De Black Box

Deel 2, Episode 7
1 september 2017 (1)

                                                                                                                                        De Black Box
Met nog een brandend
gevoel in mijn gedachte
Was het haar lichaamstaal
die de pijn verzachtte

Alles was anders, dan verwacht. Rustig reed ik naar huis toe, begeleid door achtergrond muziek op de radio. Het was als een soort film. Een film waar ik de hoofdrol in speelde. De camera zoemde in op mijn hoofd, diep verzonken in gedachte. Met mijn kleine oogjes keek ik voor mij uit, zo nu en dan naar links kijkend…. De kijker ziet de hoofdpersoon peinzend kijken, zoals iemand die net iets heeft meegemaakt. Om het drama compleet te maken, wordt de scene begeleid met muziek. Heerlijk klassieke dromerige muziek met violen, orkest, sopraan en……..grunt Archhhh…..Epica…

Het was geen film, ook geen ‘kopfkino’. Mijn gedachtes waren niet verzonken in lust, mijn gedachtes waren verzonken in weemoed:
‘Zo Sjakie: hou je al van mij sinds 26 maart 2001.’ hoorde ik haar in mijn gedachte weer zeggen. Ja, dat was zo….. Houden van is een groter begrip dan liefde of verliefd zijn. Dit soort zinsneden zorgen voor weemoed. Voor dat wat is geweest, maar nooit meer terug komt. Nu was het geweest en was het wel terug gekomen. Raar…., maar voor dat wat lust bracht, moest eerst iemand gaan… Dat laatste…… Ja dat laatste kan ik geen plaats geven…..

Een paar dagen eerder had ik een afspraak bij een bedrijf in Duitsland, waar ik al circa 10 jaar zaken mee doe. Ik was al meer dan 2 jaar niet meer Vor Ort gewesen, zoals de Duitsers dat plachten te zeggen. Het was ergens in december 2015, toen mij het bericht bereikte dat de Geschäftsführer, was overleden. Met hem had ik een goede relatie, ook begreep ik dat hij er zelf een einde aan had gemaakt. Ik vertelde dat mijn vrouw, die amper een paar weken eerder te horen had gekregen, dat ze ongeneselijk ziek was…. Dat was uiteraard wrang en niet te begrijpen. Ook Missy kende hem, hetzij niet zo goed als ik.
Een paar jaar daarvoor had hij ons als huwelijksgeschenk, namens zijn firma een hotelbon cadeau gedaan van het Hilton Hotel in zijn stad. We stemde een weekend af en gingen er naar toe. Hij liet ons samen met zijn vrouw de stad zien…… Het was gewoon een van die herinneringen……… Ik vernam deze week dat hij een einde aan zijn leven had gemaakt op dezelfde dat Missy vernam dat ze ongeneselijk ziek was……
26 maart was de verjaardag van mijn schoonvader…….  ………Mijn gedachtes schoten van links naar rechts…  ….Een paar minuten eerder had ik nog rustig staan te praten met Mrs. Denise. Haar lichaamstaal vertelde dat ze mij begreep. Dat mijn adoratie voor haar een ‘gezonde’ adoratie is. Ik schrijf en loop op de lijn. Vele zouden hier niet mee om kunnen gaan, besef ik mij ter degen.
Ik had nog steeds een brandend gevoel in mijn lichaam, een gevoel dat er voor zorgde dat ik haar niet zou vergeten. De ‘filmmuziek’ bracht me in een staat van trance. Ik reed rustig verder, geen stress, alleen maar de gedachte over wat ik moest gaan schrijven, schrijven over de sessie die ik had mogen bleven en…… Ja en… wat ik moest doen met mijn nagels…………??

House of Fantasy (deel 7) (zie Opgesloten voor deel 5 en 6)
Ook mijn handen en benen werden vastgezet aan de tralies. Ik kon helemaal niets meer, tot slot deed ze me een blinddoek voor.‘Zo te zien vind hij het nog leuk ook.’ Merkte de jonge Dame met lang blond haar op.
Ik had geen benul meer van tijd, ik stond nog steeds vast tegen de tralies aan geketend. Door de blinddoek kon ik niets zien. Zo nu en dan liep er een Dame voorbij. Soms mij totaal negerend, de andere keer werd ik uitgelachen of werd ik geslagen of geknepen. Op de een of andere manier wond mij deze ‘exposure’ ontzettend op. Voor mijn gevoel moest het al erg laat zijn op de dag. Waar was ik toch beland? Iemand moest toch mijn auto hebben gevonden?
Ik wist niet wat ik ervan moest vinden, aan de ene kant miste ik mijn vrijheid, maar aan de andere kant wond mij deze benarde situatie ontzettend op. De Herin was streng maar fair, ik had meer schrik voor de jongere ietwat te enthousiaste Dames. Toegeven, zij waren een lust voor mijn ogen. Maar wat wilde deze Herin van mij? Dat werd me nog niet echt duidelijk.
Onherroepelijk dacht ik terug aan de afgelopen jaren. Ik was getrouwd met een vrouw die er niet meer was…. Er was veel gebeurt… en nu, en nu…sta ik hier… in gedachte zonk ik weg……

Ze lachte naar mij, zo juist had ik haar ring gekregen. Ze was blij en straalde van oor tot oor. Ze pakte mijn hand vast, warmte die ik net zo goed als zij al lang niet meer had gehad. Ze was trots op hem en op haar zelf. Een paar weken daarvoor hadden wij elkaar leren kennen Er was in die weken veel gebeurt….. Ik had haar meegenomen naar een Studio die ook dienstdeed als locatie voor feestjes. Ze deed mij haar Collar om, ik straalde net zo, als zij straalde. Het begin van iets heel moois….

