandaag was sessie nummer 50…. 50 mijn god Sjakie, 50 sessies… Ik kon het niet laten en moest de Dames trakteren op een lekkernij vanuit mijn eigen provincie. Eerder deze week had ik Mrs. Denise strategisch geappt. ‘Meesteres: Aardbei, kers, abrikoos, appel of peren? Karamel of Chocolade? Of Hazelnoot, Room, Advocaat, Rijst of Kaneel? Welke smaken (meer keuze mogelijkheden) hebben Uw voorkeur? Uw slaafje. ‘Van wat dan?’ reageerde zij vragend. ‘Of U aardbei lekker vindt, of liever kers of abrikoos. Of toch liever karamel of chocolade?’ Het moet uiteraard goed in Uw smaak vallen. ‘Aardbei’ was Haar zeer ‘uitgebreide’ antwoord. Dit zo append staarde ik op internet naar alle smaken die de lokale warme bakker in de aanbieding had. Uiteraard moest en zou het een luxe variant worden. Niet alleen voor mijn zeer gewaardeerde Meesteres, maar ook voor alle andere Dames van D.P., het Dream Team. Voor al die keren dat zij belangeloos mijn dromen hebben waargemaakt.

Goed, logistiek probleem deel twee. Voor deze sessie had ik een mooie bos rozen mee willen nemen. Zoals voor de eerste sessie Sjakie 2.0. Helaas is de lokale rozenkweker op dinsdagen gesloten. Godver… godver….. godver… Ik had de luxe vlaai keurig besteld met twee cijferkaarsen erbij. Maar nu had ik geen bloemen.. Nu kan ik die wel ergens anders kopen. Maar blijven die dan ook ruim twee weken staan?

Dat is dus nog steeds geen antwoord op de vraag: logistiek probleem. Zoals de aandachtige lezer kan weten, kom ik sinds oktober vorig jaar alleen nog maar kruipend naar binnen. Daar heb ik al eens flink mijn knie mee gestoten. Nu kan ik daar Mrs. Eve wel de schuld van geven. Aangezien zij zo oogverblindend mooi is, maar dat doe ik dus niet. Maar ik moet dus kruipend naar binnen, die bos rozen had prima op die vlaai doos gepast in een speciale vlaaientas die ik heb, maar dit terzijde. Aangezien ik niet veel tijd had moest ik dus over op plan B en kocht ik nog snel een presentje. Ja, dat is dus gewoon kut. Belangrijkste was, dat het ‘gebak’ in one piece zou arriveren.   Ruim op tijd arriveerde ik dus in Valkenswaard, rustig kon ik naar de deur lopen met een grote tas, die ik voor de deur zette om op de seconde nauwkeurig aan te bellen. De klinkers voor de deur waren nat. Moet ik nu wel op mijn knieën plaatsnemen, of ehhh. Ja, waarom niet.. En daar zat Sjakie dus weer, tot dat de deur open ging.      

Femmalia Deel 2, Episode 16 ‘Well well well, isn’t that Lady Catharine…. Most Wanted… hmmmm. ‘ Daarbij liet ze een poster zien aan haar. ‘Reward Dead or Alive FE 100.000,-‘ Las ze rustig op. ‘What shall I do??? Let me think…. Cash off course you stupid BITCH….’ Daarna sloeg ze haar vol in het gezicht. ‘I should kill you, like you killed Mabel…, but killing is too good for you.. After the party I planned for you at my farm, you will beg me to be handed over to Morgan hahahaha.’ ‘And my slave..?’ ‘Your slave??? What do you think?’ 

Nadat het gezelschap was aangekomen op de farm van Carmen, werd Catharine vrijwel meteen in het hoofdgebouw in de kelder opgesloten. Hank’s masker werd van zijn hoofd afgetrokken.. ‘So boyyyy… Welcome Back hahaha’ Zei Lady Carmen ‘Miranda bring this slut to my room. Tie him up over my bed, I like to fuck his as….you deserve this boyyy..’ Die avond werd Hank voor het eerst door Carmen geneukt. Daarna werd hij spread eagelt vast gelegd op bed.. ‘You think you are special boyyy…? Yes you are, you made me a fortune hahahaha… First 100.000 from Mabel, and now again 100.000 for Catharine hahaha. Daarop schoof zij langzaam zijn stijve pik over haar inmiddels kletsnatte poesje…. ‘O yeah boy, you deserve a reward… I will keep you as my personal fuck doll. Na de seks werd Hank onder het bed van Carmen op gesloten in een kooi.

