De Ring

Deel 4, episode 2
30 oktober 2018 (deel 1)
Het voelde of ik naakt was…. Ja, zo liep ik deze avond weer naar buiten… Voor even sloot ik mijn ogen en realiseerde ik weer, waarom ik mij naakt voelde. Een glimlach kwam op mijn gezicht. Ja, het was goed zo, zo moest het zijn. Had ik nu eindelijk die cirkel doorbroken? Amper anderhalf uur eerder arriveerde ik met ruim twee weken vertraging op dat ene adres aan de Eindhovenseweg 150. De vertraging was het gevolg van een zeer onverwachte last minute vakantie met een goede vriendin van mij. Daarvoor nogmaals mijn dank, ik weet namelijk dat zij mijn columns leest. Eigenlijk had ik een afspraak gemaakt met Mrs. Manja, daar later meer over. Omdat ik wist dat Mrs. Denise ook op vakantie zou gaan. Achteraf gezien kwam mijn vakantie toevallig goed uit. Ik vroeg me nog af: zou ik Mrs. Denise op het vliegveld tegen komen? ‘Met Mrs. Manja?’ Reageerde Mrs. Denise verbaasd. Het was haar reactie op mijn Appje, van een paar weken daarvoor. (26-9-2018)

Ik wist dat zij op vakantie ging en ik keek in mijn agenda. Ik probeer een bepaalde cyclus aan te houden. Als ik hier van afwijk, heeft dat invloed op a.s. sessies en party’s. Bij voorkeur plan ik geen sessie met Mrs. Denise in na een ‘party’. Andersom kan wel, maar liever ook niet te dicht op elkaar. Simpel gezegd, ik probeer de tijd te verdelen. Dat lukt niet altijd…. Ik stuurde Mrs. Denise – met pijn in mijn hart – een appje, om te vragen of ik tijdens haar vakantie een sessie mocht in plannen met Mrs. Manja. Eerlijk gezegd voelde dit als verraad. Niet alleen ten opzichte van Mrs. Denise, maar ook tegenover Mrs. Zascha. Wellicht klinkt het basaal. Het is maar commercie?!?! Nee, dat is het niet, ja toch wel…. F#ck, ik heb een meer dan leuke band met Mrs. Zascha….. In alles met Haar proef ik wederzijds respect en oprechtheid, en ik vroeg om een afspraak met Mrs. Manja????? Laat ik voorop stellen, dat ik in deze zeker mijn lust fantasie heb gevolgd. Uiteraard heb ik haar al vaker ontmoet in dit hemelse Fantasy House. Eigenlijk werd ik ruim 2,5 jaar geleden al getriggerd door één bepaalde foto die ik van haar zag. Nog voordat ik Mrs. Zascha heb mogen leren kennen. Mrs. Manja was / is onbereikbaar, omdat ik – schrijf ik met stralende ogen – slaaf ben van Mrs. Denise. Ik voelde mij oprecht schuldig en kon dan ook niets anders doen, dan Mrs. Zascha een appje sturen en het boetekleed aan trekken. Ik vond dat zij dat van mij moest horen. Ere wie ere toekomt. Ze nam het erg goed op. Toch voelde ik mij daar niet goed onder.

Door een toevallig omstandigheid, zou ik sneller boete kunnen doen dan verwacht. Hier later meer over in deze column. Dus met ruim twee weken vertraging stond ik voor de deur, het weer was plat gezegd klote, het verkeer dan meestal ook. Ik was eerder weg als normaal, toch werd het weer eens een ouderwetse race tegen de klok, die ik met hangen en wurgen won. Toen vond ook nog mijn world clock app het nodig om te gaan ‘etteren’ en dat resulteerde in twee keer kort aanbellen…… Godverdehuppelekolere nog eens aan toe….. Even later ging de deur open.. Voordat ik wist keek ik kort in de ogen van……… Ja, van die vrouw, zij laat ook mijn ogen stralen, niet alleen Mrs. Denise… Uitgerekend de vrouw die ik voor mijn gevoel ook had verraden. Ik was blij om haar te zien. Mrs. Zascha en ik gaan goed door één deur, mits ik een paar kilo afval…..hahahahaha.. Bij deze een dikke knuffel lieve schat….

House of Fantasy, De tweede ronde deel 4
De Dame met het gif zwarte haar en prachtige tatoeages maakte de rem van het bed los en reed het bed de kamer uit, onderwijl dat zij dat deed vroeg ze: ‘Wat moet ik met het infuus doen?’ ‘Laat dat maar zitten, wellicht dat we later nog andere tests met hem gaan uithalen.’ ‘Tests….tests’ vroeg ik bang. ‘Muil houden slaaf, anders krijg je een gag in de mond’ ‘Een wat…. maar….maar …… oempf oempf ….’ Voor dat ik er erg in had zat de gag op zijn plaats. Daarbij keek ik recht in de ogen van die blonde gespierde Dame. ‘Doe hem ook maar een blinddoek voor’ Nu werd het zwart voor mijn ogen….. ‘Zullen we kijken of zijn ‘pielenman’ nog tot leven wil komen?’ vroeg Bloem. ‘Maak er maar pielenmannetje van!’ Merkte de Dame met volle rondingen zeer Ad rem op. Hahahahahahahaha.. ‘Warempel nog eens aan toe zeg…’zei Gina verbaasd ‘Hij begint weer te groeien.. Och och och…’ ging ze betuttelend verder terwijl ze met één hand lief door mijn haar streek. ‘Ons klein slaafje..’ Vervolgens voelde ik een hand die lief mijn penis streelde. Weldra verscheen het eerste voorvocht… ‘BAHHHH’ ging Gina verder ‘Jij vieze geile slaaf…’ ‘DAMESSSS’ klonk het plotseling fel door… ‘Jullie mogen hem later melken’. Zei de Dokter.. ‘Jij Tanja, breng hem naar zijn nieuwe ‘verblijf’, zoals ik jouw al eerder vroeg.’ Hmm Tanja dus, die met dat gif zwarte haar heet Tanja, ten minste dat meende ik mij te verstaan. GVD, dacht ik eigenlijk is dit berengeil, wat een lekkere wijv……. AUWWWWW schreeuwde ik het van de pijn uit. De vlijmscherpe nagels van de Dokter hadden mijn tepels ongeveer doorboort. ‘Zo vieze geile slet’ zei ze met die heerlijke stem van haar. ‘Dat pikkie van jouw komt later aan de beurt. Tanja stop jij even die oorpl……’ Plotseling werd het helemaal stil. Ik zag niets, ik hoorde niets en ik kon niet meer praten. Ik voelde dat het bed rollen, vervolgens hoorde ik heel ver weg hoe een deur openging. Het voelde koud aan in deze kamer. Ik kon me niet bewegen, hoe ik het ook probeerde…. Even later sukkelde ik weg….

