Dank U wel, Meesteres Rose

Weer een halve dagsessie bij mijn Meesteres Rose in Valkenswaard.
Ondanks mijn voorbereidingen was ik vandaag toch behoorlijk zenuwachtig. Ik had ongeveer tweeëneenhalve week geleden een afspraak gemaakt bij Meesteres Rose. Ik wil mij er altijd goed op voorbereiden, ik doe dit dan door nadat ik de afspraak gemaakt heb, mag ik niet meer klaarkomen. Ik vind dit om respect naar mijn Meesteres Rose te tonen. Ik zorg er ook voor dat ik mijn schaamstreek voordat naar Meesteres Rose ga altijd netjes kaal is geschoren en dat ik anaal ook schoon ben. Ik neem ook altijd een kleine attentie voor Meesteres Rose mee, maar vandaag omdat het bijna kerstmis is, heb voor mijn Meesteres Rose een extra cadeau meegenomen.

Aangekomen bij Domination Palace bel ik aan en zie ik aan de deur een blinddoek hangen. Zou die voor mij bedoeld zijn. Ik hoop van niet, want ik vind het altijd jammer als ik Meesteres Rose niet meteen mag zien. Ik vind haar altijd een heel mooie Dame en ik kijk ook dagelijks op de site om haar mooie foto’s te zien. Maar ja, ik zal de blinddoek toch maar omdoen. Ik hoor de deur opengaan en Meesteres neemt me bij de hand en brengt me naar de ontvangstruimte. Ze vertelt me dat ze nog enkele voorbereidingen moet doen en dat ik de blinddoek moet omhouden. Ze brengt me wat te drinken en ik mag een sigaret roken maar ze zegt er wel bij dat ik niet mag knoeien. Ook krijg ik een koptelefoon op en deze sluit ze aan op haar telefoon waarna zij de muziek aanzet. Ik vond de muziek heel toepasselijk en ik werd er alleen nog meer zenuwachtiger van. Na ongeveer een half uur kwam Meesteres Rose weer en zij bracht me, nog steeds geblinddoekt naar de douche in de kelder. Ik moest me eerst gaan douche en daarna weer op Meesteres Rose wachten. Nadat Meesteres Rose weer weg was mocht ik de blinddoek afdoen en kon ik mij gaan douchen. Nadat ik mij gedoucht had nam ik de slavenhouding aan. Ik hoop dat ik eindelijk mijn mooie Meesteres Rose mag zien.
Wat was Meesteres Rose weer mooie toen ik haar eindelijk mocht zien. Ik was behoorlijk zenuwachtig. Zie begon mijn billen op te warmen door er met haar handen op te slaan, dit was om ze op te warmen zei ze. Mijn billen werden daarna met een paddle flink bewerkt. Ik hou ervan als mijn Meesteres Rose over mijn pijngrens heen gaat. Op het einde hield ik het bijna niet meer, maar door de aanmoediging van Meesteres Rose heb ik mij toch verbeten en het volgehouden. Meesteres Rose was zeer trots op mij. Als beloning mocht ik in de douche gaan liggen en werd mijn hele lichaam overgoten met haar goddelijke champagne, welke ik ook nog mocht proeven in mijn nederige mondje. Nadat ik wederom mij had gedoucht, mocht ik weer wachten op Meesteres Rose.
Het was eindelijk zover dat ik haar mijn cadeau kon geven, wat gierde de zenuwen in mijn lichaam. Zou ze het cadeau wel leuk en gepast vinden. Nadat Meesteres Rose het cadeau had uitgepakt herinnerde Meesteres Rose zich weer dat ik bij het maken van de afspraak haar maten had gevraagd. Gelukkig vond Meesteres Rose het lingeriesetje heel mooi. Wat ben ik blij dat ze het mooi vind, ik ben weer heel gelukkig.

Het weer tijd voor een opsluiting. Ik werd aan spreidstangen tussen mijn voeten en handen vastgezet aan de takel. Om mijn ballen werd een ballbuster gedaan en deze werd vastgemaakt aan de spreidstang bij mijn voeten, uiteraard zodanig dat ik niet met gestrekte bennen kon blijven staan, maar ik moet iets door mijn knieën zakken. Mijn tepels werden voorzien van tepelklemmen en ook deze werden weer verbonden met touw aan de spreidstang. Meesteres Rose liet mij ongeveer 45 minuten in deze positie staan. Na een half uur werd et behoorlijk pijnlijk. Ik heb me echt moeten inhouden om niet om Meesteres Rose te vragen om mij te bevrijden uit deze positie.

Meesteres Rose had nog wat tijd nodig voor een andere slaaf, ik moest dus de kelderruimte maar gaan opruimen. Dit mocht gaan doen nadat ik een slavenhalsband omgedaan en een anaalplug was ingebracht en deze met behulp van een touw aan de slavenhalsband was vastgemaakt. Ik kon hierdoor alleen mijn rug nog recht houden en steeds als ik iets moest oprapen dan moest ik door de knieën gaan wat het opruimen toch nog moeilijk maakte.

Nadat de kelder was opgeruimd, was het tijd voor een rustmoment. Ik werd op het bondage bed in een bondagezak vastgelegd en kreeg een blinddoek om en weer de koptelefoon op met de heerlijke muziek zodat ik even in mijn gedachte kon wegdromen. Na een tijdje kwam Meesteres Rose mij toch nog even pijnigen door over mijn tepels kaarsenvet te laten lopen, wat deed dit een pijn, het leek wel of er naalden in mijn tepels werden geduwd.

Op een gegeven moment kwam Meesteres Rose mij losmaken en wat ik toen zag was super geweldig. Meesteres Rose had het lingeriesetje aan wat ik haar in begin van de sessie cadeau had gegeven. Wat zag Meesteres Rose er super prachtig uit in dat lingeriesetje.
Meesteres Rose had nog een vervelende opdracht voor mij, Meesteres Rose weet dat ik die opdracht afschuwelijk vind. Maar ik heb als slaaf van Meesteres Rose altijd Meesteres Rose te gehoorzamen, dus die opdracht zal ik gewoon voor haar uitvoeren. Meesteres Rose bracht een slaaf naar binnen die ik moest gaan pijpen zodat die slaaf klaarkwam. Vervolgens moest ik op de grond gaan liggen en mij zelf aftrekken onder toeziend oog van Meesteres Rose en de slaaf. Meesteres Rose plaatste nog tepelklemmen en spoot weer haar goddelijke champagne over mijn lichaam, waarna ik heerlijk tot een ontlading kwam.

Nadat ik mij had mogen douchen en nog een fijn gesprekje met Meesteres Rose heb gehad, vertrok ik heel voldaan naar huis.
Meesteres Rose, U ben voor mij een geweldige mooie, lieve en spontane Meesteres die alles uit me haalt. Dank U wel, Meesteres Rose.

Veel liefst, slaaf jos van Meesteres Rose

Top