De volgende dag was het tijd voor de ‘beloning’ van Lady Catharine. Alle kleren werden van haar lichaam afgerukt, terwijl Carmen haar met een bullwhip onderhanden nam. Haar hele rug werd aan gort geslagen tweemaal daags. Na een paar weken was Carmen haar beu en besloot ze de autoriteiten in te lichten, nadat alle wonden waren geheeld……

Na de oorlog had zich het leven inmiddels herpakt. De circa 15.000 krijgsgevangenen werden te werk gesteld bij de wederopbouw van Femmalia. De mooiste ‘slaven’ werden er links en rechts tussen uit gepikt en verkocht op slavenveilingen, die nog steeds werden bezocht door vrouwen als Lady Carmen. Keira, de slavenjaagster ging weer op pad. Wijselijk ging ze voorlopig niet naar Arkensas, ze verlegde haar terrein naar het zuiden en toog regelmatig Old Mexico in op slaven jacht. Op een van haar jacht partijen was ze gestuit op een bordeel, niet ver over de grens. Alle gasten had ze gevangen genomen en alle Dames bevrijdt. Keira werd nog steeds vergezeld door Daisy. Ze kwamen deze ronde terug met circa 30 slaven, die ze stationeerde in Davenport. ‘What do you think?’ zei Daisy tegen Keira.. terwijl ze de buit inspecteerde… ‘Well I think 3 or 4 slaves have clearly a value over 5000 Femme, the rest can be sold to the government for 1000 Femme per piece. De overheid had de prijs van overheidsslaven verdubbeld, als een soort van subsidie regeling. ‘Not bat for a few days work.. Daisy’, Yes indeed Keira, I think this total load is worth over 50.000 / 60.000 Femme…..’ Hmmm no, more Daisy….’ Daarbij liep ze naar een grote slaaf, 1,90 groot, met een meer dan aanlokkelijk geweer tussen de benen. ‘This one alone’ daarbij greep ze hem vol bij zijn ballen en tilde hem daaraan op.. ‘Is over 25.000 Femme. If he is a good breeder my darling, it can go up to over 100.000… hahaha… On your knees slaveboy.’ Zei ze plotseling fel, terwijl ze hem vol met een rijzweep sloeg.

In Davenport had Lady Dana haar leven weer opgepakt met haar slaaf Steven. Hij was inmiddels een paar maanden haar slaaf en het beviel hem erg goed. Hij adoreerde de vrouw die hij mocht dienen en wilde inmiddels niet meer terug naar huis. Zijn toewijding en passie was Dana niet ontgaan. In de tussentijd hadden ze een nieuwe buurvrouw gekregen. Zij had het huis tegenover hen gekocht. Ze was circa 1,60 groot en had blond haar. Steven keek stiekem naar haar. Ze kwam kennismaken met zijn Meesteres…… ‘You bought yourself a nice house young Lady.’ ‘Yes indeed…. It is the benefit of a heritage..’ ‘Okay…. Somebody from your family?‘ ‘No… is a long story, I tell you later…I have lots to do.’    

10 Maart 2020 (deel 2)
Nieuwsgierig keek ik richting de deur… Een voor mij onbekende Dame opende deze. Als vanzelfsprekend kroop ik naar binnen. De tas die ik bij had, schoof ik voor mij uit. ‘Opschieten’ klonk het vriendelijk toch dringend met een Vlaams accent.  De Dame in kwestie zag er meer dan goed uit in een strakke zwarte broek en mouwloos topje. Wat perfect kleurde bij haar mooie zwarte gekrulde haar. ‘Kun jij niet sneller.. hop hop naar de kelder.’ Onderwijl schopte ze mij ‘vriendelijk’ onder mijn kont. Hmmm, wat een heerlijke binnenkomst. Ik was weer eens een echte bofkont haha. ‘Uitkleedden….. zo snel mogelijk, je krijgt 20 seconde.’ Een opdracht die ik onmogelijk kon vervullen in een dergelijk kort tijdbestek. Ik bedoel maar, natuurlijk ga ik niet in een pak naar DP, met overhemd, knoopjes etc.. Ik kleed me al eenvoudig met een trui aan, zodat ik mij zo snel mogelijk kan uitkleden. Daarnaast moeten de kleren ook netjes worden opgevouwen. Mijn eerste opdracht kon ik dus niet binnen de gestelde tijd volbrengen.  ‘Je hebt je eerste strafslagen verdient. Netjes opvouwen, zo ja.’ Het blijft zo een genot om mij uit te mogen kleden voor een onbekende vrouw.  ‘Op je knieën ja, Zo nu ga jij douchen, kruipen… zo ja. Als je klaar ben klop je één keer op de deur. Één keer dus. ‘Ja Meesteres.’ Voor alle nieuwkomers, jullie hoeven niet bang te zijn dat je zo de eerste keer wordt ontvangen. Of de tweede enz. Dit is zo met de jaren ontstaan. Deze jonge Dame was hierbij zeer goed geïnstrueerd door Mrs. Denise. Na het douche klopte ik dus één keer op de deur en nam mijn slavenhouding aan. Het duurde niet lang of de Dame in kwestie kwam terug de kelder in. Ze liet haar tevredenheid verbaal blijken om mij vervolgens met een (ik denk) cane te plagen op billen, rug en ballen. Plagen, omdat ze niet hard sloeg. Ze liep om mij heen, ging op mijn rug zitten. Voor alle duidelijkheid, het is geen straf voor een man als een dergelijke Dame boven op hem gaat zitten..  Maar dan anders… Hmmmm, tja ehhhh!!!! hahaha..