(Flash Back)
Het duurde niet lang voordat ik weer terug ging naar wijk Noord, nummer 5. Het was letterlijk een zoete inval aldaar. Veel mensen die over de vloer kwamen waren gelijkgestemde. BDSM was absoluut geen taboe. Plotseling wenkte ze naar mij: ‘Kom naar boven en daar uitkleden.’ Snel ging ik naar boven toe en kleedde mij zonder te aarzelen uit. Het duurde niet lang voordat zij boven was. Zij was Missy, ook wel mijn missie…… Ze inspecteerde mij van top tot teen. Haar vriendin Angel vond dit ook wel interessant. Daar op de eerste verdieping hadden ze een ‘speelkamer’ even later stond ik vast in een bondage in combinatie met bamboe stokken. De herinnering kwam langzaam naar boven, een goed gevoel maakte zich meester van mijn gevoel, of beter gezegd ‘Meesteres’ van mijn gevoel. Ik groef en groef in mijn gedachte, maar ik zag alleen maar zwart… Waar is die herinnering?? Waar.. Ik begon me in mijn eigen droom af te vragen of ik wakker was of niet. Nee, ik wil niet wakker worden.. ‘Aaahhhh… hu u hu hu rrrrrrrr hu u hu u rrrrrrrrr’

Plotseling liepen de rillingen over mijn lichaam van de schrik. Alsof er ijskoud water over mij heen was gegooid. Nog steeds kon ik niets zien, horen of zeggen. Mijn hartslag ging als een gek te keer. Uit het niets – voor mij dan – werd ik gegrepen bij mijn haar… Ik voelde lichte strelingen over mijn lichaam lopen van nek naar borst, naar de navel… voorbij de navel richting schaamstreek tot aan het begin van mijn penis. Opgewonden verlangde ik dat deze vingers en nagels verder gingen. Maar ze stopte…… Ik was nu klaar wakker, kon me niet bewegen en de Dame in kwestie – wie het ook was?? – was verdwenen. Ik had het inmiddels koud en mijn schouders begonnen pijn te doen… Totaal voor mij onverwacht werd de blinddoek verwijdert.

30 oktober 2018 (deel 2)
‘Twee keer bellen Sjakie’ zei Mrs. Zascha vermanend… Vanaf dat moment weet ik mij eigenlijk al geen houding meer aan te nemen. Ze bedwelmt mij met haar charme, uitstraling.. ‘Ja, ik twijfelde of ik de eerste de bel wel goed had ingedrukt?’ ‘Smoesjes Sjakie, altijd maar weer smoesjes’ Stuntelig begon ik mij snel uit te kleden, ik was nog niet halverwege of de Grand Lady kwam al binnen lopen. Overigens leuk dat Slaafaap de term Grand Lady ook gebruikt. Dat doet gewoon eer aan deze fantastische Meesteres. (Dit is een hint!! Fellow slaves!!) ‘Schiet eens op Sjakie, nog niet klaar.?’ Zei ze al denigrerend nee schuddend……. Ik was al dagen in een meer dan goed humeur, ik had energie, ogen die meer licht gaven dan de zon. Godzijdank zijn ze zo klein, anders kunnen mensen mij niet meer aankijken zonder een zonnebril op te zetten. Mrs. Denise weet waarom. Zij was indirect debet hier aan, schrijf ik cryptisch. Even later zat ik klaar op mijn knieën….. voor mijn gedichten. Beide gedichten hadden voor mij een meer dan speciale betekenis. U kunt deze lezen onder mijn vorige column. Cirkel en Oneindig, de titels van deze twee poëtische uitspattingen. Uiteraard had ik bijbehorend presentje voor mijn Meesteres.

Inmiddels had ik weer het grote voorrecht dat zowel ‘mijn vriendin’ Mrs. Zascha en Rose mee kwamen luisteren naar mijn gedichten. Uiteraard niet nadat Mrs. Denise eerst even venijnig in mijn rechter tepel met Haar moordwapens kneep. Het gedicht Cirkel viel voor Mrs. Denise helemaal op Haar plaats. Zij keek mij aan en we begrepen elkaar. Ze had Mrs. Zascha, vooraf hier over bij gepraat. Oneindig had een andere betekenis. Laat ik bewust cryptisch blijven, het presentje voor Mrs. Denise zat tussen een Cirkel en Oneindig in. Daarbij hebben de meeste gasten van DP hier al eens kennis mee gemaakt. U kunt uw antwoord inzenden na…… en onder de goede inzendingen verloot ik wellicht een zak droplullen……!!!! Het was maar een kleine moeite om een doosje heerlijke bonbons mee te nemen voor de Dames van het Dream Team.

Later deze avond, wist ik weer waarom ik dat regelmatig doe. Ik beleef zoveel plezier met die Dames, eigenlijk zou het gewoon leuk zijn om met deze toppers een avondje te gaan stappen. Ik weet zeker dat het beregezellig wordt, maar voor nu was ik ondertussen berengeil… ‘Sjakie heb jij je duikbrevet gehaald op vakantie??’ Vroeg Mrs. Zascha verwondert. Inderdaad de wonderen zijn de wereld nog niet uit. ‘Zal met wat zijn geweest? Ik zie het al helemaal voor mij dat jij minstens vier duikinstructeurs hebt versleten!’ Vulde Mrs. Denise meewarig aan. ‘Het viel in het begin niet mee Meesteres.’ ‘Nee, wat valt er aan jouw nu wel mee?’ Hahahahahaha ‘Doe is voor hoe jij te water ging’ Goed het werd dus weer een vervolg op de serie: exercitie hopeloos…. Zonder zelf verdere aanvullingen te doen, wisten zij precies ‘hoe’ ik het had gedaan. De Dames knikte dan ook beide demonstratief nee, met een gezichtsuitdrukkingen op oneindig. Plons…blub, blub blub…….!!!

