De eerste Sessie met Trans Slavin Olivia, en zeker niet de laatste!

Vrijdag 20 oktober had ik afgesproken bij trans slavin Olivia. Voor mij was het de eerste keer dat ik bij een trans slavin afsprak, voor Olivia bleek het haar eerste sessie bij Domination Palace te zijn. Bij kennismaking kwam ze gelijk al aardig en goed over. Ze was duidelijk in haar grenzen en eerlijk over de lichte spanning voor de eerste keer.
Hoe toevallig, ik had een rollenspel voorbereid waarbij Olivia toelatingsexamen moest doen om als slavin te beginnen. Dit rollenspel speelde ze hartstikke leuk mee. Volgens mij waren we samen aan het genieten en wat is mooier dan dat? Voor mij was het een mooie ervaring om met een trans te spelen, maar nog meer was het een heerlijk spel in goede sfeer.
Na afloop hadden we nog een goed gesprek en bleef de sfeer goed. Ik kom zeker weer eens terug voor een volgend rollenspel met Olivia.
Eddo.
Top