Plotseling ging de deur weer open.. De Grand Lady zelf kwam binnen en stak daarbij haar ongenoegen niet onder stoelen of banken.  ‘Hebben wij dat weer als afsluiter van de dag’ zei ze met veel misgebaar. ‘Moet ik weer tegen die reet van jouw aankijken?’ Snel draaide ik mij om en begon Haar laarzen te kussen. ‘Niet kwijlen Sjakie over mijn suède laarzen.’ Behoedzaam kuste ik haar beide laarzen met passie. ‘Weet jij wie deze Dame is?’ Een dergelijke vraag heb ik al vaker gehad. Ooit ging ik daar helemaal de mist mee in, toen ik niet op de naam van Mrs. Bo kon komen (zie Black Out). Ik twijfelde voor even, achteraf denk ik waarom? Ik wist dat die ene Dame er was, maar had ook gelezen dat er een andere Dame meeliep. Deze Dame was duidelijk ervaren… ‘Yennifer’ antwoorde ik. ‘juist Sjakie en weet je ook wat Haar titel is?’ ‘Lady Yennifer.’ ‘Goed, je weet wat je moet doen. Wat is het bijzondere vandaag?’ ‘Dit is mijn vijftigste sessie bij DP Meesteres.’ ‘Kom jij er ook bij?’ vroeg Mrs. Denise aan Mrs. Nina?  Niet veel later zat ik naakt op mijn knieën voor de douche klaar om mijn gedichten voor te dragen voor drie prachtige vrouwen. ‘Het jeukt op mijn rug Sjakie, kom eens hier.’ Na een circa een minuut krabben over Haar rug, en circa 80 opmerkingen hoe slecht ik dat wel niet doe hahaha, begon ik met mijn gedichten ‘Zending en Vereer’ voor te dragen. Na het presentje was het tijd voor de luxe Limburgse vlaai, met twee bijbehorende cijferkaarsjes  5 en 0……     

Bliddate, Mindfuck of? (Deel 5)
Wat er aan vooraf ging: Herman werd klaarblijkelijk op een slavenveiling verkocht. Door de zwarte kap over zijn hoofd, kon hij echter niets zien. Nadat hij verkocht was werd hij in een kooi opgesloten.

Melanie dirigeerde hem in een kooi. Herman was inmiddels doodsbang. Dit was echt… Nee, is dit echt… Wat gebeurt hier? Hij wilde schreeuwen, maar de gag in zijn mond maakte dat onmogelijk. Hij hoorde duidelijk dat hij niet als enige was. Wat was hier toch aan de hand? Na een paar minuten werd het rustig. Herman hoorde een deur opengaan, door de opening kwam muziek naar binnen en een druk pratende mensenmassa. ‘Ladies, the buffet is r..’ terwijl de deur dicht viel. Met moeite vond hij een houding in de kleine kooi, maar met iedere beweging werd hij door de kettingen om zijn polsen en enkels verraden. Totdat hij plotseling werd opgehaald.

