De buitenwereld bestond niet meer met Eva

Mijn verwachtingen waren hoog gespannen toen ik de eerste keer afsprak met Eva. Een voormalig collega van haar had tegenover mij hoog opgegeven over het erotische gehalte van haar sessies. Voeg daarbij enkele passages uit de website van Eva zelf, die me bijzonder aanspraken. Zoals “tijdens een spel is het even alsof de buitenwereld niet bestaat,” of “je fysiek dwingen te doen wat ik wil., “door simpelweg te weten dat het enige waar je voor dient is om mij te plezieren.” En ”wanneer ik je tot je grens mag brengen, samen ontdekken precies hoe ver je kan gaan.” Het was duidelijk, dat ik naar Eva moest gaan.

Eva begon voorzichtig, natuurlijk eerst op mijn knieën haar voeten kussen. Daarna op het strafbokje – met wat spanking en gebruik van divers slagmateriaal. Dat was nog niet meteen een succes, waarbij het haar opviel dat ik in het begin alles incasseerde, maar plotseling een gil gaf op het moment dat het te hard was. Ze wisselde het slaan af met af en toe even over mijn rug te strijken, in mijn oor te fluisteren of mijn tepels te pakken… ah, daar zitten mijn gevoelige knopjes.

Eva kwam echt goed op gang toen ik in de sling lag, en ik helemaal aan haar was overgeleverd. Ze nam mijn achterste, eerst met haar hand, later met een voorbind dildo – en bracht me in de zevende hemel toen ze in me stootte, terwijl ze met haar handen mijn beide tepels keihard onder handen nam. Daarbij rekte ze mijn grens ruim op… ik vond het geweldig om dit voor haar te doen.

Ik heb weet ik niet hoeveel keer haar naam genoemd, wat zeg ik, uigeschreeuwd – terwijl inderdaad de buitenwereld niet bestond, maar ik alleen haar ogen zag, waarin ik me klein voelde en in staat was alles voor haar over te hebben. Ze had me precies waar ze de wilde hebben en het beviel me goed, ik wilde niets liever.

Op weg naar huis rook ik nog het spuug dat ze over mijn gezicht had gesmeerd, mijn tepels schuurden pijnlijk tegen mijn hemd… wat een vrouw.

Top