“Dancin’ with Elastics”  

Deel 3, episode 10
14 augustus 2018  – Klungel Watje –

De schoolvakantie naderde (gelukkig) weer het einde voor dit jaar. Regelmatig check ik de website van DP. Even kijken bij nieuws en in de agenda. Uiteraard ook bij de verhalen. Het was verdacht rustig bij de verhalen van gasten. Ik wist dat mijn kompaan Slaafaap weer op audiëntie was geweest. Maar de overige ‘lotgenoten’ lieten het schriftelijk al een hele tijd afweten. Tot dat half augustus er plotseling weer een paar verhalen werden gepost. Het zit de laatste tijd ook niet echt mee, nu enkele leden van het Dreamteam tijdelijk uit de running zijn. Of wellicht hopelijk na publicatie van deze column ‘waren’.   De column die U nu aan het lezen bent is deel 3 episode 10. Zoals ik al eens gememoreerd heb in een van mijn vorige verslagen. Ik denk zo dat het de 25ste was ‘De Limbodanser’. Sluit ik naar 10 columns een deel af. Maakt dat wat uit? Helemaal niet, nou ja, wel een beetje. In dit deze column sluit ik voorlopig in ieder geval mijn fictie verhaal Femmalia af. Na House of Fantasy is dat het tweede verhaal wat ik heb geschreven. Aangezien ik dat eerste verhaal over de House of Fantasy zelf erg leuk vond om te schrijven, heb ik besloten om daar een vervolg op te schrijven. Ik heb overigens geen enkel idee of U dat als lezer leukt vind of niet.. Door scrollen kan altijd. Of lees het met tegenzin, is wellicht ook een vorm van masochisme.

Hetzelfde geldt in mijn geval dan, luisteren naar muziek van Frans Bauer wanabees.. Begrijp me niet verkeerd, ik respecteer ieder zijn eigen smaak en ik denk dat Frans Bauer een toffe peer is……. Maar zijn muziek is niet mijn ding, maar dat van die wanabees archhhhhhh. Nee, doe mij maar opzwepende knalharde rockmuziek… Waarbij ik graag vermeld dat ik dat opzwepende in dit geval niet letterlijk bedoel….. Watje… hoor ik Mrs. Denise al denkbeeldig zeggen…  In het Duits noemen ze dat een ‘Weich ei’, oftewel een zacht ei. Ooit zei ik tegen Herrin Gabrielle, dat ik een ‘Weich ei’ ben. Daarop corrigeerde ze mij. Ik was alles behalve een ‘Weich ei’. Ik kwam mijn afspraken na een speelde het spel met passie, plezier en respect. Het gaat er niet om hoeveel je kunt incasseren… Nee ik probeer mezelf niet recht te lullen… ‘Weich ei’ heeft niet dezelfde betekenis, als hoe Mrs. Denise het bedoelt.. Ja, ik ben en blijf haar watje. Of beter gezegd haar ontzettend onhandige Watje… Klungel Watje. Laat ik dan maar gewoon een Klungel Watje zijn, maar ik ben wel een Klungel Watje van Mrs. Denise… and them proud of it……Hell yeah!!!

Femmalia Deel 16a Mabel (deel 15 in State of Mind)
Nog nooit had Hank zich zo leeg gevoeld, Het laatste beetje waardigheid was er letterlijk uit geneukt. Toen hij de volgende ochtend door Nora terug gebracht werd naar de stal, had hij een doodse blik in zijn ogen. Nora was het niet opgevallen, Selma die hem in zijn ‘melkbox’ vastzette zag het meteen. ‘So boy, I see you learned finally your place.. hahaha. Alles in zijn lichaam deed pijn, hij was geestelijk gebroken en staarde als een zombie voor zich uit.  Steven had dat punt al veel eerder bereikt, zijn Meesteres Rosanna was die magere schriel kip, zoals zij hem vaak noemde, al lang beu. Haar dochter daarentegen had de grootste mogelijke lol met hem. Rosanna had hem willen inruilen, maar Betty zag kennelijk wat in hem. Zijn kooi was inmiddels verhuist naar Haar kamer en zijn anus had onderhand meer weg van een dildo standaard. Betty vond het nodig om vrijwel continu een dildo in zijn magere reet te parkeren. Betty genoot ervan om Steven aan een cock leash door de stad heen te sleuren, met of zonder dildo in zijn hol. De meeste meiden van haar leeftijd hadden nog geen slaaf.  Ze nam hem zelfs mee naar school, waar hij over het algemeen gestationeerd werd in een kooi.

