Babyface

Deel 5, episode 4

Daar lag ik dan, zo diep in een trance
Totaal vernedert, perfect in balans

24 Augustus 2019,  De Zevende Hemel (Deel 1)
Het was een zaterdag in augustus, eindelijk weer een party. De eerste van deze maand, er zou er nog eentje volgen. Het leuke van party’s in Duitsland is, dat je voor de meeting in de lijst kunt kijken van aangemelde gasten. Dat laatste is geen garantie of iedereen er ook daadwerkelijk is. Ik schat dat circa 10% met of zonder afmelding, bij party niet op komt dagen. Aangezien je zonder vrijgave vooraf, niet binnenkomt, kunnen daardoor wel een aantal mensen voor de toekomst worden uitgesloten. Het systeem werkt perfect. Regelmatig kijk ik op de site van het event, wie zich heeft aangemeld.  De party’s die ik bezoek zijn zeer toegankelijk voor alleen gaande mannen. De organisatie, ziet er wel op toe dat de verhouding man / vrouw in een bepaalde balans is. Dus niet 90% man 10% vrouw. Ik ben, zoals dat zo mooi op zijn Duits heet inmiddels ‘Ein geprüfft Mittglied’. Zoals overal zijn niet alle profielen echt. Daarnaast Premium member, dat kost wel wat geld, maar dat verdien ik met kortingen op evenementen grotendeels weer terug. Members krijgen circa 10,00€ per event korting.

In de gastenlijst stond ook zij. Kende ik haar, vroeg ik mijzelf af? Inmiddels ken ik vele mensen van gezicht, maar andersom ook. Ik besloot haar een zogenaamde Clubmail te schrijven. Dat laatste kan alleen als je Premium lid bent. Een ander voordeel van een lidmaatschap. Het was een Femdom Party en deze vrouw had zich als singel aangemeld. In het verleden heb ik zo wel vaker dates gehad. Mijn simpele vraag was, of ik voor deze avond Haar slaaf mocht zijn. Haar antwoord kwam sneller dan verwacht en was niet negatief. We besloten elkaar op de party te treffen.   In de tussentijd zag ik dat er ook nog een Belgische / Nederlands koppel op de gastenlijst stond. De Dame in kwestie had enige vragen, waarmee ik Haar van dienst kon zijn. Ja, ik ben echt niet de enige Nederlander die rondloopt in de Duitse Scene. Terwijl ik aan de praat was geraakt met een mooie Meesteres, die er ook alleen was, kwam zij binnen. Ze begroette mij hartelijk. Ik zie dat je al iemand hebt gevonden?’ zei ze vriendelijk…’Nu kiezen…?’ Ik was meteen onder de indruk, hoewel de andere Dame er bepaald niet slecht uitzag, zei ik zonder ter aarzelen: ‘Wij hebben een afspraak Lady, daar houd ik mij aan.’ Ik was van de eerste de beste blik volledig onder de indruk van haar. Ik verschijn doorgaans op dit soort party’s in mijn tailor made Adam’s costume… Mijn lid reageerde acuut en stak meteen ‘hard’ naar voren.

Die avond was ik Haar slaaf, ze nam mij stevig onderhanden, zoals Mrs. Denise dat als geen ander kan. Tussendoor leende ze mij uit aan een piepjonge Meesteres (22) Zo godverdn……de sak….de huppele…ju GEILLLLL…. Om zo vernedert te worden. De avond vloog voorbij, ik had veel voor haar geïncasseerd. Alles wat ik al die jaren van Mrs. Denise had geleerd, kon ik presenteren. Uiteraard kan zo een avond niet voorbij gaan, zonder dat ik Haar vertelde dat ik in een studio in Nederland een Meesteres bezoek, die voor mij meer is dan een Meesteres. Een vrouw die op meerdere vlakken zoveel voor mij heeft betekent. De daarop volgende dagen waren de telefoonnummers snel uitgewisseld. Ook zij stond al op de gastenlijst van het volgende event. Die Auktion… De slavenveiling Zij vroeg of ik haar slaaf wilde zijn, tijdens de veiling. Ik kwam daarbij in gewetensnood. Ik wilde ook heel graag geveild worden. Ging dat samen, moest ik mij overgeven aan Haar? Die avond sliep ik slecht. Ik voelde dat deze Lady niet alleen op zaterdag met mij wil spelen, maar ook vaker.   Die ochtend schreef ik een brief naar haar, waarin ik aangaf héél graag haar slaaf te zijn en dat alleen zij bepaalde of ik verkocht mocht worden of niet. Daarop gaf zij aan graag mijn Herrin te zijn. En zo is Sjakie nu officieel slaaf van Herrin Fabiola.  Letterlijk vertaald schreef zij het volgende: ‘Je mag alleen nog met andere Dames spelen, als ik daar toestemming voor geeft. Met uitzondering natuurlijk van jouw eigen Domina, Mrs. Denise.     

