Back in Time …

Deel 6, episode 1

Back in Time…

April 2020
We moeten het er voorlopig maar meedoen. Het Corona virus heeft ons leven overgenomen. Paul (eigenaar) en Mrs. Denise namen een moedige beslissing om DP vóór het landelijk besluit al te sluiten. Op het moment van schrijven is deze ‘lockdown’ minimaal tot 1 september a.s. maar alles is zo onzeker dat het nog positief of negatief kan veranderen. Noodgedwongen zend de NPO momenteel sportdocumentaires uit, oude voetbalwedstrijden enz.
Als vaste columnist laat ik mij door het corona-virus niet uit het veld slaan. Ik heb deze gedwongen opsluiting gebruikt om eveneens in mijn spreekwoordelijke archiefkast te duiken.
Speciaal voor U heb ik twee verhalen uit mijn begin periode bij DP bewerkt. ‘Als Engelen Bestaan’ en ‘Geestelijk Geboeid’.

Voor de beeldvorming: deze sessies vonden plaats in mei 2001, ik was nog groen achter de oren, amper zes weken daarvoor had ik mijn eerste ervaring en kennismaking met Mrs. Denise. Ik heb deze verhalen enigszins bewerkt en verbeterd op taalfouten en zinnen herschreven. Inhoudelijk is er niets verandert. Veel plezier

Als Engelen Bestaan!

Maandag 14 mei 2001, 21.35 uur: (Deel 1.1)
Zojuist ben ik in mijn auto gestapt om naar huis te gaan. Nog helemaal ondersteboven van wat mij afgelopen uur allemaal is overkomen. Als in een roes stuurde ik mijn auto over de snelweg. Ruikend aan mijn handen, die op een of andere manier na iedere sessie ruiken na het parfum van Mrs. Denise. Niet dat ik te hard reed voor mijn doen, helemaal niet zelfs, maar wel met een ‘big smile’ op mijn gezicht. Wat moest deze dag nu nog kapot maken?

Rond 22.20 uur kwam ik thuis. Na iedere sessie die ik tot nu toe heb gevolgd, ben ik erg geïnspireerd. Zo ook nu weer. Ik was nog niet thuis of de computer stond al weer aan. Op zo een moment heb ik er gewoon behoefte aan om te schrijven. Om U opnieuw te bedanken, want woorden schieten vaak te kort. Binnen een mum van tijd had ik o.a. het volgende voor U op papier staan:

Als engelen bestaan,
heb ik er vanavond één gevonden.
Vernederd staarde U mij aan,
daar stond ik dan vastgebonden.

Hangend aan mijn benen,
is dit werkelijkheid of ben ik aan het dromen.
Moet ik mezelf van U bevredigen,
tot ik eindelijk mag klaarkomen.

Diezelfde avond, met alles nog vers in mijn geheugen kwam ik nog een keer lekker klaar. Dat was dus al de tweede keer vandaag! Nu een week later ben ik nog steeds erg onder de indruk. Voorgaande sessies waren al erg heftig, zeker de eerste. Maar het feit dat ik vernederd werd door U – in het bij zijn van drie andere dames – is wat deze sessie extra speciaal maakte. Dit is iets waar ik al jaren van droomde. Om vooral de heerlijke details niet te vergeten, besloot ik om deze ervaring op papier te zetten. Niet om dit te laten publiceren. Maar vooral als blijk van mijn waardering naar U toe.

Maandag 14 mei 2001, 19.55 uur: (Deel 1.2) Daar stond ik weer voor de deur van Domination Palace, met in mijn linkerhand een witte roos en in mijn rechterhand een draagtas met verassingen. De afgelopen sessies is mij duidelijk geworden dat Mrs. Denise verassingen zeer kan waarderen. Voor mij des te meer motivatie om zo origineel mogelijk te blijven. In dit geval had ik naast die roos, ook enkele zoetwaren meegenomen. Dat tezamen met een bijbehorend gedicht over een ‘aardse rollade bedekt door een dun laagje chocolade’. Zoals U ongetwijfeld gemerkt zult hebben, houd ik wel van een goedgevoel voor humor op zijn tijd. Minder nerveus dan voorgaande keren belde ik aan. Een vrouw die ik al vaker had gezien, opende de deur. Mrs. Denise noemde deze vrouw Gina. Tussen neus en lippen door heeft ze mij wel eens verteld dat zij ook een Meesteres is. Daar zou ik spoedig achter komen!

