De zoektocht eindigt bij slavin Lilly

Slavin Lilly

Volgens mij is het voor de onderdanige man in Nederland redelijk gemakkelijk een meesteres te kiezen die bij hem past. Er zijn meesteressen voor soft, medium en harde tot extreme sm. Als dominant is het een stuk lastiger. Sowieso, zijn er niet veel (commerciële) slavinnen actief binnen de sm wereld, en als je zoals ik op zoek bent naar een slavin voor een wat harder spel, dan is het helemaal spoorzoeken.

Maar zoals het eeuwenoude boek de Bijbel al zegt: ” zoekt en gij zult vinden” gaat deze wijsheid heden ten dage nog steeds op. De zoektocht eindigt bij Domination Palace in de persoon van slavin Lilly. Een 25-jarige mooie, slanke verschijning die onderdanigheid in hoofdletters schrijft. Zij speelt geen onderdanigheid, zij is het. En dan ook nog een onderdanigheid die, althans mij, zeer aanspreekt. Geen overdreven toestanden maar een slavin die domweg weet dat de Meester haar meerdere is en daar ook naar handelt.

Het spel met deze slavin is gewoonweg perfect. Inmiddels heb ik haar een vijftal malen bezocht en wat mij betreft volgen er nog heel veel meer. Waarom? Omdat ik nog niet eerder een slavin ben tegengekomen die in één uur zonder protest 100 redelijk harde zweepslagen overal op haar lichaam laat neerkomen, haar hele lichaam laat “versieren” met wasknijpers die door haar Meester met gerichte zweepslagen eraf worden geslagen, borsten en kut laat pijnigen door middel van klemmetjes voorzien van redelijk zware gewichtjes. Kortom, Lilly is wat je noemt een echte pijnslavin die het echt heel erg vindt om genade te vragen en dat pas doet als zij het echt niet meer trekt.

Vanzelfsprekend moet dit opgebouwd worden. SM blijft een spel van vertrouwen en paradoxaal is de onderdanige uiteindelijk de baas in het spel want hij/zij bepaalt waar de grens ligt. Het is aan de Meester/Meesteres om deze grens stilletjes aan steeds meer te verleggen waardoor het spel alleen maar aan intensiteit en genot groeit. Bij slavin Lilly is dit niet anders, geef haar respect en behandel haar met respect en zij gaat jou respect afdwingen, wauw, wat een pijngrens heeft deze slavin.

Ik snap dat dit verhaal op een gesponsorde advertentie lijkt. Is geenszins het geval maar ik wil graag de loftrompet afsteken over slavin Lilly. Een lieve en mooie pijnslavin die het verdient om eens in het zonnetje te worden gezet. Ik heb haar verboden om ooit Domination Palace te verlaten, nu maar hopen dat ze daar goed naar luistert.

groet

Klaas

Top