Er was inmiddels meer dan een jaar voorbij gegaan. Hank had deze meeste tijd doorgebracht in de stal. Hij werd bijna dagelijks driemaal gemolken. Iedere 3 tot 4 weken werden ze gewassen. Als hij Nora zag moest hij al bijna kokhalzen. Voor het overige liet hij zich door Monica en Selma gedwee melken. Van de 12 slaven die er aan het begin waren, was alleen Bill nog over, nummer 158. Hij was nummer 162, de overige slaven waren om verschillende reden verkocht of verwijderd. Nummer 156 had hij die ochtend nog zien hangen met zijn eigen doodse blik in zijn ogen. Toen hij binnen was, had hij hem horen schreeuwen van de pijn. Hij had om genade gebeden, totdat het stil werd. Bij dit soort straffen werd de ‘gag’ uit de mond gehaald, om alle slaven angst aan te jagen. Wat aardig was gelukt. Na iedere ‘keuring’ werd hij geneukt door Miranda en consorten, alleen de 6 Inch dildo was inmiddels een of twee maatjes groter. ‘I think, he is ready’ had hij opgevangen toen Lady Carmen en Miranda hem voorbij liepen.  Net als voorgaande keren werden de prestatielijsten van de slaven onder de loep genomen. ‘Bring 162 to my room.’ Zei Lady Carmen tegen Miranda ‘You heard the lady… ‘ commandeerde ze Selma en Monica. Met een doodse blik in zijn ogen werd hij naar het kantoor van Lady Carmen geleid. Een locatie waar hij nog niet was geweest. Toen hij binnenkwam deed Selma hem een blinddoek voor en zijn kuisheidgordel af en begon onder zijn ballen te kietelen. Zijn lid begon snel te groeien. ‘Spread you legs boy’ hoorde hij Lady Carmen zeggen. Nog voordat hij kon reageren… ‘Sneller slaaf…’ beval Miranda en sloeg hem aan de binnenkant van zijn bovenbenen  Auww!.. ‘This is him.. feel free to touch him where ever you want.’  ‘He can handle this?’ antwoorde een voor Hank onbekende Dame. ‘Ooo yes’ Was het eenduidig antwoord van Miranda, Selma en Monica.. lachend. De drie Dames die hem letterlijk hadden opengespleten..
‘Nice cock…. Ehmmm, but can he handle him? See his record Ma’am.’ Zei Lady Carmen met gepaste trots. ‘He is a fine speciment. Well trained and death in his eys. He is broken….’ By this’ vulde Miranda lachend aan en wijzend op de 10 inch dildo..’ hahaha. ‘Okay, you convinced me, his record looks marvolous… What is he going to cost? ‘FE 100.000,- ‘Are you kiddin’ was het verbaasde antwoord van de Dame. Hank verschoot er ook wel van, Lady Carmen had hem voor FE 20.000,- gekocht.. ‘FE 50.000,- was haar tegenbod. ‘You have a good day’ antwoorde Lady Carmen rustig. Selma bring 162 back to the barn.  Voor even was het stil, Hank kon door de blinddoek nog steeds niets zien.. ‘Com’on Carmen…… FE 60.000,–……. ‘ ‘What are you waiting for Selma. I don’t think that Mabel is taking this seriously.’ Op dat moment voelde hij de handen van Selma om zijn zak heen, terwijl ze de kuisheidgordel om zijn penis deed…. Daarna werd de ketting bevestigd… ‘You really think he is a 100.000 FEMME Boy! I’ll make it FE 80.000,– Carmen, ‘Mabel you know, this boy is hardly 25 years old, you gone enjoy him for years and earn your investment back in no matter of time…. FE 100.000 is a more than fair price.. Take it or leave it.. I am doing you a favor, otherwise I call Helen, you know her, she wouldn’t hesitate at all…‘ ‘Good….deal…….FE 100.000,-  

21 augustus 2018 (deel 1)
Daar stond ik dan weer, klokslag aan de deur op die heerlijke nazomerse avond. De deur ging wellicht sneller open dan ik had verwacht. Het blijft altijd spannend wie er achter die deur staat…. Een brede glimlach verscheen weldra in mijn blikveld, die mooie glimlach van Mrs. Zascha, ik kon alleen maar uitbundig terug stralen…. Bij deze moet ik mij even helemaal blootgeven, dat doe ik toch altijd al in deze column, daar niet van… Mrs. Zascha is voor mij inmiddels wel meer dan een Meesteres. Ja duhhuh…. Ze is uiteraard ook my wrestlig queen, maar dat bedoel ik niet…   Kijk Mrs. Denise is mijn Meesteres, is de vrouw die ik met héél mijn slavenhart adoreer, zij staat ver boven mij… Er is zeker veel onderling respect en ik laat regelmatig mijn fantasie de vrije loop. In mijn vorige verhaal zag ik haar al als Ursula Andrews in een geweldig bikini uit het water lopen… heerlijk… heerlijk… heerlijk is dat als je zo ligt weg te dromen zittend op een stoel naast het zwembad. Totdat een of andere zeekoe dat zo nodig weer moest bederven….

Of ik probeer mij voor te stellen hoe het is als zij onder de douche staat. Dan zie ik de waterdruppels zo langzaam van boven naar beneden lopen. Zo… ja zodat ze over haar borsten en tepels via haar buik… hmmm…… Ja, ik ben echt niet de enige.. Natuurlijk is dat onbeschrijfelijk geil… Maar zij blijft en is mijn Meesteres. Ik hou van deze vrouw, maar weet dat er nooit op die manier liefde zal zijn.. Dat kan ook niet. Zo vaak – ik ben overigens zeer pragmatisch… – heb ik mij zelf afgevraagd. Sjakie, hoe zou dat nu zijn?? Los van de afstand.. Zitten we ’s avonds gezamenlijk op de bank… Daar begint het al…..ahmmm… moeilijk. Nee, komt een van mijn kinderen naar beneden. Toegeven, die zal weer héél snel boven zijn hahahaha.. Goed, ja die Dominantie heeft zeker ook grote voordelen…… Nee Sjakie nee. Ik ken Mrs. Denise inmiddels veel te goed en weet dat zelfs die gedachte al bijna onmogelijk is….  ……en nu komt het dus…  Als ik dat plaatje – gewoon zonder verdere bedoelingen ofzo – nu projecteer op Mrs. Zascha…. Dan loopt mijn innerlijke harde schijf niet meteen vast… Is dat nu alleen het verschil in leeftijd? Of is dat ook omdat Mrs. Denise op SM gebied mij heeft ‘gespeend’?

Ik respecteer uiteraard beide Dames privacy met heel mijn hart. Ja, ik kan gek genoeg mij zelf dus wel een relatie ‘voorstellen’ in mijn geest met Mrs. Zascha… Dit laatste komt ook omdat Mrs. Zascha geen spel speelt… Ja, ze speelt uiteraard wel een spel, maar ze is echt, authentiek net als Mrs. Denise. Ze is er praktische bij iedere sessie wel even bij, omdat ze het leuk vind. Haar lach aan de deur is echt, is niet gemaakt… Daarbij had ik deze ronde het geluk, nou ja ehhhh…. Ja geluk Sjakie, zo moet ik dat echte wel interpreteren, dat ze mij meteen vastgreep bij mijn rechter oor… ‘Volg mij Sjakie’  zei ze ooh zo vriendelijk….. eerlijk gezegd stonden er al hartjes in mijn ogen…. ‘Zo Sjakie, daar ben je dan weer’ We waren inmiddels in de bar en ze drukte mij met die ene hand naar de bodem…. Jammie jammie jammie……… ‘Kleed je snel uit Sjakie……. 