Na het gebruikelijke vriendelijke onderonsje aan de bar, waar ik naar tevredenheid mijn presentjes en opdrachten* overhandigde. Kon het spel beginnen. Een sessie die ik nooit meer zal vergeten.
(* Opdrachten; Ik heb geen flauw idee meer om wat voor opdrachten het ging haha)

Uiteraard eerst even douchen, om vervolgens naakt op mijn knieën te wachten op Mrs. Denise. Ondertussen had ze al een stuk van mijn verhaal gelezen. Aan haar reactie te horen, ze lachte enkele keren, viel het niet slecht in de smaak. Ten minste daar ging ik vanuit.
‘Sinds wanneer schrijf je moed met een t.’ Overrompeld door haar ‘aanval’ antwoorde ik ‘Sorry Meesteres daar heb ik overheen gelezen’ ‘Ik heb toch niet te maken met een domme slaaf hè?’ ‘Nee Meesteres’
’s Avonds, nadat ik thuis kwam, heb ik mijn verhaal minstens drie keer door gelezen, maar kon ik deze fout niet vinden. Later heb ik de fout uiteindelijk gevonden in ‘het voorwoord’. Deze stond oorspronkelijk opgeslagen in een ander bestand, maar dit ter zijde.

Even later kreeg ik pols- en enkelboeien om. Mrs. Denise bevestigde mijn armen aan de kettingen die aan het plafond hingen. Daarna begon ze met een Japanse bondage. Ik weet niet of het toeval was, maar voorafgaande aan deze sessie had ik nog vragen gesteld over deze vorm van bondage. Ik werd er positief door verrast, zeker voor herhaling vatbaar.
‘Iedere keer als ik onder jouw armen door ga til je ze op en tel je dat.’ ‘Ja Meesteres. 1 Meesteres…..2 Meesteres…. 3 Me…. ….’ zo ging dat door tot aan de 10. ‘Zo Sjakie, nu ben jij lekker als een rollade ingepakt!! Hoe vaak was dat?’ ’10 Meesteres’ ‘Goed onthoudt dat getal goed.’ Vervolgens pakte Mrs. Denise een touwtje en bond ze mijn ballen af. Persoonlijk vind ik dat het toppunt van genot. Het feit dat ik zo weerloos naakt vastgebonden moet staan, waarbij zij mij minachtend en streng aankijkt, maakt me bloedgeil. Op zo een moment ben ik even helemaal van de wereld en waan ik mij een echte slaaf. Overigens niets ten nadelen over de rest van de sessie uiteraard!!!

Daarna werd ertussen mijn benen een rode ijzeren ‘spreidstang’ bevestigd. Hierop volgend liet ze mij handboeien zien. Ik had een dergelijke bondage eerder op internet gezien. Die handboeien bevestigde ze achter mijn ballen. Een stuk touw bond ze strak tussen de hand ehh ballenboeien en spreidstang. Dat zorgde voor een heerlijk gevoel. Met een klein zweepje kwam ze op mij aflopen. Ik had dit zweepje eerder leren kennen en wist dat dit geen vriend van mij was. Ze sloeg me een stuk of wat keer op mijn tepels. Zeer snel achter elkaar. ‘AUH’ ‘Hoe vaak was dat?’ ‘Weet ik niet Meesteres dat ging te snel’ ‘Heb ik jouw opdracht gegeven de slagen te tellen dan?’ ‘Nee Meesteres’ ‘Hoe vaak moet ik dan nog zeggen dat als ik jouw geen opdrachten geef, je niets mag doen?’ Tot slot kreeg ik ook nog een soort ‘BH’ met pinnetjes om mijn borstkast heen gespannen. Een zogenoemde prijk BH, In het begin prikte dat behoorlijk.

Maandag 14 mei 2001 (Deel 1.3)
Even later maakte ze de ballenboeien los en moest ik met de spreidstang nog tussen mijn benen, naar het midden van de kamer lopen. Daar mocht ik de spreidstang losmaken. Mrs. Denise beval mij om mezelf heel klein te maken, daarbij sloeg ze mij met een soort zweep. Ik kon niet precies zien wat het was. ‘Zo Sjakie heb je nog onthouden wat ik net zei’ ‘Ja Meesteres, 10.’ ‘Goed onthoudt dat goed. BEGREPEN!!!’ ‘Ja Meesteres.’ Even later knalde de zweep tegen mij achterwerk aan. ‘Tel iedere slag slaaf’ ‘1 Meesteres…….2 Meesteres…..AUH 3 Meesteres….AUH..’ Zo ging dat door tot de 10. ‘De volgende keer dat je hier komt ben je tenminste 10 minuten voor aanvang aanwezig. BEGREPEN!! ‘Ja Meesteres’ ‘Ik vind dat slaven op mij moeten wachten!’