‘Goede morgen slaven’ klonk het zeer opgewekt uit de mond van Dionne. ‘Het was gisteravond een zeer geslaagd feestje. Financieel zeker, voor mij dan hahahaha. Jullie zullen zo meteen worden overgedragen aan jullie nieuwe Meesteres en eigenaar. Ik zou zeggen een geweldig vooruitzicht op jullie nieuwe leven. Maar eerst nog even een medische check. Melanie neem jij hem mee.’ ‘Wie was hem?’ vroeg Herman zich af Het antwoord op zijn vraag liet niet lang op zich wachten. Vrijwel meteen hoorde hij hoe het slot van zijn kooi werd geopend. ‘Move slaveboy.’ Bitste Melanie hem toe terwijl ze de hondenriem aan zijn collar bevestigde. Met moeite kwam Herman overeind. Hij had immers uren in dat kleine kooitje gezeten en amper geslapen. Terwijl hij liep rook hij het parfum van Dionne, die kennelijk vlakbij hem was. Zijn lid begon automatisch te groeien. ‘Melanie, zet hem maar vast in de gynaecologenstoel. Dan kan zijn nieuwe eigenaresse hem in- en uitwendig checken. Wel zo dat zij haar strap on goed kan testen. En leg het urologische gereedschap ook even klaar. Ze wil zijn penis van binnen ook even nakijken.’ Herman verslikte zich en begon te hoesten en te proesten. Nee.. nee wilde hij schreeuwen… ‘Dionne’, zei Melanie, ‘wil zij hem ook brandmerken?’ ‘Goede vraag, die zal ik haar zo meteen stellen. Zorg dat je het gereedschap daarvoor bij de hand hebt. Nadat alles klaar lag, verliet Melanie de ruimte en sloot de deur.    

Brandmerken, penisonderzoek… waar ben ik beland.. Zijn handen en voeten zaten stevig vastgesnoerd met riemen aan de stoel. Met man en macht probeerde hij te ontsnappen. Maar wat hij ook probeerde, hij kwam geen centimeter verder. Wat Herman niet wist, was dat er een camera op hem gericht stond. In een ruimte hiernaast, konden meerdere Dames hun lachen maar amper inhouden. Meermalen ging het ssssst…..sssssssst…….  Plotseling ging de deur weer open. ‘Well well well, who do we have here…’ hoorde Herman een voor hem onbekende stem zeggen. ‘Ok Mam, did you decide if you wanna mark him or not? Vroeg Dionne. ‘Well I didn’t think about that before, but I think it is an excellent idea.’ ‘Okay Melanie, stook jij het vuur aan. Dan kunnen we eerst met de andere onderzoeken gaan beginnen. Hoelang denk je nodig te hebben? ‘Circa 10 minuten.’ Herman voelde het weldra warmer worden, terwijl hij door de onbekende Dame overal betast werd. Dat laatste was niet onplezierig. Zeker niet toen ze lief zijn penis streelde. ‘Don’t panic boy…..’Zei ze lief.. ‘After we pierce your dickhead, you will look lovely..’ Pierce mijn penis???? NEEEEEEEEEEEE…..!!!!!!!! ‘Okay, don’t worry, I first start with your penis check. Is that the biggest you have? Herman wist niet meer hoe hij het had. ‘I wanna see the fear in his eyes, that makes me really horny..’

Melanie, doe jij de kap van zijn hoofd af… Bij Herman ging er zoveel door zijn hoofd heen. Nu zou hij zijn nieuwe eigenaresse zien. Hij was Haar slaaf, zo een rare gedachte. Ergens vond hij dat wel geil, maar niet zo. Terwijl de kap afging sloot Herman meteen zijn ogen. Het felle licht deed pijn aan zijn ogen. Terwijl Herman in zijn geheel gefocussed was op het openen van zijn ogen, kwamen er ongemerkt meer Dames de kamer binnen. Langzaam gingen zijn ogen open. Angstig keek hij voor zich uit….. ‘SUPRISE!!!!!’ Klonk het vervolgens in een koor. Dionne stapte op hem af en gaf hem een kus op de wang. ‘Je was top Herman.’ Herman was nog beduusd en keek om zich heen. Een aantal van de Dames herkende hij. De vrouw met het knotje in de haren, maar ook die twee Dames die laatste in aan de bar stonden, Pamela en Olga (zie blinddate) ‘Ik vind dat Herman wel een beloning heeft verdiend Dames..’ Pamela bood zich meteen aan.  ‘Hmmm, mag ik die lekkere lul weer vastpakken..’ Vakkundig trok ze Herman af, die het orgasme van zijn leven beleefde.

Toen alle Dames vertrokken waren, bleef hij alleen met Dionne achter. ‘Meesteres, mag ik U iets vragen…. Waar zijn al die andere slaven?’ ‘Welke andere slaven?’ Terwijl ze hem losmaakte liepen ze door het gebouw heen. ‘Dat moet jij je verbeeld hebben Herman’ zei ze met een knipoog. Dionne, draaide zich kort om en kuste Herman op zijn wangen. ‘Ik mag jouw wel Herman, tot volgende week dinsdag. Daarop liet ze hem uit.
…….Einde       

10 Maart 2020 (deel 3)
‘Meesteres ik heb voor U en de Dames een heerlijke vlaai meegenomen.’ ‘Wacht Sjakie’ Even later liep de hele kelder vol met Mrs. Zascha, Mrs. Manja, Mrs. Do en Slavin Iris. Naast de al aanwezige Mrs. Nina, Lady Yennifer en de Herin des Huizes. ‘Waarom is dit Sjakie?’ ‘Vanwege mijn 50ste bezoek aan DP.’ ‘En totaal Sjakie?’ Nu had ik mijn huiswerk dus goed gedaan, ten minste ik had al de nodige teksten voor deze column klaar, voor de sessie. In mijn archief had ik nageteld.  ‘Mijn 91ste sessie Meesteres.’ Nu ik dit op schrijf weet ik dat dit niet helemaal klopt. Wel die 91 sessies met Mrs. Denise. Er zit ook nog een sessie met Mrs. Zascha tussen… Dus het moet 92 zijn.