Peppersteak……
Het was een woensdagavond. Rond een uur of zeven liep ik de lobby van een hotel binnen, met alleen een kleine trolley en computertas. Het was een lange dag geweest. Snel checkte ik in, typisch een te duur Airport hotel. Zo een hotel dat alleen, omdat het op het vliegveld ligt, € 30,00 per nacht duurder is… Snel ging ik naar boven, gooide het overhemd uit en wisselde mijn pantalon. Even deo spuiten, naar de WC, connectie maken met WIFI, op weg naar weer een eenzaam diner. Terwijl ik naar het restaurant liep.. en bij het Wait to be seated bord ging staan, zag ik een mooie Dame alleen aan een tafeltje zitten. Een vrouw met een integrerende uitstraling. Hoe oud zou ze zijn? Ze droeg haar haren losjes. Zover ik kon zien had ze een sjieke blouse aan. Een zeer elegante dame op het eerste oog ‘Meneer kan ik u helpen?’ Hoorde ik een medewerkster van het betreffende restaurant zeggen. ‘Ehhh’ reageerde ik verrast…’ehhh ja, heeft u een tafeltje voor 1 persoon.’ ‘Kies maar uit.’

Het was voor de zoveelste keer een stomme vraag, in een hotel restaurant waar de bezetting marginaal was. Van de 25 tafels, waren er 22 leeg?? Ik zag een ouder echtpaar zitten, de elegante vrouw en drie mannen, waarschijnlijk monteurs van een of ander technisch bedrijf. Ik nam strategisch plaats, zodat ik die mooie vrouw stiekem kon gadeslaan. Eerlijk gezegd keek ik daar liever naar, dan die ‘monteurs’. Terwijl ik de menu kaart bestudeerde, zag ik dat de serveerster een glas witte wijn serveerde. ‘Mevrouw’ hoorde ik de serveerster zeggen: ‘Een glas Chardonnay voor u.’ Vanuit mijn ooghoeken zag ik haar voorzichtig een slokje nemen. Haar uitstraling deed mij denken aan iemand en dat gaf mij een warm gevoel. Ondertussen bestelde ik een Ceasar Salad, een biefstuk met pepersaus en een glas Chianti. Haar hoofdgerecht werd gelijktijdig geserveerd. Toen ik aan mijn voorgerecht begon, stond zij op en liep ze net voor mijn tafel langs. Haar heerlijke parfum bedwelmde mij en gebood mij om Haar na te kijken. Ze liep op mooie maar niet overdreven hoge hakken, daaronder een strakke zwarte stretch broek. Het leek een soort van leer. Door de manier hoe haar blouse viel, kon ik zien dat ze daaronder zeker niet onbedeeld was… Ze was waarschijnlijk ouder dan mij, maar ze zag er verdomd goed uit. Het zou geen straf zijn als ze mee zou gaan naar mijn kamer bedacht ik mij, terwijl ze al uit mijn zicht was verdwenen rook ik nog steeds die heerlijke parfum.

Ik sloot voor even mijn ogen, toen ik mijn ogen weer opende zat ze tegenover mij. Ik keek haar indringend aan en rook opnieuw haar heerlijke parfum. Op het moment dat zij een slok nam van haar Cardonnay, viel mij op dat ze prachtige nagels had. Ze lachte vriendelijk, voor een moment verzonk ik in haar diepe donkere bruine ogen. Ze zei net als ik, helemaal niets. Ik voelde me sterk tot haar aangetrokken en wilde wat zeggen, maar kon mijn lippen niet bewegen. Daarop sloot ik mijn ogen opnieuw, voordat ik ze weer opende hoorde ik in de verte een douche. Ik voelde dat ik op een bed lag. Ik had alleen nog een onderbroek aan. De kraan werd dicht gedraaid en ik hoorde iemand in de badkamer. Instinctief wist ik dat het die vrouw was. De deur ging open, een zucht van opwinding trok figuurlijk door mijn lichaam heen. Toen zag ik pas dat ik poedelnaakt met gespreide armen en benen vastgebonden op bed lag. Mijn lid stond van pure geiligheid kaarsrecht overeind. Ik keek naar de badkamerdeur die open ging en zag haar… ‘Meneer…..meneer………MENEER’ ‘Ehhhh Ja… ehhhe……..’ verschoot ik mij.. ‘De Peppersteak meneer..’ ‘Ehhh o ja dank u.. ja sorry jonge dame, het was vandaag een lange dag…..

30 oktober 2018 (deel 3)
Even later stond ik onder de douche. Ik had Mrs. Denise deze ronde 2 enveloppen gegeven. De tweede envelop gaf persoonlijk tekst en uitleg over het presentje en ook over mijn gevoelens daarbij. Zoals ik al vaker heb geschreven, sommige zaken gaan erg diep. Ik weet waar ik vandaan kom. Waar het ooit is begonnen. Zo las ik recentelijk het verslag ‘Mijn eerste keer met Mrs. Denise’ gepost op 9 oktober jl. Terwijl ik het verhaal aandachtig las, zag ik mijzelf die eerste keer weer binnenkomen. Ik voelde ontzettend mee met hem, Mika. Het deed me zo aan mijzelf denken. Nu weet ik niet hoe oud hij is, maar het zou mij niet verwonderen dat hij ongeveer net zo oud is, als ik toen was. Een nieuwe wereld is voor jouw opengegaan vriend… Geniet ervan…..