Plotseling hoorde ik geroezemoes……. En schoot ik uit mijn slaap….
‘ssst……..ssst’ hoorde ik even later werd ik lichtjes bij de mondgrepen. Ik voelde iets tegen mijn lippen… Het was een rietje…. Water…..water… ik realiseerde mij niet meer hoeveel dorst ik had. Ik wilde wat zeggen…
‘Ssst’ klonk het uit de mond van een onbekende Dame die daar bij haar wijsvinger op mijn mond legde. Daarna streelde ze met haar handen mijn pik en ballen…. Het duurde niet lang of mijn lul stond weer kaarsrecht overeind. Ze zette haar nagels plagerig in mijn ballen, kneep er zachtjes in en verliet mij weer.
Kut, dacht ik kut….. Nu ben ik berengeil, ik kan niets en ben over mijn slaap heen. Dit wordt weer een hele lange nacht….. De geluiden van de nacht, van het huis, hielden mij lang wakker. Evenals de gedachte aan die Engel die mij water had gebracht en dat andere hmmmmmm…..
Uiteindelijk viel ik weer in slaap, dat laatste figuurlijk, tot dat mijn slaap weer wreed werd verstoort… Ik had waarlijk niets in de gaten, toen ik hele langzaam wat waterdruppels voelde. Voordat ik er erg in had, pleurde een van de dames een complete emmer water over mij heen…
‘Je zult wel dorst hebben.’ Hahahahahaha volgde een luidkeels gelach. Ik stond inmiddels te bibberen van de kou…..
‘Oo heeft ons slaafje het koud?’ Zei de Herin, terwijl zij de blinddoek afdeed. Uiteraard weer tot hilariteit van de aanwezige Dames. ‘Maak hem los’ Beval de Herin. De Dame met volle rondingen stapte naar voren om mij los te maken, daarbij keek ik haar even aan. Zou zij de Engel zijn? De Dame gaf letterlijk geen kick, sterker nog, ze greep me nog eens extra stevig in mijn ballen. Ze ontsloot de kooi en pakte mij meteen bij mijn rechter oor. Ze sleurde me mee naar de douche.
‘Liggen op je rug slaaf’ Hoorde ik haar streng zeggen.
‘ons zielig slaafje heeft het toch koud, dan is er niets lekkerder dan een warme douche……’
Oh jee, daar gaan we weer…….

 1 September 2017 (2)
Het was een dag die niet liep zo als verwacht. Het was druk op de weg richting Eindhoven. Dat laatste is absoluut niet nieuw. Ik reed weer eens tegen de klok. Alles ging wonderbaarlijk goed, met uitzondering van een graafmachine, die het verkeer op de provinciaalse weg ophield. Uiteraardmoest ik ook stoppen bij de spoorovergang, Dat alles was nog steeds geen probleem. Hoe dichter ik bij Eindhoven kwam, hoe harder het ging regen.
Maar het 2e verkeerslicht in Aalst, noem het maar gewoon stoplicht, zou ik zeggen, koste mij de nek. Het was erg druk. Ook om en rond DP waren de parkeerplaatsen vol. Het regende pijpenstelen, ik parkeerde mijn auto zo snel mogelijk en rende naar de ingang. Niet vanwege de regen, ja dat ook….., nee, om op tijd te komen…. Het waren 8 seconde… Mrs. Denise maakte de deur open en zag er weer ‘Stunning’ uit…. Ze zei er niets over. In haar hand had ze al een glas Spa Rood.
‘Loop naar de witte kamer’ zei ze tegen mij. Maak de lamp aan en sluit de deur. Snel liep ik naar boven, liep de kamer naar binnen en zette het glas op een schuine rand. Even later viel het glas op de grond.
‘Oh oooh’ Hoorde ik iemand onder roepen. ‘Dat bekent straf.’
Het glas was gelukkig niet kapot. Snel pakte ik een dweil en probeerde ik zo goed als het kon de vloer te dweilen. Ik voelde me wel een ongelofelijke oen, dat mij dat was gebeurt. Na het dweilen ontkleedde ik mij snel.
‘Kom maar naar beneden met al je spullen’ Boven wordt niets meer voorlopig.’ Uiteraard was dit koren op het spek voor haar. Ze knikte haar hoofd meewarig….. Heerlijk vind ik dat.
‘Goed Sjakie, snel een beetje’. Ik droeg mijn gedichten voor aan haar. Ze kon ze goed waarderen, getuige haar reactie. Na de gedichten volgde uiteraard mijn verhaal en envelop. Het wordt steeds moeilijker om een wens te verzinnen. Ik begon mijn brief aan haar:
“Ik zou iedere wens kunnen beginnen met……MELKMACHINE..please please please. Hahahahaha. Ik zou dat zelfs op mijn knieën zo kunnen schrijven… Maar ik doe dat niet. Als U vindt dat ik dat heb verdient, zij het zo. Ik kan en mag daar niet naar vragen.”