Mrs. Denise pakte de doos waar de vlaai in zat vast en dreigde deze in mijn gezicht te duwen. Uit reflex antwoorde ik: ‘Niet doen.’ ‘Denk je dat het ‘blöf’ is?’ Vroeg ze mij. Feitelijk lag ik nu al in de hoek. Ik zou het zo sonde vinden van die prachtige vlaai. Als het er nu een van € 5,00 of zoiets van de Lidl of Jumbo was. Even later mocht ik de kaarsen aansteken en zelf uitblazen… Twee kaarsen.. Het lukt mij in een keer..hahaha. Uiteraard had Mrs. Denise mijn onhandigheid er bij de Dames weer eens met uiterste precisie ingewreven. Deze Dames, was dus voor Uw allen.

Terwijl een aantal Dames de kelder verliet, pakte Mrs. Denise een schoenveter. Alleen de gedachte al dat zij mijn ballen gaat afbinden, doen mijn ogen stralen van genot. Vakkundig bond zij deze af. Er was geen ontsnappen aan. Daarna was het, inmiddels traditie getrouw, tijd voor een set handboeien achter mijn ballen met bij behorende hondenriem die daar aan vast werd gemaakt. Oftewel een cock leash. Naast Mrs. Denise stond Mrs. Nina. Zij hield de cock leash vast.. Hmmmmm..

Cock leash, even tussendoor, het zal ergens in 2004 of 2005 zijn geweest. In die periode bezochten Missy en ik zeer regelmatig Passion in Bussum. Toen Mrs. Mascha (voorheen o.a. Studio Esmé en Chelsea) mij door middel van een hondenriem bevestigd om mijn ballen door het huis heen sleurde. Ik was meteen verkocht. Vanaf dat moment wil ik eigenlijk niet meer anders. Toen wij een aantal jaren later in de Showboat waren, werd ik regelmatig door Missy ‘aangekoppeld.’ Momenteel maak ik dit – tot mijn grote vergenoegen – in Duitsland ook regelmatig mee. Maar nu dus weer in DP. Het paradijs waar ooit mijn ontdekkingsreis in deze bijzondere wereld was begonnen. ‘Bahh Sjakie, je lekt alweer, pak een condoom.’ Mrs. Zascha, die ook nog in de buurt was, gooide er een naar mij toe. Wonder boven wonder wist ik deze te vangen. Ten minste voor de Dames was het een wonder. Ik mag dan ongelofelijk onhandig zijn. Maar motorisch valt dit wel mee. En nee,  ik werd vroeger niet als laatste gekozen met balspellen hahaha.

Mrs. Denise had inmiddels pols- en enkelboeien gepakt. Aangezien zij niet bukt en ik vanwege een strak gespannen Cock leash niet door mijn knieën kon gaan, moest ik mijn voeten zo hoog mogelijk optillen. De strak gespannen cock leash hielp mij we bij het balanceren.

Femmalia Deel 2, Episode 17 (slot)
Steven werkte iedere dag in en om het huis. Lady Dana had hem opdracht gegeven om de nieuwe buurvrouw te helpen met allerlei klussen in en om het huis. Die ochtend kwam Lady Dana aan voor een bakje koffie. Tot nog toe was de buurvrouw erg terughoudend geweest over haar verleden. ‘Hi..’ begroette ze haar uitbundig.. Did you hear the news? ‘What news Dana?’  ‘They captured state enemy number one… Catharine.. ‘ ‘Ooo..’ zei ze quasi ongeïnteresseerd. ‘What does it say further’ ‘From the gang of Lady Catharine, responsible for many bank robbery’s, kills and a numerous attacks on government and private owned properties. The whole gang is captured, with exception of one member of the gang Claudia Stones. Daarbij was een compositie tekening geplaatst. Catharine was handed over by a local Farmer Miss Carmen Rivierra. Miss Rivierra runs a succesfull semen farm near by Stocton.’ Diezelfde avond vertrok de jonge Dame zonder iets te zeggen. Ze zadelde haar paard en ging er vandoor.