‘Hem’….
Hem kwam ik recentelijk tegen. Wie is ‘hem’ zult U zich afvragen. Hem is een oude bekende van mij, noch voordat ik Missy leerde kennen. Vroeger had ik nog met hem gesport. Ja, vroeger…. Jaren had ik hem niet gesproken, alleen als ik hem tegenkwam even een korte begroeting, zoals je oude bekende begroet. Tot die ene bewuste dag, het was november 2015 in dat ziekenhuis. Missy was net begonnen met haar eerste chemokuur, toen ik hem en zijn vrouw op de gang tegenkwam. Zij liep rondjes met een standaard met wielentjes waaraan een infuus- en chemozak hing. Natuurlijk spraken wij elkaar op de gang. Vanaf zo een moment deel je samen iets, of je het wilt of niet…  Het was in een lokale supermarkt dat ik hem weer zag. Hij vroeg hoe het met mij ging. Ik vertelde dat Missy al meer dan 2 jaar terug was heengegaan. Dat was nieuw voor hem, maar ook zijn vrouw had de onmogelijke strijd verloren. Dat was veel recenter. We spraken 10 minuten over het wel en wee. Het werd mij daarin duidelijk dat zijn glas half leeg was…..

Een paar weken later werd ik in mijn stamkroeg aangesproken door een bekende, zeg maar een uitgaanskennis. Hij sprak zijn bewondering uit hoe ik omging met de situatie. Ik bedankte hem voor dit compliment. Het gaat – denk ik – om energie. Waar haalt een mens energie uit? Wat vind je leuk om te doen. Waar leef je voor. In mijn geval leef ik uiteraard voor mijn kinderen. Maar dat is eerlijk gezegd te kort door de bocht. Kinderen geven zeker energie, maar ze nemen ook veel energie. Het geven van energie aan kinderen is uiteraard niet negatief, maar kan wel zwaar zijn. Ik heb mijn vrouw destijds zoveel energie gegeven, dat ik daar nu nog van aan het herstellen ben. Heb ik daar spijt van?? Nee, absoluut niet……  Ik heb zoveel leuke dingen om voor te leven. Mijn kinderen dus, relaxed een biertje drinken enz.. bla bla bla, cut the crap… Man ik leef gewoon de hele maand toe naar een sessie met Mrs. Denise. Ik ben uren bezig met schrijven voor haar. Het vóór genieten, als ik weet dat ik iets leuks of ontroerends heb geschreven… Die gedichten…. Maar ook die feestjes in Duitsland.. Ja, ik leef, ik vergeet niet te leven. Sterker nog, soms moet ik eigenlijk aan de rem trekken.. Mijn glas is altijd halfvol. Ja, ik voel me ook weleens kut, chagrijnig, kortaf, verdrietig. Zeker als ik herinneringen tegenkom. Maar de SM sleept mij er dan weer doorheen.

Hem – die Hem dus van hierboven – kwam ik een paar weken later weer tegen….   ….in de krant! Kennelijk had hij de strijd van zichzelf en het leven verloren, gezien de manier hoe de advertentie was opgesteld… Hij wist niet meer waar hij voor moest leven….  ….Ik besloot een biertje ter nagedachtenis op hem te gaan drinken… Rust in Piece..       

21 augustus 2018 Deel 2
In mijn slavenhouding zat ik klaar, toen de deur weer open ging. Ik hoorde weer die enthousiaste stem van Mrs. Zascha… Na de vorige sessie State of Mind, had ik haar een appje gestuurd, om haar speciaal te bedanken. Ik schreef daarin o.a. ‘Alsof ik werd aangekeken door een blonde engel’ Het duurde uiteraard niet lang of Mrs. Denise had mijn appje ook gelezen: Ze reageerde uiteraard gevat… ‘Slijmballl’ Ik proefde het hoongelach in dat ene woord van haar, tot in mijn kleine teen. Hahahaha Ik antwoorde naast die lachende smiley (met tranen van het lachen) met ‘ik ben gewoon eerlijk.’ Dat was ik ook….. maar ik bleef volgens haar een slijmbal, getuige haar reactie. Hetzij zo..  ‘Zo Sjakie je zit er netjes bij’ Daarbij liep ze keurend om mij heen. Ik genoot van die heerlijke vernedering in stilte. ‘Heb je jouw tong verloren?’ ‘Nee Meesteres’, haastte ik mij te zeggen. Natuurlijk was ik onder de indruk. Nu weet zij inmiddels ook wel waar ik op kick.