Mijn genieten zou weldra gaan beginnen. Ik was vandaag hier heen gekomen met, ja, met, nee ik wil de ‘clue’ nog niet weggeven. Zo wie zo met een brede smile op mijn gezicht. Mrs. Denise dirigeerde mij naar beneden. Ik was enigszins bang, ik wist dat ik vandaag iets zou ondergaan, omdat ik iets plechtigs moest ondergaan.. Hmmmmm, nu begrijpt U er helemaal niets meer van natuurlijk… Maar mijn genieten ging dus beginnen. Mrs. Denise gebood mij naar de kelder. Daar begon ze met een halsband om mijn nek en daaraan een hondenriem… Dat is eigenlijk al het summum. Zij weet dat ik dat daar van geniet. En vandaag nog net iets meer. Terwijl ik in de deuropening op mijn knieën zat, kwam net Mrs. Nina er aan. Mrs. Denise had een rol folie gepakt en een dildo. Met verenigde krachten en duck tape, werd de dildo op mijn hoofd vastgezet. Nu zag ik er op zijn minst gezegd, lullig uit. hoewel ik mij zelf nog niet eens had gezien. Mijn armen werden met handboeien met een redelijk lange ketting ertussen, op mijn rug vast gezet, Vervolgens werden mijn ballen afgebonden. Een tweede set handboeien met vergelijkbare ketting werd aan een kant vastgemaakt achter mijn ballen. Het andere uiteinde ging onder mijn billen door en werd bevestigd aan de collar. Aan deze ketting werd de ketting weer vastgemaakt die tussen mijn polsen zat.

Mrs. Denise pakte de hondenriem vast en paradeerde mij van de kelder naar de bar en posteerde mij zo in deze ruimte met open deur. Het was uiteraard de bedoeling dat iedereen mij moest kunnen zien. Dat laatste vond ik uiteraard ‘verschrikkelijk’…… Dus niet echt.. Eerlijk gezegd had ik gewoon weer eens ontzettend veel geluk deze avond. Ik mocht mijn gedicht naakt voordragen voor drie fantastische Dames, zoals reeds vermeld in dit verslag. In de kelder kwam ik Mrs. Nina tegen. Dat was nu ook niet bepaald een straf, moet ik eerlijk bekennen. Vervolgens stond ik nog niet goed en wel voor lul in de bar of ik zag Mrs. Manja al voorbij lopen… De avond moest eigenlijk nog beginnen. Als U zich nu afvraagt, waar haalt Sjakie zijn inspiratie toch vandaan??? Voor het schrijven van House of Fantasy. Waarvan U dus in deze column weer twee hoofdstukken kunt lezen…. Ja, waar haal ik die inspiratie toch vandaan???? Natuurlijk schoot Mrs. Manja in de lach. Ik had mezelf nog niet eens gezien. Dat duurde overigens niet lang. ‘Sjakie, heb jij jezelf al gezien?’ ‘Nee Meesteres.’

Het Tribunaal
Hear ye hear ye… all rise for the honorable Judge ……… ‘Parketwachter, voert U de eerste delinquent maar naar binnen.’ ‘Yes You Honneur.’ Antwoorde de parketwachter. Geketend aan middeleeuwse boeien om mijn polsen, enkel gekleed in een lederen lendenlapje, werd ik aan een riem, die bevestigd zat aan mijn stalen collar, de rechtszaal in geleid. Daarop gebood de parketwachter mij streng om op het beklaagde bankje plaats te nemen. In dit geval een vrouwelijk beklaagde bankje. Zeg maar een zachtleren voetenbankje waarop ik op mijn knieën plaats nam. Daar zat ik dan, als beklaagde voor een Duitse Richterin, zij stelde rechts van haar de Staatsanwalt (officier van Justitie) voor en links van haar de Registrar (Griffier) ‘Bent U slaaf Sjakie?’ ‘Ja Eerwaarde’ ‘U bent aangeklaagd voor het volgende vergrijp…’

Ik had dus, zoals U eerder in deze column heeft kunnen lezen, een afspraak gemaakt met Mrs. Manja. Daarbij voelde ik mij ontzettend schuldig naar Mrs. Zascha toe. Zij is voor mij misschien wel meer als een Meesteres. Ja, ook Wrestling Queen duhhuh. Lees mijn laatste pak en beet 20 columns maar na. Zij is er bijna altijd kort of lang bij. Mijn eerste kennismaking was weliswaar klote. Ja letterlijk, ze trapte mij toen 10x heel netjes onder mijn ballen. Dat schept ook wel een bepaalde band… Ik voelde mij een verrader. Later die zelfde dag ontving ik een mailberichtje van een Dame die ik ken uit de Duitse scene. Ik had in het verleden enkele party’s bij haar bezocht. Zij nodigde mij uit voor een evenement wat bij haar plaats vond in haar ‘Dungeon’. Het thema was Das Tribunal. Ik besloot om mijzelf aan te klagen. Uiteraard kon ik het niet laten om Mrs. Zascha te informeren, dat ik boete zou gaan doen voor Haar. Dat laatste kon ze wel waarderen.

‘U bent aangeklaagd voor het volgende vergrijp…Als ik het goed begrijp heeft U een afspraak gemaakt met een andere Meesteres, omdat Uw eigen Meesteres op vakantie is? ‘Ja Eerwaarde, mijn eigen Meesteres is op vakantie. Met haar toestemming… ‘Zwijg aangeklaagde..’ De Rechter had geen interesse voor de correcte weergave van de feiten. Als slaaf heb ik natuurlijk niets in te brengen. Ik wilde mij niet verweren of verdedigen voor mijn fout. Ook geen excuus… ‘Slaaf U hoort geen afspraak te maken met een andere Meesteres, dan Uw eigen Meesteres ging ze verder. Herr Staatsanwalt, heeft U nog opmerkingen. De Staatsanwalt maakte daarbij een opmerking, waarmee hij mijn ‘love handels’ vergeleek met Holländische kaasrolletjes…. Ik kon een korte glimlach niet onderdrukken. ‘Zie ik dat goed!!!’ vroeg de Rechter aan de Staatsanwalt… ‘Lacht hij.? Wat valt er te lachen??’ Ook nu kreeg ik geen kans om mijn glimlach te toe te lichten. Voor ik iets wilde zeggen.. ‘Zwijg… Voor dit on respectvol gedrag ik leg ik 20 slagen met de cane op. Herr Staatsanwalt.. Wat denkt U? ‘De Staat stelt een boete van 30 slagen met de Cane voor. ‘Herr Staatsanwalt, de Rechter gaat niet helemaal met U eis mee. Kunt U leven met 25 Cane slagen? ‘Ja Eerwaarde’ Antwoordde de Staatsanwalt. ‘Goed delinquent, het gerechtshof legt u volgende straf op: 25 slagen met de cane, U dient iedere slavin minimaal 15 minuten de voeten te masseren en een uur alleen opsluiting geketend aan polsen en enkels in een kooi.’

