Ballbusting en trampling met meesteres Zascha

Ik was heel lang geleden, toen een ander nog met de scepter zwaaide, vaste gast bij Domination Palace. Ik had zelfs een foto sessie gemaakt die lange tijd op de website stond. Echter door verhuizing naar elders in NL ben ik er jaren niet meer op bezoek geweest. Ondertussen was het komen en gaan van nieuwe meesteressen en heeft meesteres Denise de scepter overgenomen. Ik kende haar overigens nog wel van vroeger.
Ik wist dat ik weer eens in de buurt was en las op de website over meesteres Zascha die een serieuze vechtsport beoefend had. Als hardcore ballbusting fan (graag volle kracht) was mijn interesse meteen gewekt, mede ook door de mooie fotos van haar. Doordat ik geen tijd kon vastleggen was ik er op de bonnefooi langsgegaan. Toevallig deed Zascha open, voor mij een blonde engelverschijning en nog mooier dan op de fotos. Tijdens de kennismaking vertelde ik haar over mijn interesse in harde ballbusting en trampling met naaldhakken, en ze was er meteen voor in. Als eerste kennismaking hadden we een half uurtje afgesproken. Na een douche togen we naar de zolderkamer.
Als opwarming legde ik mijn ballen op een tafel en Zascha ging er op mijn verzoek met haar sportschoenen volle gewicht op staan. Ja, volle gewicht, ik ben hardcore en weet dat niet heel veel slaafjes dit kunnen hebben. Doet overigens wel heel veel pijn en kun je ook niet lange tijd volhouden. Vervolgens kwam het hoogtepunt. Full force ballbusting. Zascha begon echter ter kennismaking langzaam en voerde de kracht steeds verder op. Ondertussen kwamen Fay en Manja ook nog even op bezoek en gaven daarbij meteen enkele ferme trappen erbij, zonder opwarming dus, met als resultaat een kronkelende slaaf op de grond. Zascha kondigde vervolgens aan dat er een full force trap aan zou komen. Ik begon bij de gedachte al peentjes te zweten, maar afspraak was afspraak. De trap was inderdaad aanzienlijk en wederom ging ik naar de bodem. Achteraf vertelde Zascha me dat de trap voor haar maar 85% was, maar hij was echt al behoorlijk.
Daarna hebben we nog even met de naaldhakken vol getrampeld en ook daarbij wilden Fay en Manja wel even kort meedoen, dus alle drie tegelijk met naaldhakken totdat ik genade moest bekennen. Na de sessie nog even nagepraat met Zascha en daarna tevreden naar huis. Zascha is een zeer ervaren meesteres en ondanks dat ze streng kan zijn, is ze een hele warme jonge dame waarmee een goed gesprek gevoerd kan worden.
Haar 85% volle trap smaakte echter naar meer. Ik wilde de 100% wel eens voelen. Dus per uitzondering meteen voor de week erna weer een afspraak gemaakt met Zascha, ondanks de lange rit, en dit keer voor een uur. Deze keer een kamer op de begane grond gekregen. Wederom werd begonnen met het trampelen van de ballen op de tafel. Volle gewicht was slechts kort mogelijk, daarna werd het toch een beetje te pijnlijk. Wellicht waren de ballen nog wat gevoelig van de week ervoor. Daarna was het weer tijd voor de ballbusting. Zascha had echter een verrassing in petto, nl ze wilde de harde trap graag op video vastleggen. Had ik er geen bezwaar tegen. Na enkele opwarmende trappen kwamen Denise en Nina binnen om eea op video te zetten. Ook van hen nog een paar trappen cadeau gekregen wederom met een kronkelende slaaf op de grond als resultaat. Daarna werd de video gestart en was het tijd voor de mega trap. De trap was inderdaad mega, wederom voor mij eindigend op de grond en de trap was bovendien mooi vastgelegd zag ik achteraf. Ik had na deze trap even genoeg van ballbusting, de ballen waren keihard en erg gevoelig geworden.
Als laatste onderdeel heeft Zascha me weer met naar naaldhakken getrampeld. Ik ben hardcore en gewoon trampelen is voor mij te gemakkelijk. Op mijn verzoek liet ik Zascha vaak volle gewicht in mijn tepels boren met haar naaldhakken wat ze graag deed. Doet gigantisch veel pijn maar dat is waar ik voor ga. Als afsluiting heeft Zascha nog haar goddelijke sap via een trechter in mij geloosd. Ze moest heel nodig zei ze, en het was inderdaad veel, maar met mijn ervaring gemakkelijk te verwerken.
Dus wederom een memorabele sessie gehad met Zascha en ik zal zeker nog een keer langskomen, ondanks de lange afstand rijden, maar ze is meer dan de moeite waard. Geldt ongetwijfeld ook voor de andere meesteressen die ik tijdens de sessies kort ontmoet heb.
Groetjes, Dutchguy

Top