De driedubbele afspraak met Mrs. Denise

Eindelijk is het dan zover, zaterdag 1 december! Met het lood in de schoenen en mixed feelings bel ik aan bij DP. Nadat de gastvrouw me na binnenkomst van een glas spa rood heeft voorzien ben ik een paar minuten alleen in de ontvangstkamer. Carte blanche tijdens sounding en ademreductie giert rond in mijn hoofd totdat Meesteres Denise ineens voor me staat. Er is weinig tijd om Haar te begroeten. “Mee komen jij, Ik wil snel aan de slag” klinkt Ze gedecideerd. Als ik naakt op mijn knieën zit met een zwart leren masker op dat ik over mijn hoofd moest trekken, klop ik op de deur. Niet veel later staat Meesteres Denise voor me en ik geniet van de strakke, zwarte kleding die Ze draagt met Haar hoge lieslaarzen over de broek. Veel tijd om te genieten heb ik niet want als Ze de veters van het masker vastrijgt staat Ze achter me. “Staan en volgen” klinkt Ze bits en kort daarop sta ik strak tegen het web en maakt Mrs. Denise de pols- en enkelboeien stevig vast zodat ik geen kant op kan. Ze streelt en knijpt in mijn tepels, ballen en pik wat onmiddellijk resulteert in een enorme erectie. “Wat een smerig geile slaaf ben jij zeg, je loopt nu al te lekken. Daar heb Ik niet om gevraagd” zegt Ze dreigend terwijl ik Haar de kamer uit hoor lopen. Kort daarop komt Ze binnen met twee collegae die beiden aan mijn slavenpik voelen en hun afkeuring uitspreken over mijn lekkende slavenpik.

Beide dames hebben de kamer verlaten en Meesteres Denise komt voor me staan om nog eens stevig en gemeen met Haar nagels in mijn tepels te knijpen. Ik kerm en vraag om genade. “Nee slaaf geen genade voor jou! Je mag van Mij de hele boel bij elkaar schreeuwen, dat zal je niet helpen want Ik laat je toch niet gaan. Carte blanche slaaf oftewel Ik kan alles met jou doen, wat Ik ook maar wil. Misschien houd Ik je wel de hele dag hier, wat kan mij het schelen als jij dat niet wilt” klinkt Ze opgewekt en vastberaden. Dan loopt Ze weg en kort daarop voel ik dat Ze een condoom om mijn slavenlid doet. Het duurt niet lang voordat ik een gigantische zaadlozing heb wat door Mrs. Denise zorgvuldig in het condoom opgevangen wordt. Ze opent de flapjes voor de ogen van mijn masker en ik zie de enorme hoeveelheid zaad in het condoom dat voor mijn gezicht heen en weer slingert. “Zaad dat jij produceert gaan we vanmiddag allemaal recyclen. Bek open slaaf” commandeert Ze mij. Gedwee volg ik Haar bevel op en ze plaatst de opening van het condoom in mijn mond en gebiedt mij het op te zuigen en af te slikken. Kokhalzend voer ik Haar commando uit en nauwelijks bekomen van deze vernedering maakt Ze me los en neemt me mee naar de bondagebank waarop ik luttele ogenblikken op vastgeketend lig. Wat een vakvrouw denk ik in mezelf terwijl ik me probeer op te peppen nadat er zo snel, zo veel slaafse onderdanigheid en geilheid uit mijn lichaam is gehaald door Meesteres Denise.

“Zo slaaf, nu gaat het leuke deel beginnen, tenminste voor Mij althans” zegt Ze lachend terwijl mijn tepels het opnieuw moeten ontzien. Ik schreeuw het uit en vraag opnieuw om genade. “Zwijg slaaf, je ontkomt er niet aan vandaag hoewel Ik weet dat je nu liever weg wilt”. “Klopt Meesteres Denise” zeg ik zacht waarop Zij antwoord dat Zij wil zien en merken hoeveel ik als slaaf voor Haar als Meesteres over heb. Daarna voel ik hoe Ze met een violet wand mijn gevoelige eikel, pik en ballen onder handen neemt. Het is een eng gevoel en ik bijt op mijn tanden. Ook voel ik hoe Ze daarna enkele sounds plaatst wat uiterst gevoelig en pijnlijk is hetgeen ik laat merken met gekreun en au, au, au roepend. Stroom voel ik door mijn slavenlid gieren en ik probeer me te beheersen wat redelijk lukt. Het doet pijn en Mrs. Denise voelt volgens mij dat ik lijdzaam probeer om Haar optimaal te dienen. Net als ik Haar wil vragen om te stoppen hoor ik Haar zeggen dat de stroomsterkte pas op een kwart staat. Daar schrik ik van en ik durf het niet om Haar te vragen om te stoppen. Dan merk ik dat Meesteres Denise stopt en een zeer erotisch trillend apparaat tegen mijn pik en ballen drukt. “Ik wil dat je weer klaarkomt slaaf anders moet Ik die pik nog maar eens stevig onder handen nemen. Ze plaatst het trillende apparaat onder de brede leren band om mijn middel en verlaat de kamer. Ik ben blij dat ik even alleen ben en voel dat mijn tepels, pik en ballen gevoelig zijn. Het trillen is gewoon lekker en na enkele minuten kom ik klaar. Niet veel later, na mijn tweede zaadlozing, komt Mrs. Denise weer binnen en ik hoor Haar goedkeurend zeggen dat ik ben klaar gekomen.

Dat vraagt naar meer slaaf, Ik wil meer zaad van je dus nu weet je wat je te doen staat. Als je niet klaarkomt ga Ik je pik weer pijnigen en probeer Ik het opnieuw om jou te laten klaarkomen. Snap je slaaf, herhaaldelijk klaarkomen oftewel Torture of Caress. “Ja Meesteres, ik begrijp het” stamel ik. “Mooi slaaf, is dat niet waanzinnig. Klaarkomen, pijnigen, even rust en dan weer opnieuw. Zo kan Ik uren doorgaan met jou” klinkt Ze opgewekt. Dan voel ik wederom de elektrische prikkels en ditmaal neemt Ze plaats op mijn gezicht. Jammer dat ik Haar niet in Haar kruis kan kijken want dat zou me super motiveren om Haar nog meer en langer te dienen. De ademreductie neemt de aandacht weg van mijn gevoelig geslachtsdeel en dat is een beloning op zichzelf! Dan stopt Ze met de violet wand en commandeert Ze me om weer klaar te komen. “Als je niet klaarkomt ga Ik weer met sounds je penpisbuis oprekken slaaf” zegt Ze terwijl Ze mijn ademhaling reguleert. De erotische trillingen zijn weer voelbaar en gelukkig bereik ik al vrij snel voor de derde keer mijn hoogtepunt. Meesteres Denise stapt van me af, recycled het slavenzaad en maakt me los. Nadat ik de punten van Haar lieslaarzen heb mogen kussen zegt Ze vriendelijk dat de sessie voorbij is. Na een heerlijke douche en een kort nagesprek bij een glaasje water neem ik afscheid van deze waanzinnige vrouw en een meer dan fantastische Meesteres!

Meesteres Denise, ik heb enerzijds stevig afgezien en anderzijds ontzettend genoten. Dit smaakt naar nog veel meer (zaad?) en ik hoop snel een halve dagsessie af te spreken om U nog veel meer en langer te mogen en kunnen dienen. U heeft vast nog wel wat ideetjes om deze slaaf vreselijk te vernederen en te straffen…

Met nederige groet, Uw dienaar slaaf frits.

Top