Laat ik zo zeggen, de metalen enkele boeien waren niet gevoerd… Niet echt een pretje om te dragen. Parketwachter, voert U de delinquent af naar de cel in het boven vertrek….. Dezelfde cel waar ik eerder deze avond uit was opgehaald. Ik zou mijn straf als een waardig watje ondergaan. Die maandag erop stuurde ik Mrs. Zascha een appje. ‘Geachte Mrs. Zascha… Ter info: het was even auwww… Maar ik heb zaterdag 25 cane slagen voor U geïncasseerd….’ Even later ontving ik een gesproken berichtje van haar terug. Laat ik zo zeggen: twee duimpjes omhoog. Ik heb weer zin om kansloos met worstelen te verliezen van haar…..hmmmmmm!!!!

30 oktober 2018 (deel 4)
Daarop nam ik zo plaats in de bar dat ik mijzelf in de spiegel kon zien. Ik vroeg mezelf af wie die idioot in hemelsnaam was. Ja, zo zag ik eruit. Ik leek wel een figuurtje uit De Snorkels. De dildo zat midden op mijn hoofd en hing voorover. Of het een hint was, omdat ik mijn duikbrevet had gehaald. Voor diegene die De Snorkels niet kennen, google even. Nu heb ik uiteraard al enkele dieptepunten in vernedering meegemaakt. Overigens kunt U dat ook hoogtepunten in vernedering noemen. Het is maar hoe U er tegenaan kijkt. Verkleed worden als paard met een Smurf op de rug, was er één om in te lijsten uiteraard. Maar deze deed er zeker niet voor onder. Nu zie ik overigens op twitter regelmatig leuke foto’s voorbij komen van lotgenoten. Voor diegene die nog geen twitteraccount hebben. Het is de moeite waard om een account aan te maken. Enkele Dames van het Dreamteam posten regelmatig leuke foto’s. Ik werd deze ronde niet vereeuwigd. Ik vermoed dat Mrs. Denise oprecht bang is geweest dat haar camera het zou begeven van ellende.

Ik bleef letterlijk overeind door mezelf wijs te maken dat ik die idioot niet kon zijn. Mrs. Denise had inmiddels mijn verslag gepakt en was deze rustig aan het doorlezen samen met Mrs. Zascha. Het duurde niet lang of ze gaf commentaar. Uiteraard ook commentaar op mij. ‘Konttroleren’ las ze hard op’ haha ‘Sjakie, headbang is…… rustig..’ Die dildo op mijn kop bewoog meteen… Mrs. Denise ging verder met lezen. ‘Mrs. Zascha, de blonde wrestling queen, Sjakie schrijft over jouw…’ Ik proefde aan alles zonder te proeven, dat ze dat wel leuk vind.. ‘Kan Sjakie ons niet entertainen?’ Vroeg ze aan Mrs. Denise… ‘Nee, het is lastig on zijn lul vast te pakken met zijn handen vastgeketend op de rug.‘ Antwoordde ze. Ik kon mijn lach bijna niet inhouden. ‘Als je durft te lachen, krijg je er vol van langs.’ Zei ze streng ‘Ga jezelf maar uitlaten.’ Wat ik vervolgens gedwee deed. De komende minuten moest ik ontzettend mijn best doen om niet te lachen. De Dames gingen rustig verder met lezen. Tussendoor was het geen probleem om mij duidelijk te maken wat voor een klungel ik ben en hoe sloom ik loop. Ook mijn niet al te florissant figuur moest het weer ontgelden. Natuurlijk heeft ze gelijk. Recentelijk liet ze mij nog weten dat die conditie van mij nergens opsloeg. Dat zij, en ik weet dat zij meer lentes heeft meegemaakt dan ik, veel fitter is dan ik ben.

Iedereen die Mrs. Denise kent ziet natuurlijk meteen dat ze er verdomt goed uitziet… Maar, net als alles in het leven, gaat niets vanzelf. Ze zinspeelde erop dat ik ook maar eens iets moet gaan doen. Ze heeft natuurlijk gelijk, we hadden daarop volgend – ik mag wel zeggen – een diep gesprek. We kennen elkaar natuurlijk inmiddels erg goed. Ik zat met pieken en dalen best diep in de put. Een neerwaartse spiraal. Mrs. Denise, zou Mrs. Denise niet zijn, als ze mij niet wakker zou schudden. Ik schreef niet voor niets dat zij mij feitelijk heeft ‘gespeend’. De band die ik met Haar heb gaat veel dieper, dan dat ene uurtje per maand. In dit gesprek hadden we het over het doorbreken van een vicieuze cirkel. Hoe kom je daaruit? Zij is van niet zeuren maar aanpakken. Daarop gaf zij voorbeelden uit eigen ervaring. Die ik uiteraard voor mij houd.