‘Denise kom is kijken hoe mooi Sjakie erbij zit.’ Hoewel ik het niet kon zien en ik ook niet weet of het zo was, maar ik kan me levendig voorstellen dat Mrs. Denise bij het horen van ‘Kom eens kijken hoe mooi Sjakie erbij zit…’ zich spontaan heeft verslikt.. Gelukkig was ze niet net aan het drinken, anders had ze minstens vijf minuten staan te hoesten en proesten. Als er nu nog iemand is die durft te beweren dat Mrs. Zascha géén gevoel voor humor heeft….  Mrs. Denise kwam lachend binnen.. ‘MOOI??? Sjakie er mooi bij zitten.. dat kan niet…hahahaha….’ Duidelijk de toon was meteen gezet.. Daarbij had ik ook nog het geweldig voorrecht dat Mrs. Zascha op mijn rug plaats nam. Ik kon daarbij niet zien wie er allemaal binnen waren gekomen. Ik meende te horen dat er ook nog een derde Dame was.  ‘Ik ben toch niet te zwaar hoor?’ Zei Mrs. Zascha.  ‘Wie is hier allemaal Sjakie? vroeg Mrs. Denise mij….. ‘Ehh Mrs. Zascha..’ antwoorde ik als eerste.. ‘Fout Sjakie, dus je noemt eerst Mrs. Zascha?? ‘Ehhhh Natuurlijk eerst U Mrs. Denise.. Mrs. Zascha ‘En wie nog meer?’ Nu had ik in de agenda gekeken en wist ik welke andere Dames van het Dreamteam aanwezig waren.. Maar ik kon nog steeds niet omhoogkijken, omdat de Mrs. Zascha op mijn rug zat.. ‘Mrs. Samantha…. ‘Waar is zij?’  ‘Rechts van mij Meesteres en Lady Raven..’  Wat was ik toch weer een ongelofelijke bofkont… Poedelnaakt vernedert worden door Vier Dames….. Ja.. Dat is DP, als je geluk hebt, sta tegenover vier van dergelijke toppers..
‘Wat heb je te vertellen Sjakie?’ ‘Ik heb uiteraard weer twee gedichten geschreven.’ Terwijl Mrs. Zascha bovenop mij zat kon ik met hangen en wurgen bij mijn tas. En begon ik met de voordracht van mijn eerste gedicht ‘Vertrouwen’. Vervolgens het gedicht ‘Soms’. Beide kunt U lezen onder mijn column State of Mind.  Terwijl ik nog steeds het genot had dat die ‘blonde engel’… ja ja dan ben ik maar een slijmbal hahahaha, op mijn rug zat, moest ik 10… daarna 20 push ups doen. Nu waren dat niet de push ups die U allen kent… Het waren halve push ups.. Maar toch. Toen ze opstond, mocht ik nog 5 echte push ups doen… om vervolgens de ene laars die ik nog niet had begroet te kussen. Die andere had ik net voor mijn gedichten begroet. Sjakie, jij mag kiezen: Ezeltje prik, Ezelstiekje of muizenval….

House of Fantasy, De tweede ronde (deel 1)
U heeft in mijn column het vervolg verhaal House of Fantasy kunnen lezen. Dit is begonnen in mijn column De Piñata tot en met Game, Set and Match.   

Einde deel 1:
Plotseling schrok ik wakker… Ik hoorde een hele bekende stem, een stem uit duizenden.’  ‘Meneer’ hoorde ik ‘Meneer’ Ik opende mijn ogen. Ze kwam dichterbij, in een splitseconde bereikte haar geur mijn neus. Ik inhaleerde deze…..Dat kan niet??? Dacht ik. Dat kan niet… Ik was met stomheid geslagen….Nee, dacht ik, ‘wakker worden!! Wakker worden!!!! ‘Het was kantje boort’ zei ze opgelucht ‘Maar we hebben u voor de poorten van de hel weggesleept.’ Ik lag er letterlijk met mijn bek vol tanden bij… Was sprakeloos, ik had meer het gevoel dat ze mij uit de hemel hadden gesleurd… ‘Sorry’ zei ze lief ‘Dat wij u zo een pijn moesten doen, maar het ging niet anders.’ Ik keek haar aan met stralende ogen en zei: ‘Maakt niet uit Meesteres, dat had ik graag voor U over…’

Begin deel 2
Niet veel later viel ik weer in een diepe slaap……… De deur ging open, een jonge verpleegster met lang kastanje bruin haar kwam de kamer binnen. Ze had een trolley bij met medicijnen, toen ik mijn ogen opende keek ik recht in haar lieve gezicht. Ze lachte vriendelijk.  ‘Goede morgen Meneer, heeft U goed geslapen? ‘Kunt U mij niet iedere morgen zo komen wekken?’ stelde ik ietwat brutaal een tegen vraag. De jonge Dame begon te blozen, ze kleurde enigszins rood als een roos.  ‘Ik zal me eerst even voorstellen.. Mijn naam is Bloem’ zei de jonge Dame vrolijk. Opslag was ik bedwelmd door het aura wat om deze jonge Dame heen hing. Ze pakte vervolgens de voorgeschreven medicijnen. ‘Waar zijn deze voor?’ Vroeg ik nieuwsgierig… ‘Oh, ja dat moet U aan de Dokter zelfvragen. Ik weet alleen dat U zich hiermee beslist beter zult voelen.’ Even later verliet de Dame die de geur van haar voornaam absoluut eer aan deed, de kamer. Verveelt zette ik de TV aan en volgde ik het nieuws half / half. Tot er beelden werden uitgezonden die mijn onderbewustzijn  triggerde.

Een foto van een auto in de greppel. Er liep een tekst balk onder de foto door. Dezelfde tekst kwam regelmatig terug. Ik greep de TV die boven aan een beugel hangt, vast en trok het naar mij toe. ‘De bestuurder van dit voertuig is nog steeds niet terecht’ Het drong niet meteen tot mij door……. Een paar minuten later kwam het onderwerp in het  nieuwsbulletin voorbij. Wederom kwam de foto in beeld, nu werd deze vergezeld van gesproken tekst. ‘De bestuurder van het voertuig is nog steeds niet terecht, het is vooralsnog een raadsel waar de bestuurder is gebleven. De autoriteiten weten inmiddels wel wie eigenaar van het voertuig is.’ Daarop verscheen er een brandweerman op TV die om zijn bevindingen werd gevraagd.  ‘Het kan niet anders dan dat de bestuurder uit de auto moet zijn bevrijdt. De deur is duidelijk open geforceerd.’ Aldus de brandweerman. De nieuwslezeres nam het woord weer over: ‘Inmiddels is de Politie gestart met een onderzoek naar de eigenaar – op dat moment verscheen er een foto op de TV –  deze man is nu al 7 dagen is vermist…….’  Toen viel het kwartje….. dat ben ik!!!!!