Uiteraard als nederig slaafje trek ik mijn Meesteres nooit in twijfel.. Ik meen dat ik duidelijk had geschreven dat ik niet om de Melkmachine vroeg. Maar ik als mannelijke slaaf zal nooit vrouwelijke, laat staan Meesteressen logica begrijpen. Eerlijk gezegd doe ik er niet eens moeite voor…ZINLOOS.
‘Sjakie, wat vind je van naalden?’
Ik was verrast door haar vraag. Ik kon me niet heugen of ik dat ooit bij DP had ondergaan zei ik eerlijk tegen haar. Wel had ik dat een keer op een privé feestje ervaren… Ja dat was een mooi feestje geweest….. (wordt vervolgd bij 3)

Een korte noot tussendoor n.a.v. het verhaal van Slaafaap (Op mijn plaats gezet)
Ik vind het zo wie zo altijd leuk om verhalen van ‘Slaafaap’ te lezen. Een man, die net als ik niet vies is van zelfspot. Ook ik had de oproep van ‘A’ gezien. Ook ik ben diezelfde dag in Valkenswaard geweest. Maar dat was puur toeval, omdat het in mijn agenda het beste zo uitkwam. Dat wist ik al weken vooraf. Het is echter niet mijn ding, met alle respect voor mijn twee lotgenoten. De interactie tussen ons in verhalen, daarentegen vind ik erg leuk. Ik zou eerder voorkeur geven aan een gezamenlijk pilsje in de kroeg. Kunnen we om elkaars ‘ellende’ en de vernederingen lachen hahahahahaha. Ik zou zo Smurf meenemen… Wordt vast een gezellige avond.

Op weg naar de horizon
De man zat in de bar van een hotel, nu niet in een te duur zakenhotel, maar met zijn kinderen, in een zogenaamd kinderhotel. Voor hem stond een glas whisky, of beter gezegd een dubbele Johnny Walker Red Label. Tja de 12 year old singlemalt Chuevas Regal was ook een optie, maar niet zijn ding, Het was een jaar later, Een soort van De ja vu, het zelfde hotel.
Terwijl de kinderen door het hotel sjokte en speelde overdacht hij zijn zonde. Dat was niet de eerste keer die dag. Een paar uur eerder bij het zwembad zat hij ook al te mijmeren. Nee, de meeste badgasten waren absoluut geen lust voor ogen, sterker nog een beter voorbehoedsmiddel was niet te vinden hahaha. Natuurlijk moet je iedereen in zijn waarde laten en eerlijk is eerlijk de man was zelf ook geen adonis. Er zijn mensen die daar wel opvallen, gelukkig maar.
Hij dacht terug aan een paar jaar geleden, toen hij en zijn vrouw naar een evenement gingen in Duitsland. Een volle Arena, vergelijkbaar met b.v. Ahoy, circa 8.000 bezoekers. Alleen maar lelijke mensen, alleen maar…. Niet te geloven. Goed het was een WWE Wrestling event, maar dan nog…
Zijn vrouw was tenger en woog werkelijk geen kilo te veel. Die dag voelde de man zich knap…. Knap ten opzicht van een overvloed aan lelijke mensen en trots, omdat hij langs de enige mooie vrouw liep…..
Het zwembad was voor zijn geluk niet helemaal een afspiegeling van die bewuste avond, er liepen zowaar gaande weg de middag een aantal mooie vrouwen, maar stond in schril contrast tot een bezoek aan de Zweedse stad Göteborg een paar jaar eerder….. Maar goed ook, de hele tijd met een stijve langs het zwembad liggen is ook niet alles.

Het viel niet mee, alleen zijn, goed in ieder geval geen ruzie met je partner. Geen irritaties, het was niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. De man was bang, bang voor een nieuwe relatie. Bang om opnieuw in een net te belanden waar hij niet meer uit kon komen. Vakanties met zijn vrouw waren niet allemaal even leuk geweest. In tegenstelling tot hun laatste gezamenlijke vakantie. Ook in zo een kinderhotel. Eigenlijk was daar de ellende omtrent haar ziekte al begonnen….

