Afspraak bij Mrs. Nina

Beste,
Afgelopen dinsdag had ik eindelijk de kans om een afspraak te maken bij Mrs Nina.
In de afgelopen 12 jaar ben ik vaak bij dp geweest en met vele meesteressen kennis gemaakt. Ooit begonnen bij Mrs Destiny, Arcana, Dani, Sophie, Denise, Daisy en natuurlijk Manja en Eve..
Met altijd mijn enorme kink voor rubber, bondage, dokter-patient spellen.
Mrs Nina was ongelooflijk, ze heeft me volledig uit de werkelijkheid weg weten te halen…
Met een kleine twijfel druk ik op de deurbel van het huis waar ik al zo vaak geweest ben. Voor een sessie met Mrs Nina, een uur spel en een uur opsluiting. Gebruikt worden als een rubberslet schreef ik in de mail wisseling met Mrs Nina…
Mrs Nina doet open, in real life nog vele malen mooier dan op de foto’s van de website, een sprankelende dame met een twinkel in haar ogen die enerzijds gerust stelt, maar anderzijds angst inboezemt…
Na onze kennismaking en een douche trek ik mijn latex suit aan, handschoenen, masker, jurkje, en sta klaar als rubberslet…
Mrs Nina neemt me mee naar de zolder, behendig stopt ze me in mijn rubber dwangbuis en moet ik op de rekbank plaatsnemen. Voor ik het weet ben ik veranderd in een plastic mummy, waarbij iedere aanraking door mijn lichaam giert. Mrs Nina fluistert dat het tijd wordt om uit te vinden hoeveel ik kan ontvangen, behendig drukt ze haar vingers een voor een naar binnen en complimenteert me met de ruimte die ze vind, maar is van mening dat een echte slet verder open moet staan. Ze pakt een stevige dildo die zonder twijfel in mijn mond gedrukt wordt, hij voelt enorm en de Mrs raad me aan deze goed nat te likken…
De dildo verhuisd naar beneden, met een gemene lach van Mrs Nina drukt ze hem naar binnen, een korte pijn gevolgd door een gevuld gevoel brengt me nog verder in dromenland..
Mrs Nina neemt de tijd om me overal aan te raken en verdwijnt naar beneden om me gevuld achter te laten…
Geen idee van tijd, volledig in space voel ik ineens een aanraking, gevolgd door de geweldige lach van Mrs Nina, de folie wordt losgemaakt en ineens ben ik los. De dwangbuis gaat los en ik sta weer even in de realiteit, maar direct neemt Mrs Nina me mee naar de volgende plek, ik wurm mezelf in een bondage zak waarna ik stevig vastgelegd wordt door kettingen, de aanblik en gedachte van wat Mrs Nina allemaal kan gaan doen maakt me week. Nina heeft natuurlijk al iets bedacht om me te vernederen… Ze gaat op me zitten en drukt een dildo in mijn mond, ik hoor haar nog iets zeggen over een slettenmondje maar voor dat dat binnenkomt drukt ze de dildo diep in mijn keel, terwijl ik naar adem hap lacht Nina me toe, ik moet duidelijk nog oefenen.. ze pakt mijn mond en drukt mijn kaak open en opnieuw gaat de dildo in mijn mond, steeds dieper, langer, kokhalzend wordt ik geneukt als een echte slet. Ze smeert het vocht uit mijn mond over mijn masker en laat me weer achter…
Volledig in space schrik ik wakker van geluid op de trap, de blinddoek gaat af en ik zie dat Mrs Nina als verrassing haar rode jurk heeft aangetrokken met daaronder latex kousen.. en er is niets op de wereld spannender dan een dame in glanzend rood latex… Mrs Nina laat meteen merken dat ik niet al te blij mag worden van deze aanblik en drukt haar latex voet diep in mijn mond. Ze maakt ruimte tussen de kettingen door en haalt behendig mijn geslachtsdeel uit de bondage zak. Ik krijg een blinddoek op en hoor hoe de meesteres haar medische handschoenen aantrekt, ze laat me kort zien en voelen aan haar handen en doet de blinddoek terug terwijl ze benoemd dat ze mijn penis stevig op gaat rekken… Ik voel een sounds naar binnen glijden en hoor Mrs Nina me uitlachen, tevreden over de eerste diameter volgen er meerdere formaten, ik barst van spanning en genot uit elkaar, maar Mrs Nina laat het niet zover komen. Pas na toestemming en met een dikke sound in me kom ik tot een hoogtepunt….
Na losgemaakt te zijn en een douche land ik weer in de werkelijkheid en ga huiswaarts. Dit was een fantastische middag, met een ongelooflijk goede Mrs Nina die alle knoppen bij me wist te raken…
Ze heeft duidelijk benoemd dat ik als rubbersletje meer training nodig heb, de neukmachine zal uitkomst bieden en een echte pik moet ik ook ontvangen tzt… Ik droom verder en hoop snel weer terug te kunnen keren naar Mrs Nina… Vanzelfsprekend mag dit verhaal op de site geplaatst worden..
Met diep respect en dank,
Bart
Top