21 augustus 2018 (deel 3)
Ik kon dus kiezen uit: ezeltje prik, ezelstiekje en een muizenval. Jezus dacht ik snel wat houd dat in?? ‘Ehhh ezeltje prik?!’ ‘Weet je dat zeker???’ vroeg ze verbaasd. ‘Wat denk je daarbij dan??’ In mijn gedachte zat het oeroude kinderspel spijkerpoepen……, maar dat was het dus echt niet… ‘Ehhhh Ezelstiekje Meesteres…’ Wederom keek ze verbaasd. Natuurlijk dacht ik met angst en beven terug aan die condoom die ze recentelijk op mijn eikel liet knallen… ‘Goed ezelstiekje wordt het… Wie gooit deze slaaf in de douche??’ ‘Oh ja Sjakie, tijdens het douche bedenk jij een manier hoe jij ons kunt entertainen…’ ‘Ja  Meesteres.’  ‘Neem je kleren mee en waggel met je kont’ Al waggelend liep ik achter mijn blonde engel aan….. Mrs. Zascha liep voor mij achteruitlopend van de bar, via de gang naar de kelder.  ‘Waggelen Sjakie waggelen….’ Even later stond ik dus in de kelder nog steeds waggelend voor haar… ‘Kun je ook een windmolen na doen?’ Daarop liet ik mijn jonge heer zo goed als het kon rond draaien. Meer dan een armzalig vertoning was het uiteraard niet, maar ze kon er de lol wel van inzien.

Na het douche zat ik in slavenhouding achter de deur. Ik klopte daar 2 of 3 keer stevig op. Mrs. Samantha maakte de deur open en zag me zitten. ‘Hij is klaar’ zei ze ‘Laat maar wachtte’ hoorde ik de Grand lady op de achtergrond zeggen. Uiteraard had ik nagedacht hoe ik de Dames kon entertainen. Deze keer wist ik dat ik bij deze vraag eigenlijk niet kon verliezen… Ten minste, uiteraard zou ik hopeloos verliezen… zoals mijn waardigheid bijvoorbeeld.. daar zou echt niets van overblijven……. Ik had namelijk gedacht dat ik het beste kon proberen….ja PROBEREN… schiet mij alstublieft niet dood….. Om sexy te dansen…. Maar dat zou later volgen.  De deur ging even later open. ‘Volg mij Sjakie, heb je wat te zeggen?’  ‘Ehhhh Ja Meesteres ik dacht aan ….’ ‘Nee… heb je mij niets te zeggen..’ ‘U ziet er weer op en top uit Meesteres.’ ‘Te laat Sjakie te laat.., hoe komt dat..’ ‘Ehhh ja sorry Meesteres ……SHITTTTTTTTT  ‘SORRY?????’ Als ze ergens een grote hekel aan heeft is het dat woord wel. Vervolgens incasseerde ik een paar tikken op mijn lichaam en in mijn gezicht.. ‘Waar denk je aan Sjakie?’ ‘Aan u Meesteres, wat U gaat doen met mij?’ ‘Dus je denkt aan je zelf.’ Eerlijk gezegd kan ik daar geen speld, of beter gezegd NAALD tussen krijgen.

‘Je hebt wel eens verteld dat je geil wordt van een cock leash Sjakie. ‘Ja Meesteres, dat klopt. Voordat ik er erg in had waren mijn ballen door haar afgebonden. Als ware ervaringsdeskundige wist ze precies hoe ze die ene eigenwijze bal van mij in toom moest houden. Daarna pakte ze handboeien. Beide uiteinde werden achter mijn ballen vast gezet.  ‘Zo Sjakie’ ging ze verder ‘het is je geluksdag vandaag. Wat zou je ervan vinden als ik je uitlaat aan drie riemen….’ Ik kon niet veel uitbrengen, alleen maar stralen. Heerlijk vind ik het als zo een riem strak getrokken wordt. ‘Volgen Sjakie.’

Femmalia Mabel Deel 16b
Hank werd niet meer terug naar de stal gebracht maar naar een kleine cel in de kelder van het hoofd gebouw. Hij had zijn nieuwe eigenaresse nog niet gezien. De blinddoek ging pas af nadat de deal was beklonken. Miranda bracht hem persoonlijk naar de cel toe. Ze keek hem aan… ‘Don’t you think you are a special slave boy’ beet ze hem toe terwijl ze Hank in de cel parkeerde. Ze trok hard aan de cock leash, die zij door enkele omslagen om haar hand heen veel korter had gemaakt. Ze trok daarbij de riem omhoog en zover dat Hank strak tegen de tralies aan stond. In haar andere hand had ze een humbler. ‘I have seen boys like you go for 250 to 500. But this night you gonna think about me’ terwijl ze de humbler achter zijn ballen en voor de tralies bevestigde. Miranda bevestigde vervolgens zijn handen ook aan de tralies. Hij zag hoe Miranda weg liep, ze was nog nooit aardig tegen hem geweest, toch zou hij haar gaan missen…… Zou hij nog ooit thuis komen?    