Catharine werd afgehaald door Kapitein Morgan. ‘Hello Darling.. nice to see you finally.’ ‘Fuck you bitch..’ ‘So I see you got a very nice threatment..;’ ‘Yes indeed Captain Morgan, we are always very hospitable for our guests, but of course we had to chain her up. ‘Where did you find her Lady Carmen?’ ‘We didn’t, she knocked at our door..’ ‘You lying little bitch.. schreeuwde Catnarine furieus ‘They….’ ‘Shut her up..’ Catharine werd in de gevangene koets geplaatst en afgevoerd. Met veel plezier liep Carmen terug naar binnen.  ‘Miranda’  ‘yes Lady Carmen ‘It is time for a party.’ Alle slaven inclusief Hank warden aan het werk gezet. Het moest er allemaal spik en span uitzien. Miranda keek nog steeds neer op Hank. ‘If you where my slave boyy..’ Terwijl Hank aan het poetsen was stond er een onverwachte bezoeker voor de deur. Een vrouwelijke assistente van Carmen opende de deur.

‘Yes… and you are..?” ‘Is Lady Carmen home, I like to speak to her.. I believe she has something what belongs to me.’ Een paar minuten later zat Carmen tegenover de jonge Dame. ‘Well well, you are still alive, I do recognize you.. ‚‘  ‘Lady Carmen, I am the only heritor from Mabel, see this document. I believe Hank is my slave. ‘Phoebe, you are right, I didn’t know that you were still alive honey. Miranda bring that slaveboy 162.’ Nog eenmaal werd Hank door Miranda vol bij zijn ballen gegrepen toen Miranda een cock leash om zijn penis bevestigde en zijn armen op de rug bevestigde. Dit alles was volkomen overbodig, maar Miranda genoot daarvan. Toen Hank Phoebe zag, viel hij op zijn knieën en begon te huilen. Die avond werd er feest gevierd. Hank werd nog een keer door Carmen als afscheid cadeau tegen de klippen op geneukt. De volgende ochtend werd hij weer door Miranda in een kooi gestopt. Net als zijn penis. De kooi stond op een platte kar voor de lange reis naar Davenport. Lady Carmen bood aan om Nora en Selma als begeleiding mee te sturen. Halverwege draaide Nora en Selma om. ‘Have a safe trip Phoebe.’ En ze kusten elkaar gedag.

Na drie dagen kwamen ze aan in Davenport. Hank was nu officieel slaaf van Phoebe, bij aankomst werd hij uit de kooi gesleurd en op het bed gepleurd. Phoebe keek geil uit haar ogen en hield het sleuteltje van zijn kuisheidgordel plagend voor zijn ogen..  Even later liet zij zijn liefdesknots vrij en hadden ze seks als nooit te voren. Phoebe was verliefd op haar slaaf. De volgende ochtend liep ze naar Lady Dana.. ‘Dana, I have to show you something.’ Terwijl Hank haar in het huis van Dana kruipend volgde, deed Steven de afwas. 10 minuten later zaten de twee oude vrienden op hun knieën gebroederlijk aan de voeten van hun Meesteressen. Voor het eerst was Hank gelukkig net als Steven. In de verte werden ze gadegeslagen door een eveneens kleine Dame met pikzwart kort haar. Ze bekeek het tafereel door een verrekijker.. Claudia was nog op de vlucht
…… Einde     

10 maart 2020 (deel 4)
Mrs. Nina trok aan de cock leash, we gaan de emmers schoon en leegmaken. Dit had ik twee sessies geleden ook gedaan onder haar toeziend oog. Daar liep ik dan een man van midden veertig, die door een Dame van midden 20 door het huis heen werd gesleurd. Boven op de witte kamer werden de emmers geleegd, gereinigd en weer gevuld. Na de emmers van de kelder volgde ook nog de emmers van de zolder en rood. Tijdens het schoonmaken kwam ik in gesprek met de jonge Dame, met lang blond haar. Tijdens dat gesprek wees zij mij letterlijk op mijn ‘tekortkoming’. Ik heb daar geen moeite mee. Snel voegde zij toe: ‘Dat doe ik niet bij iedereen hoor.’ Ze kennen mij inmiddels veel te goed. De Dames hebben zoveel voor mij gedaan de afgelopen jaren, dat er een meer dan leuke band is ontstaan. Een van wederzijds respect.