Nadat ik op mocht staan moest ik mijn armen op de rug houden. Deze werden door Mrs. Denise vakkundig geboeid en bevestigd aan een takel. Een paar tellen later stond ik met hangen en wurgen op mijn tenen. ‘Zo Sjakie, sta je lekker hahaha.’ Ik moest hierbij Mrs. Denise recht in haar gezicht aan kijken. Aangezien ik al eerder het lef had gehad om haar aan te kijken. ‘Kijk me aan Sjakie, je vindt mij toch zo mooi.’ ‘Ja Meesteres ik vind U wonderschoon.’ Gelukkig liet Mrs. Denise de takel daarna een klein beetje zakken, waardoor ik beter kon staan. Het was zonder meer een eer dat ik haar aan mocht kijken. Ook de kennismaking met haar prachtige dijen was niet verkeerd. Na deze vorm van bondage kreeg ik de volgende ‘kwelling’ voor mijn kiezen. Een voor mijn gevoel gigantische dildo1 werd er door Mrs. Denise ingeramd. Dat heb ik gevoeld! Om vervolgens met dildo in mijn kont in de kooi2 te worden gezet. Met mijn hoofd door een soort ‘schavot’ kreeg ik de opdracht om zowel mijn lul als de dildo ter hand te nemen. Aangezien ik niet erg makkelijk stond kon ik amper bij de dildo.
1 Het zal zo een beetje de kleinste dildo zijn geweest, die ze bij DP hebben.
2 Deze kooi staat nog steeds in de Rode kamer.

Mrs. Denise verliet voor even de rode kamer en beval mij om hiermee door te gaan. Na een minuut of zo ging de deur weer open. Mrs. Gina kwam de kamer binnen tezamen met Mrs. Denise. Ze begonnen mij meteen vernederend uit te lachen en met elkaar te praten.
‘Kijk me aan Slaaf’ Ik stond half op mijn tenen en ik keek schuin richting Mrs. Denise. ‘Zo pak nu met één hand je tepel vast en blijf door trekken aan je lul.’ Deze houding was gelukkig iets makkelijker. ‘Wat ben jij toch een vieze geile slaaf’ ‘Ja Meesteres’ ‘Wat ja?’ ‘Ik ben een vieze geile slaaf’ ‘HARDER’ ‘IK BEN EEN VIEZE GEILE SLAAF’ Dat moet ongetwijfeld door het hele huis te horen zijn geweest.
‘Waar denk je aan Sjakie?’ Alhoewel het door die ongemakkelijke houding moeilijk is om lekker te trekken, begon ik innerlijk langzaam erg opgewonden te raken. Ik sta hier gewoon naakt voor twee vrouwen, die mij uitlachen en vernederen met opmerkingen. Ik kon niets. In mijn dromen zijn er dan meestal nog meer vrouwen bij. Dat leek me altijd al erg geil. Maar dromen zijn geen werkelijkheid. Zou ik dit aandurven? Zou ik durven te vragen om nog meer toeschouwers? Ben ik hier al aan toe? Ik besloot in een opwelling mezelf in het diepe storten en het gewoon te vragen.
‘Of er nog één Meesteres bij kan komen?’
‘Zullen wij hem dat plezier doen?’ zei Mrs. Denise tegen Gina.
‘Je hebt geluk Sjakie, maar ik heb ook nog een verrassing voor jouw.’ deelde ze me streng mee. Even later haalde Mrs. Denise, Mrs. Cindy erbij. Nu waren er drie dames die mij stonden uit te lachen. Ik voelde ik mij er toch wel wat ongemakkelijk onder en schaamde mij een beetje. Ik durfde amper op te kijken, maar ik realiseerde mij dat dit net zo was als in mijn dromen. Ik probeerde er zo goed als ik kon van te genieten.

