Complete Machteloosheid … een FLASHBACK

De herinnering aan de laatste SM-sessie met Meesteres Denise is nog springlevend. Sterker nog, in gedachten is die sessie diverse malen herbeleefd. Hoewel dat bezoek aan DP alweer maanden geleden is, ken ik nog elk detail van deze sessie. Het was een stevige SM-sessie met daarin mijn onderwerping aan Mrs. Denise die me o zo vakkundig en vastberaden gedomineerd, bestraft en vernederd heeft. Menig flashback over machteloosheid tijdens die sessie zijn in gedachten voorbijgevlogen. Hieronder volgt een beschrijving van wat er voorafgaand aan, tijdens en na deze SM-sessie door mijn hoofd is gegaan.

Complete machteloosheid is iets dat mij vooral voorafgaand aan en bij aanvang van elke SM-sessie gigantisch opwind. Machteloosheid creëert een sterk gevoel van afhankelijkheid, aanhankelijkheid en oprechte waardering voor Meesteres Denise. Daarnaast benadrukt het niet alleen mijn onderdanigheid en ondergeschiktheid aan Haar maar ook de oppermachtigheid van Haar. Het gevoel dat ik niet in staat ben om zelf keuzes te maken tijdens een SM-sessie is absoluut fantastisch in aanloop naar de beoogde sessie. Datzelfde geldt voor de toezegging van Meesteres Denise dat ontsnappen onmogelijk is en dat het is uitgesloten dat Zij aan mijn smeekbedes tegemoet zal komen om de beoogde sessie voortijdig te beëindigen. Vóór de sessie raak ik meer en meer opgewonden bij de gedachte dat Mrs. Denise mij zwaar bestraft en vernederd als ik Haar niet gehoorzaam. Juist omdat ik niet exact weet wat me dan allemaal te wachten staat maakt het zo mogelijk nog spannender. Om daarbovenop met Mrs. Denise voor aanvang van de sessie af te spreken dat Zij volledig carte blanche heeft tijdens de sessie is veel te optimistisch van me, of is hier sprake van slaafse naïviteit? Ik weet immers donders goed uit eigen ervaring dat Zij tijdens de sessie, zeker i.c.m. complete machteloosheid, in staat is om al snel alle slaafse opwinding en geilheid uit me te halen. En dan? Tja, wat dan? Dan wil ik eigenlijk bij voorkeur DP z.s.m. verlaten! Echter, door deze vergaande afspraak juist wel te maken resulteert dan in een SM-sessie wat beslist geen ‘spel’ is. Integendeel, alles wat dan gebeurt is echt en pure realiteit wat er zich tussen Mrs. Denise en ondergetekende afspeelt. Oftewel, Mrs. Denise domineert, bestraft, vernedert of beloont me en ik als slaaf heb geen enkele invloed op Haar handelen, geen enkele keuzevrijheid en kan niet anders dan alles wat Zij bepaalt te ondergaan. En dat is nou precies waarom ik zo graag bij Mrs. Denise kom omdat Zij uitstekend in staat is om uitvoering te geven aan deze diepgewortelde SM-verlangens.