Niet alle Dames lezen mijn column maandelijks, zo wist Mrs. Nina niet dat Missy ook commercieel Meesteres is geweest. Is ook niet erg. Dit gesprekje had – ik wil niet zeggen negatief – wel een beetje invloed op de sessie. Na afloop merkte Mrs. Denise op, dat ik wat timide was geweest. Ik denk dat ik onbedoeld wat uit mijn rol ben gegaan. Slaaf zijn is geen rol die ik speel. Als ik Dominant ben, dan is dat wel een spel. Tijdens dat gesprek met Haar bloeide ik helemaal op. Ik realiseerde mij dat wij elkaar al bijna 19 jaar kennen. Enthousiast vertelde ik Haar over de weg die wij sinds juli 2016 hebben bewandeld. In november 2016 stond ik met tranende ogen in haar armen. In november 2018, deed zij mijn trouwring af. En nu heb ik een vriendin gevonden die net zoveel van SM houdt, als ik zelf.

‘Ben je nog niet klaar hoorde ik plotseling achter mij. Schiet toch eens op.’ Zoals altijd had ik weer een wensbrief geschreven, in de tussentijd had Mrs. Denise deze gelezen. Het maakt niet uit of deze wens wordt uitgevoerd, ik ben immers maar een slaaf. Mijn belangrijkste kick haal ik uit Haar ware Dominantie. Mijn onderdanige rol is niet gespeeld. Haar Dominantie aan de andere kant ook niet. Ik ben verslaafd aan die blik in haar ogen. Aan dat ene gebaar. Zij maakte de gynaecologe stoel gereed voor gebruik. Ik had een vermoede wat mij te wachten zou staan. Dat waar ik zelf om had gevraagd.

Onhandig als ik ben, kroop ik op die bank, om vervolgens mijn benen in de beugels te leggen. Die uiteraard door de twee aanwezige Dames werden vastgelegd. Ook mijn polsen werden aan stoel bevestigd. Daarna werden mijn ballen bevrijdt van het condoom, handboeien en touwtje.

De melkmachine  werd vervolgens over mijn pik geschoven. Links naast mij stond Mrs. Denise, rechts Mrs. Nina. Ooit werd in deze zelfde setting mijn penis vastgeniet aan mijn buik (Lees Ergens, maar waar) Ik wist niet meer waar ik moest kijken, links Mrs. Denise, die mij intimiderend aan het melken was of rechts de jonge Dame met lang blond haar. Ik voelde de stimulatie door mijn hele lichaam gaan, maar merkte ook dat ik niet ging klaarkomen.  ‘Hij gluurt weer naar jouw borsten Denise’ smoeste Mrs. Nina. ‘Dat doet hij altijd..’ Toegegeven, dat was niet de eerste keer dat ik naar haar borsten keek. Zal ook wel niet de laatste keer zijn hahaha.

‘Ik tel vanaf 10…..8…….3…..1’ Mijn leger kwam niet in paraatheid. Mrs. Nina maakte mijn armen los en legde mijn rechterhand op mijn pik. Bijna automatisch begon ik… ‘Wat doe jij nou? ‘Ehhh Mrs. Nina legde mijn hand op mijn pik.’ ‘Heeft ze opdracht gegeven om er mee te spelen dan??’ ‘Nee, Meesteres.’ Als beloning werd ik door twee Dames stevig met de nagels in mijn tepels geprikt, ‘Kom er maar vanaf.’ De laatste paar spulletjes werden opgeruimd en ik moest beide Dames volgen naar beneden richting de kelder. ‘Ga in de douche staan Sjakie.’ Ik wist hoe laat het was. Voor dat ik het wist kwamen Mrs. Zascha en Slavin Iris ook de kelder in gelopen. Uiteraard moest ik ook nu weer met mijn hoofd richting de douchekop gaan staan. Rechts van mij stond de vrouw die ik al zoveel jaren vereer. Helemaal links stond Mrs. Zascha op bijna dezelfde plaats als de vorige sessie. Rechts van Mrs. Zascha stond Mrs. Nina, slavin Iris bleef op enige afstand. Weldra begon ik te rukken. ‘We horen je niet Sjakie… harder… harder..’ Moedigde Mrs. Nina mij aan. Ze stimuleerde mij extra door met een rijzweep op mijn tepels te slaan. Uiteraard op Sjakie stand. Ook nu begon Mrs. Denise weer te tellen, maar nu voelde ik mijn leger in formatie komen. Bij 0 spoot ik al mijn geiligheid er dan ook uit.  ‘Het lijkt wel een sprinkler installatie, hebben ze er met een naald gaatjes in geprikt?’ zei een van de Dames. Dit tot grote hilariteit van de aanwezige Dames. Na het douchen en opruimen, volgde nog een leuk gesprek.