17 September 2019 (Deel 1)
Natuurlijk arriveerde ik op tijd in Valkenswaard, rustig was ik weer naar dit aardse paradijs gereden. Ik wist ook dat mij iets te wachten zou staan. Ze had namelijk al een zinspeling gemaakt. Zou ze het werkelijk gaan doen, of was het een ‘mindfuck’. Ja, ik maakte mij daar zorgen om, maar zou ik een keus hebben. Heeft een slaaf een keus. Terwijl ik er heen reed belde ik Fabiola, ik vertelde haar precies waar ik heen reed. Ja, ik twijfelde daarover, maar ging toch meteen met de billen bloot.   Nu las ik vandaag het verslag van Blackmail Slave, 12 september is voor hem, wat 26 maart voor mij is. Mijn dag van mijn wedergeboorte. Ik zie hem regelmatig op twitter voorbij komen en zijn grenzeloze adoratie voor Mrs. Zascha. Ik begrijp hem, alleen ben ik 17 jaar verder. Ooit heb ik de deur voor een hele lange tijd achter mij gesloten, circa 13 jaar. Dat wil ik niet nog een keer, niet over een nacht ijs. Maar Sjakie, je kunt daarna toch gewoon weer terug gaan? Nee, dat kan niet…. Dat gaat niet, dat zit zo diep. Ik ben met Mrs. Denise letterlijk en figuurlijk héél diep gegaan. Kijk voor het SM moment hoef ik deze sessie nu niet persé te boeken. Ik bedoel, aankomend weekend ben ik alweer onderweg met Herrin Fabiola. Ja, echt hele leuke feestjes in mooie Studio’s waar volop wordt gespeeld. Ik kan niet zomaar die deur dicht maken. Mijn band met Mrs. Denise gaat gewoon verder, héél veel verder.

Klokslag…tring.. Tot mijn blijde verrassing maakte Mrs. Zascha de deur open. Het is ook gewoon een schat van een vrouw. Sorry dat ik dit zo schrijf, ja toch, dat mag best wel eens zo worden geschreven. Mijn respect is er bepaald niet minder om. Na een hartelijke begroeting liepen we naar de kelder. ‘Je kent de procedure hè?’ ‘Als er niets verandert is, wel..’ Zei ik iets te vrolijk en te bijdehand. Ik was weer thuis, zullen we maar zo zeggen. Voor deze opmerking zou ik later deze avond de tol betalen.

Terwijl ik mij snel uitkleedde en in slavenhouding plaats nam, volgde een tweede verrassing. Gevolgd door een derde… Eentje die ik in zijn geheel niet zag aankomen. Letterlijk gezien kon dat ook niet, aangezien ik strak naar beneden  keek. Maar deze nemen we dan figuurlijk… ja… ehmmmm, goed, figuurlijk kon ik Haar ook niet waarnemen!? Goed die jonge Dame, met lang blond haar kwam dus binnen… Mrs. Nina. Hoe vaak zij al gefigureerd heeft in semi fictie verhalen van mij. Dat komt door: ten eerste, bij onze kennismaking deed zij mij ontzettend aan mijn vrouw denken. Haar oprechte enthousiasme, dat vond ik zo mooi. Het zijn vaak hele kleine dingen die het verschil maken. Noem het maar details. Laat ik daar dus nu net een gedicht over hebben geschreven. Goed, dat was nog leuk. Maar haar verrassing???    

Femmalia Deel 2 Episode 4
Rosanna, de vrouw die Steven had gekocht, de vriend van Hank, was hem beu. Ook Betty, haar dochter was toe aan iets anders. Die ochtend werd Steven aangeboden aan een plaatselijke slavenhandelaar.  ‘He has a nice spread ass and is good for Domestic service….’ Vertelde Rosanne aan de handelaar. ‘I don’t know? I don’t think he is more than a state slave..’ ‘He has also a nice tong..‘  vulde Betty aan. ‘Let me see boy… open your mouth slave.. Okay 500 Femme.. ‘Come on… We trained him, he is a perfect slut boy..’ ‘Yes, and skinny as hell.. 550 Femme..‘ ‘Work with me, please… we buy at your auction a new one….. 1000 Femme is a fair price..’ ‘Honestly, I am really happy if I make 800 Femme out of him.. 600 Femme is my last offer.. Take it or leave it ‘Dammit Samantha, you make it really hard on us… Okay deal.  ‘See you next year again Roseanne.‘ Zei de slavenhandelaar.

Roseanne ruilde wel vaker slaven bij haar in. En ja, ze geloofde dat Steven’s anus was opgerekt, maar ze wist donders goed dat zij altijd goedkopen slaven kocht. Steven, die geboeid was aan enkels en polsen, werd in een kooi geplaatst met nog een stuk of 10 slaven. Zo te zien, zat er geen ‘vers bloed’ tussen. Uitgaande van de dode blik in hun ogen.  De volgende ochtend werd Steven met de overige slaven in een getraliede huifkar opgesloten en vertrok zijn nieuwe eigenaresse Samantha, begeleid door 4 bewaakster naar de volgende stad. Naar een paar uur rijden kwam er een karavaan tegenmoet gereden. Het was een legereenheid. Circa 30 Dames te paard… Ze waren ook wel bekend als de Rangers ‘Huuuu huuu stop… stop..’ De commandant van de Rangers maande de slavenkaravaan tot stilstand.  ‘What is going on Ma’am?’ Vroeg Samantha beleefd. ‘There was a robbery a few days ago, about 100 miles from hear.’ ‘Yes???’  ‘Did you see something strange?’  ‘No, we left this morning Athens.. What happend…’ ‘A group travellers was robbed and the robbers killed one of the ladies.’ ‘Do you suspect somebody?’ ‘It looks like the work of Lady Catharine..’ ‘We haven’t seen anything….’ ‘Okay move on and have a save trip.’  De slavenkaravaan ging verder op pad.