Zijn dochter wilde naar een ‘kletterwald’, iets waar zijn te logge en harkerige lichaam niet voor leende. Het herinnerde hem aan die bewuste vakantie…. Hij nam een slok van zijn Johnny Walker en hielt deze lekker lang in zijn mond, alvorens hij de whisky langzaam door zij keel liet glijden.
Het volgende moment dacht hij aan haar, aan die vrouw die zijn leven het laatste jaar een nieuwe richting had gegeven. Hem spreekwoordelijk bij de hand had genomen. Alhoewel een hondenriem beter op zijn plaats was…. Hij voelde zich schuldig, een jaar verder en zij was niet meer en zou er nooit meer zijn. Dat deed mede pijn omdat zijn dochter al verschillende keren schreeuwend was wakker geworden uit een nachtmerrie: ‘Mama…’ Schreeuwde ze in paniek….’Ik mis mama..’ Het raakte hem. Net na het nemen van de volgende slok werd hij aangesproken door een andere gast, waar hij al diverse malen mee had staan te praten over voetbal…..

1 september 2017 (3)
Ja dat was een mooi feestje geweest….. Er is een Nederlandse Dame, zover ik het weet die regelmatig Femdom parties organiseert. Wij kende haar van, waar anders….Passion. Zij was een elegante Dame, hij een masochist. Missy had niet zoveel met dat thema. Ik des te meer…. Eenmaal hebben we ons aangemeld. Het feestje vond plaats in de befaamde Studio van Mrs. Marianne, toen nog…. In Deventer. Daar in dat huis zijn er naalden gezet door Mrs. Jill, toen werkzaam aldaar en nu eigenaar van een Studio in Arnhem. Dezelfde Studio waar Missy ook nog een tijdje heeft gewerkt.

Na een frisse douche, droogde ik mij snel af en gebruikte ik wat deo voor onder mijn oksels. Als de spanning en lust toeneemt dan begin ik doorgaans te transpireren. Ik klopte, zoals doen gebruikelijk op de deur en nam plaats in mijn slavenhouding. Ik hoefde niet lang te wachten voordat de deur open ging.
‘Moet je hem hier braaf zien zitten’ hoorde ik haar zeggen tegen een van haar vrouwelijke collega’s.
Ik zei uiteraard niets.
‘Heb je deo gebruikt? Vroeg ze..
‘Ja Meesteres.’ Antwoorde in nog steeds in mijn slavenhouding. Voordat ik er erg in had spoot ze deo in mijn gat. Hahahahahaha Lachte ze luid
‘Sjakie, nu moet je goed luisteren..’ zei ze vervolgens. ‘Zet die stoel waaronder je kleren liggen midden onder de takel.’ In de tussentijd pakte Mrs. Denise een zwarte kist. Ik had geen idee wat het was, ik kon mij deze kist ook niet voor de geest halen. Ze hing de kist aan de takel die boven de stoel hing die ik daar zo juist had neergezet.
‘Ga zitten op de stoel.’ Geboot ze mij daarna.
Snel volgde ik haar bevel op en ging ik zitten. Daarop liep Mrs. Denise weg en ging ze op zoek naar een bepaald setje boeien.
Het duurde niet lang voordat ze terug kwam. De zwarte kist hing gevaarlijk boven mij. Ik had wel een vermoede… Terwijl ik daar naakt, letterlijk zat te wachtte kwam tot mijn – ja eerlijk is eerlijk – blijde verrassing Daisy de kamer binnen lopen. Ze keek me vriendelijk lachend aan.
‘Daisy, als jij naar zijn pikkie kijkt, begint hij spontaan te groeien en te bewegen.’
‘Hmmmm’ Zei ze met een lach op haar gezicht ‘Even van dichtbij bekijken. Ik zie het niet zo goed’
‘Heb je jouw lenzen niet in dan? Vroeg Mrs. Denise.
Moet ik nu ter zelf kastijding werkelijk op schrijven wat haar antwoord was op de vraag van Mrs. Denise?????
Daisy ging met haar gezicht vlak voor mijn pik zitten, mijn lid was rechtop gaan staan.
‘Ik moet echt goed kijken’ Zei Daisy
De vernedering was heerlijk, maar ook bijzonder pijnlijk.
‘Wat denk jij Sjakie’ Vroeg Mrs. Denise plotseling.
‘Niets Meesteres.’
‘Denk jij niet dat het lekker zou zijn als Daisy jou zou pijpen?’
Tja, wat moest ik daar op antwoorden. Natuurlijk ja….. Het was ook ja, maar wellicht ben ik anders dan andere mannen. Eerlijk gezegd vind ik het lekkerder om een vrouw oraal te verwennen dan zelf oraal verwent te worden. Ik kan dat niet verklaren.
Mrs. Denise stond op en pakte de boeien. Deze bevestigde ze eerst om mijn linker pols en vervolgens om mijn rechter pols. Met een ketting werden mijn handen achter de stoel vastgezet.
‘Daisy, maak jij de enkelboeien vast, je zit er zo lekker voor.’
Daisy keek nog steeds met ondeugende ogen. Ze genoot van mijn vernedering en speelde het spel fantastisch mee. Hoewel mijn lid een ander verhaal vertelde, genoot ik met volle teugen. Mijn lid was al veel voorvocht verloren. Vervolgens spuugde Daisy er nog vol boven op.
‘BAH’ zei Mrs. Denise ‘Is dat allemaal van hem??’
Daisy was sportief en antwoorde dat het ook haar spuug was die naast de stoel om laag druppelde. ‘Doe er maar snel een condoom om’