Aan het einde van dit gesprek, wat zeker niet ‘leuk’ was geweest, moest ik Haar gelijk geven. Niet omdat zij mijn Meesteres is. Dat speelde in deze helemaal geen rol. Maar omdat ze gelijk had. Nu is een van mijn – en dat mag ik zeker wel schrijven over mezelf – sterke kanten. Mijn zelfreflectie. In plaats van boos te worden, omdat iemand, en in dit geval, dus niet zomaar iemand, mij de waarheid verteld. Ik kon haar alleen maar bedanken, wat ik ook deed. ‘Sjakie, waarom doe jij je trouwring niet af? ’ Vroeg ze mij plotseling en dat was niet de eerste keer. Na dit gesprek kon alleen nog maar antwoorden: ‘Ja, waarom niet?’ Een paar dagen later appte ik Haar. Ik had hier goed over nagedacht. Alles wat belangrijk was geweest, was de revue gepasseerd. Mijn, wat ik omschreef als ‘Wedergeboorte’ op 26 maart 2001. De plechtige Overdracht, toen Mrs. Denise mij overdroeg aan mijn latere vrouw en Mrs. Missy…en nu, nu vroeg ik aan Mrs. Denise of zij symbolisch mijn trouwring van mijn wijsvinger af wilde doen. Als hint gaf ik aan om groene zeep te gebruiken.. hahaha….

House of Fantasy, De tweede ronde (deel 5)
Met moeite opende ik mijn ogen, welke ik meteen weer sloot door een fel licht wat in mijn gezicht scheen. Door de gag kon ik nog steeds niets zeggen, de oordoppen werden door een Dame die achter mij stond verwijdert. ‘Zo slaafje… nu moet je goed luisteren, dit vertel ik maar één keer. Open je ogen.’ Zei de Dokter. Het viel me niet meteen op dat ze haar doktersjas had geruild voor een deftig mantelpakje. Ze droeg een strak rokje met daarboven een witte bloes met een inkijk waar geen een hetero geaarde man zijn ogen vanaf kan houden. De BH rand was duidelijk zichtbaar, de contouren van haar tepels waarschijnlijk ook onder de juiste ligt inval. Het bijbehorende korte strakke jasje had ze niet aan. In haar hand zag ik duidelijk een correctiestokje. De lamp was nu minder fel. ‘Knipper twee keer met je ogen als je het heb begrepen.’ Een bevel wat ik angstig opvolgde. ‘Wij gaan jouw dadelijk leeg melken’ zei ze zonder blikken of blozen. ‘Als het jouw lukt om niet klaar te komen, mag je naar huis toe……’ ‘Hmmmm hmmmm’ ‘Als ik wil dat jij praat slaaf, dan doe ik de gag wel af’ Hahaha. ‘Mevrouw….mevrouw’ hoorde ik voor mij een inmiddels bekende strem zeggen ‘Wellicht wil hij weten wat er gebeurd als hij wel klaar komt’ vroeg Bloem. ‘Ja, wellicht wel… dan gaat hij door naar de tweede ronde.’ Antwoorde ze heel cryptisch.

De tweede ronde….dacht ik met angst en beven…? ‘Wie wil hem klaar maken?’ vroeg de vrouw die duidelijk de leiding had over het geheel. ‘Niet allemaal tegelijk Dames, wie hem klaar maakt, krijgt een extra dag vrij..’ dat was niet aan dovemans oren gericht. ‘Hmmm’, zei de Dame die door de overige Dames steevast als mevrouw werd aangesproken. ‘Dat is veel te makkelijk, we gaan het anders doen. Doe zijn gag uit en ga op zijn gezicht zitten.’ Zei ze tegen de Dame met de volle rondingen. ‘We gaan er voor zorgen dat het een adembenemende ervaring voor hem wordt.’Hahahahahaha… Binnen de kortste keren zat ze boven op mijn gezicht. ‘Mooi uitzicht hè’ zei ze plagerig. Het duurde niet lang of ik snakte letterlijk naar adem. ‘Je weet het hè slaafje, als je klaar komt ga je door naar de tweede ronde’ je hoeft het maar één uur vol te houden. Hoewel ik naar adem snakte wond mij die facesitting wel op. ‘Ooooh slaafje…… oooh slaafje’ klonk het mier zoet uit de mond van Bloem, terwijl ze met één hand onder mijn ballen begon te kietelen…. Mijn lid stond vrijwel meteen kaarsrecht overeind en begon te druipen… ‘Hij heeft er echt zin in.’ Zei Bloem enthousiast… ‘Dat vind ik niet gek, zolang hij al hier is, is hij nog niet klaar gekomen.’ Hahahahaha… Merkte Mevrouw monter op. ‘Demy’ zei ze tegen Dame met volle rondingen. ‘Trek je slipje eens uit…..’ ‘Goed idee Mevrouw haha. ‘ Nu keek ik vol tegen de eindzone aan…. Denk aan iets anders, denk aan iets anders….. aaaaaa… aaaa…. ooooooo…. Gelijktijdig kwam het duiveltje in mijzelf naar boven… laat je gaan man, wat een heerlijke verwennerij….

‘AUWWWWW’ schrok ik plotseling nadat Mevrouw me vol in mijn tepels kneep. ‘Zo eenvoudig gaan jullie geen vrije dag verdienen, kijk pielenmans is er van geschrokken Hahahaha. ‘Laat mij…. Laat mij please please please ooh kom Bloem ik ben nu aan de beurt.’ Zei Gina met een bloedgeil toontje… Bloem stapte lachend aan de kant. Gina pakte mijn lid vast en begon deze langzaam te masseren, terwijl Demy onverminderd op mijn gezicht zat. Mijn lid begon weer te steigeren en was snel weer in galop. Het duiveltje in mij zei: toe nou, toe nou steek je tong uit, zo een kans krijg je misschien nooit meer……… Niet doen vocht het engeltje in mij tegen, maar zoals zo vaak won het Duiveltje het van het Engeltje en stak ik voorzichtig mijn tong uit. Demy merkte vervolgens doodnuchter op… ‘Er kietelde zo juist iets aan mijn klit’ Snel stopte ik mijn tong weer in mijn mond. Mevrouw keek mij streng aan, maar ze zei niets. Even later stond ik bijna op exploderen…. Nee… nee….. denk aan iets lelijks… aan iets afgrijselijks verzet je gedachte ehhhh godver… ehh ‘Ooooh slaafje… geil slaafje van mij ooh’ zei Gina zo geil mogelijk. Denk aan iets à sexy ehhh… Viola Holt…. Gadver gadver…..Ien Dales ….. Oeps dat zij nog eens mijn redder in nood zou zijn, had ik nooit kunnen dromen.. Wordt vervolgd