De Top 10 (deel 2)
06: Er ging een maanden durende mindfuck aan voor af, totdat ik daadwerkelijk over deze stap zou heen komen. Mei 2018 was het inmiddels, column De Volgende Stap (Deel 2, ep. 3) toen ik voor het eerste door een man werd gepijpt, om vervolgens hem de wederdienst te bewijzen. Zonder blikken –  dat ging ook niet vanwege een blinddoek haha – of blozen had ik dit ondergaan voor mijn Meesteres. Ja ik was trots en het was een overwinning op mijzelf. Na afloop viel ik Mrs. Denise in haar armen. Ja, ik weet het ‘ontroerend’ snik snik hahahaha.

05: In diezelfde sessie, De Volgende Stap, zou ik eveneens kennismaken met Mrs. Manja. Voordat de sessie goed en wel was begonnen werd ik door vier Dames in de kleine douche boven, onder geplast. Te weten Meesteressen Denise, Zascha, Manja en Daisy. Switch Liv keek toe. Na het douchen deed Mrs. Denise mij een halsband om, zo op mijn knieën zittend, gaf dat een zeer bijzonder en goed gevoel. Deze scène in de douche, werd uiteindelijk aanleiding voor het schrijven van mijn verhaal House of Fantasy.

04: Tijdens sessie 40, deel 3 ep. 10, De Vruchtbare, moest ik mij in de bar afrukken onder toeziend oog van Meesteressen Denise, Manja, Nina en Zascha en slavin Tara. Mrs. Nina kwam op het lumineuze idee dat ik mijn geiligheid in een kleine potje moest spuiten. Welke zij meteen enthousiast ging halen, nadat Mrs. Denise daarbij had voorgesteld aan de Dames om mijn sperma daarna onder de microscoop te onderzoeken. Een paar minuten later kwam ze terug:  ‘Zo zo Sjakie ik heb jouw sperma vers onder een microscoop bestudeert……, je hebt nog veel zwemmertjes…’ Met andere woorden, ik heb dus nog héél vruchtbaar zaad… Wederom ging er dus een hele berg potentieel leven de afgoot in hahaha.. Een heel leger……

03: Zelden was ik zo vernedert. Toch een paar maanden eerder in Game, Set and Match (zie ook 8) Die avond was begonnen met een half uur worstelen met Mrs. Zascha. Het zal duidelijk zijn dat ik kansloos had verloren. Als beloning werd ik gebodyslammed door Meesteressen Zascha, Samantha, Nina, verkleed als Wonder Woman, Switch Rose (ook verkleed) en Slavin Tara. Tot er op een bepaald moment vijf Dames bovenop mij lagen.. Hierna moest ik worstelen met een teddybeer en de teddybeer neuken. Dat laatste blijft mijn absolute diepte punt. Hahahaha

02: Bijzondere herinneringen heb ik aan De Carrousel. In deze sessie bond Mrs. Denise vijf touwen om mijn ballen. Die zij vervolgens gaf aan Meesteressen Zascha, Nicole, Valerie, Daisy en Rose. Ze lieten mij ronddraaien, springen, trokken de touwen strak. Kortom ongelofelijk geil. Daarna werd ik door alle Dames als beloning vijf keer geslagen. Met mijn stomme kop was ik de naam van Daisy vergeten en ging ik zelfs bij Zascha de mist in!! Mrs. Nicole zei later dat dit voor Haar een van de mooiste sessies in DP ooit was geweest. Niet alleen voor Haar.. hahaha

01: Er kan maar een sessie op nummer 1 staan en dat is voor mij De Ring (Deel 4, ep. 2) In deze sessie heeft Mrs. Denise mijn trouwring afgedaan. Een emotioneel proces, waarbij zij mij heeft begeleid en gestimuleerd om verder te gaan. Ooit heeft Mrs. Denise mij gestimuleerd om een relatie aan te gaan met Missy, mij overgedragen aan haar. Nu liet zij mij verdergaan.

Dat is de reden waarom ik niet zonder haar kan. Ook niet nu ik een nieuwe vriendin en Herrin heb. Dank U Meesteres, dikke knuffel voor alles tot nu toe.  Uiteraard zijn er nog tal van momenten geweest die meer dan het vernoemen waard zijn. Het is bijna niet te geloven hoeveel fantastische momenten ik in dit huis heb mogen beleven met allemaal toppers van Meesteressen, you know who you are.   19 jaar, in die tijd is in ons leven veel gebeurd……  

 En alle keren dat ik wakker lag
Ik besloot: Wat een mooie dag, Wat een mooie dag
♫ ♪ ♪♫♫ ♪ ♪♫♫ ♪ ♪♫♫ ♪ ♪♫
Wat een mooie dag, Wat een mooie dag
♫Voor de dood
(Blöf Mooie Dag)
…………….Slot deel 5

Top