Vroeg in de ochtend werd Hank bruut gewekt. ‘Move slave, move…’ Claudia trok hem lomp aan zijn haren. Ook Phoebe werd meegesleurd. Ze werden allebei in een soort van doodskist gestopt. Steven hoorde de Dames praten… ‘We have to move quickly the Rangers are already looking for us.’ Catharine commandeerde de Dames om zich te haasten. Ze was inmiddels berucht in een wijde omtrek, het was haar tot nu toe gelukt om uit de handen van de overheid te blijven. Vroeger was zij officier in het leger geweest. Ze had gediend in hetzelfde regiment als Lady Keira. Sterker nog, ze waren goede vriendinnen geweest.. Hele goede vriendinnen zelfs. Regelmatig hadden ze de liefde gedreven. Na haar diensttijd was ze terecht gekomen bij de Rangers. De Rangers waren een elite afdeling, die zich bezig hielden met recht en orde, maar ook jacht maakte op ontsnapte gevangenen en slaven. Catharine had in die hoedanigheid de nodige jachten meegemaakt. Ze was opgeklommen tot de hoogste rangen, tot dat… Wordt vervolgd   

17 September 2019 (Deel 2)
Haar verrassing, die ze voor mij in opdracht van Mrs. Denise had, was er een om in te lijsten. Ik had dit dus absoluut niet zien aankomen. Nu weet ik uit betrouwbare bron, dat de Dames regelmatig sessies voorbereiden en bespreken. Let wel, het is topsport wat zij brengen, het verwezenlijken van onze dromen. Wat Mrs. Denise voor mij echter in petto had, spande de kroon. De Dames moeten wel haast in broek gepist hebben van het lachen. Mrs. Manja, bleef er zelfs langer voor, hoorde ik na de sessie. Dat is DP ten voeten uit, de Dames die genieten van het spel en oprecht plezier kunnen hebben aan vernederingen. In de goede zin van het woord. ‘Je hoort zo een beetje bij de inventaris’  zei Mrs. Denise na afloop. Zo een opmerking geeft mij zoveel energie. Ik mag wel zeggen dat ik een goede band heb met Mrs. Manja. Dat doet me ook meteen weer terug denken aan de jubileum receptie, waar we nog gezellig met elkaar hebben staan te praten. Dikke kus lieve schat.

Dus Mrs. Nina had een verrassing voor mij: ‘We gaan dit vandaag even aantrekken’  Dit dus…. Wat is dit, zult U zich nu dus afvragen. Ja, er zijn mensen die ‘kicken’ op deze fetisj, ik eerlijk gezegd niet. De vernedering die hiermee gepaard gaat daarentegen….. Ja, daar weer wel van. Mrs. Nina begon met het aanbrengen van een pamper….. om vervolgens mij een body aan te doen….Aangevuld met een roze baby jurkje en bij behorend hoedje.. Nadat Mrs. Nina mij keurig had aangekleed. Dank U Meesteres, verliet ze de kelder, om veel sneller terug te komen dan verwacht. Ik kreeg ook nog een fopspeen en… teddybeer en plaspop… Gefeliciteerd ouwe rukker….!!! Daar stond ik dan, een midden veertiger in babykledij, ja ik werd heel klein. Alles werd klein, dat ook hahaha.  Toen ik dus klaar was, met aankleden, liep de kelder snel vol. Mrs. Zascha, Switch Steffie en Fleur. Uiteraard was ook Mrs. Nina present en later ook nog Mrs. Manja. En ik?? Ik was verkleed als baby. Goed bezig Sjakie.

Nadat ik iedereen had begroet, was het tijd voor mijn gedichten ‘Detail’ en ‘Zin’, die U inmiddels heeft kunnen lezen onder mijn vorige column, Een gewichtig Zaakje. Ik mag wel zeggen, dat ik deze poëtische uitspatting, goed geslaagd vindt.  ‘Sjakie, was jij bijdehand tegen Mrs. Zascha?’ ‘Nou ehh ik zei als er niets verandert is…’  ‘Vanaf nu verandert er iets Sjakie. Vanaf nu wacht jij, nadat je aangebeld heb op je knieën buiten voor de deur.’ ‘Ja Meesteres.  Na deze plichtplegingen, kwamen de typische Mrs. Denise vragen. Waarvoor ze de het hele Dream Team had uitgenodigd. ‘Vertel de Dames maar eens, hoe vaak heb jij je afgelopen twee weken afgerukt, denkend aan mij?’  Ik moest eerlijk antwoorden dat ik met mijn gedachtes, ook regelmatig bij Fabiola ben geweest. Mijn antwoord was niet geheel bevredigend. En nu de ‘hamvraag’ Sjakie, waar heb ik mij ten opzichte van jouw recentelijk het meest aan geërgerd?

Blinddate (deel 1 van 2)
Herman was 45 jaar, gescheiden met twee kinderen. Zijn ex, Annelies was er nu alweer een jaar of twee terug, vandoor gegaan met een oude school liefde. Het was een hard gelach geweest voor hem. Te meer omdat hij dit helemaal niet had zien aankomen. Achteraf….. ja achteraf waren er weldegelijk signalen geweest… Achteraf was alles eenvoudig. De scheiding was nog niet eens zolang officieel beklonken. Ja hij was boos geweest, verdrietig, gefrustreerd…, maar dat stond in een schril contrast aan het onrecht wat hem in zijn ogen was aangedaan. Maar dat was nu achter de rug, ten minste hij was over haar ‘heen gegroeid.’ Hij wilde niets meer met haar te maken hebben, tijd voor iets nieuws in zijn leven.  Hij had een profiel gemaakt op een dating website en scrolde al een paar dagen tussen de talloze profielen door, een daarvan sprak meteen tot zijn verbeelding, van een Dionne. Een vrouw van middelbare leeftijd. Ze zag er jonger uit dan de leeftijd die bij de foto’s stond vermeld. Goed foto’s zeggen niet alles. Aandachtig las hij haar profiel.