30 oktober 2018 (deel 5)
In de tussentijd had Rose een zweep gebracht naar de bar. De Dames hadden mijn verhaal met toepasselijke naam Johannes Den Druiper gelezen en waren klaar voor de finale. ‘Sjakie, ga op het podium staan.’ Ik wist dat ik onderhanden genomen zou worden. Ik had hier – ja ik!!!! – had hier zelf omgevraagd. Nee, niet naar gesolliciteerd. Die middag was ik bij mijn psycholoog geweest. Hem had ik gewoon verteld, waarom ik zo een goede zin had. Toen ik hem verliet, zei hij lachend: ‘Veel plezier..’ Ik keek hem aan en zei zacht lachend: ‘Vanavond gaat echt pijn doen.’ Het moest vandaag zo zijn, ik moest ondergaan, om dit hoofdstuk in mijn leven af te kunnen sluiten. Ik had niet gevraagd hoe of wat, maar gewoon haar gevraagd…. Voor deze ene keer had ik dan ook een wens vooraf doorgemaild. Niet dat ik twijfel aan haar creativiteit… ..maar het leek mij beter dat zij hier goed over na kon denken. Toen ik mijn gedicht Cirkel opdroeg, knikte ze al instemmend. ‘Dit is een hele leuke zweep’ zei ze tegen Mrs. Zascha. ‘Hij klinkt ook leuk.’

Langzaam begon ze de zweep in te swingen. Net naast mij af, plotseling sloeg ze mij hard op mijn boven lichaam. Eerst de ene kant, daarna de andere kant. Verschillende keren, steeds harder, tot ik te hard ging piepen. Ik was bang, maar wilde incasseren. ‘Draai je om Sjakie. Bied je billen aan’ Het ritueel herhaalde zich opnieuw. Alleen volgde er nu meer klappen op mijn billen. ‘Presenteer je billen’. Voor mijn doen raakte ze me hard. Maar met tussenpozen gaf ze me tijd om te herstellen. Voordat ik er erg in had werd het drukker in de bar. Rose kwam gezellig naar binnen en had een gast van haar bij. Een collega slaaf. Ik stond met mijn buik naar de muur. Ondertussen ging Mrs. Denise verder met het ‘bespelen’ van mijn billen. Daarbij kon ik mijn pijnkreten niet meer onderdrukken. Maar bedankte ik Mrs. Denise ook. ‘Heb jij Sjakie’s column wel eens gelezen Joop? (Joop is niet zijn echte naam) Zei ze tegen een gast die kennelijk ook geen onbekende was. ‘Nee’, antwoorde hij ‘Maar ik heb zijn naam wel al vaker hier gehoord’. Hoewel mijn naam, vaak in een adem wordt genoemd met klungel, onhandig e.d., wordt hij wel genoemd….’ Heb ik dan een reputatie?? Goed zal wel niet veel ‘soeps’ zijn, maar toch. ‘Draai je om en sluit je ogen.’ Mrs. Denise ging verder. De aanwezigheid van Joop choqueerde mij absoluut niet als het om ‘slaag’ gaat. Slaaf zijn van een vrouw en vernedert worden door vrouwen is geen probleem. Ten opzichte van mannen ligt dat veel gevoeliger. Joop is ook een bezoeker van DP, ook hij beleeft hier waarschijnlijk niet een dertien in één dozijn fantasie. Hij is een lotgenoot een kompaan om een pot bier mee te drinken. Niet om mij te zien ploeteren als ik mij moet aftrekken voor beeldschone vrouwen….. Maar zover was het nog niet. Af en toe hoorde ik hem zacht op de achtergrond.

Nu kwam ook nog Mrs. Manja kijken, sterker nog, ik kreeg troost uit onverwachte hoek. Inmiddels had Mrs. Zascha de zweep overgenomen. Ze sloeg tot en op mijn grens. Achteraf ben ik blij dat ook zij mij onderhanden heeft genomen. Dat had ik verdient, Mrs. Zascha weet waarom. Terwijl ik met mijn neus richting de muur stond, kwam Mrs. Manja mij troosten, ze liet mijn gezicht troosten op een van haar warme schouders. Daarbij sprak ze me betuttelend toe. Natuurlijk was ook dit vernederend, maar ook eerlijk en welgemeend. Deze Dames, die hun hand er niet voor omdraaien, en zeer sadistisch en hard kunnen slaan, zijn er ook om ons slaven verder te brengen. Om ons er doorheen te slepen. Haar warmte, hielp mij verder. Even later verliet ze de bar. Toen ik na afloop vanuit de douche Haar zag staan in de travestiekamer, blies ik een handkus naar haar toe. Een blik in haar ogen zei meer dan 1000 woorden (Thanx). Mrs. Denise had de zweep weer overgenomen. ‘Vind jij mij sadistisch’ Vroeg ze uitdagend. ‘Nee’, antwoorde ik ‘Goed dan ga ik verder. Als jij een slaaf van mij wilt zijn moet je ook dit kunnen incasseren.’ Ze had gelijk, ik wilde dit voor haar ondergaan. Een paar ferme klappen verder maakte zij de polsboeien los. Ook het uiteinde van de tweede set handboeien die vast zat aan de collar werd losgemaakt, dit uiteinde werd vast gemaakt aan een van de haken die bevestigd zitten in de grond. ‘Trek die ketting strak’ Even later prikte ze in een van mijn tepels, van schrik stapte ik achteruit. Daarbij deed ik een mislukte poging om mezelf te castreren. Godzijdank AUWWWWW!!! Ik stond nu met mijn neus richting de privé ruimte. Daarna kreeg ik nog een paar scherpe klappen op mijn zij….. AUWWW…