Nadat Mrs. Denise en Mrs. Gina de kamer even verlaten hadden, bleef ik alleen over met Mrs. Cindy. Stiekem keek ik haar aan. Nog steeds een beetje schuin kijkend. Voelde ik mij ook door deze jonge Meesteres compleet vernederd. ‘Wat gluur jij nou’ zei Mrs. Cindy plotseling streng. Verbaasd door haar felle reactie wist ik niets te zeggen. Even later stapte Mrs. Denise de kamer weer binnen en vroeg aan haar. ‘Heeft hij antwoord gegeven?’ Nog voordat Mrs. Cindy kon antwoorden, zei ik, dat ik dat nog niet had gedaan. ‘Nee dat heeft hij niet gedaan.’ Beantwoorde Mrs. Cindy de vraag. Daar kreeg ik dus terecht een paar klappen voor in mijn gezicht. Toen kwam ook nog Mrs. Jessica de kamer binnen gelopen. (Voor mij was / is zij een Meesteres?!) Op het moment dat ik haar zag, was ik helemaal verkocht.

Maandag 14 mei 2001 (Deel 1.4)
In de tussentijd had Mrs. Denise mij uit de kooi gelaten. Maar ik moest wel doorgaan met aan mijn pik trekken en met de dildo wiebelen. Daarbij had Mrs. Jessica enkele zeer vernederende opmerkingen. Van haar afkeurende mimiek werd ik alleen nog maar geiler
‘Moet je hem zien staan met zijn glad geschoren schaamhaar en okselhaar. Beet Jessica mij toe.
‘Zo slaaf’ ging Mrs. Denise verder ‘ga nu naar het midden van de kamer en ga op je rug liggen’
Met de dildo nog in mijn kont waggelde ik na het midden van de kamer. De rest van de dames keek mij nog steeds lachend en vernederend aan. ’Komt daar nog wat van schiet op’ ging ze streng verder. Daarop gaf ze mij haar verassing. Een gigantische dildo. ‘Hahahaha ik heb nu niet een alleen een neukslaaf maar ook een pijpslaaf.’ Alle dames lachte mij nu volmondig uit. De vernedering nam alleen nog maar toe, geweldig!

Op de rug liggend, met in mijn linkerhand een super dildo, de rechterhand mijn lul en in mijn anus een kleine dildo. ‘Moet je hem daar zien liggen!’ zei Mrs. Jessica ‘Ieder gaatje gevuld’. Alle dames lachte mij wederom uitbundig uit. Normaal gesproken zou je steeds kleiner moeten worden na zo een opmerking. Mijn lid werd echter steeds groter. Ik had mezelf helemaal overgegeven aan deze Dames en probeerde er zoveel mogelijk van te genieten. Hoe gek het ook klinkt, ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen door. ’Stop die dildo diep in jouw mond. Zuigen slaaf. Ik wil je tong zien.’

Inmiddels had Mrs. Denise de takel aan mijn voeten bevestigd. En begon ze mij op te takelen. Ik mocht de dildo uit mijn mond halen maar moest hem wel vast houden. Tijdens het op takelen maakte ik de fout door de dildo even naast mij neer te leggen. Ondertussen waren alle Meesteressen voor mij komen staan, zodat ze alles goed konden zien, en vooral commentaar konden geven. Natuurlijk bleven ze lachen en genieten van hun macht. ‘Wat heb ik gezegd? Houdt die dildo vast’ Gelijktijdig wilde zij haar voet op mijn gezicht zetten om mij te straffen. In een reflex maak ik een afwerend gebaar. ‘Wat doe jij met je hand? Ik dacht dat ze nog doelde op die dildo, ik had mijn eigen reflex niet eens gemerkt.

Aan mijn voeten hangend en steunend op mijn schouders moest ik mijzelf bevredigen. Ik kreeg het sein om naar een hoogte punt toe te mogen trekken. Wat ik me hier nog van herinner is dat Mrs. Jessica van mij uit gezien links stond met daarnaast Mrs. Denise. Als in een roes heb ik die laatste minuten beleefd. Opmerkingen van alle dames heb ik wel gehoord, maar het drong niet meer tot mij door. Even later voelde ik mijn slavenzaad al langzaam komen. ‘Mag ik klaarkomen Meesteres’ ‘Wat zullen we doen ehm…… Ja.’ Gelukkig was Mrs. Denise heel genadig voor mij. Van de blik in haar ogen smolt ik helemaal weg. Daarop kwam ik heerlijk klaar. ‘Och is hij klaar gekomen’ zei Mrs. Jessica denigrerend. De Dames bedankte, Mrs. Denise voor deze ‘geile’ onderbreking en verlieten de ruimte. Daar hing ik dan uitgeput, maar voldaan aan mijn voeten onderste boven in de rode kamer met de superdildo nog stevig in mijn hand.

