Bi-slavendag 23 februari

Eindelijk was het weer zover: Domination Palace had weer een bi-slavendag op het programma staan en dan is dit sletje graag van de partij. ik geniet enorm van het samenspel van Meesteressen en bi-mannen en heb gisteren een FANTASTISCHE middag beleefd onder de vleugels van de prachtige Mrs. Rose. Veel mannen, 8 geweldige Meesteressen en een goede geile sfeer; wat wil een sletje nog meer?
De actie begon voor mij al vroeg, al voor het douchen mocht ik Mrs. Denise assisteren met het pijpen van een slaaf; dat beloofde al veel goeds…
Na het douchen werd ik opgehaald door Mrs. Rose, ik zat op mijn knietjes klaar in m’n hoerige lingerie met een roos tussen mijn tanden voor Haar. Deze geste werd zeer op prijs gesteld en ik had de eerste bonuspunten binnen…?

Het eerste slaafje stond al vastgeketend in de rode kamer en mijn pijpmondje werd direkt aan het werk gezet (wat smaakt rubber toch vies) en nadat de slaaf Mrs. Rose plechtig had beloofd om nog een keer klaar te komen, mocht ik hem klaarpijpen wat ik maar al te graag deed. Om Mrs. Rose extra te laten genieten kwam hij niet in m’n mond, maar over mij heen klaar kwam zodat ze goed kon zien hoe Haar sletje ondergespoten werd, en daarna werden de rollen omgedraaid en mocht hij mij pijpen terwijl ik vastgeketend was.
Na enige tijd mocht hij stoppen en moest hij de andere 3 slaven in de rode kamer opgeilen met de handvibrator, maar klaarkomen was verboden!! mij mocht hij niet stimuleren; ik was immers al genoeg verwend door zijn zaad over mij heen.

Mrs. Rose liet ons alleen en af en toe kwamen andere Meesteressen een kijkje nemen om te zien wat er in de rode kamer gebeurde. Door het hele pand heen werd druk gespeeld en vanuit de kelder waren af en toe huiveringwekkende kreten te horen van slaven die wat meer te verduren kregen dan een tik op de billen…
Mrs. Rose kwam weer terug en samen met Mrs. Mara werden de slaven aan het pijpen gezet m.b.v. standje 69, ook verdween her en der een buttplug in een slavenkontje. Dit diende als warming-up voor de voorbinddildo van Mrs. Rose die ze met veel plezier in menig slavenkontje liet verdwijnen. Toen ik aan de beurt was (“zo sletje, tijd om je te gaan verkrachten”) vroeg ik haar om de grote rood/zwarte dildo, m’n slettegaatje kan wel wat hebben (oefening baart kunst).
“Wat ben je toch een lekker sletje”, zei Ze met twinkelende ogen en na de dildo voorgedaan te hebben werd ik met dichtgetapte mond en handen en voeten vastgetaped in de sling door Haar genomen. m’n gaatje was nog niet opgerekt dus toen hij erin geramd werd was dat even pijnlijk, maar de pijn maakte al snel plaats voor een heerlijk sletterig genot. Aan de blik van Mrs. Rose te zien genoot Ze er echt van om deze slet flink te misbruiken en ik werd goed lang & hard door Haar geneukt. Toen Zij uitgeneukt was, werd Haar plek overgenomen door een slaaf dus kreeg ik als toetje ook nog een echte pik van vlees en bloed in m’n kontje; super!
Ook ik mocht mijn neukkwaliteiten laten zien op een slaaf die nog nooit eerder geneukt was; een echte ontmaagding dus. Dit was het derde kontje waar ik als allereerste naar binnen mocht, toch altijd weer een trots gevoel.

Intussen was Mrs. Denise ook gearriveerd in de rode kamer en deze slet moest weer in de sling en ondersteboven 2 slavenpikken tegelijk pijpen; da’s makkelijker gezegd dan gedaan maar aan de genotskreunen te horen leverde dit sletje goed werk af. ik was wel een beetje draaierig toen ik van Haar mocht stoppen voor het volgende slavenmisbruik….
De 4 aanwezige slaven werden door Mrs. Denise en Mrs. Mara in een soort groephug aan elkaar vastgebonden waarna de kontjes gespankt werden en wij zo een slavenkoor moesten vormen van pijnkreten. ik mag hopen dat het Slavenkoor uit de opera Nabucco wat beter klinkt dan ons gejammer, maar het klonk voor de Meesteressen in ieder geval als muziek in Hun oren.
Helaas begon de tijd voor mij te dringen, aangezien ik eerder weg moest dan me lief was, maar gelukkig mocht ik van Mrs. Rose nog een slaaf klaarpijpen die in de sling lag en na een flinke lading zaad zat ik er weer lekker onder.
Toen mocht ik van Mrs. Rose ook klaarkomen en moest als evenwichtskunstenaar op het bankje 2 sletjes onderspuiten. Gezien het wankele bankje ging dat niet helemaal vlekkeloos ? maar desalniettemin was Mrs. Rose aan het eind van de dag zeer tevreden over Haar sletje.
Hierbij wil ik alle Meesteressen (en Mrs. Rose in het bijzonder) en schoonmaaksletje Andrea heel erg bedanken voor de geweldige speelmiddag. ik hoop nog veel van dit soort bi-dagen te mogen meemaken bij Domination Palace en hoop dat de volgende keer sletje Jennifer ook weer aanwezig is; heb haar gisteren wel gemist.
stroopwafelsletje guy

Dat was mijn verslag van gistermiddag, hopelijk niet te lang. Tijdens het schrijven heeft zich weer enige opwinding van mij Meester(es) gemaakt bij het terugkijken op deze geweldige dag.

U en alle Meesteressen het allerbeste en ik hoop U allen snel weer te mogen zien in DP.
Uw stroopwafelsletje guy

Top