‘Hoi wat leuk dat je mijn profiel bezoekt, Mijn naam is Dionne, ik ben een vrouw die graag de touwtjes in handen neemt, maar daarnaast ook graag verrast wordt door een leuke man.. Ben jij die boeiende man voor mij? 

Hoi Dionne, Mijn naam is Herman, ik ben een vrij man en weer toe aan enige ‘binding’. Lijkt me leuk om onder het genot van een glaasje wijn en een heerlijk hapje van gedachten te wisselen.. Groetjes Herman… 

Tot zijn eigen verbazing reageerde Dionne op zijn korte reactie.
Hoi Herman, Leuk dat je reageert, eerlijk gezegd heb ik een hele drukke agenda, maar als je wilt kunnen we morgenavond afspreken, dan heb ik nog een gaatje… 20.00 uur in Brasserie Zeezicht in….. Ps. Zet je 06 nummer onder je reactie svp. 

Herman was de koning te rijk, hij reageerde snel en gaf zijn 06 nummer door. Een paar minuten voor de afgesproken tijd liep hij naar binnen in de Brasserie. Zij was er nog niet, zo te zien. Ten minste er was geen één Dame die leek op de foto van Dionne. Hij bestelde een koffie en nam plaats aan een tafeltje bij de raam. Herman ging zo zitten dat hij de ingang goed in de gaten kon houden. Evenals de stoep voor het pand. Na 10 minuten wachten was Dionne er nog niet. Zou ze wel komen, vroeg hij zich af. Stom dat hij haar nummer niet had. Hij bestelde nog een koffie. Na 20 minuten ontving hij een smsje van een Anoniem nummer. Sorry Herman, ik ben opgehouden, kun jij naar Café De Valk komen… Herman twijfelde… dit zat hem niet lekker.. Maar hij was wel nieuwsgierig, hij vroeg de rekening en liep naar buiten naar zijn auto.

Hij kende deze kroeg wel van naam, maar was daar nog nooit geweest. Hij kwam überhaupt niet vaak in dat gedeelte van de stad. Na circa 10 minuten rijden parkeerde hij zijn auto praktisch voor de deur. Toch wel met een bonzend hart opende hij de deur van de voor hem onbekende kroeg. Bij binnenkomst zag hij alleen maar een Dame achter de bar staan. ‘Goede avond’ zei de barkeepster vriendelijk tegen Herman. In een oogopslag had Herman gezien dat deze jonge dame niet ouder was dan 25?? misschien 30 jaar. Goed, dat was bij veel dames moeilijk in te schatten. Ten minste, hij zat er vaak genoeg naast. Maar deze dame zag er leuk… ahummm… meer dan leuk uit. Haar blonde haren droeg ze in een staart, het strakke T-shirt dat ze droeg accentueerde de meer dan royale borsten die ze bedekte. ‘Goede avond’ antwoorde hij op haar vriendelijke groet.. ‘Wat mag het zijn?’ What the fuck dacht Herman, waarom ook niet: ‘Heb je voor mij een lekker glaasje Whisky?’  ‘Heb je een voorkeur?’ ‘Hmmm, ja zo wie zo Schotse Whisky? ‘Ik heb een Clenfiddich.. Met ijs??’ ‘Nee, dank je… sonde van de Whisky..’ Herman keek om zich heen, er was niemand aanwezig in deze kroeg en vroeg aan de barkeepster: ‘Ken jij toevallige ene Dionne??’  Wordt vervolgt.   

17 September 2019 (Deel 3)
En nu de ‘hamvraag’ Sjakie, waar heb ik mij ten opzichte van jouw recentelijk het meest aan geërgerd? Goed, de vraag stellen, is hem beantwoorden. Ik wist verdomde goed wat zij daarmee bedoelde, daarom antwoordde ik ook erg lief en overdreven verbaasd: ‘ ‘Wat bedoelt U Meesteres?’ (hahaha alleen daarom al!!!) ‘Kom op Sjakie ik wil antwoord…’ Fascinerend is het toch weer iedere keer hoe snel zij mij verbaal in de hoek weet te drijven. Ik lijk wel een mak lammetje, dat zonder blikken of blozen klaar staat om geschoren te worden! ‘Ehhhhh, het kan zijn’ begon ik weifelend, dat U zich enigszins geërgerd heeft aan het feit dat ik wel eens aan mijn baard pulk.’ Daar had zij mij al vaker (vaak!!) op gewezen natuurlijk hahaha.

Onlangs zei ze nog tegen mij. ‘De volgende keer scheren wij hem er vanaf.’ Ik antwoordde hier – verstandig als ik ben, bewust niet op, het kan immers een mindfuck zijn. Reageren voed dan alleen maar het lokaas wat ze heeft uitgegooid. Daarbij help ik Haar dan alleen maar hieraan te herinneren. Een Meesteres kan ook wel eens iets vergeten. Of niet? Ehhh..  Deze ronde was Mrs. Denise echter genadeloos voor mij: ‘Juist Sjakie, ik heb mij vreselijk geërgerd aan dat plukken in jouw baard. Die gaan wij er vandaag dus afscheren.’ Mijn verweer was slap, ja mijn pik op dat moment ook hahaha.. ‘Meesteres, Fabiola vindt mijn baard juist erg mooi…’ ‘Wat zeg jij…? ‘ Voordat ik het wist kreeg ik twee oorvijgen. Niet echt hard, maar ze had haar punt gemaakt. Ik zweeg.. ‘Goed Sjakie….’

