Betoverd door switch Lilly

Het was al weer ruim 4 maanden geleden dat ik voor het laatst bij DP was geweest en wat was ik er weer aan toe.
Na een paar weken kijken op de site en zoeken naar mogelijke datums op een zondagochtend gebeld en sessie geboekt met Lilly.
Dit bleek op het einde van die middag precies te zijn wat ik nodig had.

Bij het doornemen van mijn inmiddels tweede kaartje (in de afgelopen jaren zijn er zoveel grenzen verlegd of verdwenen dat we eind vorig jaar maar opnieuw zijn begonnen) had ik het geluk dat er twee van haar favorieten tussen zaten, kaarsvet en CBT.
Dit heeft Lilly zo fantastisch gecombineerd met facesitting, maar ook de golden shower een het stukje “verassing” ze zijn allemaal aan bod gekomen.

Ik lag op een bankje met mijn benen een stukje omhoog getakeld vast in een spreidstang. Lilly ging gekleed in een super sexy pakje heerlijk op mijn gezicht zitten.
Zo kon ze mijn pik en ballen heerlijk overgieten met kaarsvet. Dit vind ik persoonlijk echt een heerlijk gevoel, Lilly vond dit duidelijk ook heel leuk om te doen en na een tijdje moet er vast een dikke laag kaarsvet op hebben gezeten (ik was geblinddoekt dus kon het resultaat helaas niet zien)
Maar toen moest het kaarsvet er natuurlijk ook weer af, hier had ik eigenlijk iets minder goed over nagedacht. In dezelfde positie maar nu met een zweepje ging Lilly het kaarsvet er weer af slaan. Dit was een stuk pijnlijker dan het aanbrengen. Kreunend van de pijn en happend naar adem lag ik onder haar. Ik moest echt diep gaan maar wilde geen genade zeggen. Na een tijdje stopte ze en vroeg hoe het ging. Het begint eigenlijk net lekker te worden was mijn antwoord. Ik schrok een beetje van mezelf maar het was ook echt zo.
Lilly ging graag nog even door, ik probeerde minder te kreunen en mezelf meer over te geven aan de pijn.
En dan het idee hoe geweldig dit eruit heeft moeten zien heeft me er zeker ook doorheen geholpen.

Toen het meeste kaarsvet weg was wilde Lilly wel eens iets anderd gaan doen. Ik had geen idee wat maar bij de eerste tik wist ik het, bastinado mijn voeten lagen (hingen) hier natuurlijk nog perfect voor. Lilly ging precies ver genoeg eest een paar keer zacht en daarna een paar keer hard. Het was lekker dat de pijn nu op een andere plek zat maar pijn deed het zeker.

Toen zei Lilly dat ze het warm gekregen had en even iets uit ging doen. Even later mocht mijn blinddoek af, pas op voor het licht zei ze nog. Eenmaal aan het licht gewend stond Lilly helemaal helemaal naakt voor me, dit had ik nog nooit meegemaakt tijdens een sessie.
Met een glimlach liet ze me een trechter zien. Voor de sessie begon had ze nog gevraagd hoe ik de golden shower voor me zag. Iets met een trechter in mijn mond was mijn antwoord. Ze twijfelde nog of we naar de douche moesten gaan maar ik zei dat ik niet zou morsen en dat heb ik ook niet gedaan. Vraag me niet waarom maar golden shower is voor mij echt de ultieme vernedering. Op het moment dat ik dit schrijf kan ik al bijna niet meer beseffen dat dit echt gebeurd is. Het lijkt wel een soort van droom ofzo. Maar dat is dan ook waarom ik zo graag naar DP kom. Daar worden je dromen waargemaakt.

Toen vond Lilly dat ik wel genoeg verwent was en dat ik wel eens wat voor haar moest doen. Ze gaf me een speeltje en zei laat me maar klaar komen. Ik was even sprakeloos. Het is niet zo moeilijk ik help je wel zei ze nog. Wat onwennig begon ik hieraan maar met wat hulp van Lilly ging het eigenlijk heel goed.
Toen mocht ik mezelf laten klaarkomen, met de nagels van Lilly in mijn nek was dit een fantastische afsluiting.

Lilly wat was ik hier aan toe en mijn verwachtingen waren hoog, maar wat hebben we er een geweldige sessie van gemaakt! Je was, nee je bent geweldig. De komende tijd zal ik nog vaak aan je denken..

Aan mijn jongensboek dat DP heet is weer een geweldig hoofdstuk toegevoegd!

Slaaf N

Top