Een paar minuten later zat ik op mijn knieën om Mrs. Denise uitbundig te bedanken. Daar had ik dan ook minimaal 4 hele goede redenen voor. Ik was nog steeds een beetje in de wolken van wat ik zojuist allemaal had mogen meemaken, want werkelijk waar als engelen bestaan, heb ik er vandaag vier mogen zien. Einde…

Voetnoot
Dit bovenstaande verhaal was oorspronkelijk geschreven om niet te publiceren! Begin deze eeuw werden er ook al ervaringen van ‘slaven’ op de site gepubliceerd. Het duurde niet lang of dit verhaal stond er ook tussen. Het spreekwoordelijke hek was hiermee van de dam.

Geestelijk geboeid!

Donderdag 31 mei 2001 (Deel 2.1)
6.15 uur, plotseling schoot ik wakker, de wekkerradio liep af. Shit!! Snel sloeg ik met mijn rechterhand op de sluimerknop……..6.24……..6.33……..6.42. Opstaan schreeuwde een stemmetje in mijn hoofd. Nog half verdoofd besefte ik dat het vandaag donderdag is. De dag waar ik al 17 dagen naar uit keek. Yes noch maar een goede 13 uur en dan…….

In het kader van mijn tepeltraining zette ik traditioneel twee wasknijpers op mijn tepels, begon me te scheren, douchen en deed mijn contactlenzen in. Het begin van ongetwijfeld een mooie dag. Kijkend naar beneden zag ik dat nog een gedeelte van mijn lichaam snakte naar deze dag. Ook hij is alweer wakker!! Met een glimlach op mijn gezicht reed ik naar mijn werk………….. 9.00 uur, tijd om richting Valkenswaard te gaan. Na een uitgebreide voorbereiding afgelopen weken reed ik aan. Ik controleerde nog eenmaal of ik alles bij me had, het zou mij toch niet gebeuren dat ik iets zou vergeten. Ik moest er niet aan denken. Mijn verslag ..Ja…gedicht, cadeau en envelop ja, goed. De klok scherp in de gaten houdend, met als ultieme richttijd 19.50 uur. 10 minuten voor aanvang moet ik voor de deur staan, dat is me duidelijk ingepeperd de laatste keer. Nu ben ik in mijn dagelijks leven zo wie zo een man van de tijd. Zeker met afspraken kom ik zelden te laat en vaak loop ik bijna op de minuut nauwkeurig naar binnen. Dus dit mag geen probleem zijn voor mij.

19.46 uur parkeerde ik de wagen tegenover Domination Palace, keek alles nog eens rustig na. Legde mijn zonnebril, samen met het frontje van mijn radio (dat was toen nog!) op in het handschoenvakje van mijn auto. Goed twee minuten later stond ik voor de deur. Mooi, zeker niet te laat. Even later maakte Mrs. Gina de deur open.
‘Goede avond mijn naam is slaaf Sjakie en ik kom voor Mrs. Denise’
‘Volg mij maar, we gaan meteen naar boven, onder is alles bezet. Wil je wat drinken?’
‘Spa rood alstublieft.’ Het is voor mij inmiddels een heel andere gewaarwording om hier binnen te komen, dan de eerste keer dat ik hier naar binnenliep. Dood nerveus trilde toen mijn hele lichaam. Waar ben ik toch aan begonnen? Misschien nu nog wel een beetje nerveus, maar dan anders. Ik had me in ieder geval erg verheugd op deze avond. Met name het aanbieden van mijn gedichten en rijmpjes vond ik erg leuk. Het is het enige moment dat ik een kans krijg om misschien Mrs. Denise in verlegenheid te kunnen brengen. Wat me overigens nog steeds niet is gelukt. Ten minste niet in mijn bijzijn. Maar alleen het idee dat ik Haar met dergelijke dingen een groot plezier kan doen, vergoed veel. Daar doe ik het uiteraard ook voor. Met de presentjes is dat iets makkelijker.