Kuisheid 11 augustus 2017 (lees ook Opgesloten)
Daar zat ik dan in mijn auto op de terugweg van Valkenswaard…. Jan Wolkers schreef ooit eens een boek: Terug naar Oestgeest, ooit… ooit heb ik dat boek gelezen. Verplichte kost op de beruchte boekenlijst op school. Goed Turks Fruit zal de meeste lezers van mijn column wellicht beter aan staan. Voor mij is het dus al weer meer dan één jaar: ‘Terug naar Valkenswaard’. Naast mij lag mijn tas met een verzegelde envelop. De verzegeling was de letter ‘D’ van Denise. In deze envelop zat een sleuteltje…. Een sleuteltje van de……

Circa een half uur eerder had ze met stralende ogen onthuld waar ze mee bezig was geweest toen ze mij bevrijdde van mijn blinddoek. ‘Zo Sjakie, voorlopig heb ik jou zaakje opgesloten.’ KUTTTTTTT’ was uiteraard, mijn eerste gedachte. Maar ik wist ook dat ik dit moest ondergaan… Maar hoelang?? Volgende week zou ik op vakantie gaan en ongetwijfeld veel bij het zwembad zijn met mijn kinderen.
‘Je hebt geluk Sjakie, ik heb hem niet op zijn strakste stand gezet.’ Mrs. Denise was uiterst genadig voor mij geweest. Ik mocht de kuisheidgordel een dag voor vertrek met behulp van het sleuteltje in de verzegelde envelop afdoen. Maar nog voordat ik thuis was, had mijn rechterbal een Houdini act uitgevoerd en was hij al ontsnapt. Met andere woorden, dan kan de kuisheidgordel af. Vrij man, zou eenieder zo zeggen.. Snel appte ik haar nog voordat ik thuis was. Met haar medeweten en goedkeuring was de envelop al binnen een uur open. Klote natuurlijk, dat laatste vooral letterlijk.

Leuk zo een kuisheidgordel. Ik heb ze wel vaker omgehad. Vroeger sloot mijn vrouw mij ook weleens op. Het onder de kleren dragen vind ik vaak pijnlijk, zeker als het slotje in de huid drukt. Dat was met deze, overigens zeer comfortabele gordel ook het geval. Mijn rechterbal bleef ontsnappen, ook toen ik deze op de strakste stand had gezet. Uiteindelijk heb ik mijn ballen maar afgebonden om er voor te zorgen dat ze niet konden ontsnappen. Daarmee was probleem één opgelost… Het probleem van het pijnlijke slot had ik verholpen door een sok te schuiven onder de ring van de gordel. Deze zorgde er voor dat het slot niet meer rechtstreeks in mijn huid drukte. Vanaf dat moment ging het.. Hahahaha
Plassen is een andere tak van sport. Zittend is geen probleem….. Thuis ten minste… Op zaterdagavond was ik uitgenodigd om naar het voetballen te gaan. Dat was de eerste serieuze test. Deze was ik goed doorgekomen. Natuurlijk had ik de gordel af kunnen doen, maar dan kan ik beter helemaal stoppen…… Het voelde een beetje als in een kooi zitten die niet is afgesloten. Maar het ging niet anders, daar ben ik Mrs. Denise wel dankbaar voor.
Een paar dagen later ging ik naar een concert van een befaamde Amerikaanse Metalband Megadeth. Ik had dit keer geen kaartje over en ik geloof ook niet dat Mrs. Denise mee had willen gaan…. Ik weet het wel zeker ook hahahaha. Die avond appte ik een foto door van het voor mij zo gekuiste concert. Dit uiteraard tot haar tevredenheid getuige haar reactie:  ‘Haha LOL’

1 September 2017 (4)
Mrs. Denise pakte de afstandsbediening van de takel en liet de zwarte kist zakken. De kist of box kon worden opengeklapt. Mijn hoofd werd nu opgesloten in deze kist. Het leek wel een Black Box. Een zorg minder, wat er ook gebeurt vanavond, de Black Box wordt altijd terug gevonden hahahaha. Maar of deze Black Box dan nog uitsluitsel geeft waag ik te betwijfelen.
PATSSSSS…….. PATSSS…….. PATSSS, sloeg ze hard op de Box. Nu leek het wel een muziek box. Nu maar hopen dat ik Mrs. Denise niet te Bose maak!! De Box had aan de voorkant kleine deurtjes voor ogen, neus en mond.
‘Sjakie….. Sjakie…. Zit het goed?’ Vroeg ze oprecht bezorgt.
‘Ja Meesteres’ antwoorde ik.
‘Wat zeg je Sjakie?’
Het was duidelijk dat de zwarte box mijn volume dempte.