De volgende ochtend werd hij ruw uit zijn slaap gewekt door Miranda…’Wake up boy’  klonk het weer met dat zwaar Zuidelijke accent.. Hij werd lomp uit de kooi gesleurd. Zijn enkels en polsen werden geketend. Miranda ging vlak voor hem staan.. ‘Look down boy’ daarbij greep ze hem nog een keer vol in zijn ballen. ‘To bad Lady Carmen sold your ass…. I would love to fuck with my 10 ince friend over and over again.’ Terwijl ze gelijktijdig aan zijn haren trok.. ‘Down on the floor and kiss my boots, as gratitude for our good care slave bay.’ Miranda bevestigde een riem aan de collar en liet hem achter haar aan naar buiten kruipen..’Now move your ass lazy pig!’  ‘Well well is that my new ‘stallion‘? Hmmmm..‘ ‘Yes Miss Mabel.’ Antwoorde Miranda, terwijl ze gelijktijdig de riem overhandigde. Ze trok er meteen fel aan. ‘Stand up boy’ aan Mabels accent te horen kwam zij ook uit het zuiden. Mabel was een vol slanke Dame van ruim in de 50. Ze was circa 180 groot. Ze droeg een zwart korset waar haar grote borsten bijna in uitpuilde en daaronder een ruime rok en rijlaarzen. Ze had rood krullend haar dat ze voor de gelegenheid in een staart droeg. ‘Miss Mabel, this is the key for the ‘little cage’. ‘Thanks Miranda, you are a nice young lady. And you slave boy…. I hope you are worth the money, otherwise I let you fuck with a much bigger dildo?? You understand boy?’ ‘Yes Miss ehhhh …’ ‘For you it is yes Mistress Mabel… slave. Phoebe unlock his cage for me girl.’  Phoebe was een blonde jonge Dame van circa 1,60 groot. Zij was gekleed in een rijbroek met daarboven op een witte getailleerde blouse. Vakkundig maakte zij het slot los. De penis van Hank plopte er bijna ongeduldig uit.

Mabel aanschouwde dit gebeuren met plezier.. ‘Phoebe girl, you have the honor. Play a little bit with his cock.. Let’s she if he enjoys..’ Yes Miss.’ Antwoorde ze enthousiast.. Gretig trok ze aan zijn lul, die weldra op oorlogssterkte stond. ‘And now the fun part begins’ zei ze lachend met een sadistisch blik in haar ogen tegen Hank. ‘Phoebe girl, if you are able to put his cock back in the cage in one minute….He will be yours tomorrow night..’ Voordat Hank het in de gaten had, schopte die ‘lieve’ Phoebe hem keihard onder zijn zak. Hank zakte in elkaar van de pijn en greep met zijn handen in zijn ballen. ‘Hands of boy’ schreeuwde Phoebe naar hem terwijl ze hem met een rijzweep op zijn heupen sloeg. Van zijn mannelijkheid was weldra niets meer over. Vakkundig deed ze de metalenring weer achter zijn ballen en schoof ze de kooi eroverheen. Waarna ze het geheel afsloot met een slot. ‘Welldone Phoebe…record 0,50 seconds….. Okay, put him in the other cage for transport.’ Even later zat Hank opgesloten in een kleine kooi, waar hij met moeite in kon zitten.. Lady Carmen kwam nog een keer kijken, terwijl de koets, een platte kar, met beide Dames op de bok vertrok.  ‘Don’t you need an escort Mabel?’ Vroeg Lady Carmen.  ‘No thanks Carmen, It is only a one day ride’ ‘Okay good luck…’ Terwijl ze wegreden keek Hank nog een keer naar de farm. Voor even had hij oogcontact met Lady Carmen… Zij draaide zich om naar Miranda die naast haar stond. ‘That was a very good deal Miranda…’ Yes indeed Lady Carmen.. yes indeed….. Einde……  

21 augustus 2018 (deel 4)
De wandeling van de kelder naar de bar was – in dit geval – helaas maar erg kort, ondanks de spanning op mijn ballen. ‘Kijk Dames, ik heb Sjakie aan de lijn hahaha… Een riem voor Samantha en een voor Raven…’ Beide riemen gingen tussen mijn benen door naar achter. De derde riem ging naar Mrs. Zascha’ ‘Waar doet je dit aan denken Sjakie?’ Vroeg Mrs. Denise monter.. ‘Aan de Carrousel Meesteres.’ Een keer eerder had Mrs. Denise vijf touwen verbonden aan mijn zak. Toen werd ik door Mrs. Denise en vijf Dames van het Dreamteam onderhanden genomen. Waaronder ook Mrs. Zascha.  Mrs. Denise pakte een elastiekje. Goed ik vond dat trucje met dat condoom al niet erg fijn eerlijk gezegd.. AUUWWWW… Goed het was bij uitstek wel de veiligste Pijn… Nee, zonder gekheid. Bij de eerste ‘inslag’ van het elastiek voelde ik de impact… GVD dat sneed bijna letterlijk in mijn huid…

Nonde godver…sambaballen nog eens aan toe zeg ja.. Ja Sambaballen, omdat het erg pittig was!!! Ze bewerkte mij over mijn hele lichaam. Op mijn tepels, heupen, mijn billen, onder mijn oksels… Och gewoon waar ze mij raken kon. Gelijktijdig trokken de drie Meesteresketiers de riemen strak. Weldra stond ik te dansen. Dit uiteraard tot grote hilariteit van alle aanwezige Dames.  Mrs. Denise was in haar nopjes en vond dat de overige Dames ook net zoveel plezier moesten hebben. Vandaar dat ze de riem van een van de Dames overnam. Eerlijk gezegd ben ik vergeten wie. De impact uiteraard niet…. Nog steeds stond ik te dansen, totdat de Dames de riemen loslieten en met zijn vieren mij bestookte met elastieken. Het goede nieuws was wel dat ik nu de touwtjes letterlijk in eigen handen hand….. Voor wat dat waard was…. AUWWWWWWW…  Na een paar minuten kreeg ik even rust. Mijn lichaam begon al lekker te kleuren.  ‘Goed Sjakie, wat heb je verzonnen om ons te entertainen.’ ‘Meesteres, ik zou voor u Dames sexy kunnen dans…’ Nog voordat ik uitgesproken was begonnen Mrs. Denise en Mrs. Zascha volmondig te lachen en te proesten. Gelukkig verslikte ze zich niet.