De ruimte was nog steeds goed bezet, de Dames wilde het aanstaande tafereel uiteraard niet missen. Mrs. Denise pakte de polsboeien en bevestigde deze om mijn polsen. Daarop beval ze mij om naar de naast gelegen ruimte te kruipen. Daar had ze een stoel klaar gezet, waarop ik mocht plaats nemen… ehhh moest plaatsnemen uiteraard. In mijn ‘stoere’ baby outfit, incl. pamper. Mijn handen werden op mijn rug vast gezet en ik kreeg een grote kappersschort voor. Mrs. Nina stond inmiddels paraat met haar telefoon om dit legendarisch moment vast te leggen… Voordat ik nu verder ga, moet ik toch het een en ander opbiechten over mijn baard.

Het was mei 2016, toch wel een hele aparte en zware maand, die begonnen was met het bericht dat mijn vrouw was opgegeven. Uitbehandeld en levensverlengend etc… Waarom scheer ik mij eigenlijk nog? Vroeg ik mijzelf meermalen af. Ja waarom.. Ik liet het versloffen, had er geen zin meer in. Het rare van die laatste dagen is, dat de dood, zo verwacht als die ook is, toch nog heel onverwacht snel om de hoek kwam kijken. Lang verhaal kort gemaakt. Ik liet naar haar overlijden mijn baard bewust staan. Eenmaal in die daaropvolgende weken, met het bijwerken, verschoor ik mij en ging de baard eraf. Om deze vervolgens meteen weer te laten groeien. In de tussentijd nam ik contact op met Mrs. Denise. Toen ik naar haar toe reed, vroeg ik mijzelf oprecht af; wat zou zij van mijn baard vinden? ‘Hé’ zei ze vriendelijk ‘Sjakie heeft een baardje.’ Ze vond het goed?!

Mrs. Denise had als een ware beul, de tondeuse ter hand genomen. Ik zat er bij als een gevangen, die voor zijn executie klaar zat.

Op weg naar de Horizon – Oosten –
Plotseling stond zijn leven in rep en roer, out of the blue. Waarom? Had hij daar werkelijk om gevraagd? Of naar gezocht. Het gebeurde gewoon. De man was een pragmaticus pur sang. Zijn emotionele kant speelde zijn hele leven al een bijrol. Hij had dat niet van vreemde. Altijd en altijd weer, dacht hij ver, vaak veel te ver voorruit. Wat als dit, dan is het gevolg dat…oei, hé dat gaat helemaal niet?? Hij kon wat dat betreft niet loslaten.

Het was de tweede avond dat ze elkaar zagen en de klik was goed. Maar niet alleen de klik van Dominant naar Sub, van Meesteres naar slaaf, ook een andere klik op het emotionele vlak. De man had de laatste jaren met diverse Dames gespeeld in deze scene, maar nooit had hij de behoefte gehad om te kussen. Ja, de laarzen uiteraard. Tijdens he spel met een blinddoek om, begon hij met kussen. Zij kuste terug. Het spel golfde op en neer tussen hard slaan en zachte strelingen. Later die avond lagen ze op een groot bed in de club naast elkaar. Een massage, het bleef daar feitelijk ook bij. Ze lagen tegen elkaar aan. Het was net echt.

Een paar dagen later vroeg zei: ‘Kus jij wel vaker je Meesteres?’ Ja, zijn wijle vrouw, maar buiten Haar om, had hij dat nooit gedaan. Ik tel daarbij een kus op de wang niet mee. Groeide hier iets, behalve zijn lid in Haar nabijheid. Aantrekkingskracht was er zeker. Maar wil de man een relatie? Vragen die hij maar al te graag voor zich uitschuift. De pragmaticus in hem werd voorlopig in zijn geheel buitengesloten.  Zij woonde – en dit klinkt misschien gek – gelukkig ver genoeg vandaan. Het kompas wees echter naar het Oosten. Zijn weg naar de Horizon voorlopig ook.    

1 september 2019 De Zevende Hemel (Deel 2)
De dag na, the morning after….. Augustus vers achter de kiezen met twee fantastische party’s ter afsluiting. Met een stralende glimlach werd ik weer veel te vroeg op zondagochtend wakker om 08.00 uur. Die ochtend was ik om 04.00 uur thuis gekomen. Van die club waar ik inmiddels al zo vaak ben geweest. Waar ik veel nieuwe mensen heb leren kennen. Ik ben nu 2,5 jaar onderweg in de Duitse scene en dat heeft mij tot nu toe geen windeieren gelegd.