Zo ook tijdens de laatste sessie. Na een kort gesprek en een snelle douche heeft Mrs. Denise mij voorzien van stevige handboeien. Nadat ik met mijn handen op de rug voor Haar sta, bevestigt Ze een dikke ijzeren ketting tussen beide handboeien. Vervolgens ben ik naar de 1e verdieping gedirigeerd en toen de opdracht gekregen om mezelf in de rode bondagezak te hijsen. Kort daarop lig ik in de bondagezak van stevig leer die meteen vakkundig door Haar is dicht geritst en vastgegespt. Vervolgens heeft Zij die bondagezak met mij daarin vastgeketend aan de bondagebank onder een spiegel aan het plafond. Daarna heeft Ze een rits geopend om mijn penis en ballen uit de bondagezak te halen en daarna weer dicht geritst zodat mijn hele zaakje aan de buitenkant van de bondagezak voor het grijpen waren. Ook zijn mijn tepels blootgelegd voor gemakkelijke toegang van Mrs. Denise. Tot slot is een zwaar leren masker over mijn hoofd getrokken en met veters stevig vastgesnoerd. En daarmee heeft Mrs. Denise mij beroofd van mijn vrijheid met deze vorm van bondage met als resultaat: volledige machteloosheid! Het is en was echt waanzinnig geil dat Mrs. Denise mij zo snel muurvast en strak had vastgeketend in de bondagezak met als kers op de taart een dik leren masker met slechts neusgaten en een mondopening. Toch voelde ik me destijds ook ineens behoorlijk kwetsbaar, want in deze situatie had ik als slaaf geen enkele invloed meer op het handelen van Mrs. Denise. Lekker genieten van het zicht op Haar en mezelf in de spiegel was helaas onmogelijk vanwege het dikke masker dat strak om mijn hoofd zat en me al behoorlijk opwarmde. Vaag hoorde ik dat Mrs. Denise rondliep om vermoedelijk enkele SM-attributen te pakken. Op dat moment ben ik nog altijd super blij en opgewonden in de bondagezak in afwachting van wat Zij die middag van plan was….

Deze vorm van bondage is voor mij bijzonder effectief want daarmee is werkelijk elke vorm van ontsnapping of “niet meer willen” volledig uitgesloten. Je voelt en merkt het als slaaf letterlijk aan den lijve als je in een super strakke bondage ligt waaruit je jezelf onmogelijk kan bevrijden. Het zou toch voor mij als slaaf geweldig moeten zijn dat Mrs. Denise Zich daarnaast ook nog eens duidelijk had uitgesproken dat ontsnapping of de sessie voortijdig beëindigen onmogelijk zal zijn?? Nou beste lezer, dan heb ik nieuws voor u, niets is minder waar! Na mijn eerste gigantische zaadlozing wilde ik al meteen vertrekken en smeekte ik Haar om genade!! Ik werd onwel van de hitte en verzocht Haar indringend om te stoppen. Maar helaas, Mrs. Denise wist al snel dat het total enclosure masker de boosdoener was en heeft die vervangen door een lichter en luchtiger exemplaar. Daarna is de sessie o.l.v. een enthousiaste Mrs. Denise uiteraard gewoon voortgezet en is mij opnieuw meegedeeld dat de sessie niet voortijdig beëindigd zou worden en dat ontsnapping simpelweg niet gaat lukken. Terwijl Ze opgewekt en vrolijk mij toesprak schreeuwde ik het uit van de pijn omdat Ze uiterst venijnig en hardhandig Haar scherpe nagels in mijn overgevoelige tepels zette. Ik mocht van Haar schreeuwen van de pijn, van genot of om Haar te smeken om genade of om de sessie te stoppen. Niemand buiten DP zou me kunnen horen en werkelijk niets of niemand zou mij komen helpen. Na opnieuw een pijnlijke kneep in mijn tepels en in mijn zojuist geleegde zaadballen zei Ze lachend dat ik het zwaar zou krijgen en dat Ze nog wat verrassingen voor me had. Vervolgens verliet Ze de kamer en bleef ik alleen achter.