‘Ja Meesteres, het zal wel nergens op lijken’ ging ik verder ‘Maar dan heeft U allen ten minste wat te lachen..’ Ja, dat was mijn plan. Natuurlijk ben ik hopeloos. Nog erger dan die gast uit American Pie… Ja… ja … die ja… die met die appeltaart….’ Maar om niet meteen op deze hopeloze exercitie vooruit te lopen…… Mrs. Denise vond het een uitstekend idee en liep enthousiast naar achter om passende muziek te halen. Terwijl ik nog steeds naakt voor de overige Dames stond.  ‘Draai je eens om Sjakie’ Zei Mrs. Zascha. Daarop ging het spel met de elastieken nog even verder. Totdat ze terug was. Uiteraard kon ze niet achterblijven en pakte ze weer een elastiek. Onder het motto dat de rode striemen op mijn lichaam wel synchroon moeten zijn. En rood waren die korte striemen allemaal.  Voor iedereen die dit leest en weer eens denkt dat ik zo een watje ben, wat ik uiteraard ook wel ben natuurlijk…. Duhuh… Vraag dan de volgende keer even naar deze speciale behandeling.. Ik kan jullie verzekeren dat deze behandeling tot iedere vorm kan worden uitgerekt… En dat je onder striemen staat, die 72 uur later nog goed zichtbaar zijn..  …zelfs één week later nog..
Mrs. Denise pakte haar telefoon en legde die op de bar. ‘Ga op het podium staan en houd met een hand de kettingen  om je ballen strak.’ Wat er toen volgde, gaat waarschijnlijk in de rijke anale van de geschiedenis van DP als een van de grootste vernederingen in de afgelopen twintig jaar..  Goed, goed ik heb daar de laatste 2 jaar uitgebreid – weliswaar onder ‘zachte’ en zeer vriendelijke dwang – een steentje aan bijgedragen… Goed die teddybeer is natuurlijk moeilijk te overtreffen.. Dat druiven circus met anale diepgang is ook niet meer te missen…… Goed je kunt geen figuur hebben, zoals ik dus… maar toch wel ritme hebben. Wat ik dus ook al niet heb.. Het enige wat ik kon doen, was mijn verstand op nul zetten. Maar eerlijk is eerlijk mijn verstand stond natuurlijk al op nul…. Ja, ik zal het zelf maar weer schrijven en zeggen…  Stelt U dan eens voor, probeer het echter niet te visualiseren, tenzij U een kick of fetisj heeft voor misvormde ritmische bewegingen… Goed, de muziek stond aan. Ik kende het nummer wel, maar wist niet welk nummer het was.. Navraag achteraf leerde mij dat dit nummer de toepasselijke titel had:  ‘I wanna fuck you in the ass.’ Van Snoop Dogg.  ‘Luister naar de tekst Sjakie’  Nu kan er veel over mij worden gezegd, maar niet dat ik niet goed mijn best deed. Ik zwaaide met een hand boven mijn hoofd, terwijl ik met mijn achterste aan het shaken was en gelijktijdig de kettingen aan mijn ballen strak trok… Mrs. Denise stond zelf op de vloer mee te dansen en vooral gebaren te maken hoe ik in mijn kont geneukt moest worden… Bij kans kwamen de Dames niet meer bij van het lachen. Met andere woorden: tat tada daaaa….. YES, mijn entertainment is geslaagd. Het is gelukt om alle Dames aan het lachen te krijgen. Er stond nergens geschreven dat ze niet om mij mochten lachen… Ja, ben er maar trots op hahahahaha…

Toen dit nummer afgelopen was, was het einde voor mij nog niet inzicht. ‘Sjakie’ ging Mrs. Denise verder. ‘Nu mag jij een nummer kiezen, eentje die jij echt mooi vindt.’ Ik stond wederom met de bek vol tanden. Welk nummer moest ik kiezen?  ‘Zal wel weer een hoop herrie worden zoals altijd. Vorig jaar heeft hij mij eens voor zo een hardrockconcert uitgenodigd’ zei ze heerlijk denigrerend tegen de Dames. Mij schoot uiteindelijk maar een nummer te binnen… Ja wel meer, maar waar ik van dacht…dat gaat wel. ‘Nou Sjakie…?’ ‘Metallica Meesteres..’ ‘Ja en..?’ ‘For whom the bell tolls’ Bij Mrs. Samantha ging er meteen een ‘belletje’ rinkelen. Ten minste ik meende haar stem te herkennen. ‘Na dit nummer, kun je nooit meer hier naar luisteren op een normale manier.’ Zei  Mrs. Denise lachend.  Mrs. Samantha gaf aan dat ik met mijn linkerarm de kettingen strak naar links moest trekken. Mrs. Denise vond dat ik met mijn rechterhand mijn lul vast moest pakken. Het leek nu net of ik airgitaar aan het spelen was.

Halt stop….Freeze….. goed voordat ik verder ga. Stel U nu voor dat de tijd stilstaat. Vergelijk het maar met de manier hoe voetbal analisten het beeld stil zetten en na afloop analyseren hoe iedereen op het veld staat. Enerzijds met 3D beeldmateriaal, waarbij alles verandert in een tekenfilm, anderzijds wordt de situatie via 3 of 4 camera situaties nagekeken. Voor mensen die de bar kennen. De camera staat achter de bar. Mrs. Denise staat links van de camera met naast haar Mrs. Zascha. Rechts van de camera staan Mrs. Samantha en Lady Raven. Daar tussenin staat een hopeloos geval. Vergelijk ‘hem’ in dit geval met de American Pie acteur Jason Biggs (Jim), maar dan 20 jaar ouder, grijzer en ten minste 20 kg zwaarder……….. Die persoon was ik dus. Ik zag de Dames van rechts naar links staan en zweette inmiddels als een otter.. ‘Headbangen Sjakie en airgitaar spelen..’ Uiteraard moest ik de loop van de ‘gitaar’ strak houden. Het nummer met een redelijk lang intro kwam langzaam op gang en daar stond ik dus op te headbangen… Godzijdank was er geen camera in de buurt hahhaha…. ‘Goed Sjakie, maak je lul stijf…’ Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, met afgebonden ballen en dubbele bevestigde handboeien achter mijn ballen. ‘Als je lul niet binnen één minuut hard is dan krijg je van iedere Dame een elastiek tegen je eikel aan..’ Met man en macht ging ik al headbangend, airgitaarrukkend verder… Is dat een woord?? Hmmm, nou ja, doe dit maar niet na… Ik faalde hopeloos, uiteraard wist Mrs. Denise dat op voorhand… hahaha..