Deze avond was het weer slavenveiling. Ik hoor inmiddels tot de oudgediende en ik word daar als slaaf gewaardeerd. ‘Ich bin ein guter Sklave’, zoals Lady Kira mij presenteert. Als ik dit dus schrijf zie ik die meewarige blik van Mrs. Denise voor mijn ogen hahaha Het openingsbod is dan ook geen 10€, maar 50€, de eerst bieding liet niet lang op zich wachtten. De bedoeling is dat de slaaf gaat staan bij de Meesteres met het hoogste bod, totdat een andere Dame een hoger bod biedt. Voor deze gelegenheid had ik mijn gietijzeren boeien weer eens aan. Het lopen viel niet mee. Het bod werd weer snel met 50€ verhoogd. Er waren drie Dames aan het bieden. Niet alle deelnemers hebben echter evenveel speelgeld in de envelop zitten. Het bieden ging door, over de 500€. Een Meesteres die mij tijdens de vorige veiling had gekocht, wilde mij héél graag hebben, dat gold echter ook voor mijn eigen Meesteres.. Hahahaha. Die uiteindelijk het meeste geld  had en dus won. Bij komend leuk voor mij persoonlijk was, dat ik als duurste van alle slaven (circa 16) verkocht werd. Uiteraard kon ik het niet laten om Mrs. Denise deelgenoot te maken van dit zeer heugelijke feit. Ik schreef daarop volgende whats appje:  
‘Meesteres, al die jaren die U hard gewerkt heeft om van mij iets te maken, hebben dan toch uitbetaald… Ja, het is moeilijk te geloven, maar toch is het zo, ik bracht gisteren op de veiling… Ehhh en echt er deden meer dan 2 slaven mee….. 16….. En ik, ik werd het… Gaat U even goed zitten of hou U goed vast.. Nee, dit is geen grapje, alhoewel ik natuurlijk wel de schijn (en figuur lees gezicht) tegen heb.. Maar zonder gekheid.. Deze slaaf werd verkocht – zit U inmiddels goed. Zet de koffie even neer. Niet dat U zich daar anders in verslikt, dat laatste wil ik niet op mijn geweten hebben. Goed U zit. Koffie op tafel. Kan er nog iets meer fout gaan???  Ik werd dus het duurst van alle slaven verkocht. Voor 550€.

17 September 2019 (Deel 4)
Gevaarlijk hoorde ik de tondeuse zoemen. Ze begon achter op mijn hoofd, ze maakte een duidelijke scherende beweging, of als ze een hap uit mijn haar aan het scheren was. ‘Oeps’ zei ze lachend ‘Het kapje zit er nog omheen.’ Dit uiteraard tot hilariteit van de aanwezige Dames. Mrs. Denise ging te werk als een ware Barbier.  ‘Zullen we hem maar aan één kant scheren?’ Stelde een van de Dames voor. Met pijn in mijn hart zag ik mijn baard als sneeuw voor de zon verdwijnen. Nadat ze klaar was met de tondeuse en mijn baard gemillimeterd, was dacht ik even. Ik kom er nog genadig van af…. Hoewel ik niets zei, sloeg ze vervolgens met een scheermes genadeloos toe. Alles moest er aan geloven. Dit deed ze overigens wel heel zorgvuldig.

De Dames hadden de grootste lol en reken maar die voorpret was maandag… dus één dag eerder, ongetwijfeld al begonnen. Mrs. Manja had niet alles meegekregen en vroeg dus nog eens naar de reden… ‘Ooo, dat doet ie van mij ook zo vaak.. en als hij genade had gezegd??’ ‘Dan had ik hem niet afgeschoren..’ Zo simpel als Mrs. Denise dat antwoord ook gaf, zo eenvoudig was dat dus echt niet. Wat als ik echt had tegen gesputterd… Ja, dan wel, maar dan verlies ik de magie. De spanning tussen Haar en mij. Dat is hetzelfde als nu zeg maar één jaar niets meer laat horen, om mij dan weer te melden bij DP.   Gelaten had ik alles over mij heen laten gaan, in dit geval een tondeuse en scheermes. Het was zo en ik moest dit voor Haar ondergaan. Toen ik na de sessie in de auto stapte, maakte ik meteen een selfie van mijn gladgeschoren ‘Babyface’ en appte dat naar Fabiola. Ze stuurde een gesproken bericht, enigszins geschrokken terug. ‘Doen jullie meer van dit soort spelletjes?’ Tja wat moest ik daar nu op antwoorden. Ja en nee, zo af en toe gaat Mrs. Denise een stap verder en ik onderga dat. Aan dit voorval, gaat een verhaal vooraf tussen Haar en mij. Dan is er geen tussenweg. Dan is er ook geen genade. Dan moet ik springen of incasseren of in dit geval worden geschoren. Mrs. Nina had de filmbeelden compleet, tezamen met foto’s van voor en na mijn ‘make over’.

Natuurlijk kun je de kont tegen de krib aangooien, maar ben nu eerlijk. Naast mijn Meesteres, namen vijf Dames van het Dream Team de tijd en moeite om mij te vernederen. Aan alles proefde ik de unieke verstandhouding die ik met deze Toppers heb. Dan kijkt Mrs. Manja of Mrs. Zascha weer eens lief naar mij. Mrs. Nina, Steffie en Fleur.. Ja, zeg het maar. Zij komen, omdat ze het leuk vinden om mij te zien…. afgaan..hahahahaha. Dat is een leuke bijkomstigheid, zij komen omdat ze plezier hebben. Na de sessie zat ik in de bar en keek boven de spiegel naar de foto ter eren van 25 DP. Daar staat letterlijk bij ‘het Dream Team’, dan voel ik mij dus trots worden, met mijn introductie van die titel.   

