Deurmatje

Na heel wat mail verkeer in de vorm van plaatjes, films en verhalen en enkele ontmoetingen met Mrs Rose had ik dit keer een afspraak gemaakt met Mrs Denise. Ik had haar beloofd een keer te komen dienen en daar was het nu tijd voor. Ik ben nog een beginner en ben van alles aan het bekijken wat nu precies mijn gevoelens zijn voor bepaalde aspecten. De geur van de voetjes van Mrs Rose hebben mijn hart al veroverd ook het aanbidden van haar schone laarzen geeft me een warm gevoel. Nu wilde ik weer een stap verder. Ik had aangegeven dat ik wat zou willen ervaren met het machteloos zijn (gebonden) en trampling en wat met vieze laarzen, want voeten is toch echt mijn ding. Na het gesprek en de douche begon de sessie waarvoor Mrs Denise me al had gewaarschuwd, zou grens verleggend zijn.

De sessie begon op mijn knieën met het aanbidden van haar schone laarzen. Met mijn lippen op haar zolen vertelde ze me wat ze dat er nog een paar echte vieze laarzen op me lagen te wachten. Deze waren zo vuil dat ze er niet zo binnen mee kon lopen. Daar verschoot ik toch wel van. Mijn gedachte gierden door mijn hoofd. Had ik het niet te dik aangelegd in mijn verhalen en foto’s. Het verhaal van door de tuin lopen met dit regen weer was ook al niet zo gerust stellend. Lichte zorgen begonnen meester van mij te maken en ik begon al wat voorzichtiger te worden met mijn opmerkingen. Echter Mrs Denise was resoluut en liet me weinig tijd voor heroverweging want ze had haar zinnen hierop gezet en was zeker van plan me te gaan testen. Na deze laars aanbidding waarbij de geur van het zachte leer me een warm gevoel gaf en ik met volle overgave mijn tong en mond gebruikte om zo veel mogelijk van de laars te proeven, mocht ik op mijn buik op een tafel gaan liggen. Ze begon met het vast binden van handen en voeten. Geen boeien zoals verwacht maar gewoon het echte werk, een touw. Met mijn gedachte dat touw altijd knelt en schuurt draaide mijn gedachte weer meteen op volle toeren en vergat ik even de vieze laarzen die nog in het verschiet lagen. Maar wat schetste mijn verbazing. De handigheid en natuurlijk kundigheid waarmee Mrs Denise mijn handen op mijn rug met mijn benen omhoog vast bond, liet me niet alleen geen ruimte over om verder makkelijk te bewegen maar was niet pijnlijk of irritant. Ik had wel in de gaten dat je zo een hele tijd vast gezet kon worden zonder er echt onder te lijden. Mrs Denise liep naar een stoel voor me en ik kon haar zien. Ze trok haar laarzen waar voor kort nog mijn tong met lange halen over heen ging uit. Ook zag ik haar zwarte sokken. Jammer want die trok ze ook uit. Ze plaagde me nog extra door er zelf even aan te ruiken. Weer een warm gevoel door mijn hoofd. Daarna liep ze blootsvoets naar de tafel waar op ik lag en duwde haar sokken onder mijn neus. Niet veel geur maar snuffel toch maar. Ik haalde meteen diep adem door mijn neus om alle geur er uit te snuffelen. Weer die geur van leer en licht van een vrouwen voet. hemels voor een slaafje als ik.

Mrs Denise klom op de tafel en plaatste een voet op mijn rug. Ik lag zo op de tafel dat ik werkelijk niks kon doen. Ik moest ondergaan wat me te wachten stond. Maar wat was dat een mooie nieuwe ervaring. Het gewicht van deze werkelijk geweldige dame op mijn rug voelde aan als een massage. Je kunt zien dat ze van vele markten thuis is en dat haar opleiding als operatie assistente haar ook hier veel kennis over heeft gegeven. Ze wandelde over benen, rug en schouder. Mijn gezicht werd alleen licht aangeraakt door haar voeten. Het was meer aaien. Zelfs mijn oren werden niet overgeslagen. Hoe kreeg ze het voor elkaar mij op zoveel manieren te bewerken met haar voeten terwijl ik geheel gebonden en opgeknoopt lag. Het geeft maar weer aan hoe goed Mrs Denise weet waar ze mee bezig is. Het tramplen was echt een waar genot. Van hard tot zacht wisselde elkaar af en werkelijk geen plek van mijn achterkant bleef gespaard. Ik wist meteen dat ik dit veel vaker zou willen. Misschien niet vastgebonden zodat de meesteres meer bewegingsvrijheid heeft om nog meer delen vaan mijn lichaam te onderwerpen aan haar gewicht.