‘Goed Sjakie….’ zei Mrs. Denise die helemaal rechts van mij stond..  ‘Klaar staan en handen op je rug’ Ik was eerlijk gezegd doodsbang. Ik wist hoe g#dverdenonde kolere pijn dat kan doen..  ‘Stil staan Sjakie, handen weg of we binden ze op jouw rug.’ Ik draaide mijn hoofd weg, sloot mijn ogen en trok een gezicht… Goed laat ik maar niet schrijven wat voor een gezicht ik trok…. ‘Petssss’ Ik had echt veel geluk, Mrs. Denise raakte me niet goed. Wat ze zelf ook meteen zei. ‘Je hebt geluk Sjakie.’ De volgende was mijn blonde engel, die dit buitenkansje absoluut niet aan zich voorbij liet gaan…. AUWWWW.  Voltreffer!!!  Ik kroop in een… ‘Opstaan Sjakie….’ De volgende was Mrs. Samantha…… Zij spande het elastiek alsof ze een boog spande… Ze keek gevaarlijk – iets waar ik overigens ontzettend van geniet – voor zich uit…. De angst sloeg om mijn oren, het elastiek werd voor mijn gevoel steeds groter en dodelijker… Ik raakte in paniek…. en zonder enige vorm van zelf controle riep ik ‘GENADE’ met angst in mijn stem… ‘Wat zeg je???’ Vroeg Mrs. Denise in eerste instantie verbaasd en verbouwereerd… Maar ze zag mijn ogen en ze voelde de situatie zo verdomd goed aan (dank U Meesteres). ‘Goed Sjakie, je krijgt een nieuwe kans. Voordat het nummer afgelopen is, moet je pik stijf zijn.’ Ik ging meteen ‘te werk’, het leek wel of Mrs. Samantha, die mij letterlijk, met een elastiek gericht op mijn eikel, onder schot hield, verandert was in een machtige Amazone krijgster….. De overige Dames deden daar niet voor onder… Het idee alleen al om slaaf te zijn van Amazones maakt me bloedgeil… Er kwam snel leven in, waarbij de elastiek in mijn geest verandert was in een pijl en boog…..

Mijn lid zwol op tot volle oorlogssterkte.. Goed, een kleine oorlog…., maar toch.. ‘Meesteres, ik sta bijna op springen..’ Dit klonk als muziek in de oren van Mrs. Denise.. ‘Wachten Sjakie wachtte, ik zet daarvoor even een toepasselijk plaatje op….. …door dansen Sjakie..’ Even later klonk er muziek van Will Smith door de bar…’Gettin jiggy wit it’  Uiteraard schoten alle Dames meteen weer in de lach.. ‘Door dansen Sjakie en houd die kettingen strak…’  ‘Oh ja…. je mag klaarkomen, maar…..’ Uiteraard er is altijd een máár…….. ‘alleen als je de woorden Gettin Jiggy hoort’ Goed, ik ken dit nummer wel, is niet echt mijn muziek… ahmmm, maar ik stond op exploderen… en toen kwam dat refrein… ‘Sjakie’ had ze nog gezegd ‘houd je hand ervoor’  Maar toen ‘Gettin Jiggy wit it… voor de derde keer voorbij kwam schoot ik voor de eerste keer terug… Lady Raven moest letterlijk dekking zoeken, want ik spoot dwars door mijn handbevrede…ehh verdediging heen… Wat volgde was luid gelach.. ‘Wat doen we met de ‘rotzooi’ die jij hebt gemaakt?’ Zonder te antwoorden, begon ik mijn handen schoon te lekken en vervolgens de vloer… …eindelijk was ik uit gedanst… ‘Sjakie je mag nu gaan douche…’ Net als je denkt dat je alle ellende letterlijk achter de kiezen hebt… ‘Oooh ja Sjakie, zing een liedje voor ons’ Jezus nu dat weer…..dacht ik… ‘Zing dat liedje maar dat je ooit voor Mrs. Tara (2001-2002 DP) hebt gezongen.. Met de spreekwoordelijke ‘staart’ – in dit geval hangend aan mijn ballen!! – tussen de benen,  liep ik luid het smurfenlied neuriënd de bar uit……
……………Einde deel 3

Deur
Onvermijdelijk gaat
de deur weer dicht.
Onherroepelijk neemt
het al mijn zicht.

Mijn gedachte gaat
meteen weer daarheen.
Voor deze vrouw blijf
ik wellicht alleen.

Altijd opzoek,
naar wat er niet is.
Een vrouw die
begrijpt wat ik mis.

Gevangen in een web
van gevoel en realiteit.
Voer ik met mijzelf een
onmogelijke strijd.

Moet ik verlangen
naar een levensgezellin?
Een vrouw, die ik met
héél mijn hart bemin?

Zolang U daar staat,
achter die gesloten deur.
Heeft geen enkele
relatie mijn voorkeur.                  

Elastiek
Zo kort, maar
ongekend krachtig.
Zo rekbaar, sterk
en machtig.

De impact, was
niet te beschrijven.
Hoelang zouden de
striemen blijven?

Geen enkel
mogelijk verweer.
Het doet stiekem
zo ontzettend zeer.

Met angst in
mijn blauwe ogen.
Staarde ik verschrikt
uiterlijk onbewogen.

Dacht ik terug aan
de pijn die gaat komen.
Die condooms zorgen nu
nog voor enge dromen.

Met angst en beven
zag ik U trekken.
Tot de elastiek mijn
lot zou voltrekken.

Top