Maar voor vandaag had ik iets speciaals in gedachte, dat moest ook wel na de vorige sessie. Min of meer toevallig had ik voor mijn gevoel een perfect onderwerp ‘dromen’. Bij mijn eerste ode aan Haar ‘Natuur’ stelde ik voor om dit op te dragen in de sessie. Overrompeld door deze invalshoek heb ik daar toen vanaf gezien. Achteraf besefte ik wat voor een gemiste kans dat was. Vandaar dat ik dit met ‘dromen’ recht wil zetten. Zoals altijd had U gelijk. Vroeger dan verwacht stapte Mrs. Denise het kamertje binnen. Ik was verrast want ik verwachte Mrs. Gina met een drankje.
‘Goede avond Mrs. Denise heeft U een goede vakantie gehad?’ Even later liep ik al achter Mrs. Denise aan. Op de gang kwamen we Jessica tegen. Ik had moeite om een houding aan te nemen en wenste haar een goede avond. Ze keek verbaasd.
‘Je kent Sjakie toch nog wel?’ zei Mrs. Denise ‘Eh oh ja..’ antwoorde Jessica enigszins verrast. ‘Ik heb U nog een mailtje gestuurd’ melde ik iets te enthousiast. Beneden aangekomen in de rode kamer mocht ik beginnen met mezelf uit te kleden. Mrs. Denise overhandigde daarbij een paar pols en enkelboeien. Even later kroop ik achter Haar aan richting de trap…..

Snel douchen, afdrogen en de boeien om doen. De eerste twee handelingen waren geen probleem. Plotseling stapte Jessica de badkamer binnen, overrompeld door dit verrassende bezoek keek ik haar vragend aan en stamelde ik iets uit als ‘Goede avond’ ‘Hoe durf jij me aan te kijken’ Beet zij mij fel toe. ‘Eh…..’ ‘Dit meld je dadelijk aan Mrs. Denise BEGREPEN!!’ ‘Ja mevrouw..’ ‘Jessica is mijn naam.’ Enkelboeien omdoen ging goed, maar polsboeien!! Onhandig probeerde ik ze zo goed mogelijk vast te maken. Voordat ik er erg in had was Mrs. Denise er al. ‘Ben je nog niet klaar?’

Donderdag 31 mei 2001 (Deel 2.2 Geestelijk Geboeid!)
Trap afwaarts gebruikte Mrs. Denise mijn linkerhand als asbak en met mijn rechterhand had ik de eer om haar drankje te mogen dragen…. Ze dirigeerde mij naar de rode kamer. Binnen de kortste keren zat ik weer op de knieën voor Mrs. Denise. Voordat ik in de gaten had wat er ging gebeuren, had ze alweer de volgende hele mooie verrassing voor mij paraat. Mrs. Tara. Uiteraard durfde ik haar niet aan te kijken.
‘Nou Sjakie je had nog een verrassing voor mij?’
‘Dat klopt Meesteres, die heb ik in mijn tas liggen. Mag ik het pakken voor U?’
‘Ja, maar kruip waggelend met je kont BEGREPEN?’ ‘Ja Meesteres.’
‘En nu kruip je met je ‘batterij’ van voren naar mij toe.’ ‘Batterij???’ zei ik terwijl ik haar vragend aankeek. ‘Je kont dombo.’ Vervolgens droeg ik mijn gedicht voor. Naast haar zat Mrs. Tara. Daar had ik vooraf dus geen rekening mee gehouden. Niet dat ik dat erg vond overigens. En alhoewel beide dames mij strak aankeken en er geen lachje van af kon, kreeg ik Mrs. Denise toch heel even aan het lachen bij de passage ik citeer: Als een droom werkelijk wordt, dus niet alleen nat.

Uiteraard las ik rustig verder, maar van dat kleine lachje heb ik ontzettend genoten. Voor mij een teken dat zij het mooi vond. Daar doe ik dit dan ook voor. Na de overhandiging van mijn gedicht met lijstje mocht ik van Mrs. Denise haar laarzen uitbundig kussen.
‘Sjakie, ken jij de Meesteres langs mij al?’
‘Ja Meesteres, ik heb haar op internet gezien.’
‘Hoe heet zij dan?’ ‘Mrs. Tara, Meesteres.’ Natuurlijk wist Mrs. Denise dat ik Mrs. Tara kende van gezicht, dat had ik al geschreven in mijn verhaal ‘Wedergeboorte’.
‘Kruip naar het midden van de mat en maak je zo klein mogelijk met je gezicht op de grond. Met je handen open jij je bilnaad. Heb jij je kont niet geschoren?’
‘Eh vergeten Meesteres’ ‘Alle slaven hebben altijd van die zwakke smoesjes, de volgende keer is je kont geschoren. BEGREPEN!! Maakt me niet uit hoe je dat doet.’