Als beloning sloeg ze nog een paar keer ritmisch tegen de box aan. Er kwam in ieder geval een behoorlijke ‘beat’ vanaf.
Daisy zat nog steeds voor me.
‘Moet je zijn nagels zien?’ Heb je ze niet geknipt?
Het stomme was, voordat ik ging had ik wel mijn vingernagels geknipt. Nagels was toch wel het onderwerp. Voordat de sessie begon had ik het gedicht Sinistra en Destra opgedragen (zie onder aan het verhaal Opgesloten) Ik had haar een nagelsetje gegeven. Als watje slaaf doe ik er alles aan om die moordnagels te vriend te houden. Ik vermoed dat menig masochist door de knieën gaat, of ie wil of niet, voor deze ‘Dames’. Ja vrouwelijk op en top.
‘Daisy, hebben we nagellak?’
‘Die moeten we vast wel hebben hier.’ Antwoorde ze lachend…. Snel verliet ze de kamer…. Het duurde niet lang voor ze terug was. ‘Hier onder niet, maar ze zijn onderweg.’
Voordat ik het in de gaten had was Mrs. Rose in de kelder. Ze overhandigde Daisy de nagellak. Als straf werden mijn teennagels gelakt.
‘Zo dan denk je in het vervolg iedere keer dat je de teennagels moet knippen. Hahaha..  Rose’ zei Mrs. Denise. ‘Sjakie vind het leuk als zoveel mogelijk Dames naar zijn pikkie kijken.’
Door de Black Box kon ik niet al te veel zien. Ik zag dat ze een strakke zwarte broek aan had met lange donkere haren. Ik was Mrs. Rose pas een keer eerdere tegengekomen bij DP (zie De Carrousel)

Toen opende ze de deur en pakte mij meteen bij mijn oren. Op de website had ik haar foto’s natuurlijk wel gezien. Het is gewoon een spetter, daar hoef ik niet moeilijk over te doen. Overigens spetteren zou ik later nog letterlijk……. Op de website staat ze als Switch, daar heb ik weinig van gemerkt. Of het moet zijn dat ze switchte tussen mijn linker en rechter tepel!!
Mrs. Denise was ondertussen begonnen met mijn verhaal. Als ze daar ook maar even de kans voor krijgt doet ze dat. Voor mij als schrijver is dat natuurlijk een groot compliment.
‘Zo Sjakie, jij houd van mij al sinds 26 maart 2001’………‘Je mag alles met hem doen’ zei ze vervolgens zittend in haar troon, tegen Mrs. Rose.
‘Alles???’
Ik hoorde haar ondeugende onuitgesproken gedachtes door de black box heen galmen. De manier hoe ze ‘alles’ zei. Ik wilde nog vragen: bent U de zus van Mrs. Nina?
‘Ik geef wel aan als het te ver gaat’ zei Mrs. Denise al lezend op de achtergrond.

Terwijl Mrs. Rose de vrije hand kreeg om mij te ‘verwennen’.
‘Kan hij ook zingen?’ vroeg ze aan Mrs. Denise en daarna aan mij.
‘Daar wordt U absoluut niet vrolijk van’ was mijn antwoord op haar vraag.
‘Nee, alleen het smurfenlied’ Vulde Mrs. Denise aan.
Dat vermaarde Smurfenlied achtervolgt mij nu al een jaar of 15!!! Bedankt Mrs. Tara, niet te verwarren met de nieuwe slavin bij DP.
Daarna had Daisy een ander lumineus idee. Ik kon het door de box niet helemaal verstaan. Maar kennelijk had ze op een of andere manier een scheet gelaten in een condoom.
‘Mond open’ zei ze terwijl ze het mondklepje opende en ze propte de condoom in mijn mond. ‘Stinkt ie?’ Vroeg ze vervolgens triomfantelijk.
De volle mond was een perfect excuus om niet te kunnen antwoorden.

 House of Fantasy (deel 8)
k werd wederom compleet onder geplast, maar nu ging het in twee of drie etappes. Tot hilariteit van alle dames.
‘Misschien moeten we een kruisje op zijn slavenkop zetten, kunnen we beter richtte. Hahahahaha’
‘Zelfs als pisbak is hij nog te stom en te lelijk’ Zei de Herin ‘Het is gewoon een vieze geile slettenbak en hij stinkt een uur in de wind….’  Daarop gaf de Herin een van de Dames opdracht om mij naar de achtertuin te brengen. Daar stond een andere Dame klaar om mij schoon te spuiten met een tuinslang.
‘Als je begint te schreeuwen of probeert weg te rennen….!’ Zei ze zeer dreigend…..
Weldra spoot de ijskoude straal over mijn slavenlichaam heen. Mijn geluk was dat het lekker weer was. Nadat ze klaar was zei ze:
‘Ga op je rug liggen en spreid je benen en armen.’
Dat laatste ging uiteraard niet snel genoeg.
‘Schiet op slaaf, of moet ik….’
Snel lag ik op de grond. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat de Dames een zware hamer bij hadden en 4 grote stalen pinnen. Soort van tentharingen, maar dan een paar maatjes dikker en langer. Even later lag ik uitgespreid vast in het gras.
‘Zo, kan hij in de zon drogen’ Hahahaha….