Mijn voeten werden los gemaakt maar mijn handen bleven vast op mijn rug. Met moeite kon en moets ik opstaan van de tafel en werd ik op mijn knieën voor de troon gezet. Daar lagen een paar wat oudere laarzen die duidelijk een wandeling door de tuin hadden gehad. De schrik zat er wel in. Was dit echt wat ik wilde? Modder klodders zaten op de zijkant en de hak was ook duidelijk niet schoon. Het zat er toch wel echt dik op. Ze lachte toen ze mijn angstig gezicht zag en ik lachte als een boer met kiespijn. Terwijl ze haar laarzen aantrok zorgde ze dat deze dicht bij mijn gezicht kwamen zodat ik zeker alles goed kon zien. Er zat echt veel modder op. Ook de zool had een flinke laag modder. Een diepe zucht van mijn kant. Wat een mind spel was dit. Het leek wel een half uur te duren om haar laarzen aan te trekken en mij alles te laten zien. Toen was het zo ver. Ze plaatste haar laarzen op mijn borst en veegde deze af. Zo nu was ik echt het deurmatje dat ik altijd vertelde dat ik was. Mijn borst werd zwart van de modder en ik voelde het zand schuren tussen haar zolen en mijn borst. Maar het was niet pijnlijk. Een heerlijk gevoel van ongemak en vernedering. Hier was ik voor in de wieg gelegd. Ook deurmat was mijn ding. Ik droomde haast weg bij dit warme gevoel toen Mrs Denise me weer terug op de wereld bracht. Zo lik de rest van de modder er maar van af. Er zat nog een dikke laag op en ik aarzelde even. Geen tijd om nu de angsthaas uit te hangen. Ik stak mijn tong uit en likte langs de zijkant van de laars. Meteen een hele hap zand op mijn tong en een heel raar gevoel in mijn buik. Wat was dit raar. Ik lik werkelijk de modder van een laars maar het was lekkerder dan menig eten in een restaurant. Het was niet de smaak maar het gevoel dat dit teweeg bracht. Vol overgave ging ik verder met mijn taak. De aarzeling was geheel weg en ik liet mijn tong zoveel mogelijk over de laars gaan. Alles likte ik op. Ik wilde Mrs Denise trots maken. Ik zou mijn best doen om met al het zand in mijn mond en knarsen tandend toch haar laarzen zuiver te krijgen. Hoe zwart mijn tong ook werd toch zou ik blijven likken tot alles was verdwenen. Mijn gevoel liet me in de steek want ik dacht dat ik net begonnen was maar naar een korte inspectie was het meeste al van de laarzen af. Zelfs de hak had ik helemaal schoon gepijpt. Hier en daar nog een vernederende correctie en toen was het voorbij. De laarzen gingen weer uit. Alsof je de lolly van een kind af pakt. Dat gevoel had ik toen. Maar gelukkig had Mrs Denise nog een afsluiter. Ik moest op mijn rug gaan liggen. Niet handig met je handen daar nog vast gebonden maar toch lukte dat.

Ze ging nu op mijn buik staan. Steeds wat harder en meer bewegen. Heerlijk weer haar gewicht te voelen. Ze deed haar best het me zo ongemakkelijk mogelijk te maken. Ze bewoog als een danseres op mijn buik. Daarna moest ik haar met mijn buikspieren omhoog duwen. Een leuke oefening en ik denk dat als het niet zo duur was ik echt overweeg om Mrs Denise mijn persoonlijke trainer te maken. Na een tijdje was ik zelfs zo gewend dat ze op mij kon springen. Ik wist niet dat ik zoiets aan zou kunnen maar de inpakt was heerlijk. Ook toen ze op mijn armen stond en vroeg of ik een bommetje wilde stemde ik in. Al wist ik niet waarmee maar, ik was in zon roes. Ze liet zich vallen en plofte met haar kont zo op mijn buik. Al mijn lucht was meteen weg. Wow die vrouw weet wat ze doet. Terwijl ze nu op mijn buik zat liet ze me nog even haar voeten kussen en likken. Wat een zachte voeten heeft die vrouw. Een paar tikken in mijn gezicht met haar voet en dat was het. Ik ben weer een ervaring rijker. Weer een stap dichter bij mijn wenslijst van dingen waar ik een warm gevoel van krijg.

Ik raad iedereen aan die ook maar een beetje gevoel heeft voor het “aparte” wereldje om eens te overwegen contact met deze dames op te nemen. Zij helpen je verder in een wereld die lang niet zo eng en gewelddadig is als vele denken. Hier ligt duidelijk meer gevoel en vertrouwen in sessies waarin deze professionele dames je grenzen en fijne gevoelens weten te triggeren en te verleggen zodat jij met een ontspannen en zeer tevreden gevoel weer verder kunt met de dagelijkse beslommeringen.

Top