Akira’s spelletje met ballen

Zachtjes neuriënd belde ik aan in Valkenswaard. Ik neuriënde het lied van Guus Meeuwis: “het leven is goed in het Brabantse land, het land waar mijn wieg heeft gestaan”. Dat ik dit lied neuriënde betekende dat ik me volkomen op mijn gemak voelde. In het verleden is dat wel anders geweest als ik in Valkenswaard aanbelde. Nu niks geen spanning. Ik was op weg voor mijn onderhoudsbeurt bij mijn Meesteres Akira. En behalve de mijne, heeft ook de wieg van Meesteres Akira in Brabant gestaan. Bij haar weet ik dat ik vertrouwd en veilig ben. Op haar pagina van de site van Dp staat dat een Meesteres niet hard hoeft te zijn: ook soft kent zijn discipline. Ik ben geen pijnslaaf. Akira kan mij soft en zeer vernederd onder handen nemen. Maar als het nodig is, ook hard en sadistisch.

Ik voelde wel een kleine ongerustheid. Ik weet dat Meesteres Akira last heeft van een gezondheidsprobleempje. Als ze er daardoor vandaag niet is, zal Meesteres Zascha ervoor zorgen dat mijn onderhoudsbeurt gewoon door gaat. Dat maakt me een beetje onzeker. Ik weet nog niet hoe Meesteres Zascha mij aanpakt. Meesteres Zascha heeft een uitstekende reputatie. Ze wint al haar worstelpartijen. Ik worstel niet. Ze is ook een kei in meppen. Ik heb ooit een keer gedwongen moeten toekijken toe Zascha een slaaf met een lange single tail in zijn kruis sloeg. Maakt het me bang voor meesteres Zascha? In de columns en verhalen van slaaf Sjakie lees ik tussen de regels door dat hij vlinders in zijn buik heeft als hij Meesteres Zascha (wrestling godin noemt hij haar) weer ziet. Toen Meesteres Denise twee maanden geleden op vakantie was, heeft Sjakie met Zascha afgesproken. Die vlinders in zijn buik zal hij natuurlijk nooit toegeven als Meesteres Denise mee kan lezen. Dus als Meesteres Zascha mij onder handen moet nemen, komt het vast goed. Maar gelukkig voor mij: hoewel Meesteres Zascha na het aanbellen de deur opende zei ze onmiddellijk dat Meesteres Akira speciaal voor mij in huis was. Het werd voor mij een onvergetelijke middag. Echter nog voor dat ik dit verslag heb afgerond moet ik helaas op de site van Dp lezen dat Meesteres Akira voor wat langere tijd haar zweep aan de wilgen heeft gehangen. De gezondheidproblemen zijn toegenomen en duren voort. Ik hoop dat Ze snel en volledig herstelt. Van hier af: beterschap.

Na het douchen nam Meesteres Akira me mee naar de kelder. Ze maakte me duidelijk dat ze vanmiddag speciale aandacht aan mijn ballen wilde besteden. Ze bond me in de kelder vast op het bondagebed. Mijn bovenlijf in een bondagebag, mijn onderlijf vrij. In de kelder hangt aan het plafond een haak die met een katrol omhoog en omlaag kan. Mijn ballen had Meesteres Akira al afgebonden. Met de katrol liet Meesteres Akira de plafondhaak naar beneden komen en verbond die met de bondage om mijn ballen. Langzaam draaide ze de katrol weer een beetje omhoog. Ze zou me zomaar aan mijn zaakje kunnen ophangen. Zo ver draaide ze de haak niet omhoog. Maar wel dat het voor mij een pijnlijk strakke positie werd. Zo liet ze me achter. Ik had een halve dag sessie geboekt, en bij Dp betekent dit dat je naast spel ook een tijdje wordt vastgezet. Ik kan jullie verzekeren: dit is geen fijne positie om lang in te worden vastgezet. De Meesteres bleef langer weg dan ik hoopte. Toen ze na verloop van tijd terugkwam werd de katrol gelukkig naar beneden gedraaid. Ik kon me weer een beetje ontspannen. Maar echt ontspannen was niet haar bedoeling. Mijn ballen waren nog steeds afgebonden. Ze had een raderwieltje bij zich waarmee ze mij ballen ging toucheren. Ze zei: er staat nu nog genoeg druk op je ballen dus dit kun je nu heerlijk voelen. Auw, auw, pijnlijk!!!! Lol voor Haar!