Tja dat was makkelijk gezegd, moet er wel zon staan. Ik kon niets doen dan blijven liggen. Ik had inmiddels ontzettende honger. Wanneer had ik het laatst gegeten, vroeg ik mij af. Goed ik had door de jaren heen wel wat voorraad opgebouwd, maar ik ben geen kameel. Ik durfde nog steeds niets te zeggen. Ik wist ook niet of er iemand in de buurt was….. Heel voorzichtig zei ik ‘Meesteres’ er kwam geen reactie. Daarop hield ik mijn mond weer dicht….. Maar het bleef knagen…. Na een paar minuten zei ik iets harder: Meesteres…….
Mijn maag schreeuwde nu om eten, sinds mijn geest zich realiseerde hoe lang ik al niets meer had gegeten. Het deed me vrijwel meteen denken aan al die etentjes met mijn vrouw. Zij was een ware fijn proefster geweest. Vond het heerlijk om te kokkerellen, als rechtgeaarde Bourgondiër kon ik dat wel appreciëren. Regelmatig gingen we uiteten, lekker glaasje wijn erbij…..hmmm. Het water liep me ondertussen in mijn mond. Er kwam nog steeds geen reactie….. Ik besloot om nog een keer harder te roepen MEESTERES…..
‘MUIL HOUDEN SLAAF’ klonk het uit het niets zeer fel..
‘Maar Mees…. AUW.. Klets er een zweep venijnig op mijn bovenlichaam.
‘Wat hoor ik?? Vroeg de Dame die ik meteen herkende aan haar stem en geur.
‘Ja, hij riep naar een Meesteres?’ zei een voor mij onbekende Dame.
Hmmm… Wat moet ie?’
‘Ja, wat moet je slaaf?’
‘Meesteres, heeft U wat te eten voor mij?’
‘Waarom?’ Antwoorde de Herin des Huizes ad rem.
‘Ik heb honger Meesteres?
‘Is dat mijn probleem?’
‘Nee Meesteres.’
‘Nou dan?  Het is ook nooit goed met die slaven, krijgen ze eerst een luxe bad, vervolgens mogen ze prinsheerlijk gaan zonnebaden en dan hebben ze honger. Zijn wij jou slaafjes of zo…?
‘Nee Meesteres’ antwoorde ik vertwijfeld..
‘Goed, zei ze tegen de tweede Dame, ga jij voor ‘meneer’ wat halen……. ‘Lig je lekker slaaf?’
‘Niet echt Meesteres.’
‘Goed zo, het is hier ten slotte ook geen hotel……’
Wordt vervolgt…

1 September 2017 (5)
‘Hij wilde weer aan de melkmachine’ zei ze tegen de Daisy en Rose. Ik meende me te herinneren dat ik het anders had opgeschreven. Goed ik ben ook maar een slaafje natuurlijk. Daisy pakte mijn lid vast en begon hem langzaam te masseren. Mrs. Rose verwende mijn lichaam afwisselend met voor mij niet al te leuke kneepjes in mijn tepels en streling over mijn lichaam.
‘Als je de Melkmachine wilt moet je hem verdienen.’ Bedenk eens iets creatiefs.
Ja, goede vraag: bedenk eens iets creatiefs met een zwarte kist, waarin je hoofd is opgesloten. Met twee prachtige Dames die met mijn weerloze lichaam spelen en de grande Lady, die mij als Koningin van af haar troon aankijkt…. Nee, Sjakie’s creativiteit was gezonken tot in zijn kleine teen. Die black box, was voor mij absoluut geen crea box.
Door die condoom in mijn mond, kon ik niets zeggen. De verwennerij van de Dames was er niet minder om.
‘Ik wil je horen kreunen Sjakie…… Haal het condoom maar uit zijn mond….. kreunen Sjakie’
‘Ahh ahh ah’
HARDER SJAKIE HARDER‘   PATSSS PATSSS PATSSS knalde het weer op de black box. Ik dacht toch echt dat ik hard kreunde, maar de black box dempte ook mijn volume naar buiten toe.
‘Doe je mond open’ zei Mrs. Rose. Vervolgens spuugde ze in mijn mond. Beide Dames gingen verder met mij te verwennen. Mrs. Rose draaide haar billen in mijn kruis….. Ze ging op mijn bovenbenen zitten, voorwaarts en achterwaarts.
‘Ooo ooo voel je mijn kutje’ zei ze plagerig maar geil.
Ik kreunde ondertussen van genot. Daisy draaide ook haar billen in mijn kruis. Op een begeven moment zaten ze allebei op mijn boven benen. Wat was ik toch een ontzettende bofkont. Het enige euvel was die vervelende black box. Die box hing aan de takel precies op de juiste hoogte. Ik kon wel omhoog maar niet omlaag. Na verloop van tijd begon de black box bij mijn nek pijn te doen. Ook transpireerde ik als een rund…… De stoel was nat van mijn zweet.
De Dames gingen onverminderd verder. Creativiteit had ik dus echt niet. Mrs. Rose schakelde door naar de volgende versnelling. Ze haalde de terminator.
‘Wat is lekkerder? Vroeg ze aan mij ‘De melkmachine, of de Dames’
Is dat een vraag????
‘De Dames Meesteres, DE DAMES’ zei ik iets harder omdat ze mij niet goed verstond.