‘Opstaan Sjakie.’ Geïntimideerd door haar scherpe opmerkingen en haar harde klappen stond ik er verloren bij. ‘Maak die pik van jouw hard’ Hoe geil ik ook was, mijn mannelijkheid kwam niet overeind. Al had ik een maand geen zaadlozing gehad, dan was er waarschijnlijk nog geen leven geweest in mijn pik. Vanaf het eerste moment dat ik Mrs. Denise heb leren kennen, is de infiltratie van mijn geest begonnen. Ik was en ben te zwak om mij hier tegen te verzetten. Mrs. Denise zag mij worstelen met mij zelf en genoot daarvan. Ook Mrs. Tara stak haar genot daarbij niet onder stoelen en banken en lachte mij volmondig uit. Haar aanstekelijke lach, deed ook Mrs. Denise lachen. Ik was volledig in de macht van deze twee wonderschone Dames. Het duurde even voordat er weer leven in mijn pikkie was. De heerlijke diepvernederende opmerkingen en blikken hielpen daarbij.

‘Zo Sjakie heb jij jouw tepels nog getraind?’
‘Ja Meesteres, dagelijks tussen de 30 en 60 minuten gemiddeld.’ Hierna kneep Mrs. Denise me zeer venijnig in mij tepels. ‘AUH!!’ schreeuwde ik het uit ‘Zo te zien heb je ze nog niet goed genoeg getraind.’ Beet ze me toe. Daarna zette ze me tepelklemmetjes op mijn tepels, waaraan ze gewichtjes hing. Gevolgd door een masker over mijn gezicht. Eerlijk gezegd had ik dit al een keer eerder verwacht. Niet dat ik daar nou op zat te wachten. Die maskers heb ik overigens nooit begrepen Ik heb ze uiteraard wel vaker gezien, maar ik was wel blij dat ik ze in principe niet op hoefde, aangezien bij vernedering ook een vernederd gezicht hoort. Dat vind ik overigens ook over het naakt zijn. Ik kan me van onze kennismaking nog herinneren dat ik aan het einde tegen U zei, dat ik graag uit de kleren wilde gaan, omdat dat voor mij de optimale vernedering is. Dat komt overigens volledig overeen met mijn fantasie, waarin ik mij ook altijd moet uitkleden. Net zo vanzelfsprekend dat de Meesteres niet uit Haar kleren gaat.

Donderdag 31 mei 2001 (Deel 2.3 Geestelijk Geboeid!)
‘Wat denk jij Sjakie?’ ‘Niets Meesteres’ ‘Ja dat is het probleem met slaven, ze kunnen niet denken!!’ Vervolgens kreeg ik een blinddoek voor. Aangezien ik toch wel wat teleurgesteld was over mijn slappe lid, kon ik niet optimaal genieten van het moment dat mijn ballen werden afgebonden. Er spoot wel een stroom adrenaline door mijn lichaam heen op dat moment. Zonder dat ik het in de gaten had, stond het schavot voor mij. Hoe zij dat zware apparaat zo geruisloos voor mij heeft weten te zetten, was voor mij een raadsel. Het was wel een aangename verrassing. Mijn hoofd en armen werden op de juiste plaats gedirigeerd en het schavot werd behoedzaam gesloten.

In eerste instantie kreeg ik even moeilijk lucht, ik raakte bijna in paniek. Snel werd het echter beter. Het machteloze gevoel daarbij en de wetenschap dat ik ook nog bekeken werd door Mrs. Tara, maakte me ontzettend geil. Mrs. Denise rolde een scherp voorwerp over mijn lichaam. Dat was vooral aan het begin plaatselijk erg pijnlijk. Na een paar rollen werd het iets dragelijker. Ik voelde mijn penis stijf worden. Net als van vorige vrijheidsberovingen die ik heb mogen meemaken, raakte ik ook van het schavot erg opgewonden. ‘Sjakie, er is nog iemand binnengekomen. Weet jij wie?’ ‘Nee Meesteres, dat kan ik niet zien.’ Ik had wel een vermoeden en dat werd snel bevestigd. ‘Mrs. Gina, Sjakie.’ Niet veel later werd ik bevrijd uit het schavot en moest ik weer op mijn knieën gaan zitten. Inmiddels was ook Jessica de kamer binnengelopen. De ja vu!