Nadat ik bevrijd was uit de kelder ging Meesteres Akira met mij in de barruimte aan de slag. Eerst kreeg ik daar mijn normale portie met de bullwhip. Ze heeft een korte, maar heel gemene die ze bij elk bezoek van mij weer even hanteert. Het zijn altijd maar een beperkt aantal slagen, soms zeven, soms tien. Ze gaat ervan uit dat ik de slagen vrijwillig onder ga, dus ze zet me niet vast. Ik moet voorover gebogen gaan staan en mag op de bar leunen. Ze gaat dan achter me staan en ik mag meetellen. Ze had er deze keer zin in, de volgende dag was mijn kont nog pijnlijk.

Dat ze de barruimte voor het vervolg had uitgekozen kwam vooral omdat ze bedacht had dat ik een goede deurmat ben die vanmiddag als voetveeg gebruikt kan worden. Ik moest op mijn rug gaan liggen voor de deur tussen de barruimte en het privé-vertrek van de dames. Elk moment dat een van de dames daar naar binnen of naar buiten ging kon ze haar voetzolen aan mij afvegen, aan mijn buik, en zo nodig ook in mijn lies,aan mijn pik of ballen. Dit kan voorzichtig gebeuren en dan doet het geen pijn. Het kan ook ruwer. Extreem vernederend is het in elk geval. Meesteres Akira zelf droeg open schoenen met plateauzolen en veegde ze (vanzelfsprekend) heel voorzichtig af. Switch Daisy kwam langs en veegde haar voeten wat ruwer af. Ze is bovendien ietsje zwaarder. Op een gegeven moment huppelde slavin Lilly voorbij. Ik weet dat Meesteressen nooit en te nimmer uit de kleren gaan voor hun slaven. Bij een slavin bij Dp is dat anders. Bij een bepaald soort sessie doen ze dat wel. En ergens in huis had :Lilly een dergelijke sessie. Lilly kwam poedelnaakt voorbij met alleen dijhoge laarzen. Wat een mooi lichaam heeft deze jonge vrouw! Terwijl ze over me heen huppelde kon ik tussen haar benen omhoog kijken. Een paar seconden had ik een subliem uitzicht. Ik werd er vrolijk van. Even later kwam ze opnieuw langs. Nu beroerde ze even met de stiletto’s van haar laarzen mijn pik en ballen. Mijn hoofd werd gek: moest ik nu gillen van de pijn of juist opnieuw genieten van het uitzicht?

Tegen het einde van de middag zat ik achter de tralies in de gangkast op de overloop. Een ketting rond mijn lijf. Mijn polsen had Meesteres Akira met politieboeien vastgemaakt. Het sleuteltje opgeborgen. Meesteres Denise kwam met een bezoeker langs op weg naar de zwarte kamer. En zoals altijd knijpt ze dan met Sinistra en Destra (haar bijzondere nagels) mijn tepels fijn.

Even daarna ging Meesteres Alkira voor me zitten en begon door de tralies met haar handen ( en nagels) mijn ballen te beroeren. Door de manier waarop ik vastgemaakt was kon ik me niet bewegen of verzetten. Ik voelde een heerlijke tinteling door mijn ballen gaan. De aanrakingen waren puur genot. Meesteres was mij aan het verwennen. Door dat genot maakte ik een grote fout. Ik floepte er uit dat de Meesteres nu ze zo bezig was wel op een sekswerker leek. Gelijk dat ik het zei, realiseerde ik me hoe fout ik was. Meesteres Akira stopte onmiddellijk waar ze mee bezig was en brieste: “een sekswerker laat zich voor geld gebruiken door mannen, een Meesteres daarentegen gebruikt mannen voor haar eigen genot. En alleen als ze het zelf wilt. Bij je volgende bezoek zal ik met de zweep in mijn hand opnieuw beginnen je op te leiden als slaaf die met respect spreekt over zijn Meesteres. “. Oef, ik schrok, maar ze heeft natuurlijk gelijk. Ik schaamde me. Durf ik een volgende keer naar haar toe? Vanzelfsprekend, al zal hetl wel pijn lijden worden. . Wat een geweldige Meesteres. Wat een geweldige dame. Altijd direct en eerlijk naar haar slaven. Ik hoop dat ze snel geneest en haar zweep weer ter hand neemt!

Slaafaap

Top