De terminator deed vervolgens zijn werk. Het beperkte uitzicht wat ik had werd verschoond door mijn blik op Mrs. Rose. Ik werd geiler en geiler….. Ik begon me langzaam in te houden. Het leger zaadcellen rukte snel in gelid……..of moet ik schrijven trok snel richting mijn lid!! Hoe dan ook ik raakte de controle volledig kwijt. Mijn lid ehhh lot lach letterlijk in handen van Mrs. Rose. En die liet er geen gras over groeien. Weer probeerde ik mij in te houden, maar mijn zaadcellen hadden de vrijheid geroken en hadden ongetwijfeld hetzelfde uitzicht als ik…..Mrs. Rose….
‘Ik ga ko…….ko…….komennnnnn…..ahhhhhhhhh ahhhhhhh’
Mrs. Rose ging onverminderd verder, ik kon niets zien alleen hoorde ik haar iets zeggen dat het condoom het niet had gehouden. Dat machtige leger zaadcellen had het condoom spetterend verslagen. Ze vonden hun weg op de bodem, maar ook op haar laarzen en broek. Om mij te bevrijde van de laatste zaadcellen, ging ze door tot het gaatje. Daarop gleed ze, tot hilariteit van de overige Dames uit over mijn zaad…………..Hahahahahahaha…lachte alle Dames. Ik zou niet hebben durven lachen…
Langzaam kwam ik weer bij zinnen. De Black box werd geopend.
‘Dit is Sjakie’ zei Mrs. Denise tegen Mrs. Rose….
Als dank mocht ik haar laarzen schoon likken. Er was geen haar op mijn hoofd om dat niet gepassioneerd te doen. Voordat Mrs. Rose de kamer verliet, had ze nog een presentje voor mij.
Ze wreef met twee vingers over mijn eikel heen. Ik had nog geen notie, waar ze mee bezig was. Weldra werd mijn eikel warmer en warmer………heet ….. heet…. heet……heter  HEETTTTTTTTTT AAUWWWWWW. Mrs. Denise kwam niet meer bij van het lachen.

Ik wist niet meer hoe ik moest zitten, nog steeds zaten mijn armen vast achter de stoel. Het zitvlak was drijfnat van mijn zweet. Op de een of andere manier werden mijn ballen ook heet. Mrs. Denise trok een handschoen aan en herhaalde wat Mrs. Rose 5 minuten daarvoor had gedaan
‘Genade Meesteres….genade, genade..’ Probeerde ik tevergeefs……
……..Oh neeeee…. Daar gaan we weer……………..AUUUUWWWWW. Ik kon niet meer stil blijven zitten. Ze had de magische zalf (Thaise Tijgerbalsem) ook uitgebreid over mijn ballen gewreven. Wederom had Mrs. Denise de grootste lol.
Nadat de ergste pijn was weggetrokken werd ik door haar getrakteerd op ik meen 8 trappen onder mijn ballen. Let wel ik meen…..8 hè… Was dat voor iedere seconde 1?

 

Langzaam zonk ik weer
weg in mijn gedachte
Wat kan tijgerbalsem
doen verzachte??

 

…………………….wordt vervolgd

 

Bij deze een speciaal woord van Dank voor:

  • Daisy, U/je bent een Engel
  • Rose….Splashing…..all the way..

 

Black Box
Mijn eigen geest
heeft genoten.
Toen de black box
werd gesloten.

Mijn gedachtes
werden erin gesmoord.
Mijn lustgevoelens
genadeloos doorboord.

Mijn zicht werd mij
volledig ontnomen.
Er was voor mij dan
ook geen ontkomen.

Willoos zat ik daar
voor U gebonden.
En werd ik door Uw
Dienaren verslonden.

Mijn ogen straalde
en lachte van geluk.
Deze bijzondere dag
kon niet meer stuk.

Nadat de black box
werd ontsloten.
Zag U pas echt
hoe ik had genoten.

Acht
De liefde voor alles
wat verzacht.
Voor dat, wat U
niet had verwacht.

Datgene wat U
niet had gedacht.
Wat U in ontroering
heeft gebracht.

Dat ene moment,
zo onverwacht.
Zo sterk en met
zoveel kracht.

Het is of U de
hele dag lacht.
Zo straalt U van
geluk en pracht.

Genieten van Uw
eindeloze macht.
Is waar ik dagelijks
zo naar smacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top