De optimale vorm van vernedering, naakt in bijzijn van vier vrouwen overgeleverd zijn aan hun genade. Ik kreeg de eer om de voeten van Mrs. Gina te mogen masseren. ‘Hoe doet hij het?’ vroeg Mrs. Denise. ‘Goed’ antwoorde Mrs. Gina. Dat was een opluchting. Terwijl ik dacht: ‘ik heb alles gehad’, bleek niets minder waar.
‘Kruip naar Jessica toe, met je kont voorop en lik tussen haar tenen. Hij vindt jouw wel leuk Jessica.’ ‘Hij keek mij straks ook al aan’ antwoorde zij denigrerend ‘Heeft hij dat al gezegd?’
‘Ja….. LIKKEN met je tong, ik wil jouw tong zien Sjakie DOORGAAN!!.’
Tja wat heb ik met Jessica, de eerste keer dat ik de eer had om haar te mogen zien, viel ze mij vooral op door haar scherpe en vernederende opmerkingen. Enkele van die opmerkingen zijn blijven hangen en hebben indruk op mij gemaakt.
‘Trek haar schoenen uit en lik de tenen 1 voor 1 af. BEGREPEN SJAKIE!!’
‘Ik hoop dat ik zweet voeten heb.’ Vulde Jessica mijn Meesteres aan.

Daar zat ik dan op mijn knieën voor een vrouw met haar tenen in mijn mond. Een vrouw die ik wel bewonder. Uiteraard bemin en aanbid ik maar een vrouw, Mrs. Denise. ‘Ga op het midden van de mat liggen en trek aan je pik.’ Mrs. Denise ging op mijn borstkast zitten, Mrs. Gina en Mrs. Tara beide op een van mijn benen en Jessica stond half gebogen uitdagend boven mij. Wat een fantastisch ervaring. ‘Trek aan je pik.’ Ging Mrs. Denise verder. ‘Hij bakt er weer niet veel van hè. Maar twee vingers.’ Kleineerde Mrs. Tara mij. ‘HAHAHAHAHAHAHAHAHA’ klonk het luidkeels door de rode kamer. Hoe ik ook mijn best deed, ik kreeg mijn pik niet echt stijf, letterlijk onder druk van deze fantastische Dames. ‘Ik zou hem mijn ‘pussy’ moeten laten likken. Zei Jessica geil. Daarop keek Ik recht in haar gezicht. Ik verwachtte dat ze op mijn gezicht zou gaan zitten.
‘Op staan slaaf’ commandeerde mijn Meesteres.

Mijn inmiddels bezwete lichaam plakte mede door het gewicht van de dames, vast aan de grond. Met een smak kwam ik overeind, dit uiteraard tot groot genoegen van de aanwezige dames. ‘Loop richting de kooi en draai je om, pak met je ene hand je lul vast en de andere hand je tepel. Trekken!!’ Aangezien deze houding voor mij veel makkelijker was, kon ik veel meer genieten van de vernederende blikken van alle aanwezige Dames. Vrij snel kwam ik op het punt van klaarkomen. ‘Meesteres mag ik klaarkomen’ ‘Wat zeg je nou?’ Reageerde Jessica oprecht verbaasd.
‘Nee, door trekken’ antwoordde Mrs. Denise.
In een langzaam tempo ging ik door, aangezien ik op het punt stond om te komen. ‘Draai je nog een keer om en wiebel met je kont. Zo nu heb je 1 minuut om klaar te komen’ Dat was gelukkig geen enkele probleem. Even later verlieten de dames de kamer en stond ik met mijn neus richting de kooi. Voldaan dacht ik terug aan de afgelopen uur, die werkelijk voorbij was gevlogen. Ik vroeg me oprecht af hoe Mrs. Denise mijn geest zo wist te boeien.
Einde…

Voetnoot
Een paar weetjes, toen ik in juli 2016 terug kwam bij DP, wist ik mij nog te herinneren dat ik op de seconde nauwkeurig aanwezig diende te zijn. Dat spel is in principe op die mei dag in 2001 begonnen. In volgende sessies zou dat worden ‘geperfectioneerd’. Alleen toen moest ik mij dus exact 10 minuten voor de sessie melden.

Wie is wie?
Mrs. Gina: dit was de Dame die de deur opende tijdens mijn eerste bezoek. Zij zou later nog als Meesteres actief zijn in België. In oude Massads staat ze ongetwijfeld nog wel in.
Mrs. Tara: Ook zij stond in de Massad. Haar ben ik jaren later nog diverse keren tegen gekomen in Passion en de Showboat. Een erg leuke jonge Dame destijds.
Slavin Jessica: Haar kun je ongetwijfeld ook in oude Massads terug vinden.
Mrs. Cindy: wat ik mij herinner, is zij maar een blauwe maandag bij DP geweest. Een mooie jonge blonde Dame.

Top