Femmalia Deel 2 episode 5
Tot dat….. Ze sprak er niet graag over. Catharine was een fiere mooie en sterke vrouw met uitstraling. Zij was op die bewuste dag, nu een jaar of 7 terug, in een hinderlaag gelopen. Zij en haar regiment. Ze waren over de grens gegaan op jacht naar een ontsnapte slaaf. Daarbij waren ze op een leger gestuit van een van de buurlanden. Haar hele regiment raakte afgesloten van de rest. Ze kwamen in een bittere strijd terecht, vele Dames sneuvelde, enkele – waaronder zij – werden gevangen genomen. De mannen namen het er van. De overgebleven Dames werden zwaar mishandelt en meervoudig verkracht. Catharine wist dat ze niet ver van de grens waren en dat de top van de Rangers in samenwerking met het leger, hadden kunnen ingrijpen. Maar ze deden niets. In plaats daarvan werd er een ‘vredespijp’ gerookt. De kwestie werd ‘politiek correct’ afgehandeld… Zij en haar regiment werden simpelweg afgeschreven.

Na een paar weken, op een feestdag.. Een dag van drank, dans en muziek, wist Catharine een van de bewakers te verleiden met haar vrouwelijke charmes. Voordat de bewaker er erg in had, was zijn keel doorgesneden. Catharine, sloop met de laatste twee levende Dames van haar regiment er vandoor. De mishandelingen en verkrachtingen hadden hun tol geëist. Terwijl op de achtergrond er luid en breed muziek klonk en het gelal van dronken mannen, kroop zij onder het prikkeldraad van de omheining door. De volgende ochtend hoorde ze een alarm afgaan en in de verte honden blaffen.

Ze waren niet meer ver van de rivier die de letterlijk grens was tussen beide landen. Catharine en haar twee metgezellen, Victoria een jongde Dame van amper 22 en Rebekka een donkerharige vrouw van haar leeftijd. Rebekka was gewond geraakt tijdens de gevechten en stevig verzwakt. Catharine kende haar al vanaf de tijd dat ze samen in dienst gingen. Tijdens het oversteken van de rivier ging het alsnog fout voor Rebekka, terwijl Catharine en Victoria bijna aan de overkant waren, werden ze vanaf de oever onder vuur genomen, daarbij werd Rebekka dodelijk geraakt. Catharine en Victoria wisten te ontkomen. Op dat moment brak er wat bij haar. Jarenlang had zij haar land, waarvan ze hield, gediend en nu voelde zij zich er door verraden. Niemand gaf thuis, Anderhalf jaar later overviel ze, samen met Victoria, de eerste postkoets. Het was haar inmiddels ook meer dan duidelijk dat slavenhandel loonde op de zwarte markt. Catharine had zo haar eigen adresjes.

‘Ladies move, before dark I want te be in Spring Creek…’  Die avond werd Hank evenals Phoebe uit de kist gehaald. ‘Ladies enjoy, but don’t damage my treassure.‘ Phoebe en Hank keken elkaar angstig aan. Brenda stapte naar voren en greep met haar rechter hand, vol in Hanks ballen. ‘Who said, you are first?? Zei een goed uitziende negerin die niet veel kleiner was als Brenda, maar minstens zo gespierd. ‘Keisha… his cock belongs to me bitch..’ ‘Okay Brenda let’s fight…’ beet Keisha terug. Ladies ladies, since when are we fighting about a slave? Deze Dame had Hank nog niet eerder gezien.  ‘Come on Victoria, let them fight.’ Nu wist Hank het zeker, dat was die Claudia. Ze gunde hem geen blik waardig. Ze liep daarentegen regelrecht op Phoebe… ‘You are mine tonight honey hahaha…..’ Keisha en Brenda keken elkaar gevaarlijk aan, tot een gevecht kwam het echter niet. Even later werd er gedobbeld. Geen van beide won, maar Noreen, roodharige met een diepzuidelijk accent… Come on boyyyyyyy… Bend over for mommy hahahhaha. Look at my cock…. Are you jealous baby hahaha… Hank werd van achter gepenetreerd, het deed hem denken aan dia afzichtelijke Nora.. ‘Let me see that big cock of your boyyy…’ Het duurde niet lang of Noreen liet haar onder lichaam glijden over zijn lid…. Nadat ze klaar was met hem, bond Noreen hem in een Hogtie vast… ‘Sleep well boy hahaha’   

De volgende ochtend werden Phoebe en Hank weer in de kist gedaan. De dames waren zich klaarblijkelijk aan het verkleden. Lady Catharine was onherkenbaar onder een dikke laag make up en een pruik.  ‘Ladies, today we cross Clearwater Town, we are going to pass that Town. I don’t want any attention.’  ‘Yes Ma’am’ Antwoorde de Dames eendrachtig. Wordt vervolgd    

17 September 2019 (Deel 5)
De kappersschort werd verwijdert, mijn armen losgemaakt, mijn baard opgezogen. Ik was klaar voor de finale. Alle Dames verlieten de kelder met uitzondering van Mrs. Nina en de Barbier. ‘Ga op de bondagebank liggen… Op je rug.’ Zonder aarzelen kroop de nieuwe bakken ‘baby’ met babyface op deze bank. Mrs. Denise bevestigde mijn benen evenals mijn armen. Om vervolgens vast gefolied te worden met wikkelfolie. In de tussentijd werd mijn pik handmatig gezocht, die verstopt zat in een pamper, onder een rompertje… ehhh zeg maar giga romper en babyjurkje. Uiteraard Roze.. Snel had Mrs. Nina ‘raak’.  Niet dat ik dat erg vond.