Daar lig ik dan, compleet machteloos, muurvast geketend op de bondagebank, vastgesnoerd in de rode leren bondagezak met de armen tegen mijn lijf en een ketting onder mijn rug door die aan weerszijden vastzit aan de handboeien. Het geile, opwindende gevoel dat ik al weken voor deze afspraak had, heeft inmiddels plaats gemaakt voor het besef dat deze sessie inderdaad geen “SM-spelletje” is. Ik ben nu echt compleet overgeleverd aan een vastberaden, vakkundige en zeer professionele Meesteres. Intuïtief voel ik aan dat Zij met al Haar creativiteit, ruime ervaring en motivatie mij enorm gaat laten afzien die voorjaarsmiddag en ook besef ik me terdege dat daar geen ontkomen meer aan is. De slaafse geilheid heeft plaats gemaakt voor oprechte gevoelens van angst. Het is overduidelijk dat het die middag voor mij een zware SM-sessie gaat worden. Dat merk ik maar al te goed aan de gehele setting alsmede aan de intrinsieke motivatie, getoonde dominantie en vastberadenheid van Mrs. Denise. Klaarblijkelijk gaat mij vandaag overkomen waarvoor ik Haar vaker heb benaderd en zowat heb gesmeekt. Hoe dom kun je zijn als slaaf?? Een serieuze poging om me te bewegen en om mezelf los te wringen mislukt volkomen. Er gebeurt niets en ik realiseer me dat ik werkelijk geen kant uit kan. Het is absoluut onmogelijk om mezelf uit deze bondage te bevrijden. Het gevoel van complete machteloosheid ervaar ik nu echt heel anders dan daags voor deze sessie of toen ik nog nerveus en opgewonden voor de deur van DP stond. Afgesloten van de buitenwereld en volledig machteloos op de eerste verdieping van DP probeer ik te bedenken of en hoe ik mijn onderwerping aan Haar kan beëindigen. Na enkele minuten dringt definitief het besef door dat ik op het verkeerde spoor zit. Ik zal Haar moeten gehoorzamen en mezelf maximaal vol overgave aan Haar moeten onderwerpen. Bij voorkeur zou ik alles met een lach op mijn gezicht en dankbaar voor alle aandacht van Haar moeten ondergaan. Dat wordt nog een hele opgave, hopelijk houdt Mrs. Denise een beetje rekening met mijn kwetsbaarheid.

Het duurt even voordat Meesteres Denise weer binnenkomt en ik herinner me dat ik plotseling in een ultieme poging geprobeerd heb om Haar op andere gedachten te brengen. Open en eerlijk heb ik opgebiecht dat ik mezelf als slaaf zwaar overschat heb en feitelijk niet tegen alle dominantie van Haar ben opgewassen. “Ik kan en wil dit nu echt niet” en heb Haar verzocht om te stoppen en bij een volgende afspraak van voorafaan te beginnen oftewel heel soft! De reactie van Mrs. Denise was voorspelbaar en gedecideerd heeft Ze me meegedeeld dat nieuwe afspraken altijd gemaakt kunnen worden maar dat Ze toch echt eerst de gemaakte afspraak voor vandaag zou nakomen. Mijn verzoek om de afspraak van vandaag met Haar te maken en vooral om die afspraak na te komen had ik geheel vrijwillig gemaakt. En mijn verzoek was ingewilligd door Mrs. Denise die nu absoluut niet van plan was om Haar toezegging niet na te komen. Zoals altijd heeft Zij de leiding tijdens een SM-sessie met Haar en het zal niemand verbazen dat de sessie gewoon is voortgezet. Op het moment dat Ze mij dit duidelijk maakte baalde ik enorm van mijn vurige wens voor complete machteloosheid. Nu, maanden later, ben nog steeds ik o zo blij dat Meesteres Denise mij die middag stevig onder handen heeft genomen en de sessie conform onze gemaakte afspraken keihard heeft uitgevoerd. Hoe de sessie verlopen is, staat in het verslag van 11 juni. Vooral de vernedering, mijn kwetsbaarheid en de torture of caress zal ik nooit meer vergeten. Uiteindelijk was het allemaal geweldig (achteraf)…. Nogmaals heel veel dank Mrs. Denise.

Het is duidelijk dat ik binnen niet al te lange tijd een nieuwe afspraak ga (nee, moet!) maken met Mrs. Denise. De slaafse gevoelens en diepgewortelde SM-verlangens poppen inmiddels steeds vaker op in me. En ….. dat wordt toch weer complete machteloosheid i.c.m. carte blanche waarin ik Haar ga verzoeken opnieuw mijn grenzen te verleggen. Zodra ik flash forwards van de nieuwe beoogde sessie krijg ga ik die mailen naar my beloved Mistress. Hopelijk worden die flash forwards op Haar website geplaatst en dan weet ik waar ik aan toe ben. Snel een afspraak maken met Haar in DP.

Slaaf martin

Top