‘Maak is wat van dat gevalletje van jouw..’ Nu was door het incasseren van pijn, mijn lust behoorlijk gedaald. Ondanks de aanwezigheid van zoveel vrouwelijk schoon. Dat lag niet aan de aanwezigheid van Joop. Het hielp echter ook niet… ‘Om je ring los te maken, mag jij jouw eigen ‘witte zeep’ gebruiken. Vertel maar wat er gaat gebeuren Sjakie.’ ‘Ik ga vandaag mijn trouwring afdoen…. Een periode afsluiten.’ Normaal ben ik veel spraakzamer, maar het was niet het moment om te zeggen dat mijn vrouw niet meer onder ons is. Er kwam weinig leven in mijn penis. Hij was dood, nu rukt het ook niet echt handig met afgebonden ballen en daaroverheen handboeien. Met andere woorden: ik schoot geen ruk op! De setting daarentegen was bloedgeil. Voor de toeschouwers had het meer weg van een slapstick…..ehhhh slappe stik…….hahaha. Door mijn rukkende beweging kletterde de handboeien tegen de grond. Terwijl ik tot zover een te vergeefse poging deed om iets van mijn mannelijkheid te maken, hoorde ik Rose tegen Joop zeggen, dat zelfs hij er niet zo lang over deed.

Nu moet ik nog wel een ding van mijn hart. Ik hoorde Joop op de achtergrond meelachen, hetzij gepast. Het voelde zeker extra vernederend, waar ik niet echt op zit te wachten. Maar één opmerking maakte alles goed. Ik weet niet meer hoe hij het zei, maar hij liet merken dat hij respect had, dat ik dit voor mijn Meesteres over had. Daar gaat het om, bedankt Joop, jij begrijpt het. Mrs. Denise kwam snel tot de conclusie dat het met ‘Sjakie’s handmate zeep niet ging werken en kwam aanzetten met een dun touwtje en groene zeep. De ring schoof pijnloos van mijn vinger af. Mijn focus om de avond goed af te sluiten kwam terug. Ik hoorde haar nog zeggen. ‘Hij staart altijd naar mijn borsten’ Daar is geen woord aan gelogen, ik zie Haar borsten erg graag en ik héél zeker niet alleen…. De scherpte kwam terug, ik – of beter gezegd – pielemans herrees uit de dood.. Goed het was geen grote terugkomst, maar toch. Terwijl Mrs. Denise begon te tellen, met naast haar mijn Blonde Wrestling Queen. Die engel… hmmmm… Bij 7 sproeide ik als een sprinklerinstallatie al mijn geiligheid eruit………..

Op weg naar de Horizon; verdergaan.
De horizon lag voor hem, maar het verleden noch niet achter hem. Hoewel hij verder was gegaan, was hij ongemerkt stil blijven staan. In gevecht met hem zelf. Zij, zijn vrouw was niet meer. Natuurlijk deed dat nog zeer. Met zijn eigen gevecht, trok hij ongewild zijn kinderen mee. ‘Jij blijft hangen’ zei ze eerlijk tegen hem… Zij, is de vrouw, die hem richting had gegeven in zijn leven. Op het moeilijkste moment had zij hem weer in zijn armen gesloten. Zijn vrouw was er niet meer en ze zal ook nooit meer terug komen. Jij moet verdergaan. Hij had weinig fut, te lang had hij diep in het rood rondgereden. Murw gebeukt, zijn concentratie was laag. Voelt zo een Burn out aan??

Hij wist het niet, stond stil. Ze had gelijk, daar viel niets tegen in te brengen. Zij nam hem bij de hand. ‘Kijk’ zei ze ‘Kijk daar in die spiegel. Jij moet het echt zelf doen. Blijf niet hangen in het verleden. Wat hij zag in de spiegel, die zij hem voorhield was confronterend. Was hard, maar vooral hard nodig. ‘Ik begrijp je verdriet, maar alleen jij kunt veranderen en niemand anders. Ze keek hem aan en wees naar zijn linkerhand: ‘Je draagt hem nog steeds hè?’ Hij kon dat alleen maar beamen. ‘Als je niet afsluit’ ging ze verder ‘dan kun je ook niet verdergaan… Verder gaan met leven’ Hij boog zijn hoofd en wist dat zij gelijk had. Maar ook dat het makkelijker gezegd dan gedaan was. Zij reikte hem de hand; ‘Wandel met mij mee, ik pak jouw hand en wijs jouw de richting’ Hij keek naar zijn linker wijsvinger en wist dat de tijd nabij kwam om het ultieme symbool een andere plaats te geven…. ……………….wordt vervolgd

Verdergaan
Daar waar ik
nog niet ben.
De persoon, die
ik nog niet ken.

Vertrekken, naar
een nieuw begin.
Leven voor alles,
wat ik bemin.

Achterlaten,
wat ooit daar was
Te veel last, voor
een te kleine tas

Loslaten, is
een klein woord.
Dat heb ik al zo
vaak gehoord.

Het verleden zal
nooit meer komen.
Evenals, dat wat
mij is ontnomen.

Met beide benen
in het leven staan.
Niet meer terugkijken,
maar verdergaan

Verlichting
Zo duidelijk, kan
het domweg zijn.
De waarheid is soms
hard en doet pijn.

Ik luisterde, wist
niks meer te zeggen.
Ik had simpelweg
niets in te leggen.

Diep van binnen,
wist ik dit allang.
Was ik voor de
waarheid zo bang.

U prikte door
mijn angst heen.
Ik voelde mij voor
even niet alleen.

U raakte die
gevoelig snaar.
Met dat ene woord
en dat gebaar.

Stiekem keek ik
in Uw richting.
Zag ik in Uw ogen,
mijn verlichting.

Rasse Schreden
Zo lopend met
rasse schreden.
Zie ik U weer in
het verleden.

Dat eerste
ultieme moment.
Uw blik, is in mijn
geheugen geprent.

Vol vertrouwen,
strak gekleed.
Maakte U, het
plaatje compleet.

Daar was ik,
groener als gras.
Daar was U,
volledig in Uw sas.

Zo nerveus, stil,
sprakeloos en klein.
Groter kon het
contrast niet zijn.

Een ding moet
U van mij weten.
Die rasse schreden
zal ik nooit vergeten.

Top