Carte blanche

Ik ben al een paar dagen behoorlijk nerveus voor deze sessie met de prachtige Meesteres Rose, ik ga haar van namelijk Carte Blanche geven, met andere woorden ik mag en wil vandaag niets bepalen en Meesteres Rose mag over mijn grenzen heengaan, vandaag heb ik niets aan de woorden “genade” en “stop”, Meesteres Rose mag de grenzen bepalen.
Nadat ik had aangebeld, werd ik binnengelaten door een man en mocht in de ontvangstruimte op Meesteres Rose wachten. Na een tijdje gewacht te hebben moest ik mij gaan douchen en in de kelder op Meesteres Rose wachten. Op een gegeven moment kwam dan eindelijk mijn beeldschone Meesteres Rose. Nadat Meesteres Rose mijn brief had gelezen verscheen er een heel grote glimlach op haar gezicht. Ik kan wel raden waarom deze glimlach was en ik vroeg me dan ook af of ik er geen spijt van zou krijgen door haar carte blanche te geven vandaag.
Als eerste zou ze me een tijdje gaan opsluiten. Ik moest mijn sokken en ondergoed voor haar gereed leggen. Ik werd in de hal vastgezet en mijn lichaam werd als waslijn gebruikt. Mijn sokken werden met klemmen op mijn nederige tepels vastgemaakt en mijn onderbroek werd vastgemaakt op mijn miezerig slavenpikje. In de hal heb ik een hele tijd gestaan en er kwamen diverse gasten en Meesteressen langs die mij dan ook steeds weer een beetje pijnigden en vernederde.
Nadat Meesteres Rose mij had losgemaakt moest ik in de kelder op mijn knieën gaan zitten en kreeg ik van haar een glaasje drinken, geen gewoon glaasje drinken, nee een glaasje van haar overheerlijke goddelijke champagne. Vervolgens moest ik mijn slavenkutje voor haar aanbieden en daar spoot ze ook met een spuit diverse malen haar goddelijke champagne in. Daarna mocht ik in de douche gaan liggen en goot ze de rest van haar goddelijke champagne over heen. Nadat ik mij weer gedoucht had moest ik weer wachten op Meesteres Rose.
Meesteres Rose vond het tijd worden om wat te eten en ging mij als haar tafel gebruiken. Ik werd op de bondagetafel volledig ingewikkeld met folie en vervolgens ging zij de tafel dekken. Aangezien zij sushi ging eten werden mijn tepels vastgezet met stokjes, deze deden behoorlijk zeer. Meesteres Do kwam ook nog even helpen. Op een gegeven moment kreeg ik toch een behoorlijke harde klap in mijn gezicht van Meesteres Do, het was als een lichtflits zo hard. Nadat Meesteres Rose klaar was met de tafel dekken en begon met eten kreeg ik een bakje met saus in mijn mond zodat ik wel heel stil moest blijven liggen, anders morste ik de saus. Nadat Meesteres Rose klaar was met eten liet ze mij nog een tijdje rustig liggen.
Nadat Meesteres Rose de tafel had afgeruimd, kwam ze aan met allerlei kliekjes. Meesteres Rose zou van mij wel een kliekjes kok gaan maken. Ik kreeg een koksmuts op en een luier aan. In de luier werden alle kliekjes gedaan, een geplette tomaat, chocolade mouse, curry en om het geheel een knappertje te geven werden er nog smarties bijgedaan. Vervolgens moest ik me vasthouden aan de tafel en voorover buigen en werd mijn slettenkontje bewerkt met een grote houten spade en met een hele grote houten pollepel, zodat de kliekjes zich goed aan mijn slavenkont konden hechten. Aangezien Meesteres Rose op een gegeven moment zo hard ging slaan, hield ik het niet meer uit van de pijn. Maar ik had haar vandaag carte blanche gegeven, dus ik moest die pijn maar ondergaan en heb maar geen genade of stop geroepen. Ik heb het zeker geweten de dagen erna, ik voelde de pijn nog lang in mijn kont. Nadat zij gestopt was met mij te pijnigen werd ik wederom in hal als kliekjes kok vastgezet.
Nadat Meesteres Rose mij heeft losgemaakt, mocht ik mij gaan douchen en aankleden. Daarna hebben wij nog gezellig in de ontvangstruimte de sessie doorgesproken. Vervolgens heb ik nog met Meesteres Rose en Meesteres Nina het over andere gewone dingen gepraat.
Meesteres Rose en alle andere Dames van Domination Palace van harte bedankt dat ik steeds weer zo fijn en hartelijk bij Domination Palace word ontvangen. Meesteres Rose ik vraag me steeds af waar U altijd de fantasie vandaan haalt om weer iets ludieks te verzinnen. Meesteres Rose U bent een hele fijne Meesteres voor mij. Ik merk gewoon als ik bij U ben geweest dat ik er weer enkele weken heel vrolijk van ben en weer tegen de drukte van het dagelijks leven kan.
Liefst,
slaaf jos van Meesteres Rose

Top