Ook mijn hoofd werd weer eens helemaal ingewikkeld met wikkelfolie ‘Ogen dicht Sjakie’ Ik werd met fopspeen in de mond in gewikkeld. Mrs. Nina leek wel een terminator of vibrator vast te maken boven mijn lid. Meteen voelde ik dat heerlijke getril door mijn penis heen trekken. In dit geval figuurlijk. ‘Zo Sjakie, wij gaan nu koffie drinken.’ En zo verlieten de twee Dames die deze sessie tot nu toe het meest vorm hadden gegeven gezamenlijk de ruimte. Ten minste, dat veronderstel ik. Ik bleef achter met mijn geest en een zoemende ‘vibrator?’ In mijn gedachte zag ik Mrs. Denise in kledij, die ik voor mij zelf houd. Maar ondertussen raakte ik in een trance. Terwijl Mrs. Denise als een koningin over Haar rijk uitkeek in prachtige kledij (lees geil), kwam Mrs. Zascha plotseling voorbij in mijn trance.. Please, please.. Klem U benen om mijn nek heen, overmeester mij…

Die gedachte alleen al. Dat vond Mrs. Nina in mijn droom ook al zo leuk. Ze bekeek mij van top tot teen… ‘Wat ben jij een loser zeg hahahahaha’ Ik kon alleen maar naar beneden kijken.. Toen zag ik in mijn eigen trance dat ik dat babypakje aan had…. Aaaaaaaa ooooo neee… snel sloot ik mijn ogen…. Gelijktijdig hoorde ik alle Dames lachen. ‘Staat je goed Sjakie..’ Zei een van die ‘Engelen’… Ik voelde mij nog meer vernedert. Ik sloot mijn ogen nog steviger dan voorheen, toen ik Mrs. Manja helder op mijn netvlies kreeg. Ik wilde haar kussen, maar zij drukte mij naar beneden.. Ze greep mij bij de haren en ballen. Nu kon ik helemaal niets meer. De Grand Lady zelf zat op een troon, terwijl Meesteressen Zascha en Manja mij naakt en geketend aan haar voeten wierpen. Mijn pik reageerde vrijwel meteen.

Onverwacht schoot ik wakker van het gezoem van de vibrator., Hoelang lag ik al op deze bank. Ik was de tijd helemaal kwijt. Ik had de Dames al een hele tijd niet gehoord.  Totdat plotseling Mrs. Denise terug kwam in de kelder. Ze greep de vibrator en duwde die genadeloos tegen mijn pik aan.  Nu zag ik Mrs. Denise nog helderder op mijn netvlies staan en zag ik hoe ik als slaaf geketend aan andere slaven naakt door Haar werd afgevoerd, terwijl de rest van het Dream Team als bewaaksters de slaven bewaakte en uitlachten.   Langzaam verloor ik de controle over mijn eigen lichaam, de vibratie op mijn lid kon ik niet meer weerstaan. Maar klaarkomen en dat zonder toestemming…. Genadeloos ging Mrs. Denise verder met het tormenteren van mijn jonge heer. Terwijl ik aan de horizon de prachtige Dames die mijn fantasie in extase hadden gebracht, zag verdwijnen, formeerde zich een regiment hongerige zaadcellen voor hun ‘one moment of glory’, er was geen houden meer aan, ik was hopeloos verloren. Weldra togen de voorste linies door de tunnel, okay tunneltje hahaha, of love.. Ze bereikte vol verwachting dat wat ik in mijn fantasie op mijn netvlies had staan.

Ik kwam heerlijk klaar, de regimenten gingen en gingen om van de tunnel of love in de eeuwige fontein te belanden. Wat moet het voor al mijn zaadcelletjes een afknapper zijn geweest. Denkend te landen in de liefdes grot van Mrs. Denise, om dan terecht te komen in een pamper!!!! Zelfs het enige hoogte punt is hen niet gegund. Hahahahahaha.  ‘Ben je klaar gekomen Sjakie? Vroeg ze, terwijl ze de fopspeen uit mijn mond haalde. ‘Ja Meesteres’.   ‘Goed zo…’ Daarop verliet ze opnieuw de ruimte. Naar een paar minuten bevrijdde ze mij uit deze penibele situatie. ‘Het zal duidelijk zijn dat je die pamper aanhoud.’  Dat laatste was me toch een verrassing zeg… hahaha.. Dank U Meesteres…..  

Zo diep in trance ,daar voor U gelegen
Heerlijk nagenietend, wat ik van U heb verkregen
……………..Wordt vervolgd

Kansloos
Kansloos,
overgeleverd aan,
kon ik U blindelings
verstaan.

Het is zo,
het moest zo zijn.
De keus was
niet mijn.

Een offer, voor
alles wat U geeft.
Wat ik met U heb
beleefd.

Meer dan ik
kan beschrijven.
Voor alle uren die ik
mocht verblijven.

Genadeloos
moest ik ondergaan.
Kwam U dicht
bij mij staan.

Verging dat,
wat ik al jaren droeg.
Waar ik uiteindelijk
zelf om vroeg.

Geketend
Hier zo zitten,
in gedachte verzonken.
Is mijn lot in ketens
beklonken.

Kijk ik strak,
uit mijn gesloten ogen.
Zittend schijnbaar
onbewogen.

Hoor ik U,
in stilte voorbij gaan.
Kan ik Uw geur,
niet weerstaan.

Om eindeloos in
het niets te staren.
Genietend van de
kleinste gebaren.

Zo ongrijpbaar,
dat eeuwige verlangen.
Werd mijn geest door
U bevangen.

Kan ik hier komen.
maar nooit meer gaan.
Ben ik geketend
aan U bestaan.

Top